Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 8 éve
Gregg Rosenthal ✔ @greggrosenthalFisher and Snead haven’t put up a top 20 offense in yards or points in 4 seasons in St. Louis. But its Cignetti’s fault.
több mint 8 éve
Rob Boras vette át az offense-t. Úgy látszik Fisher mégis érzi a nyomást..www.troll.me/images/victory-baby/yes-thats-much-better-thumb.jpg
dogbite
Cookkal is jó munkát végzett.
több mint 8 éve
Cignettit kirúgták..Rob Boras vette át az offense-t. Úgy látszik Fisher mégis érzi a nyomást..
Carmeloman
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Al
595
Én is nagyon szomorú vagyok. Az utóbbi időben már olyan szinten kikészítenek, hogy a meccseiket simán megnézem egy félóra alatt. Utálom az egészet. Takarodjanak már St. Louisból, had keressek magamnak valami értelmes csapatot.Éppen azon gondolkodtam, hogy 20 éve, a franchise költözése óta szurkolok nekik, ebből kb. 5 év kivételével ezt a gyötrelmet kell néznem. Mások halálra élvezhetik a jó kis NFL meccseket, nekünk meg ez a szar jutott. 15 évet elvesztegettem amcsi fociban.
Mindenki monggyon le!!!
off
Hogy kerek legyen a világ, idén a Tigers is szörnyű (s az is marad egy darabig, szvsz)
több mint 8 éve
Carmeloman
644
Cignettit kirúgták..
több mint 8 éve
az a jó, hogy még vastagon Nulger idején azon pörögtem, hogy először az OL-t kéne rendbe tenni. az a jó, hogy ez ma sincs másként. lehet itt bármilyen kúbé, lehet itt a legnagyobb tehetségnek tartott Gurley, lehet itt Fitz, vagy OBJ, ha az OL nem tudja megoldani az alapokat, akkor minden megy a lecsóba.drafttime baby!
1. Browns 2-10
2. Titans 3-9
3. Chargers 3-9
4. Cowboys 3-8
T5. Rams, Ravens, Lions, Saints, 49ers, Jags. 4-8
ebből simán összejön a top5 pick
Szerkesztette: DiamondsHead44
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
tényleg nem tudjuk élvezni azt ami van?ott az ivós játék, szerintem az 1. negyed végére garantált a jókedv, a 2 félidő elejétől meg már úgysem emlékeznénk semmire.
és itt van az új kvíz:
1. How long can the defense hold out before giving up an insurmountable 14 points to the opposition.
2. Which teammate will TJ McDonald take out this game?
3. The over/under on Greg Robinson holding penalties.
4. Which pass will Jared Cook catch and fumble?
5. Which one of Gurley’s 10 or so carries will take his average YPC above 1.
6. How many dropped passes will the WR’s have this game (I think they have a contest going on between each other)?
7. Will Case Keenum make it through an entire game?
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
FBKrisz
643
reg all pro csapatnak kene lennunk ennyi elvesztegetett elso koros pickkel.media4.giphy.com/media/91X2MlgF7dHsA/200.gifHát igen,de minek.
Mazochisták vagyunk hogy ezt a rakás sz@rt képesek vagyunk meg mindig nézni. Jelen állás szerint en kizártnak tartom, hogy meg egy meccset nyerjünk. Jövőre ismét top 5-ben húzunk.. de minek.
dogbite
Szinte minden èvben a Top 10-böl draftolunk,de ennek semmi látszatja 😕
Ramsfan
En feladtam tegnap a harmadik negyed kozepen...mikor megszereztunk a 4. first down-t, unnepelyesen szisszentettem egy sort es hatradoltem.Teljes volt az este...suxxxxx
FIRE FISHEEEEEEEEEEEEEEER 😕
'I BELIEVE'
több mint 8 éve
Nünüke
558
media4.giphy.com/media/91X2MlgF7dHsA/200.gifHát igen,de minek.
Mazochisták vagyunk hogy ezt a rakás sz@rt képesek vagyunk meg mindig nézni. Jelen állás szerint en kizártnak tartom, hogy meg egy meccset nyerjünk. Jövőre ismét top 5-ben húzunk.. de minek.
dogbite
Szinte minden èvben a Top 10-böl draftolunk,de ennek semmi látszatja 😕
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 8 éve
i66.tinypic.com/29m4z8h.jpg
STL Curtain
több mint 8 éve
Nünüke
558
Èn meg azèrt vagyok szomorú,mert megnèztem 😉Eljutottam odáig hogy inkább nem nézem meg a Rams meccseket.Az a szomorú, hogy én meg már inkább tanultam helyette !
Helyette van időm másra. Pl. egy másik meccsre.
Na, ez a szomorú...
Pizsama
süti
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 8 éve
Eljutottam odáig hogy inkább nem nézem meg a Rams meccseket.Az a szomorú, hogy én meg már inkább tanultam helyette !
Helyette van időm másra. Pl. egy másik meccsre.
Na, ez a szomorú...
Pizsama
több mint 8 éve
Eljutottam odáig hogy inkább nem nézem meg a Rams meccseket. Helyette van időm másra. Pl. egy másik meccsre.
