Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 8 éve
Azért a nagy magunkba borulás közben ne feledkezzünk el, hogy 3 Viking az év újonc csapatában ami nem számít rossznak. 😊 Csak egy ilyen garnitúrát szedni össze jövőre is, és ütősek leszünk.Diggs, Hunter és Kendricks van benne az év újonc csapatában.
több mint 8 éve
AP mellett Griffen is megy a ProBowlra. Watt helyett lett behívva.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Koszi Toca!Miamis OL coach jon?Rend lesz ott is!Minden fronton nem lehetunk tokeletesek!Majd mostantol! : P
több mint 8 éve
Zimmer sajtótájékoztatóját nézve még inkább bírom az egészhez a hozzáállását.Amiről beszélt:
-Teddy az irányítónk
- Bár nem mondta ki eléggé érezhető volt, hogy az O-Line nem tetszett neki
- minden poszton hangsúlyozta, hogy ő versenyt akar, főleg az O-Line-on volt a hangsúly
- beszélt, hogy Greenway mennyire fontos vezér
- Walsh-sal kapcsolatban elmondta, hogy elég szar rugónak lenni, mert bár a hpsszú playt nem ő nyalta be, fumbleről sem ő tehetett mégis mindenki az ő hibájáról beszél.
- AP-ről kifejtette, hogy tudja hogy dolgozni fog a fumble gondjain, illetve hogy ő is hibás, hogy nem úgy kezdődött neki az év ahogy várták, jobban ki kell találniuk milyen szituációban hatékony
- Mike Wallace-t nagyon bírja, viszont beismerte, hogy rohadtul nem úgy jött ki sem neki sem a csapatnak vele a lépés amit vártak. Szeretné ha visszajönne (11 millás szerződése van jövőre), de azt éreztem az is benne van, hogy kiteszik ha a pénz úgy kívánja
- O-Line coach-csal nem hosszabítunk
több mint 8 éve
Sorslásunk tényleg nem lesz olyan nehéz,mint idén.És 11-5 lett.Szép szezon volt ez,na.
több mint 8 éve
Lehet, csak kurvára nem érdekel senkit . Zimmer is elmondta ezt be kell rúgni és kész.Akárki akármit mond az,hogy Walsh közelről bénázik két ok miatt lehet.Amúgy mennyit számít egy 27 yardos field goalnál, hogy fűzővel befelé jön a labda? Lehet erre fogni, hogy kimaradt a mezőnygól?
A. Vaganynak erzi magat es nem koncentral
B. Locke ennyire balfasz.
Majdnem ugyanannyi kihagyott XPje van mint FG-je ami azert nonszensz.
Azon gondolkoztam ma, hogy mi a hiány posztunk.
OL, OL ... OL, LB (Barr es Kendricks melle) , WR, csere CB Robi helyere esetleg Sandejo helyere Safety de szerintem ő bőven jó.
Remélem arra megy rá az offseason hogy az OL-t rendbebasszuk esetleg egy WR draftot is eltudnék viselni aztán jövőre a seed 1-2. Alatti célról hallani se akarok.
Toca
bebop
több mint 8 éve
Akárki akármit mond az,hogy Walsh közelről bénázik két ok miatt lehet.Amúgy mennyit számít egy 27 yardos field goalnál, hogy fűzővel befelé jön a labda? Lehet erre fogni, hogy kimaradt a mezőnygól?
A. Vaganynak erzi magat es nem koncentral
OL, OL ... OL, LB (Barr es Kendricks melle) , WR, csere CB Robi helyere esetleg Sandejo helyere Safety de szerintem ő bőven jó.
Remélem arra megy rá az offseason hogy az OL-t rendbebasszuk esetleg egy WR draftot is eltudnék viselni aztán jövőre a seed 1-2. Alatti célról hallani se akarok.
Toca
több mint 8 éve
Sok packers drukker álmodik róla, de mi általában inkább csak tétlenül ülünk.Toca!Persze, szezon elejére lejebb is fog menni az elvárásom, csak most kibaszott dühös vagyok.
Annyit fuznek hozza, hogy a csoport sem fog tetlenul ulni holtszezonban. A Packersnek amig ott van a liga egyik legjobb iranyitoja, eselyuk van a csoportgyozelemre. Iden pechuk is volt, ki tudja jovore mi lesz. A Lions detto veszelyes ellenfel, ha nem szivatjak magukat az idiota Lombardi fele arcokkal. A Bears akik nincsenek konnyu helyzetben rovid tavon, bar ok is par jo igazolassal kozepmezonyben tomorulhetnek. Aztan nem tudom en sem, de en ovatos duhaj vagyok.
ulpianus
Mondjuk a D játékát elnézve nem elérhetetlen a cél, idén is 1 meccsre voltunk tőle és Zimmer is folyamatos fejlődést vár. Persze ahhoz szintet kell lépnie az offense-nek.
