NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
marshallra is ezt mondtuk annak idején szóval én már semmire sem mondom h 0 esély.Látom, hogy szeretné itt látni, de ennek az esélye azért eléggé közelít a 0hoz Marshall idehozatala után.tenorxV-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...mondjuk úgyis 6 meccset ki kell hagynia
állitólag.DM13
tenorx, olvass vissza akkor megtudod miért ide írtabriareos
marshall jackson páros embertelen lenne. bár jacksont úgyis lesittelnék ha south beachen élne
több mint 14 éve
Holnap press conf. talán okosabbak leszük.PS-be sem igazoltunk még pedig pár embert bebiztosíthatnánk.
Megnézem az új arcok draft értékelését.
A Pre Season teljesítményük nem győzött meg...
több mint 14 éve
Látom, hogy szeretné itt látni, de ennek az esélye azért eléggé közelít a 0hoz Marshall idehozatala után.V-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...mondjuk úgyis 6 meccset ki kell hagynia
állitólag.DM13
tenorx, olvass vissza akkor megtudod miért ide írtabriareos
több mint 14 éve
3 ra mérsékelik majd 98 %
több mint 14 éve
V-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...mondjuk úgyis 6 meccset ki kell hagynia
állitólag.DM13
tenorx, olvass vissza akkor megtudod miért ide írta
több mint 14 éve
Jó lenneAzt hiszem ebben a csoportban divatba jönnének a magas cb k.
több mint 14 éve
V-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...Ez a meg nem nevezett csapat ti vagytok? 😀 Vagy miért ide posztolod?
állitólag.DM13
több mint 14 éve
V-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...állitólag.
több mint 14 éve
Különben is ezeknek a tavalyit adtuk oda, azért nem volt elkapásuk 😊Nyugi, még nincs vége semminek.attól nem félek h turner sokat megjegyzett belőlebriareos
De a bills és a jets is megkapta most a playbookunkat.
Ez is gázDelonso_
+ megtévesztjük az ellenfelet ( dupla átverés )
több mint 14 éve
vernon davisvincent jackson
és hasonló nevek után lennék kiengesztelve
több mint 14 éve
Na de ki kukázza össze Patsy White-ot ?Kell valami nagy dobás, h ez a sok s.ar lemenjen a torkomon, kedves Trifecta !
több mint 14 éve
Nyugi, még nincs vége semminek.attól nem félek h turner sokat megjegyzett belőle
De a bills és a jets is megkapta most a playbookunkat.
Ez is gázDelonso_
több mint 14 éve
Nyugi, még nincs vége semminek.De a bills és a jets is megkapta most a playbookunkat.
Ez is gáz
több mint 14 éve
nem értem, nem értem.teljes következetlenség, totális kapkodás,
legyen már megint offseason 😕
több mint 14 éve
OL-be is csak 3 csere van ( ebből Grove nem teljesen egészséges ) + az új csávók akik szintén T-k, úgyhogy jelenleg nincs G cserénk.Ja és kezdők közül a 2 T-nek is van apróbb baja.
Bakker mindjárt sírok...
több mint 14 éve
ez nagyon meredek...a Martin-Bills meg várható volt, még én is beférnék oda TE-nek
több mint 14 éve
Odrick - Starks - Langfordkomolyan mondom nem értem.grantet minek kellett kibaszni.Így van . És nekem is jobb lenne a találati arányom.
ha kirakjuk proctert megtarthattuk volna thomastbriareos
Vazze.......DM13
mindenkinek elgurult a gyógyszere?
dm13 h néz ki most a DL?briareos
McDaniel - Soliai -
+ a két új mókus
Asszem a Bills elleni meccs alatt elég sok sör fog fogyni...+ előre beágyazok neki 1 L unikummal 😊
több mint 14 éve
komolyan mondom nem értem.grantet minek kellett kibaszni.Így van . És nekem is jobb lenne a találati arányom.
Vazze.......DM13
mindenkinek elgurult a gyógyszere?
dm13 h néz ki most a DL?
több mint 14 éve
kurvára nem engedhetjük meg idén a szokásos szar kezdéstbriareosPedig a DL lényegében cserék nélkül kell, h tolja ezek után. Mert gondolom egyik új sem zseni vagy maga Superman.
több mint 14 éve
grantet minek kellett kibaszni.Így van . És nekem is jobb lenne a találati arányom.
Vazze.......
több mint 14 éve
kurvára nem engedhetjük meg idén a szokásos szar kezdést
több mint 14 éve
Úgy látszik nekünk kötelező 3-4 buktával kezdeni a szezont.olyat mondok beszarsz:itt dögöljek meg ha értembriareosNem fogsz😊 ( én sem )DM13
állítólag jason allen kezdő cb lesz vasárnap
mi a fasz folyik itt?
komolyan mondom fantasy draft után nyomok egy részletes értetlenkedést, fogom a fejem...briareos
több mint 14 éve
grantet minek kellett kibaszni.ha kirakjuk proctert megtarthattuk volna thomast
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez mégis mi a kurva isten? mi a faszt csinlunk??? holnapra remélem okosabbak leszünk mert így elég gáz.
több mint 14 éve
olyat mondok beszarsz:itt dögöljek meg ha értembriareosNem fogsz😊 ( én sem )DM13
állítólag jason allen kezdő cb lesz vasárnap
mi a fasz folyik itt?
komolyan mondom fantasy draft után nyomok egy részletes értetlenkedést, fogom a fejem...