Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Rams worked out WR Wes Welker today, source said. Remélem összejön neki! Egy ilyen elkapónak a ligában a helye!
több mint 9 éve
Most, igy a meccs másnapján még csalódottabb vagyok. Ezt a Vikings-ot megverhettük volna. Ami borzasztóan dühít az az offense játék, pontosabban annak hiánya. Az offseason elején Fisher meg Cig nyilatkozta, hogy egyszerűsíteni kell az O playbook-ot. Na ez úgy látom sikerült. Gyakorlatilag a Cig fele playbook három lap:
1. Add a labdát Gurley-nek es fusson
2. Bubble screen oldalra Austinnak es fusson
3. A WR -eink pedig csak egy útvonalat futnak: melyen előre, kizárólag az oldalvonal mentén es Foles pedig vagy eltalálja őket vagy sem.
Tisztelem mindenki véleményét, de továbbra is tartom, hogy Foles nem upgrade. Pontatlan (tegnap a tőle 5 yardra álló Bailey-nek sikerült úgy passzol ima, hogy ugrani kellett a labdaért, Gurley-nek pedig konkrétan a bokájához dobta a labdát. Az elkapás persze megvolt, de elveszett a tempóelőny), az esetek 90%-ban csak a pálya szélét figyeli es ignorálja a pálya közepét (mintha latoterkiesese lenne...), nem használja Bailey-t, Quick-et, Kendricks-et. Nincs TE játék. Nincs rövid passzos játék.
Nyilván ez nem CSAK az ő sara, de irányítóként neki kellene mozgatnia az offense-t. Ami láthatóan nem megy.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
A baromi kiszámítható, és gyenge O teljesítmény ellenére legalább izgalmas meccs volt. Grat a Vikings-nak, Teddy-t sajnálom, jobbulást neki.
több mint 9 éve
Nesze neked extra pont. Megint azt hittük, hogy a bab is hús.
több mint 9 éve
komoly hiányzóink vannak a Vikings ellen. nem játszik sem Quinn, sem McDonald, sem Havenstein, sem Reynolds.Ez a fal így necces lesz, úgy sejtem Gurley nem fog annyit futni. A pass prot. meg eddig is hagyott kívánnivalót...
ez azt jelenti, hogy SIms lesz a kezdő, várhatóan 3 15 yardos bünti alatt nem ússzuk meg...
McDonald helyén Alexander játszik.
Havenstein helyén Reynolds kezd, a bal guard Donnal lesz, azaz a kezdő OL fal ma: Robinson-Donnal-Barnes-Brown-Reynolds
Reynolds az ST-ben alapember, ezen a meccsen a hiánya kritikus lehet a cover játékokban
DiamondsHead44
több mint 9 éve
komoly hiányzóink vannak a Vikings ellen. nem játszik sem Quinn, sem McDonald, sem Havenstein, sem Reynolds.ez azt jelenti, hogy SIms lesz a kezdő, várhatóan 3 15 yardos bünti alatt nem ússzuk meg...
McDonald helyén Alexander játszik.
Havenstein helyén Reynolds kezd, a bal guard Donnal lesz, azaz a kezdő OL fal ma: Robinson-Donnal-Barnes-Brown-Reynolds
Reynolds az ST-ben alapember, ezen a meccsen a hiánya kritikus lehet a cover játékokban
Szerkesztette: DiamondsHead44
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
"A liga 8. és 10. legjobb futó csapata mérkőzik meg, ráadásul a Vikings és a Rams is playoff helyekért harcol, a forduló egyik legjobb mérkőzésének ígérkezik."hát amióta létezik az oldal (még az nfl.hu-s időszakot is beleértem) Rams meccsről ilyet nem írtak 😊
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Teddy Bruschi-nál a Rams a legkeményebb csapatwww.turfshowtimes.com/2015/11/8/9684612/st-louis-rams-the-toughest-team-in-football
STL Curtain
több mint 9 éve
akiket eddig megvertünk mérlege:Seahawks 4-4
Cardinals 6-2
Browns 2-6
49ers 2-6
összesen: 14-18
akiktől kikaptunk mérlege:
Redskins 3-4
Steelers 4-4
Packers 6-1
összesen: 13-9
az összesítés alapján a jobb mérlegű csapatokkal szemben rosszabb a mérlegünk. csak a Cards-nak van pozitív mérlege azok között akiket megvertünk és csak a Redskins-nek negatív azok közül, akiktől kikaptunk.
a hátralévő csapatok:
@ Vikings 5-2
Bears 2-5
@Ravens 2-6
@Bengals 7-0
Cardinals 6-2
Lions 1-7
Buccaneers 3-4
@Seahawks 4-4
@49ers 2-6
összesen: 30-30
elvileg a mérlegek alapján 5 negatív mérlegű csapat ellen játszunk (nyerhető meccsünk van), 2 pozitív mérlegű, ebből a Cards itthon, amit illene behúzni, plusz a Seahawks ellen idegenben, ahol utoljára Nulger vezetésével nyertünk.
a stat-ok alapján lehet pozitív a mérlegünk az idény végére. besz@rás.
STL Curtain
több mint 9 éve
a pénteki sérült jelentésünk._Chris Long még nem játszhat
_a DE sorból Quinn és Hayes kérdőjeles
_az RB sorunk vékony lett, Watts elküldve, Reynolds és Mason kérdőjeles
_Havenstein sem 100 %-os (miért ne a jók sérüljenek meg)
_McDonalds is kérdőjeles
Name POS Injury Wed. Status Thu. Status Fri. Status Game Status
Chris Long DE Knee DNP DNP DNP Out
Robert Quinn DE Knee DNP DNP DNP Questionable
Rob Havenstein T Ankle DNP DNP DNP Questionable
T.J. McDonald S Foot Limited DNP DNP Questionable
William Hayes DE Thigh DNP DNP Limited Questionable
Chase Reynolds RB Thigh DNP DNP Limited Questionable
Tre Mason RB Ankle Limited Limited Full Questionable
a Vikingeknél Kendricks és Floyd biztos out, ez az offense-ünk számára nagy előny, ki kellene használni
STL Curtain
több mint 9 éve
már az nfl.com is foglalkozik a támadójátékunkkalSTL Curtain
több mint 9 éve
Azért azt sikerült lenyilatkoznia, hogy szerinte a Rams nem adott meg neki minden lehetőséget, hogy azzá a játékossá váljon aki valójában lehetne. 😊Fumble-ben 😀Isaiah Pead fogja helyettesíteni Le'Veon Bellt Pittsburghben. Csak gondoltam szólok.és Steelers rekordot fog dönteni 😛
süti
DiamondsHead44
Carmeloman
Szerkesztette: dogbite
több mint 9 éve
Haveinstein milyen?meglepően jó. a passzvédekezésben néha szenved a gyors emberektől, ennek ellenére ő az egyetlen rookie, aki még nem engedett sack-et az idén. a futásblokkkolása jó, nem nagyon zászlózzák. mióta Brown visszakerült mellé még jobban muzsikál.
Janek
STL Curtain
több mint 9 éve
snap-ek száma - DefenseRodney McLeod FS 67 100.00%
Janoris Jenkins CB 67 100.00%
Mark Barron SS 67 100.00%
James Laurinaitis LB 67 100.00%
Trumaine Johnson CB 65 97.01%
T.J. McDonald SS 62 92.54%
Aaron Donald DT 52 77.61%
Michael Brockers DT 44 65.67%
Akeem Ayers LB 39 58.21%
Robert Quinn DE 39 58.21%
William Hayes DE 36 53.73%
Nick Fairley DT 33 49.25%
Ethan Westbrooks DT 31 46.27%
Lamarcus Joyner CB 31 46.27%
Eugene Sims DE 28 41.79%
Maurice Alexander SS 7 10.45%
Marcus Roberson CB 2 2.99%
Barron alapemberré vált, mindegyik D play-ben fenn volt.
elég jól látszódik a DL-rotáció, Donald volt fenn a legtöbbet (52 play) Simms a legkevesebbet (28 play), nincs lyuk a depth-ben.
a 2 McSafety-nk (Barron most egyértelműen LB) is meghatározó lett, JJ egyre inkább shutwown corner lesz és Joyner lett a nickel alapember.
STL Curtain
több mint 9 éve
snap-ek száma - OffenseGarrett Reynolds G 69 100.00%
Greg Robinson T 69 100.00%
Jamon Brown G 69 100.00%
Nick Foles QB 69 100.00%
Tim Barnes C 69 100.00%
Rob Havenstein T 61 88.41%
Tavon Austin WR 49 71.01%
Lance Kendricks TE 49 71.01%
Kenny Britt WR 41 59.42%
Stedman Bailey WR 38 55.07%
Jared Cook TE 38 55.07%
Todd Gurley RB 36 52.17%
Brian Quick WR 35 50.72%
Cory Harkey TE 24 34.78%
Tre Mason RB 21 30.43%
Benny Cunningham RB 10 14.49%
Darrell Williams T 8 11.59%
Bradley Marquez WR 4 5.80%
Austin volt fennt a legtöbbet az elkapók közül. Britt, Bailey és Quick folyamatosan rotálódott.
Kendricks az idén először többször volt fenn a pályán, mint Cook, ami azért is érdekes, mert az ujjműtétje után még "kezelődött". Harkey szerepét keveslem, én többwet játszattnám, főleg Gurley előtt, lehetne sok Jumbo felállás.
látszik, hogy Gurley lejött a 3. negyed közepén, alig 52 százalékában volt fenn a play-eknek. Cunningham-nek nem tett jót a fumblija.
STL Curtain
több mint 9 éve
Carmeloman
644
én bírom Folest, bár nem jobb, mint Brady boy,de olcsóbb és nem sérülékeny.Nekem ennyi elég..
több mint 9 éve
Carmeloman
644
A vezetőség nyitott eltradelni Cookot..
több mint 9 éve
Folesén elégedett vagyok, szerintem minden tekintetben jobb mint Sadford volt.
_viszi az offense-t, sokkal inkább vezér, mint Sadford volt.
_sokkal jobb a pocket presence-e mint Sadford-nál volt, visszalép a zsebbe, tud menekülni és a GB meccset leszámítva jól kezeli a pánikszitukat is (aki nosztalgiázni akar nézzen bele pár Eagles offense drive-ba)
_a dobásokat tudja, az hogy a passzjáték nem állt össze, hát ez van, ebben mindenkinek nagy sara van
_sokkal jobban adja el a play action-öket, mint Sadford
_tudja menedzselni a játékot és vigyáz a labdára (a GB meccs itt is kivétel volt)
_a no huddle jól megy neki, de itt is kevesebb lehetősége van, mint Philly-ben volt
_sokkal olcsóbb, mint Sadford volt
_az hogy nincs option játékunk, amiben jó az nem az ő hibája
_bármennyire furcsa, de tudja olvasni a D-t, viszont a gameplan és a hívott play-ek gyengeségét nem tudja eléggé korrigálni. Cignetti egyértelműen lenyilatkozta, hogy a meccsek első 15-20 play-e script, azaz előre megtervezett játék. ha abban nincs screen, nincs quick slant, azzal megint nem tud Foles mit kezdeni. arról nem nagyon nyilatkoztak menyire engedik neki áthívni a játékokat, de a no huddle offense-nél van valamennyi szabadsága és azt jól használja ki eddig.
nem egy Brees és nem egy Brady, senki sem (legalábbis én nem) várta, hogy az legyen. a Fisher-féle csapatba remekül illik, szó nélkül ad 70 handoff-ot és menedzseli le a meccset.
én abszolút nem bánom, hogy nem Rams mezben kell látnom Samantha bánatos szemeit. megmondom őszintén, hogy az Eagles-ös barátomat hetek óta tudom húzni a 2 frencsájzkúbé cseréjével.
STL Curtain
több mint 9 éve
Foles-szal amúgy mennyire vagytok elégedettek?Nekem is van vele gondom. Mint vezéregyéniség jóval Bradford felett áll. Ugyanakkor, mint QB... szerintem nincs akkora különbség. Ha az első célpontját megtalálja akkor nincs gond, viszont ha tovább kell mennie az olvasasban, akkor kezdődnek a gondok. A szükségesnél lassabban dönt, a kelleténél tovább tartja a labdát. Jónéhány sack szerintem emiatt volt, nem csak az OL hibája miatt. Gondok vannak a pontosságával is: túl vagy aluldobott elkapók, magas labdák. Nekem hiányzik, hogy nem vonja be a játékba sem Bailey-t, sem Quick-et. Nincs meg a kémia? Alig használjuk pl. a slant route-okat, ahol Quick es Bailey is dominálni tudna. Kevesbe használja a pálya közepét, a dobosai inkább az oldalvonal felé mennek. Nem tudom hogy ez a gameplan miatt van-e igy, de osszessegebn kevéssé hatékony, mondhatni alig van passz játékunk.
Nem szerettem Bradfordot örültem a cserének, de eljátszva a gondolattal komoly lett volna ha az offense a saját draftolt elsőkörösökre épült volna. (Bradford-Austin-Gurley)
fogkefe1
több mint 9 éve
FBKrisz
643
Foles-al? semennyire, egy kicsivel atlag alatti game mgr QB se tobb se kevesebb..egy hagngyafasznyival jobban olvassa a vedelmet mint a rezboru 1/1 tette ezelott, de ez arra eleg, hogy nem csukott szemmel varja meg mig belegyaluljak a gyepbe, hanem kihajitja a felso karejra...a korabbi elso/masodik korosokre ha nem lennek bustgyar, epulhetett volna egy all pro offense1/2 Greg Robinson
1/8 Austin- eloszor kezd eletjeleket mutatni...
2/33 Quick
2/50 Pead
1/1 Braford
2/33 uveggomb Saffold
1/2 Jason Smith
'I BELIEVE'
több mint 9 éve
fogkefe1
1
Foles-szal amúgy mennyire vagytok elégedettek? Nem szerettem Bradfordot örültem a cserének, de eljátszva a gondolattal komoly lett volna ha az offense a saját draftolt elsőkörösökre épült volna. (Bradford-Austin-Gurley)
több mint 9 éve
Carmeloman
644
Fumble-ben 😀Isaiah Pead fogja helyettesíteni Le'Veon Bellt Pittsburghben. Csak gondoltam szólok.és Steelers rekordot fog dönteni 😛
süti
DiamondsHead44