Meghát offseason előtt mindig necces a kijelentés az ilyen, de ha az O-Line helyrepofozása megtörténik én látom, hogy miért ne legyen ez a cél. Hogy összejön-e az majd kiderül.
A sorsolásunk is talán szerencsésebb, új stadion is biztos nagyon brutál lesz, persze minden csoport meccs főleg a GB elleniek iszonyat kemény lesz, dehát idén is az volt és nem csak ők, de mi sem fogunk tétlenül ülni 😉
Toca
Re-Sign a játékosaink dandárjának és draft.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Toca!Persze, szezon elejére lejebb is fog menni az elvárásom, csak most kibaszott dühös vagyok.
Annyit fuznek hozza, hogy a csoport sem fog tetlenul ulni holtszezonban. A Packersnek amig ott van a liga egyik legjobb iranyitoja, eselyuk van a csoportgyozelemre. Iden pechuk is volt, ki tudja jovore mi lesz. A Lions detto veszelyes ellenfel, ha nem szivatjak magukat az idiota Lombardi fele arcokkal. A Bears akik nincsenek konnyu helyzetben rovid tavon, bar ok is par jo igazolassal kozepmezonyben tomorulhetnek. Aztan nem tudom en sem, de en ovatos duhaj vagyok.
ulpianus
Mondjuk a D játékát elnézve nem elérhetetlen a cél, idén is 1 meccsre voltunk tőle és Zimmer is folyamatos fejlődést vár. Persze ahhoz szintet kell lépnie az offense-nek.
Meghát offseason előtt mindig necces a kijelentés az ilyen, de ha az O-Line helyrepofozása megtörténik én látom, hogy miért ne legyen ez a cél. Hogy összejön-e az majd kiderül.
A sorsolásunk is talán szerencsésebb, új stadion is biztos nagyon brutál lesz, persze minden csoport meccs főleg a GB elleniek iszonyat kemény lesz, dehát idén is az volt és nem csak ők, de mi sem fogunk tétlenül ülni 😉
több mint 8 éve
Toca!Annyit fuznek hozza, hogy a csoport sem fog tetlenul ulni holtszezonban. A Packersnek amig ott van a liga egyik legjobb iranyitoja, eselyuk van a csoportgyozelemre. Iden pechuk is volt, ki tudja jovore mi lesz. A Lions detto veszelyes ellenfel, ha nem szivatjak magukat az idiota Lombardi fele arcokkal. A Bears akik nincsenek konnyu helyzetben rovid tavon, bar ok is par jo igazolassal kozepmezonyben tomorulhetnek. Aztan nem tudom en sem, de en ovatos duhaj vagyok.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Akárki akármit mond az,hogy Walsh közelről bénázik két ok miatt lehet.A. Vaganynak erzi magat es nem koncentral
több mint 8 éve
Azt nem értettem, hogy Walsh mi a túróért nem szemből rúgta?Ez nem választás kérdése. Azon az oldalon ért véget a játék. (Ahogy AP brusztolt a 1st down-ért, kikeveredett középről.)
ThundersNFL
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Most kéne egy jó draft / FA mert jövőre elkezdenek lejárni a contractot és félek nem mindenkit fogunk tudni megtartani.
több mint 8 éve
cikesz
590
Kicsit dézsavű érzés fogott el...a FG előtt volt egy érzésem, hogy kihagyja, ahogy annó Cundiffnál is. Sajnálom a Vikiest, nektek szorítottam az NFC-ből, de majd jövőre. Zimmer szerintem fasza HC, a védelem brutál és tovább fejlődhet, ahogy Tedy is, AP-ben szerintem még 1-2 jó év van...a jövő a tiétek csak pár napig van ok szomorkodni srácok!
több mint 8 éve
Azt nem értettem, hogy Walsh mi a túróért nem szemből rúgta?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Nagyon sajnáltam a Vikingst tegnap este és főleg Petersont. Nagyon reménykedtem benne, hogy a nagy visszatérést egy szép PO meneteléssel zárja idén.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Nem tudom elhinni....hogy lehetunk ennyire szerencsetlenek?Hagyjuk már ezt a szerencsét. Ez nem azon múlt.
ZoliZoltán
Az, hogy Wilson megcsinálta azt a playet Lockett-tel Wilson zsenialitása, illetve annak a cornernek/safetynek hibája aki full üresen hagyta (tippre Robinson...).
Az meg, hogy 27 yardról úgy, hogy kvázi ő választhatta meg milyen szögből, hogy szeretné rúgni és nem hirtelen kb. ezt gyakorolta a pálya mellett az elmúlt 10-15 percben be kell rúgni fűzővel kifele vagy befele van. Persze Locke baszódjon meg és remélem kivágjuk a picsába mert nem az első volt, hogy szarul tette le és a puntjai is bottom3-asok.
