Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 14 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Egyébként elmehetnek amúgy a faszomba, nincs fal Hutchnak már nem adnak 5 millát hanem elköltik Carlsonra... Én nem értem ami nálunk megy, nem lepődnék meg ha lennénk olyan hülyék hogy nem Kalilt ,de még nem is Blackmont húznánk drafton...Toca
Spielman azt nyilatkozta az újságíróknak abban az ügyben, hogy sorra küldik el a falembereket, hogy egy fiatal, robbanékony falat akar építeni, aki képes megvédeni az irányítókat és nem pedig túlfizetett veteránokkal akarja a fal működését. Bár nem tudom kire gondolt lehet, hogy a frissen igazolt Jose Valdez-re? Ő lesz a megmentőnk?KmetyG
Loadholt-Herrera-Sullivan-draftolt guard-KalilBazzani
Herrerát is kidobták Hutch-al együtt...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Hutchinson szerződést kötött a Tennessee Titans csapatával.KmetyG
Egyébként elmehetnek amúgy a faszomba, nincs fal Hutchnak már nem adnak 5 millát hanem elköltik Carlsonra... Én nem értem ami nálunk megy, nem lepődnék meg ha lennénk olyan hülyék hogy nem Kalilt ,de még nem is Blackmont húznánk drafton...Toca
Spielman azt nyilatkozta az újságíróknak abban az ügyben, hogy sorra küldik el a falembereket, hogy egy fiatal, robbanékony falat akar építeni, aki képes megvédeni az irányítókat és nem pedig túlfizetett veteránokkal akarja a fal működését. Bár nem tudom kire gondolt lehet, hogy a frissen igazolt Jose Valdez-re? Ő lesz a megmentőnk?KmetyG
Loadholt-Herrera-Sullivan-draftolt guard-Kalil

több mint 14 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Spielman azt nyilatkozta az újságíróknak abban az ügyben, hogy sorra küldik el a falembereket, hogy egy fiatal, robbanékony falat akar építeni, aki képes megvédeni az irányítókat és nem pedig túlfizetett veteránokkal akarja a fal működését. Bár nem tudom kire gondolt lehet, hogy a frissen igazolt Jose Valdez-re? Ő lesz a megmentőnk?
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 315 — Vikings fan
Egyébként elmehetnek amúgy a faszomba, nincs fal Hutchnak már nem adnak 5 millát hanem elköltik Carlsonra... Én nem értem ami nálunk megy, nem lepődnék meg ha lennénk olyan hülyék hogy nem Kalilt ,de még nem is Blackmont húznánk drafton...
több mint 14 éve
Hutchinson szerződést kötött a Tennessee Titans csapatával.
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 315 — Vikings fan
Örülök, hogy ennyi humoros megjegyzést láthatok egy oldalon belül, bravó!

Túlfizettük Carlsont, nem is hiányposztra jött, felfogtuk. Reméljük tudja a FO, hogy mit csinál.gyalu
Hát mivel Shiancoe nagyon úgy tűnik, hogy Seattlebe igazol, Kyle mellett nem igazán marad senki TE-nek. Igaz TE-nek még ott van Allen Reisner, Mickey Shuler és a most igazolt Daniel Hardy is.KmetyG
Náluk jobb lesz Carlson, de attól még nem ér évi 5 milliót, hiába van most ez a nagy TE hype. Bár Pondernek nem árt, ha több nagy célpont is van a keretben, RZ-ban volt pár pickje, ami beleégett az agyamba 😊 Eddig csak akkor követtem figyelemmel az új szerzeményt, amikor újonc évében a fantasy csapatomban volt, ott még azt hiszem kezdettem is.

Más: szerintem egyre valószínűbb, hogy 3. körben valami csúszó guardot behúzunk. (első két pick szvsz: Kalil, 2. körben boardunkról legelső CB)gyalu
Nem gáz ha az a nagy ember el is tud kapni. 5 milla jézus úristen. 2 millát nem adnék érte ... nincs sok cap helyünk ilyenre pazarolni...
több mint 14 éve
gyalu Minnesota Vikings 314

Túlfizettük Carlsont, nem is hiányposztra jött, felfogtuk. Reméljük tudja a FO, hogy mit csinál.gyalu
Hát mivel Shiancoe nagyon úgy tűnik, hogy Seattlebe igazol, Kyle mellett nem igazán marad senki TE-nek. Igaz TE-nek még ott van Allen Reisner, Mickey Shuler és a most igazolt Daniel Hardy is.KmetyG
Náluk jobb lesz Carlson, de attól még nem ér évi 5 milliót, hiába van most ez a nagy TE hype. Bár Pondernek nem árt, ha több nagy célpont is van a keretben, RZ-ban volt pár pickje, ami beleégett az agyamba 😊 Eddig csak akkor követtem figyelemmel az új szerzeményt, amikor újonc évében a fantasy csapatomban volt, ott még azt hiszem kezdettem is.

