Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 8 éve
A legnagyobb vicc az lenne ha Goff elit lenne. Na azt hogy magyarázná Fischer? Miért padoztatta ennyit? Mondjuk ez kicsit utópisztikus és nem is örülnék neki, de benne van a pakliban, mert Wentz sem égett meg eddig.
több mint 8 éve
ÁLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉMadden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Quinnt közben kiengedték a kórházból. Senki sem tud semmit, Fisher konkrétan annyit közölt, további teszteket csinálnak majd a következő napokban. Twitteren kapták fel, hogy köze van a korábbi agytumorának az egészhez, senki sem tagadta, senki sem erősítette meg, a testvére állítólag annyit árult el, hogy két rohama volt valamelyik éjszaka.Remélem, hogy semmi komoly.
több mint 8 éve
Stan ideges lett, hogy nem fogynak a jegyek L.A.-ben, így muszáj volt csinálni valamit. 😊
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Igazából nem tudom eldönteni, hogy Goff annyira szar volt-e edzésen (minden téren), hogy Fisher emiatt tartotta távol a kezdőtől, vagy Fisher csak így próbált újabb évet nyerni, mondván, ha Goff első évében full fos lesz és mindenki kiábrándul, akkor az Fisher állásába kerülhet.
több mint 8 éve
Továbbra is Keenum kezdMajd a Miami meccs után lehet látni fogjuk eddig miért Keenum kezdett 😀
Én erre semmilyen épeszű magyarázatot nem vagyok képes befogadni.
braxa88
több mint 8 éve
Felek :/ keenum jobb lett volna
több mint 8 éve
vszabolcs88
19
@AdamSchefternavégre!
Jared Goff will make his first NFL start Sunday at home vs Miami Dolphins, per @mortreport. Goff tries to give Rams postseason push.
dogbite
több mint 8 éve
@AdamSchefterJared Goff will make his first NFL start Sunday at home vs Miami Dolphins, per @mortreport. Goff tries to give Rams postseason push.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
4) Hatalmas fölénnyel verték a Jets-et 9-6-ra és Keenum tökéletes volt.Továbbra is Keenum kezd1) Fischer nem okos
braxa88
2) Goff nem jó
3) Mindkettő
gabokocka
több mint 8 éve
Továbbra is Keenum kezd1) Fischer nem okos
braxa88
2) Goff nem jó
3) Mindkettő
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Továbbra is Keenum kezdÉn erre semmilyen épeszű magyarázatot nem vagyok képes befogadni.
több mint 8 éve
Joe Curley @vcsjoecurleyRobert Quinn has been hospitalized with a non-football related illness. He is stable. Rams just released this statement.
Állítólag tegnap 2x volt epileptiform görcsrohama.
több mint 8 éve
Gáz van: Quinn kórházba került nem futballal kapcsolatos dolog miatt. Állítólag volt 2 rohama. Sokan attól tartanak hogy a korábbi agytumorjával lehet kapcsolatos, de ezek csak találgatások, még semmi nem közöltek ezzel kapcsolatban, csupán annyit hogy az állapota stabil.
több mint 8 éve
ez az év statja, de legalább megvan a győztes taktika 😊Akkor most végülis ezt a meccset az offense hozta? 😮
Löfli
több mint 8 éve
ez az év statja, de legalább megvan a győztes taktika 😊twitter.com/Rich_Hammond/status/797932142596476929
több mint 8 éve
Én kérek elnézést ezért a győzelemért.Nézhetetlen amit az offense művel.
több mint 8 éve
Nincs itt kérem szépen semmi probléma.
több mint 8 éve
Fisher korábbi főnöke, Jeff Diamond Goff kezdetéséről: www.sportingnews.com/nfl/news/jared-goff-rams-quarterback-situation-jeff-fisher-case-keenum/1t46lnaa6dpac13geienp5txuc?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
mind Landry, mind Reeves 3 győzelmes szezont produkált karrierje utolsó évében, úgyhogy a következő Jets elleni meccs tényleg vízválasztó lehet több szempontból is... (utána ugye még a Miamitól és a New Orleans-tól kellene kikapni, hogy a New England ellen idegenben meglehessen a csúcsbeállítás, majd épp az Atlanta a Coliseumban feltegye a pontot az i-re)Végre újra lesz tétje a meccseinknek. 😊
baggio
több mint 8 éve
Kommentár nélkül.mind Landry, mind Reeves 3 győzelmes szezont produkált karrierje utolsó évében, úgyhogy a következő Jets elleni meccs tényleg vízválasztó lehet több szempontból is... (utána ugye még a Miamitól és a New Orleans-tól kellene kikapni, hogy a New England ellen idegenben meglehessen a csúcsbeállítás, majd épp az Atlanta a Coliseumban feltegye a pontot az i-re)
twitter.com/greggrosenthal/status/790234625775853568
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/790235920805064705
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Alakul a 7-9. Bár lassan a 7 győzelem is elérhetetlen álom marad.A mi tetszett:
- A Defense. A futást öltük, 250 yard alatt maradt a Carolina, Donaldra nincsenek szavak.
- Hekker 75 yardos punt 😊
Ami nem:
- Az offense. Keenum legjobb esetben is csak egy átlagos QB, borzasztóan inkonzisztens. Vannak szép passzok, aztán érthetetlen rossz döntések, pontatlan stb. De Fisher továbbra ragaszkodik hozzá. (Persze lehet, hogy okkal teszi, a szezon közepére sarokba szorította magát: ha most jön Goff és parádézik, akkor jogosan kérdezik meg, hogy miért nem hamarabb jött? Viszont, ha jön Goff és botrányosan játszik, akkor meg azt vetik a szemére, hogy erre pazarolt el egy csomó draftcetlit?)
- Nem értem az O gameplant. Keenum megint 46-szor passzolt, miközben Gurley csak 12-szer futott (egyébként egyre jobb sztem). Brees nem passzolt ennyiszer. Érdekelne, hogy Boras mit lát Keenumban, hogy ezt játszatja..
- Zurlein pont most rontott FG-t. Kétszer.