Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Mondtam én, hogy olyan fookat amiket kiraktak 1-2en netre nem mer legyártani a Nike. Lassan be kéne neveznem egy mezre.
több mint 13 éve
Nagyobb volt a füstje mint a lángja. Amekkora várakozás előzte meg a bemutatót, szerintem sokan koppantak, mivel valami nagy változást vártak, de ez elmaradt. Gyakorlatilag annyi a különbség az idei és a tavalyi mez között, hogy akkor a Nike jel helyén a Reebok logo volt.Azért itt az új Vikings mez.

Részletek később a weboldalon.
több mint 13 éve
Meg is műtötték Harvin vállát.
több mint 13 éve
E.J. Henderson nem lesz újra Vikings játékos, mivel szerződést kötött a Miami Dolphins csapatával. Ezzel a Henderson testvérek különváltak.KmetyGSajnos ez a hír nem igaz.
Én annyit tudok, hogy a március 31-ei hír szerint megmondta neki a vezetőség nem lesz re-sign, kivéve akkor ha belemegy abba, hogy a fizetését csökkentik ill. kevesebb játék lehetőséget fog kapni a következő idényben.
Gondolom ebbe nem fog belemenni ezért akar eljönni, de még sok minden történhet.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Just found out I will need surgery on shoulder. Recovery should be quick I will be ready for otas.@Percy_Harvin

több mint 13 éve
A Minnesota Vikings a mai napon leigazolta az elkapó Bryan Walters-t, aki a San Diego Chargers csapatától érkezik. Részletek később a weblapon.
több mint 13 éve
Hát majd most eldőlnek ezek ebben a hónapban, itt egy kis részletezés mi is vár ránk áprilisban:http://vikingscountry.wordpress.com/2012/04/02/a-vikings-aprilisi-menetrendje/
több mint 13 éve
egy kis infó, hogy kik jöhetnek még szóba szabadügynök elkapókként és a drafton szintén elkapókként.Mindenkeppen drafton oldanam mar meg a WR kerdest. Szepek meg lehet egykoron jo nevek voltak azok akiket FA-n meg betudunk huzni , de hogy megoldast jelentenenek nekunk ? Ketlem
http://vikingscountry.wordpress.com/2012/03/27/elkapo-kell-a-vikings-nak/
+ A South Dakota-s tackle, Tom Tompston volt egy próbanapon a Vikings-nál.KmetyG
Sajnos egyik sem minosegi elkapo majdnem hogy Jenkins alatti szint mar mind.
több mint 13 éve
E.J. Henderson nem lesz újra Vikings játékos, mivel szerződést kötött a Miami Dolphins csapatával. Ezzel a Henderson testvérek különváltak.
több mint 13 éve
egy kis infó, hogy kik jöhetnek még szóba szabadügynök elkapókként és a drafton szintén elkapókként.http://vikingscountry.wordpress.com/2012/03/27/elkapo-kell-a-vikings-nak/
+ A South Dakota-s tackle, Tom Tompston volt egy próbanapon a Vikings-nál.
több mint 13 éve
A Minnesota Vikings két 4. körös kompenzációs picket kap az idén. A 4/33-at és a 4/39-et kapta meg. Így az idén a Vikings-nak 10 választási joga van a drafton.nagyon gondosan kell válogatni, rengeteg need van, a 3 negyedik körös választás talán jó lehet arra hogy a legszükségesebb helyeken még minőségi játékosok érkezzenek
A Vikings idei drafthelyei:
1. kör - Saját pick, Összesített 3. választás
2. kör - Saját pick
3. kör - Saját pick
4. kör - Saját pick
4. kör - Kompenzációs pick
5. kör - Saját pick
6. kör - Szerzett pick, innen: Cleveland
7. kör - Saját pick
7. kör - Szerzett pick, innen: New EnglandKmetyG
remélem tudja a szakmai stáb mit csinál, az FA eddig még nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket....
több mint 13 éve
A Minnesota Vikings két 4. körös kompenzációs picket kap az idén. A 4/33-at és a 4/39-et kapta meg. Így az idén a Vikings-nak 10 választási joga van a drafton.A Vikings idei drafthelyei:
1. kör - Saját pick, Összesített 3. választás
2. kör - Saját pick
3. kör - Saját pick
4. kör - Saját pick
5. kör - Saját pick
6. kör - Szerzett pick, innen: Cleveland
7. kör - Saját pick
7. kör - Szerzett pick, innen: New England
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Source: #Vikings received two fourth-round compensatory picks.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Source: #Vikings received two fourth-round compensatory picks.