Más: szerintem egyre valószínűbb, hogy 3. körben valami csúszó guardot behúzunk. (első két pick szvsz: Kalil, 2. körben boardunkról legelső CB)

több mint 14 éve

Hát mivel Shiancoe nagyon úgy tűnik, hogy Seattlebe igazol, Kyle mellett nem igazán marad senki TE-nek. Igaz TE-nek még ott van Allen Reisner, Mickey Shuler és a most igazolt Daniel Hardy is.
több mint 14 éve

Túlfizettük Carlsont, nem is hiányposztra jött, felfogtuk. Reméljük tudja a FO, hogy mit csinál.

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
mindkettő ex-Notre Dame játékos, ilyen TE-duó még úgyse volt a ligábanjjncaa
jöjjön Fasano isbraxa88
meg Clausen is QBnakStez
Draft Floyd!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
tejóisten... 5milla évenként. nem ér ennyit. nem véletlen érkezett tavaly seahawksba Miller. tavaly előtt mikor játszott nagyon rossz volt, droppok, bénázások jellemezték
Rudolph akkor minek? hülye lépés volt.braxa88
jöjjön Fasano isbraxa88
majd Eifert jövőre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 746 — Whoops, looks like something went wrong.
tejóisten... 5milla évenként. nem ér ennyit. nem véletlen érkezett tavaly seahawksba Miller. tavaly előtt mikor játszott nagyon rossz volt, droppok, bénázások jellemezték
jöjjön Fasano isbraxa88
meg Clausen is QBnak

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
jöjjön Fasano is
több mint 14 éve
Majd meglátjátok mik alkotnak jövőre 😀
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
mindkettő ex-Notre Dame játékos, ilyen TE-duó még úgyse volt a ligában

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem baj, majd csak lesz belőle valami, ha ő viszont idejött valószínű, hogy Shiancoe nem köt újra szerződést. Majd Rudolph és Carlson okoz valamit jövőre.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Olyan most ez a Vikings mint amilyenek mi voltunk évekig.
Oda erősítenek ahol nincs baj,de legalább drágán.
Támadófal romokban, secondary nincs, védőfal olyan amilyen.

több mint 14 éve
The deal reportedly includes $11 million guaranteed. It's a shocking contract for a player who missed all of 2011 with a shoulder injury, especially since the Vikings appeared to discover a full-time player in Kyle Rudolph last season. The deal dampens Rudolph's outlook in dynasty leagues, and hardly revives Carlson's. The Vikes can be expected to run a host of two-TE sets in 2012.

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Rudolph akkor minek? hülye lépés volt.
több mint 14 éve
Carlson ott is van.
Vikings reached agreement with former Seahawks tight end John Carslon on a five-year, $25 million deal.
No de akkor nem Rudolph fog kezdeni? Eddig úgy volt, de hát ilyen szerződés mellett csak nem padozik Carlson.

több mint 14 éve
Mi sem vagyunk inaktívak a piacon, ugyanis a TE John Carlson látogat ma a Vikingshoz és valószínűleg üzlet lesz a dologból. Korábban Seahawks játékos volt.
több mint 14 éve
Letroy Guion és Sage Rosenfels is újra aláírtak.

http://vikingscountry.wordpress.com/2012/03/14/guion-es-rosenfels-is-ujra-leszerzodtek/

közben:
Pierre Garcon a Washington Redskins-be, Vincent Jackson pedig a Tampa Bay Buccaneers-be igazolt, így egyikük sem lesz Vikings játékos. Mindkettejük szerződése 5-5 évre szól.
több mint 14 éve
http://www.dailynorseman.com/2012/3/11/2862458/2012-nfl-salary-cap-comes-in-at-120-6-million

Ahogy vártuk is, kb. 23 millió dollárral vagyunk a cap alatt. Jó lenne behúzni egy jó FA-t, szerintem halászunk valami nagy nevű CB-t.gyalu
http://vikingscountry.wordpress.com/2012/03/11/claiborne-lehet-az-elso-valasztas/

http://vikingscountry.wordpress.com/2012/03/12/pierre-garcon-egy-jo-dontes/Pingi
Garcon rézbőrű lett.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.dailynorseman.com/2012/3/11/2862458/2012-nfl-salary-cap-comes-in-at-120-6-million

Ahogy vártuk is, kb. 23 millió dollárral vagyunk a cap alatt. Jó lenne behúzni egy jó FA-t, szerintem halászunk valami nagy nevű CB-t.gyalu
http://vikingscountry.wordpress.com/2012/03/11/claiborne-lehet-az-elso-valasztas/

http://vikingscountry.wordpress.com/2012/03/12/pierre-garcon-egy-jo-dontes/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azét Hutchot én sajnálom , ő még nagyon kellett volna a falba,csak az ára kicsit sok, mi nem engedhetjük meg mások igen ez van. A legendás baloldali fal teljesen eltünt lesznek itt gondok 1-2 évig ...Toca
Nem úgy volt hogy Hutchinson egyébként is visszavonul idén? (Kleinsasserrel egyetemben?)Rataxes
Csak gondolkodott rajta, mivel az elmúlt 2 szezont agyrázkódással fejezte be. Gondolom a 7millió körüli fizetése meggyőzte a folytatásról 😊Pálca
Egyes források szerint EJ Henderson és Cedric Griffin is a Tampa Bay Buccaneers csapatánál köthet ki. (forrás: http://www.facebook.com/minnesotavikingshungary)