Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Augusztus 10-11, hétfő-kedd:

Troutman visszatért, de csak a cserékkel edzett, Fluker volt RGben, valószínűleg csütörtökön a Dallas ellen is ez lesz a felállás. Hétfőn meglehetősen esetlenül mozgott.
Lissemore kisebb kézsérülések miatt nem edzett, ez a 3.nap sorban amikor nincs, helyét Carrathers vette át.
Franklin sem tréningelt, valószínűleg a hétfői sántítva befejezett edzésnek köze van hozzá. Trevor Robinson ugrott be LG-be (Troutman nagyon trágya edzés munkát végezhet ha még ő is kiszorítja).
Brown, Ducre és Allen is csak a pálya széléről nézték a többieket kedden.
A keddi napon egy Bill Goldberg nevű egykori pankrátor(?) látogatta meg a csapatot, és szemezett mindenkivel. Liuget hívta meg az edzésre.
Hétfőn Chris Davis egy esés során megütötte magát (1vs1 drill Jacoby Jones ellen), nem tűnt komolynak de nehezen állt fel.
Tyrell Williamsnek a keddi napon volt 3 szép elkapás a redzone-ban. Abból 2őt TD-re vitt. Később 1v1 párbajokban viszont már nem jeleskedett.
Denzel Perryman több alkalommal is sikeresen állította meg Branden Olivert.
Liuget nagyon csúnyán megverte Flukert majd negatívon állította meg Gordont.

több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
WR corps Keenan Allen nélkül?o_o Nem hiszem, hogy komolyan kéne venni, hogy ő "csak" PR leszToto21
Legfelső sor 😉empty taxi
Sorry, valamiért nem mentem fel, ott nem vártam WR position-t. De így már jobb. 😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
WR corps Keenan Allen nélkül?o_o Nem hiszem, hogy komolyan kéne venni, hogy ő "csak" PR leszToto21
Legfelső sor 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Friss, ropogós DC:

empty taxi
WR corps Keenan Allen nélkül?o_o Nem hiszem, hogy komolyan kéne venni, hogy ő "csak" PR lesz
több mint 9 éve
Friss, ropogós DC:

Madden hates me.
több mint 9 éve
Flowers vs Jacoby Jones
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Ez így ütne a városban:
 www.sandiego.gov/mayor/news/gallery/stadiumconcepts.shtmlszaba
Gyorsan jött is a kijózanító pofon
 pro32.ap.org/article/chargers-slam-san-diegos-latest-stadium-proposal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Shawn84
TomKrasovic a következőket írta róla:
-how is Perryman looking so far in camp?
-A bit uneven, as expected for a rookie. Working next to veteran Kavell Conner. Seems to take well to coaching. Looks slightly more comfortable against the run than the pass. Very limited opinion of him now. It's not full contact. Cowboys will give us a decent look.

több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Ez így ütne a városban:
 www.sandiego.gov/mayor/news/gallery/stadiumconcepts.shtml
több mint 9 éve
Eric Williams írt egy cikket az új tehetségekről akik jól szerepelnek eddigi az edzéseken, de nem feltétlen vannak szem előtt , mint mondjuk Franklin vagy Stevie Johnson.

Darius Philon jól használja a kezeit passrush-nál és futás ellen is jobban teljesít , mint arra számítani lehetett. Palepoi sérülésével jó esélye van szerepet kapni a belső DL rotációban.

Colton Underwood az 1vs1-eknél mutatott robbanékonyságot, jó lehet a passrush rotációban.

Tyrell Williams esetében az útvonal futás emelendő ki, jól válik el a védőjétől, emellett meglehetősen magas, 6'4.

Michael Huey-t többen is dicsérő szavakkal illeték, elsősorban gyorsasága és eltökéltsége miatt.

Kyle Miller egy TE - FB hibrid. Alábecsült atléta, korrekt kezekkel, aki Gates eltiltása alatt pályát is láthat.

Javontee Herndon már tavaly is a csapatnál volt, bár csak PS-ig jutott. Tömegben jól kap el, fizikális játékos. Visszahordásoknál is használható.

Cordarro Law tavaly 3 meccsen volt az aktív keret tagja, passrush-ban segítette a csapatot. Érdekes lehet, hogy mit tud mutatni a preseasonban.

Patrick Robinson 6od éves veterán aki rendkívül sokoldalú , slotban és a szélen is bevethetp (?) , még több mélységet adva a már nélküle sem rossz secondary-nek.

több mint 9 éve
Augusztus 8 , szombat:

Fluker 3. napja egyhuzamban RG-ben játszott, mivel Troutman a 3. napot hagyta ki egymás után. Michael Huey volt az első számú cseréje.
Stuckey egy szép endzone INT-el vetette magát észre, Clemens passzát kapta le.
Jahleel Addae, Kyle Emanuel és Ryan Mueller is feltudott mutatni 1-1 tfl-t.
Rúgók közül Novak és Lambo is kihagytak egy rúgás 40 yardról.
Riversnek sikerült egy nehéz 3&7 -et megoldania, 15 yardos passzt dobott belőle Allennek, aki Robinsont verte meg.
Barskdale dicsérő szavakkal illette Rivers dobásait, Ramsnél nem látott ilyen jó QB-t szegény.
Ingram a bal oldalról indulva dolgozott szépen a tegnapi napon is.
Lissemore limitáltan edzett, a bal keze be volt kötve.

