Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/Chargers/status/675400538842730496

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2015/12/08/pro-10-best-free-agent-signings-through-week-13/
PFF rangsorolta a 10 legjobb FA igazolást. 2 játékosunk is felkerült rá, Barksdale és Robinson.
Sixo
Szerencse, hogy 1 évre jöttek, ha van eszük lépnek innen.
szaba
PatRob azért nagyon szar volt New Orleansban, így hogy talált egy csapatot, ahol jól teljesít sztem hosszabbít.
Big Joe esetében már vagyok ilyen biztos h marad.

Madden hates me.
több mint 8 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
 www.profootballfocus.com/blog/2015/12/08/pro-10-best-free-agent-signings-through-week-13/
PFF rangsorolta a 10 legjobb FA igazolást. 2 játékosunk is felkerült rá, Barksdale és Robinson.
Sixo
Szerencse, hogy 1 évre jöttek, ha van eszük lépnek innen.
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
 www.profootballfocus.com/blog/2015/12/09/prospect-fits-for-3-teams-that-could-draft-no-1/
A PFF 1/3-ra teszi nálunk DeForest Bucknert, Oregon DE-et.
Browns: Goff
Titans: Bosa

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Verrett a 26. a CB-k közül náluk.
Sixo
JV egyszerűen csak király! Keveset hagyja élni az elkapókat.

több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!

több mint 8 éve
Béczkó 1 264
A Chargers leigazolta az elkapó Vincent Brownt!
több mint 8 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Hali! Nincs igazán kedvem googlizni, viszont nagyon érdekel hogy mi lett azzal a sráccal akinek úgy nézett ki hogy komolyabb sérülése volt és kocsival kellett levinni (Brutonnal ütközött és mar estében hátulról kapott egy nagyot, ha jól emlékszem meg valaki más is ráesett )? Elég súlyosnak tűnt remelem nincs komolyabb baja
PM_the_sheriff
 timesoracle.com/2015/12/chargers-wr-dontrelle-inman-carted-off-field-after-hit.html
empty taxi
Ennek örülök . Akkor sokkal komolyabbnak tűnt, nekem úgy rémlett hogy nem mozgatta a kezet se a lábat . Lényeg hogy nem komoly . Köszi a linket

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 8 éve
Hali! Nincs igazán kedvem googlizni, viszont nagyon érdekel hogy mi lett azzal a sráccal akinek úgy nézett ki hogy komolyabb sérülése volt és kocsival kellett levinni (Brutonnal ütközött és mar estében hátulról kapott egy nagyot, ha jól emlékszem meg valaki más is ráesett )? Elég súlyosnak tűnt remelem nincs komolyabb baja
PM_the_sheriff
 timesoracle.com/2015/12/chargers-wr-dontrelle-inman-carted-off-field-after-hit.html

Madden hates me.
több mint 8 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 8 éve
Amúgy ha McCoy marad ezek után, én megyek.
több mint 8 éve
Most néztem ,hogy PFF OT értékelést, amiben Barksdale szerintük a liga 13. legjobb OT-je (Joe Thomas az első). Hairston is eléggé elől van, 29. , jó pár nagy nevet megelőzve.

Verrett a 26. a CB-k közül náluk.

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Színben pl jó

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
LOL, nem is tudtam, hogy Döglégy Chargers drukker : D
Chargers LT
Általában Raiders-cuccokban feszít...
empty taxi
Viszont fogalma sincs az NFL-ről igazán. Azt veszi meg ami tetszik neki. a Raiders sapijait havernál veszi, és csak azért mert tetszik neki a logo.
Shawn84
Homályosítsa már fel valaki, hogy a Bolts mez és az Oakland sapi nem passzolnak.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
(Ogbah lesz olyan jó, mint Bosa)
empty taxi
De Bosa fehér.
több mint 8 éve
PFF értékelése szerint Rivers a 2. legjobb QB, Perriman a 3. legjobb ILB volt a fordulóban.

twitter.com/PFF/status/671350149290020864

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez. Bárcsak nekünk lenne egy ilyen elit Qbnk, mint Rivers. Bocsi, ha emiatt nem lesz meg az 1/1.
több mint 9 éve
(Ogbah lesz olyan jó, mint Bosa)

Madden hates me.
több mint 9 éve
Szerintem kéne a top 3-as pick. Akkor már legyen értelme hogy ilyen fos a szezon. Egy Turnsil/Bosa kell ennek a semmitérő bagázsnak.
több mint 9 éve
Továbbra is azt gondolom, az 1/1 nem lesz meg (ne is legyen : D, borzalom ez a szezon), de az 1/5-el lehet nemrég túlértékeltem a szezont ...

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Ilyen rossz szezonunk sose volt. Gangszta Zoli a téma a topikban, ennél nincs lejjebb. Cél az 1/1.
szaba
Legyen lajcsi és a sajátos értelmezésű rezsi csökkentése? 😀 mindig van lejjebb...

Am., hogy aktuális is legyek szezon előtti tippjátékban asszem riverst raktam mvp-nek vagy ilyesmi...a vicc ha fordítva állnátok ennek volna is realitása 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ilyen rossz szezonunk sose volt. Gangszta Zoli a téma a topikban, ennél nincs lejjebb. Cél az 1/1.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Chargers LT
empty taxi
Viszont fogalma sincs az NFL-ről igazán. Azt veszi meg ami tetszik neki. a Raiders sapijait havernál veszi, és csak azért mert tetszik neki a logo.
Shawn84
Nem, azért raiders mert az a rapper mainstream, mert azok a legköcsögebbek legalábbis így hallotta. Így egyértelmű volt a választás. Annó egy műsorban fejtette ezt ki kicsöt bővebben... ( höhö há jó hogy raiders, ott mindenki balhézik, hát höhö jóhogy ők a legjobb arcok..há nem...? höhö kemény csávók mint én!..höhö...alap.)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Chargers LT
empty taxi
több mint 9 éve
Chargers LT

Madden hates me.