Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Igeeeen! 😀Kar,hogy nincs magyarul... 😕Meg WoWozik is 😀Toca
Egyebkent szerintem minden Viking birta a sracot!Jo ember!Zenel is...jotekonykodo....ZoliZoltán
több mint 12 éve
Érdekes lesz amúgy számunkra a WC kör, mert a kiesett csapatok koordinátoraival elkezdhetjük a tárgyalásokat 😊
több mint 12 éve
Kar,hogy nincs magyarul... 😕Meg WoWozik is 😀
Egyebkent szerintem minden Viking birta a sracot!Jo ember!Zenel is...jotekonykodo....ZoliZoltán
több mint 12 éve
Kar,hogy nincs magyarul... 😕Egyebkent szerintem minden Viking birta a sracot!Jo ember!Zenel is...jotekonykodo....
több mint 12 éve
a volt Vikings punter, Chris Kluwe írt egy érdekes cikket a deadspinre. bírálja benne Leslie Fraziert, Rick Spielmant, Mike Priefert. szerinte az aktivizmusa miatt lett kivágva.deadspin.com/i-was-an-nfl-player-until-i-was-fired-by-two-cowards-an-1493208214
nem tudom, ti hogy vagyok vele, én bírom Kluwét. a tavalyi offseasonban versenyben volt nálunk egy másodéves, de kvázi rookie punterrel, Marquette Kinggel a roster helyért. Kingnek erősebb lába volt, de nem volt meg a megfelelő technikája. Kluwe meglepő módon segített neki elsajátítani a helyes technikákat, ezen még King is meglepődött, először azt hitte, át akarja verni. a segítségének köszönhetően végül King volt a befutó, és jó szezont produkált, rá nem lehetett panasz.
built for this shit
több mint 12 éve
De azóta volt már 1+ körös is 😊Ő mondjuk 4. körös volt 10 éve 😊TredTenyleg basszus....ezt a hulyeseget...nagy kompenzalas. 😕ZoliZoltánAm Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.somoskovig
Úgy tudom azokat nem lehet trade-elni, viszont gondolom bátrabban lehetne cserélni, ha lenne biztosan pickünk akörül.Tred
több mint 12 éve
Ő mondjuk 4. körös volt 10 éve 😊Tenyleg basszus....ezt a hulyeseget...nagy kompenzalas. 😕ZoliZoltánAm Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.somoskovig
Úgy tudom azokat nem lehet trade-elni, viszont gondolom bátrabban lehetne cserélni, ha lenne biztosan pickünk akörül.Tred
több mint 12 éve
Tenyleg basszus....ezt a hulyeseget...nagy kompenzalas. 😕Am Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.somoskovig
több mint 12 éve
Am Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.
több mint 12 éve
Am Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?Úgy tudom azokat nem lehet trade-elni, viszont gondolom bátrabban lehetne cserélni, ha lenne biztosan pickünk akörül.
több mint 12 éve
Mondok egy vicceset. Ponder-ért kapunk egy második kört, amit egy harmadik és negyedik körrel együtt odaadunk az 1/2-ért 😊 Aztán behúzzuk a csodaQB-t 😀Vicc nélkül: a zseni barátunkért szerintetek mit kaphatunk?
több mint 12 éve
Annyiért nyilván nem, nincs is olyan QB most szerintem mint akkor Luck-RG volt. Viszont elég jó kis draft tradeket kötöttünk mostanság, kétlem hogy a vezetőség hajlandó lenne hülye üzletet csinálni.Mondjuk szerintem a Rams pickjére mi tuti fogunk ajánlatot tenni.TocaS megérné felmenni 6 helyet? Ha csak azt vesszük alapul, hogy a Redskins mit adott a Ramsnek, pedig ők 1/6-ról mentek fel. Én biztos nem vállalnám be.tüsi91
Viszont ha QB-t akarunk az 1.körben feljebb kell menni. Texans-Browns-Jaguars szerintem QB-t húz.
Tampa-Raiders talán nem, de a Rams vagy a helyére kerülő is nagy eséllyel QB-ra megy.
Ha mi egy adott QB-t akarunk majd ahol mi vagyunk már necces, mert túl sokan vihetik ki. De ez találgatás, az is lehet, hogy Allen elmegy hozzuk mondjuk Clowney-t ha még bent van aztán majd QB draft később jön.
S ha a Rams úgy gondolná, hoz valakit Bradford helyett őt meg elengedné?oleewearJátszuk megint azt, hogy egy besült QB-t elhozunk? Eddig is bejött...
több mint 12 éve
Nem rossz év ez új QB-ra azért. Sztem 1. körös Bridgewater, Bortles (pláne a tegnapi bowl meccs után), Carr, Manziel, Hundley és talán Boyd is. Felmérők, egyéni és combine még árnyalhatja a képet, de számos lehetőség van. Igaz az is, hogy előttünk szinte mindenki QB-ra gyúr majd, 1/2-n piacra kirakott Rams pick kérdéses csak, meg ugye Falcons biztos nem hoz rá Ryan-re senkit. De még a Bucs-ból is kinézem, hogy Lovie behúz vkit.😊Go Vikings!S ha a Rams úgy gondolná, hoz valakit Bradford helyett őt meg elengedné?