több mint 9 éve
Denzel Perrymanről mik a hírek? Van esélye Te'o-t beelőzni a depth charton?Shawn84
Tavaly ő volt a legjobb ILB-nk, szóval én nem hinném xD
Tegnapi edzés napon írtak róla annyit, hogy volt lehetősége egy INT-et szerezni, de elejtette vagy valami ilyesmi, pozitívat én még nem olvastam róla.Sixo67
Mondjuk ez meglep, hogy Te'o volt a legjobb 😊 Abban biztos vagyok, hogy komoly szerepet szánnak neki mert 2. körben nem a kispadra húznak. Kivéve Belicsekk.Shawn84
Ha megnézed a tavalyi ILB állományt, és azt , hogy 2 kezdő közül Butler botrányosan gyenge volt akkor nem meglepő. Biztos, hogy komolyabb szerepe lesz, mind2 kezdő elég sokat hagyott ki sérülés miatt az elmúlt 2 szezonban.

több mint 9 éve
Állítólag nickel LB-nek húztuk.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Denzel Perrymanről mik a hírek? Van esélye Te'o-t beelőzni a depth charton?Shawn84
Tegnapi edzés napon írtak róla annyit, hogy volt lehetősége egy INT-et szerezni, de elejtette vagy valami ilyesmi, pozitívat én még nem olvastam róla.Sixo67
Mondjuk ez meglep, hogy Te'o volt a legjobb 😊 Abban biztos vagyok, hogy komoly szerepet szánnak neki mert 2. körben nem a kispadra húznak. Kivéve Belicsekk.
több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
McCoy egyszer kiemelte, hogy mindig a labda körül van, jól támad. Azért lesz ő pályán eleget.
több mint 9 éve
Tegnapi edzés napon írtak róla annyit, hogy volt lehetősége egy INT-et szerezni, de elejtette vagy valami ilyesmi, pozitívat én még nem olvastam róla.

több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Denzel Perrymanről mik a hírek? Van esélye Te'o-t beelőzni a depth charton?
több mint 9 éve
Augusztus 7 , péntek:

Sokan kaptak a mai napra pihenőt:Rivers. Woodhead. Floyd. Jones. Ingram. Te'o. Weddle. Liuget. Dunlap. Reyes. Brown. Gates. Butler.
Troutman még mindig nincs, hiányában Fluker a RG és Barksdale a szélen.
Ricardo Mathews jó pár nap szünet után térhetett vissza.
Addae továbbra is a kezdő SS, ma egy INT-el jelezte, hogy ezt a posztját meg akarja tartani. Ellenfele Jimmy Wilson egy FF-el jeleskedett.
Fiatal OLB_k közül Underwood és Mueller is sack-et jegyzett.
Mathews , Unrein és még Philon is megverte Flukert 1vs1ben.

több mint 9 éve
"Chargers rookie OL Ben Beckwith waived/injured. OL Melvin Meggs, an undrafted rookie who spent part of spring with Chiefs, signed."

több mint 9 éve
A podcast-et hallgatva, úgy érzem a Weddle helyzetet én nagyon félre értettem. Én azt hittem, hogy azt nyilatkozták az FO-ból, hogy a jövő évi offseason-ig, tehát a 2015ös szezonban nem tárgyalunk a szerződés hosszabbításról, majd márciusban visszatérünk rá alapon.Sixo67
Remélem neked lesz igazad.

Madden hates me.
több mint 9 éve
A podcast-et hallgatva, úgy érzem a Weddle helyzetet én nagyon félre értettem. Én azt hittem, hogy azt nyilatkozták az FO-ból, hogy a jövő évi offseason-ig, tehát a 2015ös szezonban nem tárgyalunk a szerződés hosszabbításról, majd márciusban visszatérünk rá alapon.

több mint 9 éve
Augusztus 6 , csütörtöki edzés nap:

Ricardo Mathews, Malcom Floyd és Greg Ducre nincs a mai napon.
Franklin és Flowers is visszatért.
Fluker a mai napon főleg G-ben játszik, ugyanis Troutman ma nem edz.
Inman vette át Floyd helyét.
Gates limitáltan edzett a a tegnapi kiugrott ujjat miatt.
Jimmy Wilson és Oliver is jó edzés napot teljesít.

több mint 9 éve
Az szerdai edzés napról:

Fluker-t G-ben is próbálgattuk pár snap elejéig, ahogy egyébként az megfigyelhető ,hogy idén az OL játékosaink nagy részét több poszton is bevetettük.
Mindenki szétdicsérte Stevie Johnsont és Allen is jó napot zárt, mindkét elkapó szanaszét verte Verrett-et az elmúlt napokban, ami egyik oldalról jó a másikról már kevésbé jó hír.
Flowers tegnap sem edzett, ez már a 3. ilyen nap az elmúlt 6ból. Elvileg nincs semmi sérülése, csak pihen, 12 fontot adott le az offseason-ben.
Franklin sem volt a pályán, hétfő óta sérült.
Rajtuk kívül még Greg Ducre, Ricardo Mathews és Ben Beckwith sem edzett.
Viszont Chris Watt 2 nap után visszatért. LG-ben játszott a tegnapi napon Franklin hiányzása miatt.
Troutman és Patrick Robinson is visszatért az edzésekre.
Jordan Mabin a 36os számot kapta.

több mint 9 éve
Rivers azt nyilatkozta. hogy eddig nagyon elégedett azzal, amit Stevie J-től látott a TC-ben, szerinte sok mindenben hasonlít Allenre.

Madden hates me.
több mint 9 éve
"Chargers add CB Jordan Mabin, who spent past three years on a practice squad (BAL, CLE, ATL). WR Demetrius Wilson waived."