Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ideje leeeesz....
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
VJ mikor fog jatszani?Delonso_
Tegnap azt mondták, hogy vasárnap Indi-ben már játszik(hat).

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
VJ mikor fog jatszani?
több mint 14 éve
Megmondom őszintén az első drive után kicsit beszartam, de utána megnyugtató játékot mutattunk. Riversnek kellett egy kis idő, hogy belejöjjön. Persze ezek után már teljesen kielégítően játszott. Mondjuk nem ez volt élete meccse, de ennyi elég volt szerencsére. A védekezés kiválóan működött, nagyon tetszett amit a fiúk mutattak. 😊 Kivételesen semmi ST balfaszkodás nem volt, se blokkolt punt se fg kísérlet. Nate rontott fg-ja kicsit rontja az összképet, de 52yd-ról belefér. Futás remekül bejött, Tolbert és Sproles is jól játszott amikor pályára került és még azt a fumble-t is visszamakkoltuk. 😛 Összességében elégedett voltam, remélem így folytatjuk tovább és vasárnap megcsapkodjuk a colts-ot, már VJ-vel a sorainkban. 😊

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 544
Weddle-től ma nagy meccset várok. Ellenem van fantasy-ben.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
http://www.drewlitton.com/categories/everything-else/2010/11/21/broncos-and-tebow-espns-monday-matchup-madness/
több mint 14 éve
VJ továbbra is királykodik

What is going with Vincent Jackson. Is he still looking good in practices? > Amazingly so.
több mint 14 éve
Hogy áll Mathews bokája? Játszik a hétvégén?Tomeee
Sztem pihentesd, limitált lesz, ha játszik is. Én 10 labdaérintésnél többre nem számítok tőle.
(Aztán lehet, hogy 10-ből csinál 200 yardot meg 3 TD-t, de nem lepne meg, ha nem így lenne 😀)
több mint 14 éve
Tomeee 753
Hogy áll Mathews bokája? Játszik a hétvégén?

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
Mindenki számára kötelező!

AJ Smith interjú, 16 perces videó. Sztem ilyen nem készült vele, mióta GM.

http://www.signonsandiego.com/video/?bcpid=33836215001&bclid=46882334001&bctid=679249617001
több mint 14 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Szépen lassan mindenki felépül szerencsére, már csak Gates, Naanee és Mathews nem edzett, de Floyd, Tolbert és Siler már igen. Elvileg Gates és Naanee játszani fog, Mathews viszont nem valószínű.

Még 2400 jegyet kellene értékesíteni, hogy ne legyen blackout, amire 2000 óta nem volt példa MNF-nál, szóval jó lenne elkerülni... Nem nagyon értem, hogy miért sírnak a helyi fanek, hogy ne költözzön a csapat LA-be, ha még egy MNF-ra sem sikerül eladni a jegyeket...barney
Lehet a sok balf*szkodás miatt kevésbé szerethető a számukra a csapat.
Nehezen azonosulnak vele.

A pénz az lehet azért lehet,mert társasággal menve meccsre az még egy belépő ára vagy több,ha az elfogyasztott kaja, pia ,közlekedést is belevesszük.

És lehet itt kapcsolódik össze a kettő,azért nem mennek,mert a kettő összefügg.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Gates aligha tolja a Broncos elleni meccsen. :=szaba

Who needs Gates? 😀 😂
több mint 14 éve
Gates aligha tolja a Broncos elleni meccsen. :=
több mint 14 éve
nincs pénzük. attól még szeretik a csapatot.szaba
Hát nem tudom... San Diego a 7. vagy 8. legnagyobb város az USA-ban, ha jól tudom, ennél sokkal kisebb városokban nincs semmilyen probléma a nézőszámmal.barney
Attól még sok a bevándorló, és kevés a gazdag.
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Hát nem tudom... San Diego a 7. vagy 8. legnagyobb város az USA-ban, ha jól tudom, ennél sokkal kisebb városokban nincs semmilyen probléma a nézőszámmal.

több mint 14 éve
Ezzel én is így vagyok. 😛

több mint 14 éve
nincs pénzük. attól még szeretik a csapatot.
több mint 14 éve
Szépen lassan mindenki felépül szerencsére, már csak Gates, Naanee és Mathews nem edzett, de Floyd, Tolbert és Siler már igen. Elvileg Gates és Naanee játszani fog, Mathews viszont nem valószínű.

Még 2400 jegyet kellene értékesíteni, hogy ne legyen blackout, amire 2000 óta nem volt példa MNF-nál, szóval jó lenne elkerülni... Nem nagyon értem, hogy miért sírnak a helyi fanek, hogy ne költözzön a csapat LA-be, ha még egy MNF-ra sem sikerül eladni a jegyeket...

több mint 14 éve
Egyelőre úgy látszik jó döntés volt Merriman kivágása. Sajnálom, pedig én reménykedtem, hogy a Billsben több szerencséje lesz (mondjuk érdekes a Billst és a szerencsét egy mondatba írni 😀 ).

Former San Diego Chargers linebacker, Shawne Merriman left his first practice with the Buffalo Bills with an injury. The injury looks to be the same achilles and the calf injury that he had suffered with San Diego.

több mint 14 éve
Lassan Rivers kezd olyan lenni nekünk, mint Peyton a Coltsnak.szaba
Nálam a hét jelenete, amikor bement a pályára és leküldte a védőket 😀barney
Az nem a hét, az év jelenete volt 😀szaba
Egyetértek, azon besírtam én is... ott integetett, meg zavarta le őket 😀 😀 Őrült ember, de nagy player :cool:

több mint 14 éve
Norv Turner said there are about 5 guys he'd get rid of b4 Steve Crosby. He'd start with players who have made mental errors on spec. teams.
több mint 14 éve
Na hát végül is azt kaptam amire számítottam, futással nem nagyon bírtunk, de szerencsére Rivers és az elkapó brigád odatette magát, így nagy nehezen hozni tudtuk a meccset. Na és persze megszereztük az első de reméljük nem az utolsó győzelmet idegenben. 😊Gabesz92
Nálam a hét jelenete, amikor bement a pályára és leküldte a védőket 😀barney
Az nem a hét, az év jelenete volt 😀
több mint 14 éve
Na hát végül is azt kaptam amire számítottam, futással nem nagyon bírtunk, de szerencsére Rivers és az elkapó brigád odatette magát, így nagy nehezen hozni tudtuk a meccset. Na és persze megszereztük az első de reméljük nem az utolsó győzelmet idegenben. 😊Gabesz92
Nálam a hét jelenete, amikor bement a pályára és leküldte a védőket 😀

több mint 14 éve
"My wife left me, 'coz I watched a Charger game,
all our receivers got run over by a train
My heart is hurted, I may have an attack,
but just 2 more weeks, and Vincent Jackson will be back"

Két beteg charger-fan éneke Texasban, a meccs előtt, mindezt a union tribune kamerái előtt 😀
több mint 14 éve
Igazából az a különbség, hogy most az utolsó két meccsen a balfaszkodások mellett szerencsénk is van. A Titans ellen Griffin TD-ját ugyanúgy meg is lehetett volna adni, most meg Foster elkapásánál az első félidő végén és Oliver interceptionjénél is mákunk volt 😊