Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
én nekem már igazából tök mindegy ki megy ki marad ki jön, ki játszik, nyerjűnk gyűrűt és kész 😀

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hát.....
Ha új HC lesz az elfúhha Hennet, ha marad Soprano, az megtarthatja bár csodálkoznék.
több mint 13 éve
Valamikor nyilatkozta hogy igen nagyot csalódott benne.Delonso_
igen.
Kérdés hogy a:
Henne lesz a legjobb miami qb ever és a csalódtam benne állapotok közül melyik kerekedik felül

több mint 13 éve
Valamikor nyilatkozta hogy igen nagyot csalódott benne.
több mint 13 éve
azért azt se feledjük, hogy Ross Michigan alumni, és odavan Henneért.

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Én még olyan forgatókönyvet is eltudok képzelni, hogy Henne marad R&R duó pedig megy.Csabee13
Ez erős elképzelés! A nép pont fordítva akarja :rolleyes: Ventura
Hát az bőven benne van, hogy Ronnie repül, Ricky visszavonúl..

Henne-nél meg nem lepne meg, ha nem lesz Cut.. De kezdő sem lesz mostanában.
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Én még olyan forgatókönyvet is eltudok képzelni, hogy Henne marad R&R duó pedig megy.Csabee13
Ez erős elképzelés! A nép pont fordítva akarja :rolleyes:

Januárba várható egy Ross féle szezon értékelő?

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Szerintem nekem fölösleges ecsetelni kit kellene kirúgni az edzői stábból mert szinte mindenben egyetértek az előttem szólókkal. Az offense coordinator bizti de én David Lee-t, Steve Bush-t és Dan Campbell-t is kivágnám. A Sparano & Bowles párosnak azért adnék még esélyt.
Henne-t biztos jegelném és szerintem egy idősebb, tapasztaltabb QB kellene nekünk akinek már nem kell tanítani a taktikát csak a "helyi szokásokat". Tehát én is a Palmer, Orton, Kolb vonalat képviselem persze annak fényében ide adják-e őket.
Clausen meg valami rookie drafton szerzett irányítót nem nagyon szívlelnék főleg annak tükrében, hogy sosem választunk jót ( sérülékeny, megbízhatatlan, egyetem jó-de NFL-re már kevésbé stb. ). Ahogy írtátok utolsó 3 QB választásunk szar volt. 😕
Center mindenképpen kell meg egy fiatalos, agilis, gyors RB is ( mint mondjuk CJ. Spiller ).
De tény az offense összerakása az elsődleges cél. Az idén összeraktuk a defense-t a következő idényre az offense-t, ezek szépen összeérnek, tapasztalatokat gyűjtenek és a 2012-2013-as idényre lesz egy Super Bowl esélyes csapatunk.danyly
Dave DeGuglielmo

+

Dave DeGuglielmo
Az ő körmére is rá kellene nézni, azt hiszem.DM13
Na igen az offense line coach kihagytam. Őt is kirúgnám. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Szerintem nekem fölösleges ecsetelni kit kellene kirúgni az edzői stábból mert szinte mindenben egyetértek az előttem szólókkal. Az offense coordinator bizti de én David Lee-t, Steve Bush-t és Dan Campbell-t is kivágnám. A Sparano & Bowles párosnak azért adnék még esélyt.
Henne-t biztos jegelném és szerintem egy idősebb, tapasztaltabb QB kellene nekünk akinek már nem kell tanítani a taktikát csak a "helyi szokásokat". Tehát én is a Palmer, Orton, Kolb vonalat képviselem persze annak fényében ide adják-e őket.
Clausen meg valami rookie drafton szerzett irányítót nem nagyon szívlelnék főleg annak tükrében, hogy sosem választunk jót ( sérülékeny, megbízhatatlan, egyetem jó-de NFL-re már kevésbé stb. ). Ahogy írtátok utolsó 3 QB választásunk szar volt. 😕
Center mindenképpen kell meg egy fiatalos, agilis, gyors RB is ( mint mondjuk CJ. Spiller ).
De tény az offense összerakása az elsődleges cél. Az idén összeraktuk a defense-t a következő idényre az offense-t, ezek szépen összeérnek, tapasztalatokat gyűjtenek és a 2012-2013-as idényre lesz egy Super Bowl esélyes csapatunk.danyly
Dave DeGuglielmo

