Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Szép maci, pici maci, finom maci. 😊 Inkább reagálj arra a Cutler-szerződésre - ott mondtam azt, hogy nem leszek brummogó maci. Szörnyű. Mit vártok a következő évektől? A NFC North-ot fogjátok alulról támasztani? Azért többre vagytok hívatottak ... Cutler-nél többet érdemeltek ...Jól van csak trollkodtam 😀TomcsikFace-en több,mint 200 Like-oló van! 😊 8-)ZoliZoltánEzt jó látni, hogy egyre többen vagyunk. 😀 SKOL !Hát kb annyi, mint amennyit itt összeszámolsz 😀 😀 😀Tomcsik
Mennyire becsülitek a magyarországi vikingeket? Hányan lehetünk? Mit gondoltok ha saccolni kellene - körülbelül?
😊 Valahol összejöttök meccset nézni?Zoli
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
Tomcsik
8 014
Jól van csak trollkodtam 😀Face-en több,mint 200 Like-oló van! 😊 8-)ZoliZoltánEzt jó látni, hogy egyre többen vagyunk. 😀 SKOL !Hát kb annyi, mint amennyit itt összeszámolsz 😀 😀 😀Tomcsik
Mennyire becsülitek a magyarországi vikingeket? Hányan lehetünk? Mit gondoltok ha saccolni kellene - körülbelül?
több mint 10 éve
Hát abban a meccsben nem sok öröm és szeretni való lesz 😀 Talán a szezon mélypontja volt, főleg coaching szempontból.Jaja...pont a talán legrosszabb meccsünk volt...Freemannel....szegény....ki tudja mi lett volna a csapattal ha nem totál playbook fogalmatlanul küldik be kezdőnek!?
Inkább ajánlom a Philly vagy Baltimore elleni meccseket.Vito
több mint 10 éve
vikingscountry.wordpress.com/ A honlapon minden meccshez van stream, így szeptembertől februárig közösen nézzük és közben chat-elünk jópáran. Általános kellék a sör, minden szerzett TD után nyílik a következő, úgyhogy érdemes felpakolni 😊 Az elmúlt 2 szezont így néztük végig, izgalmasak a viking meccsek, aki elkezdi nézni nem fog csalódni. Ja, és semmi kétség, 2 forduló után már várod a vasárnapot 😊 Skol!Igen!Csak 2 meccsünk lesz ami nem 19:00 😊
Még valami, a liga úgy tűnik nem felejtette el a Giants elleni hétfő esti bénázásunkat, idén úgy tudom nem játszunk MNF-et.... sebaj, legalább este 7-kor játszunk és nem kell éjszakázni 😊vsanyi132
egyik megint a skins.....
több mint 10 éve
Hát abban a meccsben nem sok öröm és szeretni való lesz 😀 Talán a szezon mélypontja volt, főleg coaching szempontból.Köszi, megnézem ezeket is! 😊
Inkább ajánlom a Philly vagy Baltimore elleni meccseket.Vito
több mint 10 éve
S hol van ez a csoport, oldal? Nem találom ...Face-en több,mint 200 Like-oló van! 😊 8-)ZoliZoltánEzt jó látni, hogy egyre többen vagyunk. 😀 SKOL !Hát kb annyi, mint amennyit itt összeszámolsz 😀 😀 😀Tomcsik
több mint 10 éve
Hát abban a meccsben nem sok öröm és szeretni való lesz 😀 Talán a szezon mélypontja volt, főleg coaching szempontból.Inkább ajánlom a Philly vagy Baltimore elleni meccseket.
több mint 10 éve
Értettem - köszi az infókat! 😊 Facen megkeresem a csoportot. Köszi a linket vsanyi132 ! .... Viszont Budapesten nincs valami hely, kocsma ahol ritkán összegyűltök ?
Éppen most töltöttem le a Giants - Vikings meccset ... S igen, még nem mertem megnézni.
több mint 10 éve
vikingscountry.wordpress.com/ A honlapon minden meccshez van stream, így szeptembertől februárig közösen nézzük és közben chat-elünk jópáran. Általános kellék a sör, minden szerzett TD után nyílik a következő, úgyhogy érdemes felpakolni 😊 Az elmúlt 2 szezont így néztük végig, izgalmasak a viking meccsek, aki elkezdi nézni nem fog csalódni. Ja, és semmi kétség, 2 forduló után már várod a vasárnapot 😊 Skol! Még valami, a liga úgy tűnik nem felejtette el a Giants elleni hétfő esti bénázásunkat, idén úgy tudom nem játszunk MNF-et.... sebaj, legalább este 7-kor játszunk és nem kell éjszakázni 😊
több mint 10 éve
Face-en több,mint 200 Like-oló van! 😊 8-)Ezt jó látni, hogy egyre többen vagyunk. 😀 SKOL !Hát kb annyi, mint amennyit itt összeszámolsz 😀 😀 😀Tomcsik
több mint 10 éve
Tomcsik
8 014
Ezt jó látni, hogy egyre többen vagyunk. 😀 SKOL !Hát kb annyi, mint amennyit itt összeszámolsz 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Én ebayről rendeltem az eddigi 2 mezem(Favre,Peterson),mindkettő eredeti ,licences,Reebok ill. Nike.és 10-ből kijön 1,postával együtt!Szóval én ebay párti vagyok!
több mint 10 éve
Ezt jó látni, hogy egyre többen vagyunk. 😀 SKOL ! Mennyire becsülitek a magyarországi vikingeket? Hányan lehetünk? Mit gondoltok ha saccolni kellene - körülbelül?
