Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 9 éve
JJ- nek is elege van az egészből:mondjuk egy negyed alatt sem feltétlenül kellene 13 pontot benyalni. igaz a 2 turnover nem segített ezen, de ez ellen a Ravens offense ellen, ahonnan 6-7 kezdő játékos hiányzott, illett volna egy kicsit jobban ellenállni. talán. hány turnover csinált a D?
"This can't be happening every week," cornerback Janoris Jenkins said. "Defense, we are playing great ball, man. All we are asking for is a little bit of help. We can't just keep losing like this."
dogbite
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Fisher sajtótájékoztatója alapján a Keenum ügyben senki sem hibás, talán csak Reynolds, mert megpróbálta felhúzni a földről Keenum-ot. így Fisher-ék nem látták, hogy Keenum kínjában a földön maradt volna.#Fisherpolitics
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
JJ- nek is elege van az egészből: "This can't be happening every week," cornerback Janoris Jenkins said. "Defense, we are playing great ball, man. All we are asking for is a little bit of help. We can't just keep losing like this."
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
Perspective: Since week 7..The entire NFL is better at converting 4th and 15 or more.. (20%), than the Rams are on 3rd and anything (17%)We are working on that. #Fisherball
Szerkesztette: DiamondsHead44
STL Curtain
több mint 9 éve
mindegy mi lesz az idén, Fisher marad, még van 1 éve a szerződéséből és biztos volt annyira rutinos, hogy idő előtt nem lehet tőle olyan könnyen megszabadulni csak úgy.Van benne valami. Én lassan azért szurkolok, hogy ne nyerjünk több meccset, mert ha valami csoda folytán mégis behúznánk még kettőt akkor szinte biztos, hogy jövőre is nézhetjük tovább a Fisherball-t.Hétfő, 11 óra. És Fisher még mindig a HC-nk. Ez a hét is rosszul kezdődik.Kroenke túlságosan elvan foglalva a relokációval. Lehet azt se tudja hogy állunk. Van vagy 6 csapata, de pozitív mérlege egyiknek sincs (gurulós focit nem veszem figyelembe). Tőle kéne előbb megszabadulni. Ő elnézné még Fishert 4 évig, csak menjünk LA-be.
dogbite
süti
dogbite
STL Curtain
több mint 9 éve
Van benne valami. Én lassan azért szurkolok, hogy ne nyerjünk több meccset, mert ha valami csoda folytán mégis behúznánk még kettőt akkor szinte biztos, hogy jövőre is nézhetjük tovább a Fisherball-t.Hétfő, 11 óra. És Fisher még mindig a HC-nk. Ez a hét is rosszul kezdődik.Kroenke túlságosan elvan foglalva a relokációval. Lehet azt se tudja hogy állunk. Van vagy 6 csapata, de pozitív mérlege egyiknek sincs (gurulós focit nem veszem figyelembe). Tőle kéne előbb megszabadulni. Ő elnézné még Fishert 4 évig, csak menjünk LA-be.
dogbite
süti
több mint 9 éve
Hétfő, 11 óra. És Fisher még mindig a HC-nk. Ez a hét is rosszul kezdődik.Kroenke túlságosan elvan foglalva a relokációval. Lehet azt se tudja hogy állunk. Van vagy 6 csapata, de pozitív mérlege egyiknek sincs (gurulós focit nem veszem figyelembe). Tőle kéne előbb megszabadulni. Ő elnézné még Fishert 4 évig, csak menjünk LA-be.
dogbite
több mint 9 éve
Hétfő, 11 óra. És Fisher még mindig a HC-nk. Ez a hét is rosszul kezdődik.
több mint 9 éve
Amador
273
Valószínűleg Donnal is IR-re kerül.
több mint 9 éve
ezek szerint már a bemelegítésnél megsérülhetett, mert volt vagy 8 teljesen homály passzaFishernek amúgy akár egy eltiltás is kinézhet most, mert Keenumot visszaengedte agyrázkódással játszaniEzen csodálkoztam is, látszott hogy szegény azt sem tudja merre van előre.
baggio
dogbite
STL Curtain
több mint 9 éve
Fishernek amúgy akár egy eltiltás is kinézhet most, mert Keenumot visszaengedte agyrázkódással játszaniEzen csodálkoztam is, látszott hogy szegény azt sem tudja merre van előre.
baggio
több mint 9 éve
Fishernek amúgy akár egy eltiltás is kinézhet most, mert Keenumot visszaengedte agyrázkódással játszani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
FinneganPead?kicsit többet és régebben kell olvasni minketKeenum a hatodik (!) QB aki Fisher 4 éve alatt játszik... A legfontosabb poszton nem sikerült ez idő alatt valami állandóságot biztosítani.mondjuk az is közre játszik ebben, hogy Bradford óta töménytelen top100-as picketek volt, ebből sikerült Manniont draftolni irányító posztra, tavaly ugye 3/89 volt, értem én, hogy bízni kellett Bradfordban, de ez akkor is erősen megkérdőjelezhető döntés. egyébként Robinson ma is fos volt, csodálom, hogy őt még nem vettétek elő.
dogbite
markny
Sadford-dal már a draftjánál nem értettem egyet, bár sokáig tartott, de másfél-két éve sokan szerettük volna, ha nem Sadford-ba gondolkodna FIsher
Robinson-ról már tavaly soxor leszedtük a keresztvizet
Fisher-t már 2 éve küldeném a halál faszára
de Lau-t már a tavalyi szezonban is a leggyengébb láncszemnek tartottam
Saffold visszaigazolására nincsenek szavak
tovább is van mondjam még?