+

Dave DeGuglielmo
Az ő körmére is rá kellene nézni, azt hiszem.

több mint 13 éve
Na végre az elmúlt hetek sivársága után éledezik a fórum, sajnos nem a PO reményeinkről szól a vita...DM13
Sajnos nem. 😕
Mondjuk én ( pedig elég optimista típus vagyok ) az idény előtt 8-8-at tippeltem, jobb esetben 9-7-et. Ez sajnos messze állt a valóságtól. Éreztem, hogy nem állt össze még ez a csapat. Az egyik fele összeállt...
Már csak a másik fele hiányzik. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Na végre az elmúlt hetek sivársága után éledezik a fórum, sajnos nem a PO reményeinkről szól a vita...

több mint 13 éve
Szerintem, még korai lesz egy kicsit arról beszélni, hogy mit merre draftolunk. Várjuk meg az edzői kérdés átalakítását. Amennyiben lecserélik a stábot esélyes egy mentalitás váltás is, az erősen befolyásolhatja a draftot. Én még olyan forgatókönyvet is eltudok képzelni, hogy Henne marad R&R duó pedig megy.

De ha már Draft. Ti mit gondoltok az idei szerzeményekről? 😊 Mennyire váltak be, vagy esélyes a bust?

Személy szerint Misi-vel úgy vagyok, hogy többet vártam, de nem rossz az sem amit kaptam 😊 1-2 év és szerintem marha jó lesz a srác. Odrickból nem sokat láttunk sajnos és azért nagy kár. Remélem nem lesz egy túl sérülékeny bust. De remélem jövőre bebizonyítja, hogy megérte a picket. 😊 Többiekből vagy nem láttunk sokat vagy most inkább nem mondok semmit. Bár lehet Jerry érdemelne pár szót.Csabee13
Igen pont a múltkor akarta írni arról, hogy mennyire befürödtünk az első pick-es J. Odrick-kal mert az előszezonban játszott, utána Bills ellen és kész ennyi lesérült. A 6-ik meccstől meg IR listán. Remélem jövőre villant valamit.
Misi szerintem jó választás volt kemény, odateszi magát és sokszor hasznos is. Persze neki is voltak hibái.
Szerintem Jerry-t sokan lefikázzák de sokkal jobb mint McQuistan. Egyszer írtam egy statisztikát a kettejük teljesítményét előtérbe helyezve a csapat eredményeivel szembehelyezve. Ez is alátámasztja, hogy ha Jerry játszik jobban muzsikál a fal azon oldala.

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Szerintem, még korai lesz egy kicsit arról beszélni, hogy mit merre draftolunk. Várjuk meg az edzői kérdés átalakítását. Amennyiben lecserélik a stábot esélyes egy mentalitás váltás is, az erősen befolyásolhatja a draftot. Én még olyan forgatókönyvet is eltudok képzelni, hogy Henne marad R&R duó pedig megy.

De ha már Draft. Ti mit gondoltok az idei szerzeményekről? 😊 Mennyire váltak be, vagy esélyes a bust?

Személy szerint Misi-vel úgy vagyok, hogy többet vártam, de nem rossz az sem amit kaptam 😊 1-2 év és szerintem marha jó lesz a srác. Odrickból nem sokat láttunk sajnos és azért nagy kár. Remélem nem lesz egy túl sérülékeny bust. De remélem jövőre bebizonyítja, hogy megérte a picket. 😊 Többiekből vagy nem láttunk sokat vagy most inkább nem mondok semmit. Bár lehet Jerry érdemelne pár szót.
több mint 13 éve
1Delonso_
Tényleg, most számoltam utána. A matek sosem volt erősségem. 😊
Köszi.
Akkor majd holnap megtudjuk. 😊

több mint 13 éve
1
több mint 13 éve
Bocs a végleges eredmények csak keleti idő szerint du. 7 órakor hozzák nyilvánosságra. Akkor az nálunk hajnali 3 óra?

