Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
 www.youtube.com/watch?v=9WeoVDbXCOUwww.vikings.com/media-vault/videos/Meet-The-Pick-Teddy-Bridgewater/d9f6e6b4-329e-4133-a586-3aced1504133

még csak 7 perces videó!Ropogós!

---

www.vikings.com/stadium/new-stadium/webcam.html

elég jól készül! 😛
több mint 10 éve
Akkor szia!
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 014
Gumimaci pörköltet csinálunk belőletek! :-PZoliZoltán
Hát álmodozni lehet, jó Grizzly-hez méltón letépjük kezetek, lábatok 😀Tomcsik
Hát akkor előre iszunk a medve bőrére.. tavaly a második meccsen bejött 😀Pyrrus
Helyükben örülnék hogy a 'Hawks nagy mákkal túljutott a Wild-on hokiban, fociban majd TÖRLESZTÜNK!!😊Go Vikings!
Nem is értem hogy tudtunk a múlt évi gyengus Vikestől kikapbi...Mondjuk úgy hogy a védelem fele injury kusten volt....De ez még nem is baj. Faltátpk volna fel a sajtokat is ès mi vagyunk a PO-ban, de neeeem.. X ppppfff 😀...Na de már alig várom hogy Allen szét sackolja az arcotok, jókat fogok kuncogni 😀

több mint 10 éve
pont reggel néztem!

kár,hogy nincs TB-s...😕
több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Jó kis videó

www.vikings.com/media-vault/videos/Meet-The-Pick-Anthony-Barr/a31ec296-bed1-4fb6-97c8-65793d812b6a

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
Hát akkor előre iszunk a medve bőrére.. tavaly a második meccsen bejött 😀Pyrrus
Helyükben örülnék hogy a 'Hawks nagy mákkal túljutott a Wild-on hokiban, fociban majd TÖRLESZTÜNK!!😊

több mint 10 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 717
Hát akkor előre iszunk a medve bőrére.. tavaly a második meccsen bejött 😀
több mint 10 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Jöhetnek szépen lassan a játékos kategorizálások:
 vikingsterritory.com/2014/general-news/2014-minnesota-vikings-color-coded-projected-depth-chart

M. Vikings
Always open!
több mint 10 éve
Hát álmodozni lehet, jó Grizzly-hez méltón letépjük kezetek, lábatok 😀

több mint 10 éve
Gumimaci pörköltet csinálunk belőletek! :-P
több mint 10 éve
Én eddig csak olyat hallottam tőle, hogy akkor kezd amikor úgy érzik, készen áll rá és természetesen ő teljesít a legjobban. Lehet sablon az egész, de szerintem tisztában vannak azzal, hogy nem kell rögtön robbantani.
Az biztos, hogy minden telhetőt megtesznek azért, hogy felépítsék Teddyt a szezonkezdetre, állítólag Turner imádja a srácot és sokszor beszélt Zimmernek Teddyről és a potenciálról ami benne van.
De nem kell meglepődni, ha Cassellel kezdjük a szezont, és az első hónapot vele nyomjuk végig. Abban viszont biztos vagyok, hogy Teddyvel fejezzük már be a szezon 😊Vito
Nem vagy csak nehezen tudol elkepzelni olyan forgatokonyvet amiben Teddy nem kezd az 1.meccstől.
Sokan mondják, hogy nem jó rögtön bedobni a vízbe meg hogy így túl nagy rajta a nyomás, de szerintem ha 3 L után kell neki bizonyítania padról előre lépve az sokkal szarabb...
Mellesleg number uno QB-nak fényezte magát aki olyan pro hogy combineon se dobál, meg hogy ő mennyire nfl ready , ilyen embert bűn lenne padon melegíteni 😀Toca
Biztos vagyok benne, hogy Teddy kezd. Tavaly már ùgy cserélgettétek a QB-t mint az alsógatyát. Leigazoltátok azt a szerencsétlen 4 balkezes Freemant aztán pár napra rá kezdő volt és még a playbook első lapját se volt ideje megtanulni....Ezekután Teddyt bedobják a mélyvízbe....Reménykedjetek, hogy mocsok jòl úszik, de legalábbis mentőmellény van rajta 😀

