Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na látod ő a biztos Bust nagyon rossz húzás !highlights videókat nézve, ugy tűnik egy reggie bush jött. utoljára nála láttam ilyet. a második nap felemásra sikeredett (van ki kedvelte, van ki nem), de a harmadik nap egész szimpatikus.Na neki orulok, nagy steal ezuttal😊
a legujabb választás lehet az egyik legjobb (curtis weaver, boise state): PFF big boardján a 26., edge rusherek közül a 3. helyen rangsorolt.
Ventura
Adirotor
több mint 5 éve
highlights videókat nézve, ugy tűnik egy reggie bush jött. utoljára nála láttam ilyet. a második nap felemásra sikeredett (van ki kedvelte, van ki nem), de a harmadik nap egész szimpatikus.Na neki orulok, nagy steal ezuttal😊
a legujabb választás lehet az egyik legjobb (curtis weaver, boise state): PFF big boardján a 26., edge rusherek közül a 3. helyen rangsorolt.
Ventura
több mint 5 éve
highlights videókat nézve, ugy tűnik egy reggie bush jött. utoljára nála láttam ilyet. a második nap felemásra sikeredett (van ki kedvelte, van ki nem), de a harmadik nap egész szimpatikus. a legujabb választás lehet az egyik legjobb (curtis weaver, boise state): PFF big boardján a 26., edge rusherek közül a 3. helyen rangsorolt.
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Neki örültök ? 😃
több mint 5 éve
Az elmúlt két évben 5+yd/att sem csúnya.twitter.com/AdamSchefter/status/125411448622464205422,3 mérfölddel fut a gyerek
Csabee13
briareos
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/125411448622464205422,3 mérfölddel fut a gyerek
Csabee13
több mint 5 éve
Elnézve azt, hogy mennyit invesztált a csapat a secondarybe, ami szerintem nagyon ütősen fest, kib.szott szomorú dolog lenne, ha 2 futásokból csinálnák ellenünk a downokat. Nem playmaker most a legfontosabb, vedd el a futójátékot, és meglátjuk a fiatal QB mit tud villantani X meg Byron ellen.az a baj ha playmakereket a hajunkba kenhetjük ha minden playnél tuán/fitzmagicen/rosenen(lol) fetreng egy védő, cserébe meg egy szertáros is szarrá fut minket.Igen de akkor mar huztunk 2 OLt
ha alapok mennek akkor jöhetnek.
briareos
Adirotor
Arról meg azért mostmár illene tenni, hogy Tua és Fitzmagic ne a korházi szobájúkból biztassák a csapatot. Építkezünk. Flores def hátterű edző nagyon úgy fest idén össze akarja rakni a defense alapjait is. Engem nem lepne meg ha a maradék 9 pickből még egy-egy belső falember jönne Off-be és Def-be egyaránt.
Az hogy mi reach pedig nem a draftgrade-től függ, hanem a kereslettől. Idén a média és a "szakértők" nagyjából annyira tájékozottak mint itt a fórumon az átlag.. lepkefingnyit. Ezeket a srácokat a scout teamek évek óta figyelik, nem egy septiben összetákolt mock fogja megmondani, hogy kit hol érdemes, kell elvinni.
Tévedhetetlenek? A francokat.. de ha csak egyharmada betalál a pickjeinknek idén, az már 5 kezdő játékos rookie szerződéssel még jó néhány évig. Jövőre jön megint 5pick az első három körben. 2021, de inkább a 2022-re várható az, hogy ezek a játékosok elkezdenek beérni és valahogy ki fog nézni a csapat.
Türelem! Évről évre jobb lesz. Sanszos, hogy idén nem látjuk Tuát a pályán sem.
több mint 5 éve
A dl az egyik legnagyobb lutri, es ugy is attol fugg, mi lesz belole, hogy mennyire izlik neki a rendszer es milyen pozicios edzovel dolgozik, az mennyit tud neki megtanitani.Ja ertem. Szoval reach, mert nehany kurva okos csavo osszeallitotta a big boardot, aki amugy mit sem tud az interjukrol, beszelgetesekrol, pro dayekrol, a jatekosok szemilyesegerol es mentalitasarol.Tehat playmakereket kihagyni runstufferert jo dolog?
Aham.
