Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 8 éve
Ezt mondom. : PKegyetlen egy fos volt ez megint....még a végén PO se lesz bazzmegint magyar tv-s meccs lesz, idén ez nem sok jót jelent.
ZoliZoltán
Giowa
Már nem az első év mikor ez így jön össze.
több mint 8 éve
Szerintem itt nincs semmi kiismerés. nem kell mást csinálni.mint a négy falat ráengedni az OL-re egy töred3k másodperc alatt átjut. Ehhez nem kell zseni D agynak lenni. A többiek megakadályozzák a 10 yard alatti ját2kot. A hosszúnál meg biznak abban hogy agyonverik addigra Bradfordot. ami be is jön.
Futás ellen ugyanez működik. nincs második vonalban blokk, az is csoda ha valaki nem minuszon fér hozzá a labdáshoz. Ha valami csoda folytán kijut valaki a zsebből akkor 5-10 yardról fell3pve két yardon agyonverik.
Semmi csoda elemzés nem kell ehhez sajnos. Még csoda védelmek sem.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Annyiban lehet jobb, hogy lehet tartanak benn többször extra blokkolót vagy többször próbálják mozgatni a zsebet, s több időt adni Bradfordnak, s legalább arra rákényszeríteni az ellenfelet, hogy blitzeljenek. Más kérdés, hogy ha pl. csak 6 emberrel sikerül megtartani az ellenfél 4 emberes pass rushát, hát akkor végezd el a matekot, hogy 7-4 elleni játék a védőknek. Ez se könnyíti meg a passzjátékot. Igazából a baj szerintem, hogy van már videó anyag Bradfordról is, s lehet pl. a Packers ellen még hasított a csapat az újdonság erejével, de most már meg van a nyerő recept. Legalábbis meg volt. De ha Long és Clemmings nem tud gyökeres fordulatot venni, akkor irgalmatlan vajúdások lesznek itt továbbra is. S a Philly ellen a védelem az első negyedben adott ziccert és jó mezőnypozíciót, hogy úgy alakuljon a mérkőzés, ahogyan azt elképzeltétek. Ellenünk viszont most nem jöttek a labdaszerzések, s csont sima is lett. Mi lesz akkor, ha a következő meccseken sem pattan olyan cefetül a labda, mint a szezon elején, s az offensenek önerőből kellene 20+ pontot elérni? Én elhiszem azt, hogy új impulzus meg tököm, de szerintem egyszerűen nem jó a keret támadóoldalon.
A másik, amit akartam kérdeni. Treadwell-lel mi a here van? Tudom, hogy volt lábujj problémája az elmúlt hetekben, de most komolyan ebbe a rotációba nem fér be?
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Lottot nem töltöttem, remélem Kmety igen 😊töltöttem, csak sose nyerek
Toca
több mint 8 éve
Norv lemondott. ettől nem lesz jobb az O-line továbbra sem. Komolyan úgy gondoljuk, hogy csak gyors passzokra építve az NFL-ben lehet hatékony offenset építeni? Nulla futással és 2 másodperces totális falbeomlással?
Lehet mentesíteni, a QB-t de csak ez nem lehet fegyver. Főleg, hogy rengetegen vannak rövid zónában, mert abszolút felesleges blitzet küldeni, vagy felléptetni a LOS-ra bárkit is.
Ha az O-line-al lehet valamit kezdeni lehet jobb az offense, ha nem lehet, akkor nincs olyan koordinátor aki ki tud hozni valamit ebből.
Ha valaki nézi sokféle játékot próbált hívni Norv, de egyszerűen nincs mélységi fenyegetés, mert az eleelnfél tudja, hogy NEM maradhat a Qb-nál annyi ideig a labda. Nincs futás fenyegetés, mert az O-line NEM képes sehol lukat ütni a falon. Pont 5-10 yard között van teli a pálya. Hova lehet gyors passzokat berakni? Mennyi az esély egy felpattanó labdának egy kisebb hibánál, ami extrán hozza az INT esélyt? Patterson kurva jó screenben, de ha mindenki 5 yardra van tőle, nincs hova menni NFL szinten. Ha sok gyors passz van, sok ütés van a WR-ken, ami megnöveli a sérülés esélyét. Kb 3 meccs alatt fogyna le a WR állomány ha nem is IR-re de használhatatlanul sérültre..