Zimmert és a védelmet sajnálom mérhetetlenül, a D-fal dominált, Rhodes mellett végre Waynes is király volt, Kendricksre meg nem is találok szavakat.
Loadholt és Sullivan visszajön, kell egy jó guard / lehet Kalilon is el kell gondolkozni aztán jövőre dominálunk.
több mint 8 éve
Nekem is elcsuklott a hangom,mikor ezt a szep rugast ecseteltem a vegen...ez egy sima FG volt.Es el tudtuk b@szni....Mar iden rakjuk rendbe,oke? ; )
több mint 8 éve
Pyrrus
717
Nem tudom elhinni....hogy lehetunk ennyire szerencsetlenek?Sírni tudtam volna a meccs végén. bennem is az votl hoyg elhetünk ennyire szerencsétlenek!
ZoliZoltán
Nagyon szeretem ezt a csapatot és így még fájóbb a vereség, főleg hogy így történt. nehéz lessz ezen túltenni...
De akkor is szuper csapat ez és amíg lehet nekik fogok szurkolni. Remélem jövőre az O falat rendbe rakjuk és akkor megerősödve visszatérünk! SKOL VIKES!
több mint 8 éve
SBL
2 216
Tudom, hogy tele van már a padlás együttérzéssel és sajnálkozással, és általában nem is szoktam ilyeneket írogatni, de most annyira sajnáltam a Vikingeket, hogy muszáj leírnom! Nagyon sajnálom, hogy kiestetek! Megérdemelteték volna a továbbjutást. A D brutális, Zimmernek pedig nagy taps azért, amit két év alatt elért!
több mint 8 éve
Nem tudom elhinni....hogy lehetunk ennyire szerencsetlenek?
több mint 8 éve
sorry srácok az én hibám. haveroknak mondtam 7-9-nél, hogy a tegnapi Bengals meccsnél drámaibb befejezés csak egy kihagyott FG lenne 😕 a seattle-nek volt kb 2 nagy playe amivel meccsben maradtak, nektek meg a TD nem akart összejönni 😕 cserébe szombaton megverjük a Packerst
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Locke mi a faszt lepődött meg?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Hogy ne lenne, O-Line , Locke és Walsh is ássa el magát.Zimmeren egyértelműen érződött hogy haragszik Walshra, Bridgewater "elnézőbb" volt, hogy így fogalmazzak.Valaki tudna majd fordítani nyilatkozatokat (persze csak röviden), hogy ki-mit mondott a mérkőzésről...Zimmer nyilatkozata elég szomorúra sikeredett.
Zoli
Elmondta, hogy büszke a csapatára, jól küzdöttek, egy ilyen "chipshotot" be kell rúgni, és sajnálja, hogy ezen ment el egy playoff meccs. Kordában akarták tartani RW-t, szerinte jól fogtátok a futást is, és offense oldalon is sikerült megvalósítani a gameplant, azaz elfogadni azt amit a Hawks védelem ad, és Teddyvel nem dobatni a hosszút. Azt mondta ez az ő csapata és nagyon büszke rájuk. Néhol elcsuklott a hangja, látszott rajta, hogy még nagyon a hatása alatt van.
undisputedly
spiczi
AP-t nem tudom hibáztatni a fumble miatt az inkább egy hihetetlen nagy play volt Cancellortól.
Ezt a vereséget asszem egy jó ideig nem fogom tudni feldolgozni.
Locke-t cutolni kell, Walshnak meg talán a nagyképű fejének egy utolsó kibaszott pofon, hogy odakoncentráljon.
Jövőre visszajövünk, de ez még akkor is fájni fog.
több mint 8 éve
Zimmeren egyértelműen érződött hogy haragszik Walshra, Bridgewater "elnézőbb" volt, hogy így fogalmazzak.Valaki tudna majd fordítani nyilatkozatokat (persze csak röviden), hogy ki-mit mondott a mérkőzésről...Zimmer nyilatkozata elég szomorúra sikeredett.
Zoli
Elmondta, hogy büszke a csapatára, jól küzdöttek, egy ilyen "chipshotot" be kell rúgni, és sajnálja, hogy ezen ment el egy playoff meccs. Kordában akarták tartani RW-t, szerinte jól fogtátok a futást is, és offense oldalon is sikerült megvalósítani a gameplant, azaz elfogadni azt amit a Hawks védelem ad, és Teddyvel nem dobatni a hosszút. Azt mondta ez az ő csapata és nagyon büszke rájuk. Néhol elcsuklott a hangja, látszott rajta, hogy még nagyon a hatása alatt van.
undisputedly