Jackson pedig egyaltalan nem volt reach, foleg nem masfel koros. A gyereknel siman azt vartak, hogy 2.elejen tuti kimegy, de becsuszhat elso korbe is. Jones pedig velhetoen nem poenbol csuszott addig, ameddig, es nem veletlenul nezett at rajta korokig 32 GM a ligabol. Clevelandet neg ugyanoda vartak, ahova Jacksont, szoval semmivel sem lett volna tisztabb huzas.
Stez
De mindegy stez , remeljuk megis jok lesznek :3
Adirotor
Sehol sem lehet bizonyossaggal, de ezen a poszton vegkepp lehetetlen megmondani, ki mennyire lesz playmaker.
több mint 5 éve
az a baj ha playmakereket a hajunkba kenhetjük ha minden playnél tuán/fitzmagicen/rosenen(lol) fetreng egy védő, cserébe meg egy szertáros is szarrá fut minket.Igen de akkor mar huztunk 2 OLt
ha alapok mennek akkor jöhetnek.
briareos
több mint 5 éve
az a baj ha playmakereket a hajunkba kenhetjük ha minden playnél tuán/fitzmagicen/rosenen(lol) fetreng egy védő, cserébe meg egy szertáros is szarrá fut minket.ha alapok mennek akkor jöhetnek.
több mint 5 éve
Ja ertem. Szoval reach, mert nehany kurva okos csavo osszeallitotta a big boardot, aki amugy mit sem tud az interjukrol, beszelgetesekrol, pro dayekrol, a jatekosok szemilyesegerol es mentalitasarol.Tehat playmakereket kihagyni runstufferert jo dolog?
Aham.
Jackson pedig egyaltalan nem volt reach, foleg nem masfel koros. A gyereknel siman azt vartak, hogy 2.elejen tuti kimegy, de becsuszhat elso korbe is. Jones pedig velhetoen nem poenbol csuszott addig, ameddig, es nem veletlenul nezett at rajta korokig 32 GM a ligabol. Clevelandet neg ugyanoda vartak, ahova Jacksont, szoval semmivel sem lett volna tisztabb huzas.
Stez
De mindegy stez , remeljuk megis jok lesznek :3
több mint 5 éve
két év tisztábban látunk addig ez ugyis csak pótcselekvés meccsekig
több mint 5 éve
Ja ertem. Szoval reach, mert nehany kurva okos csavo osszeallitotta a big boardot, aki amugy mit sem tud az interjukrol, beszelgetesekrol, pro dayekrol, a jatekosok szemilyesegerol es mentalitasarol.Aham.
több mint 5 éve
Ordas reachek, es nem arrol van szo hogy nem volt bent más.kurva fiatal a csapat alig van 30-29 éves (talán 1). Ha ross türelmes akkor életképes lehet ez az alulról belülről épitkezés ahol kb organikusan nő fel a csapat és lesz tapasztalt. Nem azt mondom h minden pickkel egyet értek, pl első körben nickel CB-t húzni sztem luxus most, de nem értek hozzáHát az tény hogy nem egy év kell.nem vagyok elkeseredve, tudtuk h ez nem 1 év kell. Floresnek úgy tűnik fontos egy számára nyilvánvaló mindset, és sok mindent alárendel ennek. Jobbak leszünk mint tavaly az biztosTuán kívül, 1,2 körös reacheket toltunk végig.lol drama queen 5 perc és megtanulja ha eddig nem tudtana mi ez a csend, mindenki eret vágott magán? 😀A Miami Dolphins ESPN riportere, Cameron Wolfe biztosan. 😊 😊 😊
briareos
twitter.com/CameronWolfe/status/1253534227947229184
iktriad
briareos
Depthért minek kellett elcserelgetni mindenkit.
Adirotor
briareos
Így hogy hoztunk egy QB-t az jo pick volt.
