Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 8 éve
Lehet ,hogy van akit még is.Valamiért csak ő lett ott....
több mint 8 éve
Persze az, hogy Teddy probowler jópofa dolog, de valóban nem top 10 QB (jelenleg). A visszafelé fejlődő Ponder-rel ellentétben Hídviz játéka sokkal magabiztosabb, és szerintem egyre jobb lesz majd. Persze nem akarom összehasonlítani sajtfejű Áronkával, de valszeg Teddy-nek is jót tett volna 2-3 év a padon, nem így alakult, de bánatra nincs okunk. 11-5-ös mérleg nem megy azért bárkivel, lásd elite támadófalas, "tuti SB contender" Cowboys, ahol Romo kiesésével top 5 draft pick lett.Persze, ebből is látszik, hogy milyen a rendszer, mennyire qb dimenziós egy csapat. A boys ilyen meg pl. az atlanta is. Ellenben sztem ez a vikings bridgewater kiesése esetén is po contender lenne egy értelmes back up qb-val, mint pl hasselbeck. Én nem vagyok bridgewater ellenes, de neki sztem még kell 1-2 év, hogy rá lehessen bízni a csapatot. Sztem jelenleg egy alex smith light amit tud.
Go Vikings!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Gondoltam, hogy lesz egy "szemellenzős hülye" aki nem fogja kibírni szó nélkül... 😀Arról nem is beszélve, hogy bridgewater probowl tagsága még viccnek is rossz. És ezzel nem akarok itt senkit megbántani, csak jelzem...Köszönjük az észrevételt, enélkül a hasznos komment nélkül már hátradőlve néztük volna az offseasont, hogy nem kell semmi fejlődés hisz pro-bowler a QB-nk. Még szerencse, hogy rávilágítottál, hogy ez nem áll fent.
peach
Toca
több mint 8 éve
Persze az, hogy Teddy probowler jópofa dolog, de valóban nem top 10 QB (jelenleg). A visszafelé fejlődő Ponder-rel ellentétben Hídviz játéka sokkal magabiztosabb, és szerintem egyre jobb lesz majd. Persze nem akarom összehasonlítani sajtfejű Áronkával, de valszeg Teddy-nek is jót tett volna 2-3 év a padon, nem így alakult, de bánatra nincs okunk. 11-5-ös mérleg nem megy azért bárkivel, lásd elite támadófalas, "tuti SB contender" Cowboys, ahol Romo kiesésével top 5 draft pick lett.
több mint 8 éve
Arról nem is beszélve, hogy bridgewater probowl tagsága még viccnek is rossz. És ezzel nem akarok itt senkit megbántani, csak jelzem...Köszönjük az észrevételt, enélkül a hasznos komment nélkül már hátradőlve néztük volna az offseasont, hogy nem kell semmi fejlődés hisz pro-bowler a QB-nk. Még szerencse, hogy rávilágítottál, hogy ez nem áll fent.
peach
több mint 8 éve
Nem nagyon maradt más QB, aki végigtolta a szezont.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Arról nem is beszélve, hogy bridgewater probowl tagsága még viccnek is rossz. És ezzel nem akarok itt senkit megbántani, csak jelzem...Mindenki lemondta a ProBowlt, de valakinek ott kell lenni. Ben, Aaron, Tom, Carson és ugye Cam is lemondta. Tény, hogy talán lett volna még jobb idényt nyújtó QB, de Hídvíz PO-ba ment a csapattal ami biztos sok szavazatot hozott.
peach
DE QB poszton túl is rengetegen mondták le. Jó | Túl | sok idén a ProBowller.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Arról nem is beszélve, hogy bridgewater probowl tagsága még viccnek is rossz. És ezzel nem akarok itt senkit megbántani, csak jelzem...
több mint 8 éve
Eddig is szimpátia titulusnak tartottam, de ezek után meginkabb 😀Probowlernek számít aki úgykap helyet, hogy más lemondja, vagy a megszavazott első keretbe kerülők kapják a "probowler" jelzőt, akkor is, ha nem mennek el?Az is Pro Bowler aki lemondta és az is, aki beugrott a helyére az adott évben.
undisputedly
empty taxi
több mint 8 éve
Probowlernek számít aki úgykap helyet, hogy más lemondja, vagy a megszavazott első keretbe kerülők kapják a "probowler" jelzőt, akkor is, ha nem mennek el?Az is Pro Bowler aki lemondta és az is, aki beugrott a helyére az adott évben.
