Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ha már van rosterhely Tony McDaniel is megérne egy próbát...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Palepoi helyére DE Luther Robinson-t fogjuk leigazolni várhatólag, tavaly GB-ben bohóckodott.

több mint 9 éve
"Chargers HC Mike McCoy said team is placing DL Tenny Palepoi on IR. "

több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Nincs training camp állapotos Tiffany nélkül: Riverséknél jön a nyolcadik gyerek, a hatodik lány.
több mint 9 éve
A hétfői, azaz mai napon sem Watt, sem Franklin nem edz a pár napja összeszedett sérüléseik miatt.
Flowers, Patrick Robinson és Troutman is kihagyja a mai napot.
A hiányzók miatt így áll fel az OL : Dunlap, Hairston , Robinson , Barksdale , Fluker. Ezek szerint a tavalyi TT nyilatkozat miszerint Fluker csak is RT még mindig áll.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Chris Watt, nem Watts. Watts az Craig.szaba
Meg az Eurosport gag reelje. 😀
több mint 9 éve
Chris Watt, nem Watts. Watts az Craig.
több mint 9 éve
Hírek a hétvégéről:

Palepoi súlyosabb láb törést szenvedett szombaton.
Mathews sérülése, ami szombati edzésen szedett össze nem komoly.
Gordon nem edzett vasárnap, csak passzokat kapkodott el a pálya szélén, de nem sokára visszatérhet.
Gordon távollétében, Oliver brillírozott.
Franklin is kisebb sérülést szenvedett, de saját lábán ment az orvosi központba, nem komoly, hamarosan visszatérhet.
Patrick Robinson csillogott a vasárnapi edzésen.
Chris Watt-nak szombaton volt egy kisebb sérülése, Trevor Robinson fejezte be az edzést az első csapat centereként. Vasárnap sem edzett Watt.
Többen is dicsérték Stevie Johnson szombati teljesítményét Verrett ellen.
Pénteken megszületett Sorensen 2. gyereke.

több mint 9 éve
Eric Willaims 53roster tippje, még múlthétről, a TC kezdete előttről.
 espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/11741/san-diego-chargers-53-man-roster-projection

Amin meglepődtem, hogy szerinte a 3. körös pickünk, Craig Mager nem lesz az 53ban. Illetve Chris Davis sem jósolja oda, ami a tavalyi szezon után meglepő.

több mint 9 éve
A mai edzésnap leginkább attól volt hangos, hogy Ryan Mueller több alkalommal is megverte Dunlapet.

több mint 9 éve
" Tenny Palepoi suffers foot fracture in practice."

több mint 9 éve
Az OL a TC első napját a Dunlap, Franklin, Watts, Troutman, Fluker összeállításban kezdték. Ezek még csak próbálgatások, sokat fognak variálni.

több mint 9 éve
"Insider Buzz: Rivers, Chargers Negotiating Deal Expected to Top $20M Per Year "
"Jahleel Addae took most of the starting reps at strong safety on the first day of San Diego Chargers training camp."

több mint 9 éve
 www.sandiegouniontribune.com/news/2015/jul/29/rivers-chargers-training-camp-ready-acee/
több mint 9 éve
Olvasni ezt is, azt is. Szerintem sokat nem számít ki lesz a kezdő. Értem ez alatt azt, hogy nem lesz az, hogy egyik kezd, és ő 900 snap-et játszik, a másik meg 200-at. Sokat variál Pagano a DB-k felállításával. Szerintem Stuckey is lesz azért többet pályán, olvastam olyan video-elemzést, ahol azt mutatták, hogy mikor Stuckey játszott, nagyon bomba volt, mert gyors és jól szerel. Szóval az, hogy ki lesz a kezdő Weddle mellett, szinte mellékes is. Úgyis Weddle a secondary motorja, emellett van két átlagon felüli kezdő corner, reméljük, hogy egészségügyileg végre szerencsések leszünk, akkor azt mondom nem lesz gond.
több mint 9 éve
Ez a Jimmy Wilson - Addae párharc , hogy halad, olvastatok róla valamit? Pár hónapja, még az nfl.com szerint Wilson járt előrébb.

