Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Mathews for elnök, amúgy elég komoly szégyen volt.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Monnyon le: Rivers, OL, D#, Pagano, Whisenhunt, McCoy!szaba
Nem sokan maradnának xD

több mint 10 éve
Monnyon le: Rivers, OL, D#, Pagano, Whisenhunt, McCoy!
több mint 10 éve
Hát megelőlegezve h nem történik csoda azon a 2 meccsen, hajrá, én örülnék ha hárman is képviselnénk az évek óta lesajnált AFCWestet a PO-ban, de én igazából komoly hátránynak érzem, h a ti meccsetek a másik három után jön. Ha egyszerre lettek volna jóval kisebb nyomás lenne a csapaton, csak a meccsel foglalkoztok ha nyertek majd meglátjátok mire elég. Most úgy kell pályára lépni, h tudjátok győzelem esetén megvan a PO.Black_Adder
Mi késsel a nyakunkon játszunk, mióta kikaptunk a Bengals ellen.
több mint 10 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 354
A Steelers fanok 1 estére mennyire fognak utálni titeket 😀 Főleg hogy a KC leadja majd a szerelést ...

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Steelers are alive but need Chiefs to win in San Diego. And Andy Reid is resting 20 of 22 starters.
több mint 10 éve
Alabama CB-k hozták a mai napot szépen. 😛 Geno király volt, Dalton szar, de nem számít, most már rajtunk a sor! Nem hittem volna, de a Bills-Fins meg a Ravens-Pats után valahol éreztem, hogy benne van a levegőben.
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Hát megelőlegezve h nem történik csoda azon a 2 meccsen, hajrá, én örülnék ha hárman is képviselnénk az évek óta lesajnált AFCWestet a PO-ban, de én igazából komoly hátránynak érzem, h a ti meccsetek a másik három után jön. Ha egyszerre lettek volna jóval kisebb nyomás lenne a csapaton, csak a meccsel foglalkoztok ha nyertek majd meglátjátok mire elég. Most úgy kell pályára lépni, h tudjátok győzelem esetén megvan a PO.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Innen nem lehet eljinxelni. Ráadásul a KC a C-csapattal áll ki. Gyerekek, ezt be kell húzni.

szerk: azért Dalton még mindig odateszi magát, 1 yardról INT...szaba
Nem a "kötelezőket" húztuk be idén az a baj.
Flacco javította Dalton hibáját.Sixo67
Ha bejutunk, ott nem kötelezők lesznek. 😉
több mint 10 éve
Innen nem lehet eljinxelni. Ráadásul a KC a C-csapattal áll ki. Gyerekek, ezt be kell húzni.

szerk: azért Dalton még mindig odateszi magát, 1 yardról INT...szaba
Nem a "kötelezőket" húztuk be idén az a baj.
Flacco javította Dalton hibáját.

több mint 10 éve

szerk: azért Dalton még mindig odateszi magát, 1 yardról INT...
több mint 10 éve
Félidőben vezet a Ginos és a Daltons.szaba
eljinxelted...Sixo67
Arra csak Iktriad képes, egyelőre minden rendben. 😀Gabesz92
Jah akkor jó, bár most ravens redzone van.

több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
eljinxelted...Sixo67
Arra csak Iktriad képes, egyelőre minden rendben. 😀

több mint 10 éve
eljinxelted...

több mint 10 éve
Félidőben vezet a Ginos és a Daltons.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Weddle a probowl-on? Lemaradtam vmiről?Sixo67
Weddle és Rivers. Weddle szerintem csak alternate szintet hozott idén, azért a szezon elején-közepén volt, hogy a fejem fogtam miatta... Viszont Stuckey elég szomorú, hogy nem mehet.szaba
Tavaly sokkal jobb szezonnal nem került be.

több mint 10 éve
Weddle a probowl-on? Lemaradtam vmiről?Sixo67
Weddle és Rivers. Weddle szerintem csak alternate szintet hozott idén, azért a szezon elején-közepén volt, hogy a fejem fogtam miatta... Viszont Stuckey elég szomorú, hogy nem mehet.
több mint 10 éve
Weddle a probowl-on? Lemaradtam vmiről?

több mint 10 éve
2. Victor Hampton CB South Carolina
Komoly CB-run volt, kellett vki, ráadásul így elvárhatom Sixo67-től h kezdeményezze a szentté avatásom.
empty taxi
Épp most avatlak boldoggá!

