Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 9 éve
Drinking Game:Every 3 and out, take a drink.
Every time Foles misses an open WR, take a drink.
Every dropped pass, take a drink.
Every time Tavon Austin goes in motion, take a drink.
Every time Todd Gurley touches the ball, take a drink.
Every Rams’ penalty, take a drink.
ha ezt élesben kipróbálnánk, az első negyed végére vége lenne a meccsnek 😀
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
mai pihenőseink:S Christian Bryant
TE Justice Cunningham
OL Andrew Donnal
DE Chris Long
DE Matt Longacre
QB Sean Mannion
DT Doug Worthington
Long kivételével minden eredeti kezdőnk a színpadon lesz.
odaát egész szép a hiányzók névsora, de mint tudjuk ellenünk minden újonc karriercsúcsot fut:
RB Matt Forte
C Hroniss Grasu
DE Ziggy Hood
DB Harold Jones-Quartey
OLB Pernell McPhee
WR Eddie Royal
WR Deonte Thompson
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
NFL fined Rams' CB Lamarcus Joyner $23,152 for his hit on Vikings QB Teddy Bridgewater, whom league deemed defenseless.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
Ezt week 1-től minden meccs előtt beírom.....csak a broncos ellen felejtettem el! 😀Kapott már érte valamit ez a madár?Ááá "simánnyerünkmazoli" 😊
ZoliZoltán
A válasz: NEM. Eddig még nem. Ígérem, amint lesz friss infó AZONNAL közlöm.
dogbite
oké,köszi 😉 😊
több mint 9 éve
Úgy írjátok ide, mintha mi tehetnénk róla.hehe, én csak eltévedtem, azt hittem a vikes topikba írok😊
süti
több mint 9 éve
Kapott már érte valamit ez a madár?Ááá "simánnyerünkmazoli" 😊
ZoliZoltán
A válasz: NEM. Eddig még nem. Ígérem, amint lesz friss infó AZONNAL közlöm.
több mint 9 éve
Úgy írjátok ide, mintha mi tehetnénk róla.
több mint 9 éve
Kapott már érte valamit ez a madár?Pacman Jones sima pénzbüntit kapott, mikor Amari Cooper fejét beleverte a leesett sisakjába szándékosan, két kézzel a bíró orra előtt...meglepne, ha a ****szopó nfl ennél többet róna ki, erre a másik gyökérre.
ZoliZoltán
több mint 9 éve
Kapott már érte valamit ez a madár?
több mint 9 éve
Bocs, de egy olyan ignoráns véleményre nem lehetett másképp reagálni... 😛Ok tapsvihar.... 😊 Csak te tudod mit jelent, én meg nem vagyok vele tisztában.... 😊Szóval nem vagy tisztában vele.Atya Isten... Tisztában vagy vele, hogy nem ezt írtam? Ne forgasd ki a szavaim ha kérhetem, csak azt írtam, hogy ha egy QB futásra szánja el magát, akkor számíthat ütközésre, nem azt, hogy remélhetőleg olyan ütést kap, hogy agyrázkódás lesz a vége.Atya isten... Tisztában vagy vele, hogy ezzel azt írtad, hogy a dirty hit fejre benne van?SZÉGYEN!Szerintem nem egy szép megmozdulás, de ha egy irányító arra szánja el magát, hogy futót játszik, és ezzel próbálja átverni a védelmet, akkor valamilyen szinten vállalnia kell a következményeit a dolgoknak. Persze sajnálom a sérülést, de ez benne van.
www.youtube.com/watch?v=rGFmv5CMtzU
"Valhalla, I am coming!"
SKOL!
Zoli
Leon78
Nesze neked extra pont. Megint azt hittük, hogy a bab is hús.Arra volt valami magyarázat, hogy Fisher ott mit gondolt?
süti
Jakehomer
Leon78
Jakehomer
Leon78
Amit Joyner csinált, az NINCS BENNE, ez a lényeg. Amint a futó (teljesen mindegy, hogy rb, wr vagy qb) lábbal előre csúszik, halottá válik a labda és tilos leütközni. Joyner pontosan látta, hogy mi történik, és persze lehet azt mondani, hogy nem tudott már megállni, ami még lehetséges is, de ebből a kameraállásból látszik, hogy a szándék ott volt az ütésre.
twitter.com/ark_keeper/status/663456269538189312/video/1
Előtte pár playjel Bridgewater térdére mentek rá, Zimmer nem véletlen emlegette fel, hogy ez jó eséllyel egy Gregg Willams-féle fejvadászat volt.
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
On his 1-year deal, Wes Welker can earn, along with his base, up to $700K in incentives based on playing time and catches. Végre egy jó hír!
több mint 9 éve
Welker alairt 😊A drilleknél Joynert gondolom átküldik majd a szomszéd pályára edzeni. 😊
ghstzR
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Welker alairt 😊Fejére vigyázzon, mert ha kap még egyet átmegy krumpliba.
ghstzR
Bailey helyett jó lesz, de úgy sincs aki passzoljon neki.
több mint 9 éve
Bailey nem is bírja az izgalmakat, muszáj volt elszívnija egy mariskát. Négy meccse bánja.Megvan mire fel a nagy WR keresés. Nem mintha amúgy nem férne ránk.
több mint 9 éve
Gregg Williams védelméről minden aljjas ütésnél felmerül, hogy mennyi lóvét dobott fel az öreg
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Szerintem ne ragozzuk túl ezt a dolgot. Sajnalom TBW sérülését, de Joyner NEM jatszik alattomosan, mellesleg Teddyvel együtt nőttek fel, a családjaik is jól ismerik egymást. Nyilván le akarta zúzni a futó QB-t, de azt nincs okom feltételezni, hogy szándékosan agyrazkodast akart neki okozni. BTW ugyanezen a meccsen ütötte szándékosan fejbe Foles-t az egyik "mindig tisztán es szabályosan játszó" (by Zimmer) Vikings védő.Atya isten... Tisztában vagy vele, hogy ezzel azt írtad, hogy a dirty hit fejre benne van?SZÉGYEN!Szerintem nem egy szép megmozdulás, de ha egy irányító arra szánja el magát, hogy futót játszik, és ezzel próbálja átverni a védelmet, akkor valamilyen szinten vállalnia kell a következményeit a dolgoknak. Persze sajnálom a sérülést, de ez benne van.
