Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
 twitter.com/UTKevinAcee/status/643452002689642496
 twitter.com/UTgehlken/status/643457595806642176

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
Gratula a csapatnak, az első félidő után nem gondoltam volna, lényeg a win. 😊

Off: Szívesen leszedném a meccset, illetve néznék pl. Nfl Network-os Highlights-show-t. Reggeltem még korábban a TenYardTracker-re, de egyszerűen nem akar visszatölteni. És így pár letöltés után a rossz aránynak köszönhetően nem lehet többet letölteni. Van erre vmi megoldásotok, vagy NFL Game Pass-t használtok?
Előre is köszi a választ.
Sparxx
 forum.rojadirecta.es/showthread.php?259592-NFL-2015-16-Season-Week-1-Detroit-Lions-San-Diego-Chargers-(2015-09-13)
tessék itt egy csomó link a meccshez torrent is van köztük, olyan is amit nem kell visszatölteni.

több mint 9 éve

Off: Szívesen leszedném a meccset, illetve néznék pl. Nfl Network-os Highlights-show-t. Reggeltem még korábban a TenYardTracker-re, de egyszerűen nem akar visszatölteni. És így pár letöltés után a rossz aránynak köszönhetően nem lehet többet letölteni. Van erre vmi megoldásotok, vagy NFL Game Pass-t használtok?
Sparxx
Hát esetleg ncore-ra nézz vissza később hátha felrakják oda TYT-ről. Én TYT szoktam mindent letölteni amit nem tudok megnézni. Mindig ügyelek rá , hogy sokáig töltsem vissza amit letöltöttem ,1 hónapig nem törlök ki semmit onnan.

több mint 9 éve
Sparxx 9

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A secondarynk tavaly is TOP3 volt, amíg meg nem sérült Verrett, persze ettől még nagyon jó volt látni, amit műveltek coverage-ben (a run supportot meg hagyjuk xD).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
 www.sandiegouniontribune.com/news/2015/sep/13/lions-chargers-shut-down-megatron/

Egy érdekes cikk arról, hogy hogyan is sikerült Megatron-t kikapcsolni, egy-két meglátással magától az elkapótól is.

több mint 9 éve
A coaching staff dolgozott a félidőben. Emanuel rox.
Riverst is összességében dicséret illeti, még akkor is ha mind2 INT fejfogós volt.
Ha a szezon során állandósítani tudjuk az ilyen szintű labdabirtoklási fölényt akk nem sok vereségünk lesz, mondom ezt most úgy is, h a mi javulásunk mellett kellett néhány Lions hülyeség is ahhoz, hogy forduljon a kocka.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Egy kis statisztika: 74 play-t toltunk a Lions 47-ével szembe. 38 perc volt nálunk a labda. 2. 400+ yardos meccse volt Riversnek nem rövid karrierje során.

több mint 9 éve
Fuh hát amit a meccs közepén toltunk az brucca volt , mind O mind D tekintetében, de én valahogy nem vagyok elégedett a csapattal. Fluker sérülése reméljük nem komoly így , hogy Troutman sincs. Barksdale szerencsére meccs közben visszatért. Allen brutális klub rekordot állított be a 15 elkapásával, Stevie is nagyon bekezdett. Lada megmutatta , hogy simán tudja azt amit Gates és jövőre semmi esetre sem szabad elengedni. Futás annyira nem ment, 30 kísérletből 3.2 átlaggal futottunk. Gordon egy-két megvillanást leszámítva a preseason formát mutatta. Woodhead szerencséje a sérülése előtti formában tért vissza. Az OL nekem nagyon nem tetszett , bár szaba védi őket, de nyomás főleg a meccs elején és később redzone helyzetekben elég sok érkezett Fülöpre és a futás átlag is magáért beszél. OLB-k nagyon kitettek magukért, Emanuel frenetikus volt, Ingram hozta a szokásos magas szintet amikor egészséges. A DB-k 6 elkapást engedtek Megatron + Tate párosának egész meccsen, ez is magáért beszél úgy gondolom. Te'o-nak volt pár szép megmozdulása, de Abdullah akkor csinált hülyét a védelemből amikor akart, kivéve persze amikor power back-ként próbálták játszatni sok és rövid szituációban.

