Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
szaba
10 551
Lesz értelme a KC elleni derbinek. Kíváncsi vagyok, a KC mennyire tartalékosan áll ki, elvileg nekik mindegy lesz, hogy nyernek-e. A Baltimore lehet, hogy kinyal a Bengals ellen, de a Jets-ben nem látom, hogy miért verné meg a Finst Miamiban. Ezért lett volna jó, ha múlthéten a Pats zsebelt volna. Na mindegy, ez nem máson múlott, hanem a szar szoros meccseinken a negatív mérlegű csapatok ellen.
több mint 10 éve
Hát az eredmények nekünk kedveztek ezen a héten, Phins és a Ravens is kikapott, mi meg nyertünk. Sajnos a játék gyatrára sikeredett ,de legalább a matematikai esély még megmaradt a POra.
több mint 10 éve
szaba
10 551
Elsősorban anyagi okok miatt lehetne fejszét vágni hozzájuk, de ugye pont ezért kérdeztem: megéri-e két ilyen szintű veterán vezető személyiséget kicsűrni.
több mint 10 éve
Ambivalens érzéseim lennének akármelyiket is zavarnánk el, de benne van a pakliban kétségtelen.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Amúgy ti mit szólnátok hozzá, ha Jarrett Johnson és LeRon McClain útilaput kapna az offseason-ben? Elég sokat lehet rajtuk menteni.szabaMcClaint én már tavaly is rúgtam volna, nem a játéka hanem a fizetése miatt. Johnson nagyon jó volt amikor volt ,de nem sok snappet volt a pályán. Kérdés , hogy Ingrammel mit akarunk. Ha a tavalyihoz hasonlóan az erős oldalon játszatjuk majd a jövőben, akkor azt hozhatja amit JJ és akkor feleslegessé válhat. De ha az ideihez hasonló tervek vannak vele és gyenge oldalon látják benne a jövőt, akkor meg nem biztos, hogy jó ötlet lenne elengedni JJ-t, bár nem tudom , lehet , hogy a piacon lehet hasonló veteránt szedni olcsóbban.
több mint 10 éve
szaba
10 551
Amúgy ti mit szólnátok hozzá, ha Jarrett Johnson és LeRon McClain útilaput kapna az offseason-ben? Elég sokat lehet rajtuk menteni.
több mint 10 éve
Hohohohoho, még az Agymenőkben is Rivers mezt hordanak 😀Sixo67Pasadena-hoz a Chargers a legközelebbi NFL csapat 😊
több mint 10 éve
Hardwick, Royal, Bird nem edzett a héten, reméljük azért vasárnap játszani fognak.
több mint 10 éve
"San Diego Chargers Safety Brandon Taylor to have knee surgery, out for season."
több mint 10 éve
szaba
10 551
Rinehart ufa lesz.
több mint 10 éve
Miami nyert, úgyhogy kb most ment el a PO.Sixo67A Bills és a Jets front7-nel lehet még gondja annak az ergya OL-nek ne add fel a reményt, mindenesetre tény ami tény mind2 meccset bukniuk kéne és a Ravensről még nem beszéltünk
Madden hates me.
több mint 10 éve
www.utsandiego.com/news/2013/dec/14/philip-rivers-chargers-interview-nfl-calkins/szabaÉltetik Fülöpöt xD
Azért az a csörgőkígyós csizma odabasz xD
több mint 10 éve
szaba
10 551
www.utsandiego.com/news/2013/dec/14/philip-rivers-chargers-interview-nfl-calkins/
több mint 10 éve
Sőt, a S class milyen lesz? Mert én nem vagyok kibékülve Gilchrist-tel, csak ha nickelt játszik.szabaNem rossz, de nem is kiemelkedő jelen állás szerint.
Madden hates me.
több mint 10 éve
szaba
10 551
Sőt, a S class milyen lesz? Mert én nem vagyok kibékülve Gilchrist-tel, csak ha nickelt játszik.
több mint 10 éve
Watch Darqueze Dennard!CB-t azt nem későbbi körökben szoktak húzni, mondjuk 2.-3.ben? Van olyan CB akinek kifejezetten örülnél? (Vic Hamptont leszámítva aki már bejelentette , hogy jönni fog a draftra) Én azt 2 nevű Notre Dam-i CB-t láttam vmelyik héten, és nagyon tetszett amit mutatott.Sixo67Nagy hülyeségnek tartanátok egy első körös NT draftot jövőre? Mondjuk Nix-et?Sixo67Nem ismerem még eléggé a felhozatalt, de inkább a CB posztot erőltetném, utána meg akár pass rushert is.szaba
Madden hates me.
több mint 10 éve
CB-t azt nem későbbi körökben szoktak húzni, mondjuk 2.-3.ben? Van olyan CB akinek kifejezetten örülnél? (Vic Hamptont leszámítva aki már bejelentette , hogy jönni fog a draftra) Én azt 2 nevű Notre Dam-i CB-t láttam vmelyik héten, és nagyon tetszett amit mutatott.Nagy hülyeségnek tartanátok egy első körös NT draftot jövőre? Mondjuk Nix-et?Sixo67Nem ismerem még eléggé a felhozatalt, de inkább a CB posztot erőltetném, utána meg akár pass rushert is.szaba
több mint 10 éve
szaba
10 551
Nagy hülyeségnek tartanátok egy első körös NT draftot jövőre? Mondjuk Nix-et?Sixo67Nem ismerem még eléggé a felhozatalt, de inkább a CB posztot erőltetném, utána meg akár pass rushert is.
több mint 10 éve
Nagy hülyeségnek tartanátok egy első körös NT draftot jövőre? Mondjuk Nix-et?
több mint 10 éve
Madden hates me.