DiamondsHead44
Jake Long?
Cook?
Stacy?
...
Pizsama
Wells
Britt
Watkins
azok a játékosok, akik nálunk nem működtek, de máshol kezdők...
STL Curtain
több mint 9 éve
Pead?kicsit többet és régebben kell olvasni minketKeenum a hatodik (!) QB aki Fisher 4 éve alatt játszik... A legfontosabb poszton nem sikerült ez idő alatt valami állandóságot biztosítani.mondjuk az is közre játszik ebben, hogy Bradford óta töménytelen top100-as picketek volt, ebből sikerült Manniont draftolni irányító posztra, tavaly ugye 3/89 volt, értem én, hogy bízni kellett Bradfordban, de ez akkor is erősen megkérdőjelezhető döntés. egyébként Robinson ma is fos volt, csodálom, hogy őt még nem vettétek elő.
dogbite
markny
Sadford-dal már a draftjánál nem értettem egyet, bár sokáig tartott, de másfél-két éve sokan szerettük volna, ha nem Sadford-ba gondolkodna FIsher
DiamondsHead44
Jake Long?
Cook?
Stacy?
...
több mint 9 éve
13-3 után ezt nagyon nem gondoltam volna...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 9 éve
kicsit többet és régebben kell olvasni minketKeenum a hatodik (!) QB aki Fisher 4 éve alatt játszik... A legfontosabb poszton nem sikerült ez idő alatt valami állandóságot biztosítani.mondjuk az is közre játszik ebben, hogy Bradford óta töménytelen top100-as picketek volt, ebből sikerült Manniont draftolni irányító posztra, tavaly ugye 3/89 volt, értem én, hogy bízni kellett Bradfordban, de ez akkor is erősen megkérdőjelezhető döntés. egyébként Robinson ma is fos volt, csodálom, hogy őt még nem vettétek elő.
dogbite
markny
STL Curtain
több mint 9 éve
Pontosan. Azt gondolom az is Fisherék felelőssége, hogy négy év alatt nem építettek fel egy QB-t Bradford mögött, hisz tudva levő mennyire sérülékeny. Robinson gyakorlatilag bust, de miután Top 2. pick volt, és sokat invesztáltak bele, Fisher körömszakadtáig ki fog tartani mellette. Annak ellenére, hogy konkrétan meccsek mennek el rajta...Keenum a hatodik (!) QB aki Fisher 4 éve alatt játszik... A legfontosabb poszton nem sikerült ez idő alatt valami állandóságot biztosítani.mondjuk az is közre játszik ebben, hogy Bradford óta töménytelen top100-as picketek volt, ebből sikerült Manniont draftolni irányító posztra, tavaly ugye 3/89 volt, értem én, hogy bízni kellett Bradfordban, de ez akkor is erősen megkérdőjelezhető döntés. egyébként Robinson ma is fos volt, csodálom, hogy őt még nem vettétek elő.
dogbite
markny
több mint 9 éve
Igen. Erre a teljesítményre nincs mentség. Fisher gyakorlatilag mindent megkapott, ami itt látható, az minden az ő akarata szerint történt. Fishernek mennie kell.
több mint 9 éve
Keenum a hatodik (!) QB aki Fisher 4 éve alatt játszik... A legfontosabb poszton nem sikerült ez idő alatt valami állandóságot biztosítani.mondjuk az is közre játszik ebben, hogy Bradford óta töménytelen top100-as picketek volt, ebből sikerült Manniont draftolni irányító posztra, tavaly ugye 3/89 volt, értem én, hogy bízni kellett Bradfordban, de ez akkor is erősen megkérdőjelezhető döntés. egyébként Robinson ma is fos volt, csodálom, hogy őt még nem vettétek elő.
dogbite
több mint 9 éve
Hogyan tovább? Én Fisher menesztése nélkül nem látok reális esélyt a csapat javulására. Pedig anno olyan jól indultak vele a dolgok, de lehet hogy csak a Linehan és Spagnuolo éra után tűnt jobbnak a csapat. Aztán megrekedt ezen a 7-9-es szinten.
Szerkesztette: Pizsama
több mint 9 éve
ez a szánalmasnál is kevesebb volt
STL Curtain
több mint 9 éve
Megérdemelte a Ravens a győzelmet, gratulálok nekik.Offense nélkül nem lehet nyerni. Ahogy látom idén már nem is fogunk. Keenum a hatodik (!) QB aki Fisher 4 éve alatt játszik... A legfontosabb poszton nem sikerült ez idő alatt valami állandóságot biztosítani. Az OL csak hab a tortán, GRob botrányos...
Szerkesztette: dogbite