😊 Valahol összejöttök meccset nézni?
több mint 10 éve
Bridgewater 5-ös számú mezben fog kezdeni - ez mikor dől el?Már eldőlt, biztos, hogy 5-ös mez lesz az övé. Ugye, college-ben is abban tolta.
Zoli
Persze, hogy érdemes mezt venni, de mindenki más forrást használ, szóval nem tudom, hol a legjobb az ár.
több mint 10 éve
Skol! Sikeres draf-on vagyunk túl, a sérülésmentes felkészülés reményében most jön egy kis pihenő aztán olyan izgalmas szezon, hogy aki nem Viking megbánja 😊 Medvét, sajtot szétkenjük mint a medvesajtot, az oroszlánok bajszára pedig cuki kis masnit kötünk 😀 Emberek, van végre QB-nk, és nem Musgrave az OC, tehát lesz offense AP-n kívül is. A defense pedig kegyetlen lesz Ja, és még ott a hazai pálya megveszekedett hidege is, rettegjen aki hozzánk jön. SKOL!
több mint 10 éve
Pyrrus
717
Üdv Zoli!Én csak tavaly csatlakoztam az nflhez és a vikinghez is de én már itt maradok ameddig világ a vliág! te is így leszel! SKOL
több mint 10 éve
S akkor én itt bárkit zaklathatok mindenféle Vikings témával ? 😀 Ha igen, akkor ...Bridgewater 5-ös számú mezben fog kezdeni - ez mikor dől el?
Nektek személy szerint vannak mezeitek? Érdemes venni? Csak 100 dollárért lehet kapni minőségi mezt? Hol lehetne jó mezt kapni?
több mint 10 éve
Először is üdv a kis viking közösségünkben! 😊Másodszor bízom abban, hogy ahogy telik az idő egyre jobban megszereted a csapatot és függetleníteni tudod Teddytől az egészet, van még jó pár szerethető figura a csapatban rajta kívül is. Pl. aki miatt én megszerettem a vikingeket, már régen nincs itt, de a csapat örök szerelem lett.
Teddyről azért jöttek ilyen hírek, mert nem dobált a combine-on, mintha már zsebben érezné az 1/1-et. Egyébként teljesen más világ, mint JFM. A pályán kívül csendes srácnak tűnik, viszont a pályán kijön belőle az "állat" és vezérként viselkedik.
(így zárójelben annyit, hogy nekem személy szerint Manziel viselkedésével sincs problémám)
több mint 10 éve
Sziasztok!Már 2-3 szezon óta követem az NFL-t; és hatalmas több éves projektnek tartottam azt, hogy kiválasszam a kedvenc csapatom, akiket egy életen át kell követni! 😀 Az NFC-t mindig is jobbnak tartottam (sokáig a Macikkal szimpatizáltam, de a Cutler szerződés gyalázat, ilyen sok évet nem lophatnak el az életemből). Úgy érzem, hogy a "klasszikus" football az itt van és nem az AFC-ben. S hát eljött a pillanat, amikor választottam. A választásom (már félig, 50%-ban) a Vikings. Most szokom azt, hogy milyen is igazi vikingnek lenni – talán pont így érezhet Teddy is. 😊 HA szeptemberben első számú irányítóként lép fel Bridgewater, AKKOR ki fogok tartani (akár egy életre is) a Minnesota mellett. Bízom benne! … Úgy gondolom Teddy lehet a megoldás, és hogy nagy jövő áll előtte.
Örülök, hogy Teddyt húzták és nem Manzielt, de egy kicsit szomorú lettem akkor, amikor azt olvastam, hogy Manzielt akarták elvinni először ...
Rengeteg pletyka keringett arról, hogy Bridgewater milyen nagyképű, arcoskodó mint Manziel, de szerintem a lenti videó sok mindent elárul. Egyedül nevelte fel az anyja és ahogy bánik vele az egyértelmű képet mutat egy normális emberről ...
Super Bowlig meg se állunk !!! Most már elhozzuk; 1-2 év és meg lesz !!! 😀
S hát akkor a szurkolói csataüvöltésem, mint viking: 😀
SKOL VIKINGS ! SKOL ! LET’S GO MINNESOTA !
több mint 10 éve
bla-bla-bal.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 014
Meh, utóbbi 2 évben a Vikes volt PO-ban, a Bears nem, bármikor lezúzzuk őket!😊 Még ha szar szezonunk is van.Go Vikings!Pont ezért leszünk most mi ott 😀
több mint 10 éve
Meh, utóbbi 2 évben a Vikes volt PO-ban, a Bears nem, bármikor lezúzzuk őket!😊 Még ha szar szezonunk is van.