több mint 12 éve
Mondjuk szerintem a Rams pickjére mi tuti fogunk ajánlatot tenni.TocaS megérné felmenni 6 helyet? Ha csak azt vesszük alapul, hogy a Redskins mit adott a Ramsnek, pedig ők 1/6-ról mentek fel. Én biztos nem vállalnám be.
több mint 12 éve
Szerintem is rahajtunk arra az 1/2-re!(aztan elhozzuk a leheto legszarabb QB-t...es az uj HC-t anyazzuk majd egyutt) XDDe teny,hogy nagyon paras ez a szitu.... 😀
több mint 12 éve
Ilyen szempontból viszont kicsit rossz érzésem van, legutoljára Ponderben is belecsúsztunk a nagy QB rushba és ennek okán hoztuk el Pondert ott ahol azért nem kellett volna. Remélem idén nem nyaljuk be ugyanazt.Mondjuk szerintem a Rams pickjére mi tuti fogunk ajánlatot tenni.
több mint 12 éve
Nem rossz év ez új QB-ra azért. Sztem 1. körös Bridgewater, Bortles (pláne a tegnapi bowl meccs után), Carr, Manziel, Hundley és talán Boyd is. Felmérők, egyéni és combine még árnyalhatja a képet, de számos lehetőség van. Igaz az is, hogy előttünk szinte mindenki QB-ra gyúr majd, 1/2-n piacra kirakott Rams pick kérdéses csak, meg ugye Falcons biztos nem hoz rá Ryan-re senkit. De még a Bucs-ból is kinézem, hogy Lovie behúz vkit.😊
több mint 12 éve
QB-t húzni nagyon nem egyszerű, és nem csak a játékoson múlik sokszor, hogy beválik-e. egyszerűen az is elég lehet ha rosszul akarják a képességeit használni, rossz rendszerbe kerül. Az első kör nem garancia semmire de az 1/1 sem, és a QB-ra ez hatványozottan igaz. Az biztos, hogy akárkit választunk az új Támadó iránnyal egyeztetni kell, mert különben bárki beéghet.
több mint 12 éve
köszi! 😉
több mint 12 éve
Hány pickünk van idén amúgy? és hányadiak....?ZoliZoltánMinden körben 8. helyen választunk, egy extra 3. körünk van a Seattle-től még a Harvin-trade miatt. Kompenzációs picke(ke)t kaphatunk még esetleg

több mint 12 éve
most olvasom,hogy komoyl esélyes a jelenlegi STC-nk....Priefer....ehhez vélemények?😒
több mint 12 éve
www.vikings.com/team/history/all-time-drafts.htmlEgy kis történelem a draft-ot illetően. Azt hiszem nagyon veszélyes vizeken ring a viking hajó, se kapitány, se kormányos...
Azt találgatták hogy vajon a Ponder féle rossz döntés vajon nem azt jelenti-e hogy Spielman nem tud QB-t húzni, és most dupla a kockázat mert a HC kiválasztása legalább akkor rizikó... Remélem csak paráztatnak 😊
több mint 12 éve
Hány pickünk van idén amúgy? és hányadiak....?
több mint 12 éve
Igen az O-t meglökte rendesen, pedig a WR állomány rosszabb volt, még Te poszton is. De a védelem akkor futotta a csúcsteljesítményét, és nagyon rápörögtek arra az évre. Most a védelem is szét van csúszva, tehát ott is javítani kell bőven.Azon gondolkodom hogy amikor Farve csatlakozott a csapathoz mi volt még a változás az ő személyén kívül. Nem emlékszem eget verő nagy játékosmozgásra, leginkább az ő személye lendített a csapaton akkor. Az eredményt láttuk.vsanyi132Meg kell várjuk az új HC-t, addig csak találgatunk. Egy SB esélyes csapat jellemzője évek óta a nagyon erős védelem, így mindenképpen dolgozni kell azon hogy a D ismét biztos pont legyen. A QB személye is komoly kérdés, és nekem az is hogy vajon mit áldozunk fel annak érdekében hogy a lehető legjobbat hozzuk el. Benne van szerintem a feltrade is, attól viszont tartok hogy nehogy túl sokba kerüljön. Meglátjuk.vsanyi132Feltrade nálunk mindig benne van, de ez az új HCn is fog múlni.
Jó védelem vagy jó QB telesítmény kell, nekünk egyik sincs perpill ez a gond 😕 Ha kettőből egy összejön, a másik meg nem kabaré szint már nagy előrelépés lesz.Toca
több mint 12 éve
Mondjuk innen mindig találgatni fogunk, akár meglesz az új HC, akár nem. De végtére is azért vagyunk, hogy megosszuk egymással véleményünket, meglátásainkat. Teljesen mindegy kinek lesz igaza, csak a csapat előre lépjen ez az egy fontos. 😊Ha előrefelé megyünk, az nagyon sokba fog kerülni tekintve a sok QB-ra éhes csapatot, pedig kellene egy új QB az biztos. De ha jó szemű szakemberek érkeznek lehet más megoldást is találhatnak.