Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 552
Ian Rapoport ‏@RapSheet
The #Vikings traded a 1st round pick and more to the #Eagles for QB Sam Bradford, source said.

Beki
hahahahhahahahhahhaha
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 956
Az elképzelés egyébként jó lenne, de az ellenérték túl magas.

Vikings láthatóan nem akarja kukába dobni a szezont, Bradford pedig talán a legjobb mozdítható irányító volt, idáig okés a történet. Viszont úgy adni egy első kört, hogy az Eagles nyíltan le akarja cserélni őt, amint csak lehet, elég meredek. Draftcetlikben lehúzta az Eagles a Vikingst, playoffba viszont alighanem a Vikesnak lesz több esélye bejutni, ami valamit kompenzálhat.

Mindenesetre, én szurkolok Bradfordnak, hogy bebizonyítsa nem volt levegőbe beszélés, amikor kiakadt a draft után.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 863 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
1. Gyurueselyesek vagytok egy top 10-15 iranyitoval

2. Az az elso kor velhetoen elso kor utolso harmada

3. Eleg eros a roster, hogy kibirjon egy elso koros cetlihianyt

Kb ezek az ervek lehettek. Ezzel egyutt most nem tunik jo befektetesnek. Az nfc iden is eleg eros. Cards es a Panthers is csak fejlodott.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 125 — Axel Foley
Sikerült egy első és egy negyedik körös picket adni egy sérülésre hajlamos, hektikus teljesítményű QB-ért. Nabazmeg.
spiczi
Ha a hektikus szart jelent akkor értem.

több mint 9 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Sikerült egy első és egy negyedik körös picket adni egy sérülésre hajlamos, hektikus teljesítményű QB-ért. Nabazmeg.

Szerkesztette: spiczi
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 439 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ne haragudjatok srácok nem bírok leállni a röhögéstől (s nem titeket nevetlek ne vegyétek rossz néven hanem a szitun) ez a Kolb tradet is übereli. Azért sok sikert vele!
több mint 9 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Hát ez rosszabb, mint a Teddys hír. Most komolyan egy évért, vagyis Bradfordot ismerve kb. 4 meccsért ennyit. Bazdmeg Spielman.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Minnesota Vikings are trading for Eagles' QB Sam Bradford, league sources tell ESPN.
Beki
állítólag a 2017-es első körös és egy 2018-as valamilyen körös picket adtunk érte. Most indulok neki a Dunának.
KmetyG
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Final terms: A #Vikings 1st rounder n 2017 and a 4th rounder for #Eagles QB Sam Bradford.
több mint 9 éve
Minnesota Vikings are trading for Eagles' QB Sam Bradford, league sources tell ESPN.
Beki
állítólag a 2017-es első körös és egy 2018-as valamilyen körös picket adtunk érte. Most indulok neki a Dunának.
KmetyG
Még ne. Majd amikor megsérül az első/második meccsen.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
The #Vikings traded a 1st round pick and more to the #Eagles for QB Sam Bradford, source said.

Hát pasztmek ez nem igaz...ennyit adni érte...
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 895 — no es importante
csak kellett az a QB, lehet, hogy 1. körös pick a kompenzáció...

2006-os Oklahoma Sooners reunion!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Igazad van...de nagyon elkeserített a dolog.
annyira vártam a szezont...most meg a végét...
ZoliZoltán
Hát te tök hülye vagy akkor. Ez a csapat nem egy emberről szól mégha ő éppen a QB akkor se.
Ennek a csapatnak a védelem a lelke, AP a motorja és robogni fogunk. Én még mindig azt várom hogy a GB-vel küzdünk a div elsőségért.
Toca
Bezzeg amikor azt írtuk, hogy Teddy sokkal kevésbé fog hiányozni, mint elsőre gondolná az ember és a Vikings így is jó lesz az nem tetszett. 😊
Béke.

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan
ZoliZoltán
Hát te tök hülye vagy akkor. Ez a csapat nem egy emberről szól mégha ő éppen a QB akkor se.
Ennek a csapatnak a védelem a lelke, AP a motorja és robogni fogunk. Én még mindig azt várom hogy a GB-vel küzdünk a div elsőségért.
több mint 9 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Most Aaron Murray-t kitette a Chiefs, el lehet kezdeni spekulálni. Spielman egyébként azt mondta hétfőn szeretne megoldást találni a QB problémára. Közben mi a keretszűkítésnél ismét megváltunk Brad Sorensen-től (QB).
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
több mint 9 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Pedig milyen jól alakult a csapatunk.... 😕
ZoliZoltán
A csapatunk még most is jól alakul, "csak" QB kellene.... Így a sokkból kicsit visszarázódva azt mondom hogy nehéz szezonunk lesz, de sokkal jobb helyzetben vagyunk mint annak idején amikor Ponder szenvedését kellett nézni. Akárki fog irányítani a csapat minden tagjától és a stábtól megkap minden segítséget és ez nagyon sokat jelenthet. Nehéz lesz, de Vikingnek lenni sosem volt könnyű 😊 Fel a fejjel 😀 Skol

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Pedig milyen jól alakult a csapatunk.... 😕
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Manziel, Tebow... Viccesek akartok lenni, de valahogy nem sikerül

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 552
Ricky Stanzi még mindig FA. Just sayin'
iktriad
Tebow is
több mint 9 éve
mirdal Kansas City Chiefs 654 — Chiefs fan
iktriad
Stanzi volt nálunk is, sokan szurkoltunk neki a bentmaradásért.
több mint 9 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
valami hasonlót olvastam én is: "levállt a sípcsont a szárkapocs-csontrol, és az első keresztinszallag kettévállt"
ez nem hangzik túl jól.
De tovább kell lépni. Nagyon kíváncsi vagyok most a manageri és scout stáb képes-e valami csodára...
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 291 — Invisible man
Ha nem avatkoztak volna be gyorsan és szakszerűen az edzők akkor a lábát is elveszíthette volna Teddy. Olyan ficama volt aminél a lábszárcsontja leugrott a sípcsontjáról. Nem csoda hogy páran rosszul lettek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan
iktriad
Akkor már értem Höri mért ekézi Teddyt 😀