Futás és a mélypassz minimális fenyegetése nélkül nincs játék az NFL-ben. O-line ilyen szintű leolvadásával nincs támadójáték az NFL-ben. Persze ha a Qb tud lábon dolgozni, párszor kimenekülhet, csakhogy szétcsapják előbb utóbb.
több mint 8 éve
Lottot nem töltöttem, remélem Kmety igen 😊
több mint 8 éve
Pyrrus
717
semmi pánik, Heinicke visszatérhet a kilencedik játékhét után, ő kihúz minket a gányból.bejött
Hát azért ez irgalmatlan ramaty. Bradford egy két lábon járó hulla. De szó szerint, mint a céllövöldében.Persze, hogy hulla, két meccs alatt 11 alkalommal döngölték a földbe. A támadófal, amiből megint kiesett egy ember szinte az utcáról összeszedett emberek gyülekezete benyomását kelti. Nincs futás, nincs ötlet, és Turner sem tud mit kezdeni ezzel, hamarosan új OC után fogunk nézni.
tüsi91
KmetyG
több mint 8 éve
malkav
2 468
Norv Turnernek kakukk ?
több mint 8 éve
Pyrrus
717
ha jól olvastam Norv Turner távozott a csapattól és jelenleg Pat Shurmur veszi át az offensive edző szerepét.
több mint 8 éve
Pyrrus
717
Nincs valakinek infója hogy milyen orvosi beavatkozása volt Zimmernek ami miatt a sajtótájékoztatót is lemondták?
több mint 8 éve
Pyrrus
717
szörnyű volt ez a meccs...is. Nem tudtam sírjak e vagy nevessek. Egyszerüen nem volt támadásunk. nem tudom Norv menynire hibás benne, de az új faledző sem hozott megváltást, nem lehet semmiylen támadói taktikáról beszélni ha nincs futásnyitás és a QB nek nincs ideje passzolni mert földbedöngölik. Ha ezt így folytatjuk akkor nem 11:5 lesz a mérleg hanem 5:11.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Musgravet Oaklandben is utálták, mikor odament, azóta liga szinten elismert támadósort rakott össze. Biztos, hogy nem azzal van a baj, hogy egyszerűen nem tehetségesek ezek a játékosok?A támadófalban egyszerűen NFL szinten szar játékosok játszanak. Ez nagyjából behatárolja a lehetőségek nagy részét. Az egyetlen playmaker játékos kiesett. Diggs so-so, jó játékos, de van szerintem alsó hangon 20 csapat , ahol nem lenne első számú elkapó. Rudolph egy megbízható tight end, de ő se a szakma csúcsa. Rajtuk kívül?
Van valami ami üzembiztosan működik? Van valami amihez tudsz nyúlni egy 3. downnál, ami szerintetek 5-ből 3-szor bejön?
Biztos Turner is hibás benne, de amikor a 4 emberes rush megeszi az 5-6 emberes pass protot a playek 80%-ban, ott nagyon nincs mit tenni. Főleg úgy, hogy szerintem az elkapó személyzet is a liga végében van tehetségben jelenleg.
több mint 8 éve
Oké szar a fal, nem tudom elmondani mennyire. De Norvot lassan Musgrave szinten szeretném, hogy ejtsük mert hihetetlen, hogy 2 éve nem tud mit kezdeni az O-val.Goal Line szitu tökéletes példa volt a ténykedésére, de a 3 és 9 re hívott 7-8 yardos játékok, hogy majd az elkapó háttal hozzon 1-2 yardot hívásoktól is falnak megyek...
Egyébként az első pár meccsen a gyors passzokkal tudtunk menni előre és ezek meghaltak. pedig Asiata nagyon jókezű futó. Rudi hozza rendre az elkapásokat 4-6 yardon. Diggs is a gyors passzokból állatkodott az első pár meccsen és akkor még ott van Corda aki testi fölényét ilyen helyzetekben ki lehet használni (ha már elszakadni nem tud...).
Ezzel lehetne Sami fiúnak kicsit segíteni, de egyszerűen értelmetlen dolgokat várunk és imádkozunk, hogy majd jó legyen a fal...
Sajnos most a D se hozta magát, ha két éve valaki azt mondja, hogy ezt fogom írni kinevetem, de Sendejo nagyon hiányzott safetyből, amit Harris ott szerencsétlenkedett...
Floyd nélkül meg most nem sikerült a nyomást se odatenni, ráadásul szétfutottak minket. Aztán el is fáradtunk.
Félek a Lions meccstől, de ha ellenük se tudunk értelmes O játékot mutatni akkor tényleg nagy a baj.
több mint 8 éve
AP várhatóan mikor térhet vissza?előreláthatólag december elejére mondják
Daunte
több mint 8 éve
AP várhatóan mikor térhet vissza?
több mint 8 éve
Kegyetlen egy fos volt ez megint....még a végén PO se lesz bazzmegint magyar tv-s meccs lesz, idén ez nem sok jót jelent.
ZoliZoltán
több mint 8 éve
Hát ezzel a produkcióval nem is lenne érdemes PO-ba menni.
több mint 8 éve
Kegyetlen egy fos volt ez megint....még a végén PO se lesz bazz
több mint 8 éve
Szerintem ha az 5 falembered kozul 3,5 szerepel a "het 10 legrosszabb jatekosa a ligaban (barmely poszton)" osszeallitasban, akkor bizony tied a legrosszabb fal, marpedig a Hawksnal ez a helyzet.Colts mecccsből se ártana egy párat megnézni 😊, ők is komoly versenyben vannak ezért a megtisztelő címért.Sajnos az offense falunk totalisan értékelhetetlen. Sem futást nem tudnak nyitni, sem pasztvédeni.Bizonyára kevés Seattle meccset néztél az elmúlt 2 évben 😊
Eljutottunk oda, hogy bárki képes kikapni egy pillanat alatt. Futásba pedig a LOS megnyitása is teljesen lehetetlen számukra.
Négy emberes nyomást nem tudnak kezelni, teljesen felesleges blitzat küldeni ellenük. Ilyen rossz falat az NFL-ben nem láttam.
Ezt kurva nehéz lesz megoldani mert egyéni képességbeli hibák vannak.
Paulus
Nadal17
Baba Yaga
több mint 8 éve
semmi pánik, Heinicke visszatérhet a kilencedik játékhét után, ő kihúz minket a gányból. Hát azért ez irgalmatlan ramaty. Bradford egy két lábon járó hulla. De szó szerint, mint a céllövöldében.Persze, hogy hulla, két meccs alatt 11 alkalommal döngölték a földbe. A támadófal, amiből megint kiesett egy ember szinte az utcáról összeszedett emberek gyülekezete benyomását kelti. Nincs futás, nincs ötlet, és Turner sem tud mit kezdeni ezzel, hamarosan új OC után fogunk nézni.
tüsi91
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Hát azért ez irgalmatlan ramaty. Bradford egy két lábon járó hulla. De szó szerint, mint a céllövöldében.
több mint 8 éve
Baba Yaga
832
Colts mecccsből se ártana egy párat megnézni 😊, ők is komoly versenyben vannak ezért a megtisztelő címért.Sajnos az offense falunk totalisan értékelhetetlen. Sem futást nem tudnak nyitni, sem pasztvédeni.Bizonyára kevés Seattle meccset néztél az elmúlt 2 évben 😊
Eljutottunk oda, hogy bárki képes kikapni egy pillanat alatt. Futásba pedig a LOS megnyitása is teljesen lehetetlen számukra.
Négy emberes nyomást nem tudnak kezelni, teljesen felesleges blitzat küldeni ellenük. Ilyen rossz falat az NFL-ben nem láttam.
Paulus
Nadal17
több mint 8 éve
Nadal17
586
Sajnos az offense falunk totalisan értékelhetetlen. Sem futást nem tudnak nyitni, sem pasztvédeni.Bizonyára kevés Seattle meccset néztél az elmúlt 2 évben 😊
Paulus
több mint 8 éve
Sajnos az offense falunk totalisan értékelhetetlen. Sem futást nem tudnak nyitni, sem pasztvédeni.Eljutottunk oda, hogy bárki képes kikapni egy pillanat alatt. Futásba pedig a LOS megnyitása is teljesen lehetetlen számukra.
több mint 8 éve
Pyrrus
717
Tudja valaki mi ez a Zimmert ért támadások valami plüss álatok kapcsán?most hallgattam egy sajtótájékoztatót amiben személyes inzultációnak veszi az együben keltett hamis híreket.