Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
A legnagyobb baj az az, hogy 2 G is sérült perpill , ha visszatérnek, talán majd megoldódnak a gondok. Fluker mondjuk még pár hétig tuti nem lesz, Troutmanről meg semmit sem tudok, hogy mikor lesz.
több mint 9 éve
Miért ,szerinted RT-ben jobb lenne Hairston?Igen, de a szabaféle verziót is tudom támogatni.
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
szaba
10 553
Robinson, Watt, Barksdale nalam a jobb megoldas.
több mint 9 éve
Ha pozitívumot akarok írni erről a meccsről annyit sikerülne, hogy az OL úgy tűnik összeállt run blockban. Persze ettől még Riverst sikerült agyon verni és bünti is volt gazdagon. Hairstont felejtsük el guardban.A másik pozitívum Wilson játéka, meggyőzőbb volt, mint Addae.
Mondjuk ha Flowers és Verrett is szar meccset hoz fogunk még kikapni a Bengalsnél jóval gyengébb játékosállományú csapattól is.
Lehet egyébként ekézni a front7-t, de azért ma egy top3 OL ellen voltak súlytalanok. A Lions ellen kicsit jobbak voltak, ami persze nem csoda, hisz az oroszlánok fala vmivel gyengébb. Ha a Vikes ellen is ilyen ótvar munkát végeznek, akkor nyugodtan el lehet küldeni őket a picsbe.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
"Chargers waive WR Tyrell Williams, make room for safety Adrian Phillips."
több mint 9 éve
"Philip Rivers voted FedEx Air Player of Week."Addae és Jacoby ma nem edz.
több mint 9 éve
Attaochu visszatért az edzőpályára , bár csak limitáltan , vasárnapi meccset comb sérülés miatt kihagyta.Emanuel is ott van az edzésen , azok után , hogy idő előtt hagyta el a Lions elleni meccset váll sérülés miatt.
Hasonlóan Barksdale is , aki meccs közben is a pályán maradt és kihagyott pár playt, illetve a végén sem volt a pályán.
több mint 9 éve
Teo nem volt jó. De Perryman még nem kész, távolról sem.Szerintem egyáltalán nem volt rossz, ami futás felé ment azt fogta, a végén nyelt be elkapásokat ha jól láttam, de az már prevent D volt ,előfordul.
szaba
több mint 9 éve
szaba
10 553
Teo nem volt jó. De Perryman még nem kész, távolról sem.
több mint 9 éve
Most nézem ,hogy az ILB rotációnk 2 személyes volt, Perryman-el történt valami csak én maradtam le?.
több mint 9 éve
"We've signed OL Kenny Wiggins and waived TE Kyle Miller."Hát Kyle Miller 53as tagsága nem tartott sokáig, pedig több snappet volt pályán , mint Phillips, ezek szerint nem túl eredményesen.
több mint 9 éve
Emanuel-t jelölték a hét rookie-jának ! ( Bár megkapni Marihónalja miatt nem fogja)Néztem, hogy Kylenak volt egyedül sackje. Remélem, így is fogja folytatni idén(kivéve ellenünk).
Sixo
több mint 9 éve
Emanuel-t jelölték a hét rookie-jának ! ( Bár megkapni Marihónalja miatt nem fogja)
több mint 9 éve
Az nfl.com szerint 4-6 hetet kell kihagynia Flukernek, amit nem tudom , hogy honnan vettek, mert MM nagyon titkolózott a sérülés komolyságával kapcsolatban.
több mint 9 éve
Nah már feltették ncore-ra a meccset ha még nem sikerült megnézni.
több mint 9 éve
www.chargers.com/video/2015/09/14/postgame-victory-speech-detroitMcCoy beszéde a játékosokhoz, meccs utánról az öltözőből.