több mint 13 éve
honnan szedtél hivatalos pro bowl keretet?briareos
Az nfl.com-ról december 28-rá ígérték a kereteket ott van fenn.
Itt a link : http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d41c4b/article/my-pro-bowl-picks-rivers-cj2k-among-toughest-snubs?module=HP_cp2

Gondolom ez jó, mármint ez nem végleges mivel a SB-hez igazodva változhat.danyly
sejtettem h erre gondolsz.
ez kirwan tippje.briareos
Bocs. Ezer bocs. Nem is olvastam a cikk elejét csak gyorsan a játékos posztokra mentem. Akkor visszaszívtam mindent. :rolleyes:

több mint 13 éve
Annak legalább örülhetünk, hogy 3 játékosunk ott lesz a Pro Bowl-on : Wake, Dansby és persze az én nagy kedvencem Long. 😊
És annak külön örülök, hogy a Jets-ből csak 2 ember és a Pats-ből is csak 3 ember van beválasztva. Remélem mindkét csapat tagjai ott lesznek a Pro Bowl-on, ami azt jelenti, hogy egyik sem lesz ott a SB-on. 😊danyly
Itt a link : http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d41c4b/article/my-pro-bowl-picks-rivers-cj2k-among-toughest-snubs?module=HP_cp2

Gondolom ez jó, mármint ez nem végleges mivel a SB-hez igazodva változhat.danyly
sejtettem h erre gondolsz.
ez kirwan tippje.

több mint 13 éve
Annak legalább örülhetünk, hogy 3 játékosunk ott lesz a Pro Bowl-on : Wake, Dansby és persze az én nagy kedvencem Long. 😊
És annak külön örülök, hogy a Jets-ből csak 2 ember és a Pats-ből is csak 3 ember van beválasztva. Remélem mindkét csapat tagjai ott lesznek a Pro Bowl-on, ami azt jelenti, hogy egyik sem lesz ott a SB-on. 😊danyly

Gondolom ez jó, mármint ez nem végleges mivel a SB-hez igazodva változhat.

több mint 13 éve
honnan szedtél hivatalos pro bowl keretet?

több mint 13 éve
hát ha nem qb-t húzunk első körben és nem sikerül mindkét rb-vel hosszabbítani akkor sztem Ingramet (próbáljuk) hozzukkristof
Az a baj én vagyok tisztában illetve nem is tudom ki a jó a drafton. Ritkán nézek egyetemi meccseket. Tehát ebben én nem tudom ki a lenne a jó. Az pedig egyáltalán nem biztos, hogy aki ott elől van ( tehát 1-3 körös ) az meg is fog felelni az NFL-ben vagy az adott csapatban. Ez vagy rögtön kiütközik vagy jóval később amikor már régen eladtuk.

több mint 13 éve
hát ha nem qb-t húzunk első körben és nem sikerül mindkét rb-vel hosszabbítani akkor sztem Ingramet (próbáljuk) hozzukkristof
hát én nem tudom, másfelől tájékozódok, de ha jól rémlik:

ronnie húzta a szerződés aláírást, mert reménykedett hogy hosszútávút kap. ehelyett csak 1 évest kapott.
ricky meg elvileg 2011-ben vagy hogy vissza szeretne vonulni.

több mint 13 éve
És annak külön örülök, hogy a Jets-ből csak 2 ember és a Pats-ből is csak 3 ember van beválasztva. Remélem mindkét csapat tagjai ott lesznek a Pro Bowl-on, ami azt jelenti, hogy egyik sem lesz ott a SB-on. 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát ha nem qb-t húzunk első körben és nem sikerül mindkét rb-vel hosszabbítani akkor sztem Ingramet (próbáljuk) hozzuk
több mint 13 éve
2 RB hazsnálta szerintem jó. Nyílván akkor a yardok számában is meglátszik, de elvileg hatékonyabbnak kéne lenni, mivel váltogatják ergymást időközönként, így pihennek.

Hát ha húzunk egy fajintos RB-t, elvileg Williams maradna egy - két éve - az nagyszerű lenne. Aztán még esetleg ha nem is húznánk, de szereznénk valahonnan egy tehetséges játékost akkor megint meg van oldva.

Amúgy meg szörnyen irigylem az Eagles-t. Nagyon jól beváltak a játékosok. Kockáztattak és nyertek.