Nagy győzelem volt, de inkább az az érzésem , hogy a Detroit D és Stafford bénázása ajándékozta nekünk a meccset.

több mint 9 éve
Chargers OLB Jerry Attaochu (hamstring) inactive vs. DET. Also WR Inman, CB Mager, RB Brown, NT Carrethers OLB Williams, G Troutman.

A teljes inaktív lista. Én Inman-t furcsálom, jövőre elvileg kezdő lesz Floyd helyén, tavaly jó volt amikor pályára engedték, lehet sérült(?).

több mint 9 éve
Emanuel set to start at outside linebacker for Chargers .
Hivatalos, hogy ő kezd. Valszeg Ingram erős oldalon lesz akkor.

több mint 9 éve
Chargers TE Ladarius Green (concussion) has been cleared for contact, is active today vs. Lions.
Sixo
Viszont Attaochu inaktív
empty
Reméljük Emanuel legalább fele olyan jó, mint amilyennek ik mondja.
Sixo
Carrethers is inaktív amit viszont kurvára nem értek.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Chargers TE Ladarius Green (concussion) has been cleared for contact, is active today vs. Lions.
Sixo
Viszont Attaochu inaktív
empty
Reméljük Emanuel legalább fele olyan jó, mint amilyennek ik mondja.

több mint 9 éve
Sixo
Viszont Attaochu inaktív

Madden hates me.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
RB Dreamius Smith lett végül az áldozat.

több mint 9 éve
Gyanítom akk a PS-ből is kiteszünk vkit és odarakjuk Burwellt.
empty
Bár még nem tudni ki helyére de a PS-be raktuk.

több mint 9 éve
Hát ha Attaochu sem épül fel, akkor ez a Ingram, Law, Emanuel OLB rotáció elég karcsúnak hangzik.

több mint 9 éve
 twitter.com/ChargersRHenne/status/642412697242353664

több mint 9 éve
Green állítólag ma teljes edzésmunkát fog végezni, ami meglepő az utóbbi napok hírei és Phillips visszahozása után.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Gyanítom akk a PS-ből is kiteszünk vkit és odarakjuk Burwellt.

Madden hates me.
több mint 9 éve
John Phillipset visszahoztunk, újonc OL Tyreek Burwell helyére, felkészülve Green hiányára.

több mint 9 éve
UT-sek arról beszélnek, hogy vissza kell hoznunk Phillipset vagy tradelni kell egy TE-ért, mert alapból 3 TE volt az első 4 hétre Gates büntetése miatt. Abból most Green valszeg kiesett , Johnson inkább FB, Miller meg UDFA volt. Szóval az évekig borzasztó erős TE sorunk könnyen lehet, hogy szenvedni volt amíg nincs Gates.
Sixo
Green kiesése mennyire fix már? Ő van benne a fantasy csapatomban witten mögött.
TheBerzerker
Nem fix, de a beatwritterek reakciója alapján alsó hangon az idén elején nem nagyon lesz . Hivatalos közleményt nem láttam a sérülése komolyságával kapcsolatban.

több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
UT-sek arról beszélnek, hogy vissza kell hoznunk Phillipset vagy tradelni kell egy TE-ért, mert alapból 3 TE volt az első 4 hétre Gates büntetése miatt. Abból most Green valszeg kiesett , Johnson inkább FB, Miller meg UDFA volt. Szóval az évekig borzasztó erős TE sorunk könnyen lehet, hogy szenvedni volt amíg nincs Gates.
Sixo
Green kiesése mennyire fix már? Ő van benne a fantasy csapatomban witten mögött.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin