Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 13 éve
bárhova kattintottam ma a kinti honlapokon, mindenhol McDaniels-t várják OC-nek
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Azért szerintem jobban járnénk a Childress-JMD páros valamelyikével. Ők már bizonyítottak és HC tapasztalattal is rendelkeznek. Nem kéne mindig próbálgatni, hogy hátha egyszer mégiscsak beválik valaki ennél a csapatnál... ez megy évek óta és olyanok is az eredményeink.McDaniels és Childress mellett további 2 név is felmerült, mint leendő OC: Bill Musgrave és John Ramsdelltovábbi 2 új név az OC poszt várományosai között
Ramsdell 1995-2005. között volt a Rams QB, WR és TE edzője, 2006-tól a Chargers QB edzője. Edzette Warner-t és Rivers-t, szerintem nagy nyomást gyakorolna a vezetésre, hogy hozzuk el Vincent Jackson-t. Nekem eddig ő hangzik a legizgalmasabban, visszahozhatná a GSOT-t.DiamondsHead44
Richard Curl - jelenlegi QB edző
Darrell Bevell - hamarosan ex-Viking OCDiamondsHead44
több mint 13 éve
azt hittem valamilyen 4. és hosszú esetben csinált vmi rendkívülit... :rolleyes:DiamondsHead44talán majd nálatok 😊
több mint 13 éve
McDaniels és Childress mellett további 2 név is felmerült, mint leendő OC: Bill Musgrave és John Ramsdelltovábbi 2 új név az OC poszt várományosai között
Ramsdell 1995-2005. között volt a Rams QB, WR és TE edzője, 2006-tól a Chargers QB edzője. Edzette Warner-t és Rivers-t, szerintem nagy nyomást gyakorolna a vezetésre, hogy hozzuk el Vincent Jackson-t. Nekem eddig ő hangzik a legizgalmasabban, visszahozhatná a GSOT-t.DiamondsHead44
Richard Curl - jelenlegi QB edző
Darrell Bevell - hamarosan ex-Viking OC
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
thxez milyen műsor volt?DiamondsHead44Gyakorlatilag egy training camp 12 játékosnak, 6 wr és 6 db, akik valamilyen oknál fogva nem az nfl-ben játszanak, pedig a képességeik/tehetségük alapján ott lenne a helyük... Minden rész végén egy embernek viszlát, a győztes pedig helyet kapott a Cowboys 80-as rosterén. Aki megnyerte, Jesse Holley a north carolinában volt egyetemen, a műsor előtt pedig asszem a bengals practice squadjában. a Cowboys-Cardinals meccsen láttam egyszer-kétszer feltűnni, leginkább special teamben. Amúgy teljesen jó kis show volt, a Cotton Bowlban laktak, az edzői stáb Michael Irwinből, Bill Batesből és Joe Avezzanoból állt, plusz minden részben egy-egy meghívott legenda (pl: Roger Staubach, Jerry Rice, Daryl Johnston, Drew Pearson) kár, hogy a Hard Knocks-ot leszámítva nem nagyon van ilyen műsor, ami a háttérbe is enged némi bepillantást (legalábbis én nem tudok róla),
bővebben: http://en.wikipedia.org/wiki/4th_and_LongJSanyo
azt hittem valamilyen 4. és hosszú esetben csinált vmi rendkívülit... :rolleyes:
STL Curtain
több mint 13 éve
ez milyen műsor volt?DiamondsHead44Gyakorlatilag egy training camp 12 játékosnak, 6 wr és 6 db, akik valamilyen oknál fogva nem az nfl-ben játszanak, pedig a képességeik/tehetségük alapján ott lenne a helyük... Minden rész végén egy embernek viszlát, a győztes pedig helyet kapott a Cowboys 80-as rosterén. Aki megnyerte, Jesse Holley a north carolinában volt egyetemen, a műsor előtt pedig asszem a bengals practice squadjában. a Cowboys-Cardinals meccsen láttam egyszer-kétszer feltűnni, leginkább special teamben. Amúgy teljesen jó kis show volt, a Cotton Bowlban laktak, az edzői stáb Michael Irwinből, Bill Batesből és Joe Avezzanoból állt, plusz minden részben egy-egy meghívott legenda (pl: Roger Staubach, Jerry Rice, Daryl Johnston, Drew Pearson) kár, hogy a Hard Knocks-ot leszámítva nem nagyon van ilyen műsor, ami a háttérbe is enged némi bepillantást (legalábbis én nem tudok róla),
bővebben: http://en.wikipedia.org/wiki/4th_and_Long
több mint 13 éve
de lesz, Dallasban partizunk 😉Szerintem is ő lesz az 😀 Nekem nagyon nagy kedvencem volt Holley mellett. Kiváló returner lehet belőle.visi_bNekem is 😊 jövőre nem lesz Dallas-St. Louis meccs? Összecsaphatnának Holleyval 😊JSanyo
STL Curtain
több mint 13 éve
ez milyen műsor volt?új igazolás:asszem ő a 4th and longos Hawkins, ha valaki nézte a műsort.JSanyo
Montreal Alouettes WR/KR Andrew Hawkins (5'8", 165) has signed with the St. Louis Rams.DiamondsHead44
STL Curtain
több mint 13 éve
Szerintem is ő lesz az 😀 Nekem nagyon nagy kedvencem volt Holley mellett. Kiváló returner lehet belőle.visi_bNekem is 😊 jövőre nem lesz Dallas-St. Louis meccs? Összecsaphatnának Holleyval 😊
több mint 13 éve
Szerintem is ő lesz az 😀 Nekem nagyon nagy kedvencem volt Holley mellett. Kiváló returner lehet belőle.új igazolás:asszem ő a 4th and longos Hawkins, ha valaki nézte a műsort.JSanyo
Montreal Alouettes WR/KR Andrew Hawkins (5'8", 165) has signed with the St. Louis Rams.DiamondsHead44
több mint 13 éve
új igazolás:asszem ő a 4th and longos Hawkins, ha valaki nézte a műsort.
több mint 13 éve
thxsajnáltam, hogy lesérült, mert Ti végre úgy használtátok, ahogy őt lehet... nálunk
nem volt sok lehetősége, és valahogy akkor sem azt játszotta, amire igazán alkalmas.
Nálatok megmutatta, hogy mire képes... remélem hosszabbítotok vele és Amendola,
Clayton meg egy igazi no1 receiver lesz nálatok... akkor irány a csoportgyőzelem és a po.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Clayton IR után hogy áll nálatok?1 éves szerződése volt, hivatalosan FA lesz
Csak egy idényre kapott papírt, vagy hosszabb volt a szerződése?
Ha csak egyéves és nem lesz lockout (tényleg erről tud valaki valamit?) akkor hosszabbítotok Vele?Collapo
a hírek szerint szépen gyógyul.
szerintem kötünk vele szerződést, bár az OC személye sok mindent megváltoztathat még.
de tény, 2010-ben Clayton volt a leghatékonyabb elkapónk (játszott mérkőzésátlagot tekintve).
STL Curtain
több mint 13 éve
Clayton IR után hogy áll nálatok? Csak egy idényre kapott papírt, vagy hosszabb volt a szerződése?
Ha csak egyéves és nem lesz lockout (tényleg erről tud valaki valamit?) akkor hosszabbítotok Vele?
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
McDaniels és Childress mellett további 2 név is felmerült, mint leendő OC: Bill Musgrave és John RamsdellRamsdell 1995-2005. között volt a Rams QB, WR és TE edzője, 2006-tól a Chargers QB edzője. Edzette Warner-t és Rivers-t, szerintem nagy nyomást gyakorolna a vezetésre, hogy hozzuk el Vincent Jackson-t. Nekem eddig ő hangzik a legizgalmasabban, visszahozhatná a GSOT-t.
STL Curtain
több mint 13 éve
mekkora esemény lesz a Browns elleni meccsünk! 😂
STL Curtain
több mint 13 éve
TC tölteléknek jött kb.miért ne?DiamondsHead44új igazolás:Miért?süti
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ha Shurmur sikeres lesz Cleveland-ben, akkor egyértelművé válik, hogy Spags indikálta az ultrakonzervatív támodófilozófiát és -játékot.Igaz van bennem pár deci whiskey, de szerintem tőlem józanabb emberek se tudják felfogni mit is tett le az asztalra Shurmur, hogy egy év OC tapasztalattal HC lett belőle... Ha hamarabb észbe kapok szóltam volna nagymamámnak, hogy jelentkezzen ő is a posztra... Na mindegy, legalább megszabadultunk tőle. Csak a Browns túl szimpatikus csapat ahoz, hogy felhőtlen legyen az örömöm.
Ha sikeres lesz az offense-ünk 2011-ben, akkor, tényleg Shurmur volt a hunyó.DiamondsHead44
Amúgy meg azis vicces lenne ha Spags hívta volna a playeket pláne offense oldalon, mert ahoz meg pláne semmi tapasztalata. Mellesleg én nem is nagyon láttam, hogy meccseken valami érdemlegeset csinált volna. Védelem idén sokat fejlődött és tök mindegy ki jön Shurmur helyére roszabbul már csak nem járhatunk, még a végén jövőre is a PO-ért fogunk harcolni...
több mint 13 éve
Egyébként komolyan mondom sokkal jobban érdekel, hogy Shurmur mire megy Clevelandbe, minthogy szeretet csapatunk mit fog megint összeszerencsétlenkedni...sütiHa Shurmur sikeres lesz Cleveland-ben, akkor egyértelművé válik, hogy Spags indikálta az ultrakonzervatív támodófilozófiát és -játékot.
Ha sikeres lesz az offense-ünk 2011-ben, akkor, tényleg Shurmur volt a hunyó.
STL Curtain
több mint 13 éve
miért ne?DiamondsHead44Van vagy 10 WR-ünk szerintem pont egy ilyen kicsi visszahordóra nem volt egyedül szükségünk. Amendola szerintem jól ellátta a feladatát esetleg ha ő lenne első számú elkapónk és több pihenőt szánnának neki megérteném a dolgot.
Egyébként komolyan mondom sokkal jobban érdekel, hogy Shurmur mire megy Clevelandbe, minthogy szeretet csapatunk mit fog megint összeszerencsétlenkedni...
több mint 13 éve
miért ne?új igazolás:Miért?süti
STL Curtain
több mint 13 éve
Shumur ment a Browns-ba HC-neka legnagyobb kérdés most, ki lesz az új OC?
STL Curtain
több mint 13 éve
új igazolás:Miért?
több mint 13 éve
új igazolás:Montreal Alouettes WR/KR Andrew Hawkins (5'8", 165) has signed with the St. Louis Rams.
STL Curtain
több mint 13 éve
Szerintem Shurmur helyére JMD mint csakis OC minőségi ugrás lenne
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018