"Valhalla, I am coming!"
SKOL!
Zoli
Leon78
Nesze neked extra pont. Megint azt hittük, hogy a bab is hús.Arra volt valami magyarázat, hogy Fisher ott mit gondolt?
süti
Jakehomer
Meg egyszer: sajnálom a történteket, de ne kezdjünk mar el boszorkányt üldözni. Nem TBW az első es nem is az utolsó aki igy sérül meg. Sajnos.
Fisher azt mondta a két pontosról, hogy az volt a cél, hogy minél több pontot hozzanak ki a drive-ból, illetve figyelembe vette a szemől fújó szelet is.
több mint 9 éve
Ok tapsvihar.... 😊 Csak te tudod mit jelent, én meg nem vagyok vele tisztában.... 😊Szóval nem vagy tisztában vele.Atya Isten... Tisztában vagy vele, hogy nem ezt írtam? Ne forgasd ki a szavaim ha kérhetem, csak azt írtam, hogy ha egy QB futásra szánja el magát, akkor számíthat ütközésre, nem azt, hogy remélhetőleg olyan ütést kap, hogy agyrázkódás lesz a vége.Atya isten... Tisztában vagy vele, hogy ezzel azt írtad, hogy a dirty hit fejre benne van?SZÉGYEN!Szerintem nem egy szép megmozdulás, de ha egy irányító arra szánja el magát, hogy futót játszik, és ezzel próbálja átverni a védelmet, akkor valamilyen szinten vállalnia kell a következményeit a dolgoknak. Persze sajnálom a sérülést, de ez benne van.
"Valhalla, I am coming!"
SKOL!
Zoli
Leon78
süti
Jakehomer
Leon78
Jakehomer
több mint 9 éve
Szóval nem vagy tisztában vele.Atya Isten... Tisztában vagy vele, hogy nem ezt írtam? Ne forgasd ki a szavaim ha kérhetem, csak azt írtam, hogy ha egy QB futásra szánja el magát, akkor számíthat ütközésre, nem azt, hogy remélhetőleg olyan ütést kap, hogy agyrázkódás lesz a vége.Atya isten... Tisztában vagy vele, hogy ezzel azt írtad, hogy a dirty hit fejre benne van?SZÉGYEN!Szerintem nem egy szép megmozdulás, de ha egy irányító arra szánja el magát, hogy futót játszik, és ezzel próbálja átverni a védelmet, akkor valamilyen szinten vállalnia kell a következményeit a dolgoknak. Persze sajnálom a sérülést, de ez benne van.
"Valhalla, I am coming!"
SKOL!
Zoli
Leon78
süti
Jakehomer
Leon78
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Atya Isten... Tisztában vagy vele, hogy nem ezt írtam? Ne forgasd ki a szavaim ha kérhetem, csak azt írtam, hogy ha egy QB futásra szánja el magát, akkor számíthat ütközésre, nem azt, hogy remélhetőleg olyan ütést kap, hogy agyrázkódás lesz a vége.Atya isten... Tisztában vagy vele, hogy ezzel azt írtad, hogy a dirty hit fejre benne van?SZÉGYEN!Szerintem nem egy szép megmozdulás, de ha egy irányító arra szánja el magát, hogy futót játszik, és ezzel próbálja átverni a védelmet, akkor valamilyen szinten vállalnia kell a következményeit a dolgoknak. Persze sajnálom a sérülést, de ez benne van.
"Valhalla, I am coming!"
SKOL!
Zoli
Leon78
süti
Jakehomer
több mint 9 éve
Atya isten... Tisztában vagy vele, hogy ezzel azt írtad, hogy a dirty hit fejre benne van?SZÉGYEN!Szerintem nem egy szép megmozdulás, de ha egy irányító arra szánja el magát, hogy futót játszik, és ezzel próbálja átverni a védelmet, akkor valamilyen szinten vállalnia kell a következményeit a dolgoknak. Persze sajnálom a sérülést, de ez benne van.
"Valhalla, I am coming!"
SKOL!
Zoli
Leon78
süti
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
SZÉGYEN!Szerintem nem egy szép megmozdulás, de ha egy irányító arra szánja el magát, hogy futót játszik, és ezzel próbálja átverni a védelmet, akkor valamilyen szinten vállalnia kell a következményeit a dolgoknak. Persze sajnálom a sérülést, de ez benne van.
"Valhalla, I am coming!"
SKOL!
Zoli
több mint 9 éve
SZÉGYEN!az
"Valhalla, I am coming!"
SKOL!
Zoli
thevikingage.com/2014/11/03/vikings-harrison-smith-unnecessary-roughness-rg3/
STL Curtain
több mint 9 éve
SZÉGYEN!i.imgur.com/XAxaV.gif
"Valhalla, I am coming!"
SKOL!
Zoli
több mint 9 éve
SZÉGYEN! www.youtube.com/watch?v=rGFmv5CMtzU
"Valhalla, I am coming!"
SKOL!
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!