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Teleszkóp figyeljél, mondom a tutit!
Ez lett a 7-körös szimulációm végeredménye itt
1. Trent Murphy, DE/OLB Stanford
Vezeti az FBS-t sackekben, őt csak nem kell bemutatni Neked, BPA volt itt.
2. Victor Hampton CB South Carolina
Komoly CB-run volt, kellett vki, ráadásul így elvárhatom Sixo67-től h kezdeményezze a szentté avatásom.
3. Deone Bucannon S Washington State
Gilchrist nickel, Bucannon BPA-nak is jó volt itt.
4. Joel Bitonio OT Nevada
Ha már a 2. körben jön sem szólok egy szót se. 6-4 315 mauler OL, ilyeneket gyűjtünk. Gyors és erős, Barrt is leradírozta a UCLA ellen.
5. Ryan Carrethers NT Arkansas State
330 fontos disznaj, kell vki akivel lehet Camet rotálni.
6. Chris Watt OG Notre Dame
Még egy zsírsonka 6-3 321, jó játékos ő, csak megsérült. Emlékezz Troutmanre!
7. Jermey Gallon WR Michigan
5-8 magas (alacsony) zsebrakéta, ne töressük már össze Allent visszahordásoknál!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nomac New England Patriots 3 106 — balazs.t85@gmail.com
Lesz értelme a KC elleni derbinek. Kíváncsi vagyok, a KC mennyire tartalékosan áll ki, elvileg nekik mindegy lesz, hogy nyernek-e. A Baltimore lehet, hogy kinyal a Bengals ellen, de a Jets-ben nem látom, hogy miért verné meg a Finst Miamiban. Ezért lett volna jó, ha múlthéten a Pats zsebelt volna. Na mindegy, ez nem máson múlott, hanem a szar szoros meccseinken a negatív mérlegű csapatok ellen.szaba
Pedig nagyon benne van a Jets win. Már a Bills DL is csúnyán elbánt a Phini OL-el. Jets DL sem sokkal gyengébb! Szerintem ti lesztek a befutók 😉
több mint 10 éve
Capers és LeBeau már a visszavonuláson gondolkozik, tényleg jó példák arra, hogy van, aki koordinátor létére nem akar HC lenni (miközben ráadásul ők is kipróbálták már magukat főedzőként), ezt nem mondod komolyan...baggio
Itt nem is ez a lényeg. Ha egy edzőt elhívnak HC interjúra, akkor felkészül rá úgy, hogy jó benyomást keltsen az adott front office-ban. Nem hallottam mostanában olyanról, hogy egy edző lemondjon egy interjút.szaba
elmegy valaki állásinterjúra, hogy ott elmondja, nem is kell neki a munka?baggio
Pontosan ezt akartam én is körbeírni.
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Capers és LeBeau már a visszavonuláson gondolkozik, tényleg jó példák arra, hogy van, aki koordinátor létére nem akar HC lenni (miközben ráadásul ők is kipróbálták már magukat főedzőként), ezt nem mondod komolyan...baggio
Itt nem is ez a lényeg. Ha egy edzőt elhívnak HC interjúra, akkor felkészül rá úgy, hogy jó benyomást keltsen az adott front office-ban. Nem hallottam mostanában olyanról, hogy egy edző lemondjon egy interjút.szaba
elmegy valaki állásinterjúra, hogy ott elmondja, nem is kell neki a munka?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Itt nem is ez a lényeg. Ha egy edzőt elhívnak HC interjúra, akkor felkészül rá úgy, hogy jó benyomást keltsen az adott front office-ban. Nem hallottam mostanában olyanról, hogy egy edző lemondjon egy interjút.