undisputedly
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Jó a keretünk,ennyi. 😀
több mint 8 éve
Probowlernek számít aki úgykap helyet, hogy más lemondja, vagy a megszavazott első keretbe kerülők kapják a "probowler" jelzőt, akkor is, ha nem mennek el?
több mint 8 éve
Egy OL upgrade-re vagyunk attól, hogy elite csapatunk legyen. Ami 1, azaz egy guard-ot jelent, mert Fusco / Berger megoldja a jobboldalit. Loadholt, Sullivan visszatérte baromi sokat jelent ám. Szóval egy fasza LG kellene, aki mellett még Kalil se tűnne néha elveszett báránynak.😊Védelem ad most 3 probowler-t, és van még bennük pár év. Seattle ellen megmutatták, hogy k*rva jók, ha senki sem sérült. Lehet, egy-két backup játékos le lesz cserélve, de jövőre ez a #D a hátán viheti a csapatot, HA SZÜKSÉG ÚGY KÍVÁNJA.😊
Mert azért van egy all-pro, liga top 3, MVP kaliber futónk, na meg egy 2. évében PROBOWLER irányítónk!!😊
Reményteljes 2016-os szezon vár ránk.
több mint 8 éve
Pedig még mondhatjuk is,hogy benne volt a levegőben....egész évben nagyon bizonytalan volt.
több mint 8 éve
Bocs de erről lemaradtam. Ez megy a kinti fórumokon? Szégyen...És? Akkor már a kicker halálát / gyerekei halálát kell kívánni ? Hagyjuk már...Azért örülök, hogy a mi drukkereink kicsit jobban vették Walsh kihagyott rugását mint a Pats-esek.Jah, hogy nektek is SB-be jutás múlt rajta.... Ja nem...
Elég combos kis coach gárdánk lesz.
Toca
ThundersNFL
A kickeretek a legbiztosabb pontja a csapatnak, hibázott egyszer és mindenki az ő fejét akarja...
Toca
több mint 8 éve
És? Akkor már a kicker halálát / gyerekei halálát kell kívánni ? Hagyjuk már...Azért örülök, hogy a mi drukkereink kicsit jobban vették Walsh kihagyott rugását mint a Pats-esek.Jah, hogy nektek is SB-be jutás múlt rajta.... Ja nem...
Toca
ThundersNFL
A kickeretek a legbiztosabb pontja a csapatnak, hibázott egyszer és mindenki az ő fejét akarja...
több mint 8 éve
DEALFelesleges azon vetélkedni ki szopott nagyobbat, de az is hozzá tartozik, hogy nálatok volt 3 negyed ezt javítani.Azért örülök, hogy a mi drukkereink kicsit jobban vették Walsh kihagyott rugását mint a Pats-esek.Jah, hogy nektek is SB-be jutás múlt rajta.... Ja nem...
Toca
ThundersNFL
Vito
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Felesleges azon vetélkedni ki szopott nagyobbat, de az is hozzá tartozik, hogy nálatok volt 3 negyed ezt javítani.Azért örülök, hogy a mi drukkereink kicsit jobban vették Walsh kihagyott rugását mint a Pats-esek.Jah, hogy nektek is SB-be jutás múlt rajta.... Ja nem...
Toca
ThundersNFL
több mint 8 éve
Nem tudhatod, Arizonába mentünk ahol az alapszakaszban épphogy kikaptunk cserékkel... látva mit játszott a GB a Cards ellen - őket vertük épp a PO előtt - jók lehettünk volna egy NFC döntőre is... de ugye csak ha Walsh berúgja. 😊Azért örülök, hogy a mi drukkereink kicsit jobban vették Walsh kihagyott rugását mint a Pats-esek.Jah, hogy nektek is SB-be jutás múlt rajta.... Ja nem...
Toca
ThundersNFL
több mint 8 éve
Azért örülök, hogy a mi drukkereink kicsit jobban vették Walsh kihagyott rugását mint a Pats-esek.Jah, hogy nektek is SB-be jutás múlt rajta.... Ja nem...
Toca
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Jövőre minimum a főcsoport döntő a cél! 😊Hát azért az tulzás. Én a hazai pályát tűztem ki alapszakaszban mint álom, ha jól sikerül az offseason.
ZoliZoltán
A többi meg majd kiderül, hány sérült lesz stb.
több mint 8 éve
Jövőre minimum a főcsoport döntő a cél! 😊
több mint 8 éve
Azért örülök, hogy a mi drukkereink kicsit jobban vették Walsh kihagyott rugását mint a Pats-esek.Elég combos kis coach gárdánk lesz.
több mint 8 éve
twitter.com/JayGlazer/status/691097795219034112
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz