Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 8 éve
8 sack es 3 interceptiont azt jol olvasom? 😮Az egyik pick 4th downnál azért született, hogy ne turnover on downs legyen, szóval könnyen lehetett volna 9 sack is 😊
Adirotor
Elismerésem az edzői stábnak, hülyét csináltak a mieinkből.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Jól, ledaráltuk Cam-et, és még helmet to helmet hit se kellett hozzá. XD
több mint 8 éve
8 sack es 3 interceptiont azt jol olvasom? 😮
több mint 8 éve
Férfimunka volt a mai. Ez a védelem, ami nálunk van, elég kemény.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Floyd térdén artroszkópos műtétet hajtottak végre. Nálunk Fullert augusztus 15-én műtötték, ha jól emlékszem, s a mai meccsre sem tud még beöltözni. Szóval egy 5-6 héttel valószínűleg lehet számolni.
több mint 8 éve
PO az szerintem is tuti!De már jó lenne menni legalább 1 kört.
több mint 8 éve
Playoff AP nélkül is meg kell legyen. Imre tettük de szerintem ő lesz akit visszahozunk majd.
több mint 8 éve
Sugar611
1 064
hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/peterson-elvesztese-utan-sem-lehet-leirni-a-vikings-t
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Lassan saját sebészetünk lesz, annyi a műtét.... Remélem az idény ezen szakaszában letudjuk ezeket, nem értem miért ez a sok sérülés. Lehet az új erőnléti edző túlhajtotta a fiúkat? Csak egy ötlet, de valami nem ok nekem. Ja, de, 2-0 😊 ez ok, nagyon is 😀 Skol!Diggs is kihagyja a mai edzést lágyék sérülés miatt +óvatosak is,nehogybaj legyen. de valszeg vasárnapra okés lesz a wr
vsanyi132
több mint 8 éve
Lassan saját sebészetünk lesz, annyi a műtét.... Remélem az idény ezen szakaszában letudjuk ezeket, nem értem miért ez a sok sérülés. Lehet az új erőnléti edző túlhajtotta a fiúkat? Csak egy ötlet, de valami nem ok nekem. Ja, de, 2-0 😊 ez ok, nagyon is 😀 Skol!
több mint 8 éve
Sullivan jöhet nyugodtan.Én sem értem miért dobtuk ki....Ha már suli van. (bocs)
draftról kell O fal!
több mint 8 éve
Nem lenne értelmetlen. Én csodálkoztam, hogy csapat nélkül maradt. Amíg egészséges volt a liga felső részéhez tartozott mint center.Clemmings lesz így az LT?így van és van olyan hír is, hogy Sullivan-t visszahozzuk is.
empty taxi
KmetyG
Kalil meg a soha be nem érő ígéret marad úgy néz ki. Clemmingsbe még lehet több, előtte a lehetőség.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Clemmings lesz így az LT?így van és van olyan hír is, hogy Sullivan-t visszahozzuk is.
empty taxi
több mint 8 éve
Sharrif FLoyd-al sincs minden rendben, tegnap sem edzhetett.Kidőlt a kezdő QB, RB, LT. És még csak 2 forduló ment leNa és akkor remélem itt a vége! Nem kéne már több sérülés. 😕
alatriste
Pyrrus
több mint 8 éve
Pyrrus
717
Kidőlt a kezdő QB, RB, LT. És még csak 2 forduló ment leNa és akkor remélem itt a vége! Nem kéne már több sérülés. 😕
alatriste
több mint 8 éve
Clemmings lesz így az LT?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Rhodes ma már limitáltan edzett, de Floyd továbbra is távol maradt az edzéstől. Továbbá Pruitt is edzett ma.A Sheriffel együtt ők lassan visszatérnek nem?Kidőlt a kezdő QB, RB, LT. És még csak 2 forduló ment lene feledkezzünk meg a kezdő CB-ről sem ha kérhetném
alatriste
KmetyG
Vagy lehet én olvastam el valamit még legutóbb.
alatriste
több mint 8 éve
A Sheriffel együtt ők lassan visszatérnek nem?Kidőlt a kezdő QB, RB, LT. És még csak 2 forduló ment lene feledkezzünk meg a kezdő CB-ről sem ha kérhetném
alatriste
KmetyG
Vagy lehet én olvastam el valamit még legutóbb.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kidőlt a kezdő QB, RB, LT. És még csak 2 forduló ment lene feledkezzünk meg a kezdő CB-ről sem ha kérhetném
alatriste
több mint 8 éve
Kidőlt a kezdő QB, RB, LT. És még csak 2 forduló ment le
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Túl vagyunk a 7000 hszen! 😊
több mint 8 éve
Sérülések szempontjából írtam! 😊Jó szezon....jó hát, 2009 óta nem kezdtük 2-0 -ával a szezont 😊
ZoliZoltán
KmetyG
több mint 8 éve
napi hír még, hogy Matt Kalil IR listára került, meg kell műteni őt is. Közben szerződtettük Ronnie Hillman-t Peterson pótlására.
több mint 8 éve
Jó szezon....jó hát, 2009 óta nem kezdtük 2-0 -ával a szezont 😊
ZoliZoltán
több mint 8 éve
Jó szezon....