több mint 9 éve
Én is abban bízom, hogy lesz egy-két értelmes cut. Mondjuk Phil Taylor egy próbát megérne.
több mint 9 éve
Pre-TC 53 tipp:
QB: Philip Rivers, Kellen Clemens, Brad Sorensen
RB: Melvin Gordon, Branden Oliver, Danny Woodhead, Donald Brown
WR: Malcom Floyd, Keenan Allen, Stevie Johnson, Jacoby Jones, Austin Pettis, Dontrelle Inman
TE: Ladarius Green, David Johnson, John Phillips, David Paulson (Gates 4 meccs után jön vissza)
OL: King Dunlap, Orlando Franklin, Chris Watt, DJ Fluker, Joe Barksdale, Chris Hairston, Johnnie Troutman, Trevor Robinson

Ahogy Gates aktív azzal Paulson sztem megy a keretből, David Johnson tud FB-t is játszani, így az ő helye biztos, Phillips meg sztem eddig hozta azt, amiért igazolták, ráadásul Windt kiesése esetén LS-nek is be tud ugrani. Nem tartom kizártnak, hogy 6 WR helyett 9. OL lesz (pl. Sirles vagy Wiggins). Az OL sokkal jobbnak tűnik, mint volt és Gordon egy hasonlóan mamut fal mögött volt király Wisconsinban. Btw a Stevie J <-> Royal csere is minőségi előrelépésnek tűnik. Szal az offense sztem nagyon jó lesz.

DL: Kendall Reyes, Sean Lissemore, Corey Liuget, Ricardo Mathews, Ryan Carrathers, Tenny Palepoi, Mitch Unrein
OLB: Jeremiah Attaochu, Melvin Ingram, Tourek Williams, Cordarro Law, Kyle Emanuel
ILB: Manti Te'o, Donald Butler, Kavell Conner, Denzel Perryman
CB: Brandon Flowers, Patrick Robinson, Jason Verrett, Craig Mager, Steve Williams
FS: Eric Weddle, Darrell Stuckey
SS: Jahleel Addae, Jimmy Wilson

Remélem, hogy a karatés fejlődött annyit, hogy lehessen ő az NT, szvsz Lissemore DE-ként hasznosabb lenne, egyébként kellően mélynek tűnik ez a front7 az NT-t leszámítva, eddig a Pagano-érában azokban az években volt jobb a védelem, amikor megfelelően mély volt a front7.

K: Nick Novak
P: Mike Scifres
LS: Mike Windt

Maradt a régi jól bevált csapat, Scifres már leszálló ágban van, de még így is jobb mint a ligaátlag, Josh Lambo személyében a csapathoz írt alá a class egyik legtehetségesebb kickere, de Novot egy elég jó szezon után nem vszínű h kitesszük, így is 9,4 millióval vagyunk a cap alatt, szal ha esetleg kib@sznának vmi veterán NT-t a TC után... 😀

Madden hates me.
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Seau családja nem beszélhet a HOF beavatáson
 sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/report-says-junior-seau-s-family-not-allowed-to-speak-at-hof-enshrinement-195603764.html

nocomment...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Mindennek megvan a maga hátránya: a minap nyilatkozott Dunlap, hogy imádja a hullámvasutakat, de mivel 6-9 magas, így nem sokra engedik föl.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Így legalább többet látjuk Greent 😀empty taxi
nehogy már itt védd iktriadot ...

több mint 9 éve
Így legalább többet látjuk Greent 😀

Madden hates me.
több mint 9 éve
Iktriad kokszot kevert az italába, a szemét ...

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Gates 4 meccs.
Biztos csalt.

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Egy kicsit lemaradtam..Nézzétek el nekem😊