több mint 13 éve
A Vikings 1 évre szerződtette Zack Bowman-t a volt Chicago-i CB-t. Valamint képbe került Asante Samuel is. Részletek kicsit később a weboldalon!KmetyG😂 😂 😂
több mint 13 éve
A Vikings 1 évre szerződtette Zack Bowman-t a volt Chicago-i CB-t. Valamint képbe került Asante Samuel is. Részletek kicsit később a weboldalon!
több mint 13 éve
Erin Henderson újraszerződött egy évre.http://vikingscountry.wordpress.com/2012/03/23/erin-henderson-ujraszerzodott/
több mint 13 éve
Itt vannak az eddigi szerződtetett játékosok szerződéseinek a részletei:http://vikingscountry.wordpress.com/2012/03/23/eddigi-szerzodesekkel-kapcsolatos-reszletek/
Még valami. Szó volt arról, hogy a Vikings leigazolhatja a szabadügynök WR/KR-t, Ted Ginn Jr.-t. Nos ez már nem jöhet létre, ugyanis a 49ers újra leigazolta, így már őt is kilehet húzni a listáról.
+ Chris Kluwe megmondta a magáét. Szerinte Jonathan Vilma-t és Gregg Williams-et egy életre el kéne tiltani az NFL-től.
ui.: bocs, hogy mindig én írok mindenféléről, de ne ez legyen a leginaktívabb fórum 😀, továbbra is hozom a legfrissebb Vikings híreket. Plusz ott a weblap.
több mint 13 éve
Ma Chris Carr a Baltimore volt CB-je van látogatáson a Vikingsél.
több mint 13 éve
Annyira jo az ide free agent hogy szerintem lassan a csoport eselyesei leszunk . Mar csak 2 CB , 2-3 OL , number uno WR , 1-2 Kezdo S , DT, 2-3 LB az se baj ha kezdo, kell es szerintem siman verjuk a csoportot. Mondjuk mar van legalabb 12-15 RB-FBnk lehet innen toltjuk fel a tobbi posztot ? A kosarasunkat nem is emlitettem az uj franchise WR vagy CB lakozik benne én érzem 😊Érthető, sajnos ez nem a mi évünk, pedig lehetett volna.
Inkabb hetente 1x nezek ra mit csinalunk pont eleg annyiszor felhuzni magam.Toca
több mint 13 éve
Annyira jo az ide free agent hogy szerintem lassan a csoport eselyesei leszunk . Mar csak 2 CB , 2-3 OL , number uno WR , 1-2 Kezdo S , DT, 2-3 LB az se baj ha kezdo, kell es szerintem siman verjuk a csoportot. Mondjuk mar van legalabb 12-15 RB-FBnk lehet innen toltjuk fel a tobbi posztot ? A kosarasunkat nem is emlitettem az uj franchise WR vagy CB lakozik benne én érzem 😊Inkabb hetente 1x nezek ra mit csinalunk pont eleg annyiszor felhuzni magam.
több mint 13 éve
A Minnesota Vikings egy éves szerződést kötött az ex-Panthers OL-el, Geoff Schwartz-al. Schwartz volt úgy, hogy nem is jön látogatóba a Vikings-hoz ám mégis volt és végül minket választott. Időközben a Vikings elküldte Remi Ayodele-t a Bountygate botrány miatt, mivel állítólag benne volt ő is.
részletek később a vikingscountry weblapján.
több mint 13 éve
Felton itt van, leigazoltuk, most már nincs visszaút. Állítólag Jim Kleinsasser pótlására hozták, vagy a FB-es offense játék érdekében, majd idővel kiderül, mit okoz Bill Musgrave.http://vikingscountry.wordpress.com/2012/03/21/jerome-felton-is-alairt-a-vikings-hoz/
több mint 13 éve
Felton FB, nálunk is azt játszott. Közepes blokkoló, viszont jó keze van. Sokkal előrébb nem lesztek vele.
több mint 13 éve
nfl.com-on az FB-t is RB-nek írja. Nézd meg ugyanott a Colts Depth Chartját, ott is FB. 😊