De az ordító needekre meg gyenge egyetemi jatekosokat
Adirotor
briareos
Austin Jackson OT : 1.5körös reach
Ki volt bent? Josh Jones, Ezra Cleveland
Noah Igbi CB: 1 körös reach
Ki volt bent? J.Johnson, Gladney, Fulton, Diggs
Fun fact: még bent volt McKinney
Robert Hunt G: 1.5 körös reach
Ki volt bent? Jonah Jackson, Muti
Fun fact: még bent volt Delpit
Raekwon Davis DT: 1.5körös reach
Ki volt bent? Gallimore, Elliot, Madubuike
Fun fact: még bent volt Davis, Mims, Okwara, Gay, Baun
Brandon Jones S: 3!!!! Körös reach
Ki volt bent? Burgess volt már csak, de ennyi hátsó pickkel siman elore lehetett volna még menni ha már nincs kezdő Safetynk
Fun fact: ez 0
több mint 5 éve
Ennyire gyengék az első körös húzások?Hát az tény hogy nem egy év kell.nem vagyok elkeseredve, tudtuk h ez nem 1 év kell. Floresnek úgy tűnik fontos egy számára nyilvánvaló mindset, és sok mindent alárendel ennek. Jobbak leszünk mint tavaly az biztosTuán kívül, 1,2 körös reacheket toltunk végig.lol drama queen 5 perc és megtanulja ha eddig nem tudtana mi ez a csend, mindenki eret vágott magán? 😀A Miami Dolphins ESPN riportere, Cameron Wolfe biztosan. 😊 😊 😊
briareos
iktriad
briareos
Adirotor
briareos
Adirotor
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
kurva fiatal a csapat alig van 30-29 éves (talán 1). Ha ross türelmes akkor életképes lehet ez az alulról belülről épitkezés ahol kb organikusan nő fel a csapat és lesz tapasztalt. Nem azt mondom h minden pickkel egyet értek, pl első körben nickel CB-t húzni sztem luxus most, de nem értek hozzáHát az tény hogy nem egy év kell.nem vagyok elkeseredve, tudtuk h ez nem 1 év kell. Floresnek úgy tűnik fontos egy számára nyilvánvaló mindset, és sok mindent alárendel ennek. Jobbak leszünk mint tavaly az biztosTuán kívül, 1,2 körös reacheket toltunk végig.lol drama queen 5 perc és megtanulja ha eddig nem tudtana mi ez a csend, mindenki eret vágott magán? 😀A Miami Dolphins ESPN riportere, Cameron Wolfe biztosan. 😊 😊 😊
briareos
iktriad
briareos
Adirotor
briareos
Adirotor
több mint 5 éve
Hát az tény hogy nem egy év kell.nem vagyok elkeseredve, tudtuk h ez nem 1 év kell. Floresnek úgy tűnik fontos egy számára nyilvánvaló mindset, és sok mindent alárendel ennek. Jobbak leszünk mint tavaly az biztosTuán kívül, 1,2 körös reacheket toltunk végig.lol drama queen 5 perc és megtanulja ha eddig nem tudtana mi ez a csend, mindenki eret vágott magán? 😀A Miami Dolphins ESPN riportere, Cameron Wolfe biztosan. 😊 😊 😊
briareos
iktriad
briareos
Adirotor
briareos
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
nem vagyok elkeseredve, tudtuk h ez nem 1 év kell. Floresnek úgy tűnik fontos egy számára nyilvánvaló mindset, és sok mindent alárendel ennek. Jobbak leszünk mint tavaly az biztosTuán kívül, 1,2 körös reacheket toltunk végig.lol drama queen 5 perc és megtanulja ha eddig nem tudtana mi ez a csend, mindenki eret vágott magán? 😀A Miami Dolphins ESPN riportere, Cameron Wolfe biztosan. 😊 😊 😊
briareos
iktriad
briareos
Adirotor
több mint 5 éve
Tuán kívül, 1,2 körös reacheket toltunk végig.lol drama queen 5 perc és megtanulja ha eddig nem tudtana mi ez a csend, mindenki eret vágott magán? 😀A Miami Dolphins ESPN riportere, Cameron Wolfe biztosan. 😊 😊 😊
briareos
iktriad
briareos
több mint 5 éve
lol drama queen 5 perc és megtanulja ha eddig nem tudtana mi ez a csend, mindenki eret vágott magán? 😀A Miami Dolphins ESPN riportere, Cameron Wolfe biztosan. 😊 😊 😊
briareos
iktriad
több mint 5 éve
na mi ez a csend, mindenki eret vágott magán? 😀A Miami Dolphins ESPN riportere, Cameron Wolfe biztosan. 😊 😊 😊
briareos
több mint 5 éve
na mi ez a csend, mindenki eret vágott magán? 😀
több mint 5 éve
Nem tudom ez mennyit számít, de Igbinoghene volt Pete Prisco-nak, a CBS szakértőjének idei szokásos "jobb mint a scoutok hiszik" csapatának a kapitánya idén!twitter.com/PriscoCBS/status/1252576384603561985