Na, ez a szomorú...
több mint 8 éve
viszont kívülről tudjuk, hogy ez jövőre sem ér végeta nagyobbik baj, hogy Kroenke-t sajnos tényleg csak 1 dolog érdekli, hogy a franchise-t átvigye LA-be. a többit vastagon leszarja. Fisher nem fog lemondani, azaz jövőre is marad ugyanez a fosság. amióta rendesen lehet nézni az nfl-t nem volt győztes szezonunk.Na erre rákerestem, és tényleg, 2004 óta se PO, se pozitív szezon, az... az durva.
DiamondsHead44
Go Vikings!
STL Curtain
több mint 8 éve
a nagyobbik baj, hogy Kroenke-t sajnos tényleg csak 1 dolog érdekli, hogy a franchise-t átvigye LA-be. a többit vastagon leszarja. Fisher nem fog lemondani, azaz jövőre is marad ugyanez a fosság. amióta rendesen lehet nézni az nfl-t nem volt győztes szezonunk.Na erre rákerestem, és tényleg, 2004 óta se PO, se pozitív szezon, az... az durva.
DiamondsHead44
több mint 8 éve
a nagyobbik baj, hogy Kroenke-t sajnos tényleg csak 1 dolog érdekli, hogy a franchise-t átvigye LA-be. a többit vastagon leszarja. Fisher nem fog lemondani, azaz jövőre is marad ugyanez a fosság. amióta rendesen lehet nézni az nfl-t nem volt győztes szezonunk.
STL Curtain
több mint 8 éve
Korábban azt mondtam, hogy ebből az offense-ből max. 2 FG-t nézek ki. Én kérek elnézést, súlyosan túlbecsültem őket..
több mint 8 éve
Ez valóban jó kérdés. Látva Nick Fos teljesítményét, tényleg felvetődik a kérdés, hogy lehet valaki ennél is szarabb??wazze egy 3. körös pick-ről beszélünk. Russel Wilson is az volt. mi szar lehet Mannion, ha egy ilyen helyzetben még backupnak sem kell.Rams inactives: K Zuerlein (hip), QB Mannion, CB Johnson (thigh), T/G Donnal (knee), C/G Folkerts, DL Westbrooks, DE Quinn (back).Mannion feltehetően azért nem játszik, mert még nincs készen: az edzőtábor óta gyakorlatilag csak egy-két snap-et kap a heti edzések során. Ez a normál eljárás a 3. QB esetén. Keenum pedig a héten ha jól tudom végzett edzésmunkát, még ha nem teljeset is.
4 komolyabb hiányzó. Palmer biztos örül Quin hiányának.
Mannion tényleg ennyire gyengusz, hogy a fejfájós, nem edző Keenum helyett ő az inaktív?
legalább Havenstein játszik, hátha lesz egy kis futójáték a jobb oldalon.
Battle először aktív.
DiamondsHead44
dogbite
DiamondsHead44
több mint 8 éve
nem hittem volna, hogy Schitty után lehet rosszabb az O. de tényleg igaz a mondás, mindig van rosszabb.
STL Curtain
több mint 8 éve
WHOOOHOOOO !!!!!44444négynégywww.youtube.com/watch?v=_dOaPI7gccs
Szerkesztette: süti
több mint 8 éve
wazze egy 3. körös pick-ről beszélünk. Russel Wilson is az volt. mi szar lehet Mannion, ha egy ilyen helyzetben még backupnak sem kell.Rams inactives: K Zuerlein (hip), QB Mannion, CB Johnson (thigh), T/G Donnal (knee), C/G Folkerts, DL Westbrooks, DE Quinn (back).Mannion feltehetően azért nem játszik, mert még nincs készen: az edzőtábor óta gyakorlatilag csak egy-két snap-et kap a heti edzések során. Ez a normál eljárás a 3. QB esetén. Keenum pedig a héten ha jól tudom végzett edzésmunkát, még ha nem teljeset is.
Mannion tényleg ennyire gyengusz, hogy a fejfájós, nem edző Keenum helyett ő az inaktív?
Battle először aktív.
DiamondsHead44
dogbite
STL Curtain
több mint 8 éve
Rams inactives: K Zuerlein (hip), QB Mannion, CB Johnson (thigh), T/G Donnal (knee), C/G Folkerts, DL Westbrooks, DE Quinn (back).Mannion feltehetően azért nem játszik, mert még nincs készen: az edzőtábor óta gyakorlatilag csak egy-két snap-et kap a heti edzések során. Ez a normál eljárás a 3. QB esetén. Keenum pedig a héten ha jól tudom végzett edzésmunkát, még ha nem teljeset is.
Battle először aktív.
DiamondsHead44
több mint 8 éve
Rams inactives: K Zuerlein (hip), QB Mannion, CB Johnson (thigh), T/G Donnal (knee), C/G Folkerts, DL Westbrooks, DE Quinn (back).4 komolyabb hiányzó. Palmer biztos örül Quin hiányának.
Battle először aktív.
STL Curtain