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Én eddig csak olyat hallottam tőle, hogy akkor kezd amikor úgy érzik, készen áll rá és természetesen ő teljesít a legjobban. Lehet sablon az egész, de szerintem tisztában vannak azzal, hogy nem kell rögtön robbantani.
Az biztos, hogy minden telhetőt megtesznek azért, hogy felépítsék Teddyt a szezonkezdetre, állítólag Turner imádja a srácot és sokszor beszélt Zimmernek Teddyről és a potenciálról ami benne van.
De nem kell meglepődni, ha Cassellel kezdjük a szezont, és az első hónapot vele nyomjuk végig. Abban viszont biztos vagyok, hogy Teddyvel fejezzük már be a szezon 😊Vito
Nem vagy csak nehezen tudol elkepzelni olyan forgatokonyvet amiben Teddy nem kezd az 1.meccstől.
Sokan mondják, hogy nem jó rögtön bedobni a vízbe meg hogy így túl nagy rajta a nyomás, de szerintem ha 3 L után kell neki bizonyítania padról előre lépve az sokkal szarabb...
Mellesleg number uno QB-nak fényezte magát aki olyan pro hogy combineon se dobál, meg hogy ő mennyire nfl ready , ilyen embert bűn lenne padon melegíteni 😀
több mint 10 éve
hehe.akkor mostantol biztonsagban van.😀 8-)
több mint 10 éve
helmet Minnesota Vikings 247
MVP !!!ZoliZoltán
2:16:40-nnél Sharrif Floyd sackeli 😊
több mint 10 éve
Na ez tetszett 😊
Fasza insider videó a war roomból az első körös pickek-ről:
 www.vikings.com/media-vault/videos/Inside-The-Vikings-War-Room-On-Draft-Night/e21e3a7e-1ccd-43ea-9ee2-950be706f054?campaign=social_20140513_23807304Tred
Nájsz dzsáb! 😉
több mint 10 éve
MVP !!!

több mint 10 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Na ez tetszett 😊
Fasza insider videó a war roomból az első körös pickek-ről:
 www.vikings.com/media-vault/videos/Inside-The-Vikings-War-Room-On-Draft-Night/e21e3a7e-1ccd-43ea-9ee2-950be706f054?campaign=social_20140513_23807304

M. Vikings
Always open!
több mint 10 éve
A remény hal meg utoljára, de tény hogy várjuk a mi QBnket! akivel elérhetjük a sikereket!
Lehet hogy csak egy éve vagyok vikings fun és lehet hogy ez a csapat nem nyert még superbowlt és biztos nem is értek még anynira az nflhez mit szeretnék, de én reménykedek a legjobban és bízom a változásokban! Eddig minden olyan pozitív!
több mint 10 éve
Ilyen celpontokkal meg aztan plane!
Csak RA vart az Offense!!! :-p
több mint 10 éve
Teddy! hála egy steelers-es kollegámnak megnéztem pár videót róla!
Alig várom hogy láthassam lilában!
 www.youtube.com/watch?v=9kTkH4Nrg2Y
 www.youtube.com/watch?v=aZzmXxB64ec
 www.youtube.com/watch?v=IQKN-F6fk6I
több mint 10 éve
Jaja, Teddy-t kell játszatni!😊 Róla úgyis mindig ez a dal jut az eszembe:

több mint 10 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
De nem kell meglepődni, ha Cassellel kezdjük a szezont, és az első hónapot vele nyomjuk végig. Abban viszont biztos vagyok, hogy Teddyvel fejezzük már be a szezon 😊
több mint 10 éve
Zimmer allitolag nxilatkozott egy olyat,hogy nagy valoszinuseggel Bridgewater lesz a kezdo!

Errol valaki tud valamit? :-pZoliZoltán
Ez komoly? 114 nap de majd megőrjít ez a várakozás
több mint 10 éve
Zimmer allitolag nxilatkozott egy olyat,hogy nagy valoszinuseggel Bridgewater lesz a kezdo!

Errol valaki tud valamit? :-p
több mint 10 éve
Ja ,hogy Exum azert csuszott ennyit,mert akkora vadallat,hogy allandoan repul ra a flag....eeeertem.