NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
18:00, Net4+, DAZN
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Valószínűleg azért mert Jacksonnak azt tanították, hogy kezedbe kerül fiam a labda akkor arra annyira rámarkolj, mintha az életed múlna rajta. szerintem a bírók okításába az nincs benne, hogy amikor be kell vinned a labdát letenni a snaphez akkor markold az atyaúristenedet ki ne essen a kezedből... szerintem ezért nem vették észre.Hát igen, mi nem vagyunk szakértők, de ők igen. Ha egy lb-nek feltűnt, nekik nem? Ha meg nem lehet észrevenni, akkor miért ekkora a hiszti?zinedine5Én nem vagyok szakértő, de ha a kezembe adnak két kézilabdát ha csak nem helyezek rá komoly súlyt én sem mondom meg, hogy melyikben mekkora nyomás van. (nem mintha azután meg tudnám mondani pontosan mekkora nyomás van benne, de a különbséget azért érezhetem) Amíg csak kidobálják nekik, meg beviszik addig ők sem fogják tudni megmondani, Azt meg még egyik bírótól sem láttam, hogy mielőtt a snaphez letette volna a labdát előtte edzette volna a szorítását a labdán.BlaiseÉn értem és elég gáz is, csak az , hogy lehet, hogy ezt egy bíró sem vette észre a meccs során. Minden snap elött taperolják a bőrt.zinedine5Nem tudom, hogy nem akarjátok megérteni a problémát vagy ennyire hisztek abban, hogy a csapatotok ahogy a történelem is mutatja teljesen feddetetlen.Egyáltalán nem a meccs után, hanem a bírói ellenőrzés után és a meccs kezdete előtt lettek "rosszak" a labdák... Ha a meccs után lettek volna a kutyát sem érdekelné a téma.BlaiseMivan? Ha meccs előtt kiderül, miért nem szóltak RÖGTÖN???NB2
A labdák azután lettek leeresztve, hogy a bírók lecsekkolták (tehát akkor rendben volt miden) és azután derült ki, hogy meghackelték miután vége lett a meccsnek és panaszkodtak rá, hogy valami nem stimmel.Blaise
több mint 11 éve
na jó de egy intnél a játékos magához szorítja a labdát, úgy azért sokkal könnyebben feltűnhetHát igen, mi nem vagyunk szakértők, de ők igen. Ha egy lb-nek feltűnt, nekik nem? Ha meg nem lehet észrevenni, akkor miért ekkora a hiszti?zinedine5Én nem vagyok szakértő, de ha a kezembe adnak két kézilabdát ha csak nem helyezek rá komoly súlyt én sem mondom meg, hogy melyikben mekkora nyomás van. (nem mintha azután meg tudnám mondani pontosan mekkora nyomás van benne, de a különbséget azért érezhetem) Amíg csak kidobálják nekik, meg beviszik addig ők sem fogják tudni megmondani, Azt meg még egyik bírótól sem láttam, hogy mielőtt a snaphez letette volna a labdát előtte edzette volna a szorítását a labdán.BlaiseÉn értem és elég gáz is, csak az , hogy lehet, hogy ezt egy bíró sem vette észre a meccs során. Minden snap elött taperolják a bőrt.zinedine5Nem tudom, hogy nem akarjátok megérteni a problémát vagy ennyire hisztek abban, hogy a csapatotok ahogy a történelem is mutatja teljesen feddetetlen.Egyáltalán nem a meccs után, hanem a bírói ellenőrzés után és a meccs kezdete előtt lettek "rosszak" a labdák... Ha a meccs után lettek volna a kutyát sem érdekelné a téma.BlaiseMivan? Ha meccs előtt kiderül, miért nem szóltak RÖGTÖN???NB2
A labdák azután lettek leeresztve, hogy a bírók lecsekkolták (tehát akkor rendben volt miden) és azután derült ki, hogy meghackelték miután vége lett a meccsnek és panaszkodtak rá, hogy valami nem stimmel.Blaise
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Biztos voltam benne, hogy a Postások minden alap nélkül rögtön pampogni fognak, Ray Lewis Tuck Rule-os előadása vagy Harbó meccs alatti és utáni hisztije alapján egyértelmű, hogy nem tudják tudomásul venni, hogy ezen a napon a Pats jobb tudott lenni. A duma azért különösen gáz, mert a mostani esetnél sem igazolódott be, hogy a Patsnek van-e köze a sztorihoz, de a Baltimore-féle rosszindulatú gyanúsítgatásokat végképp semmi nem támasztja alá. (Arról nem beszélve, hogy rúgásokhoz használt labdák a gyári labdák, azokhoz a Patsnek végképp nincs köze.) Ha meg így gondolták, akkor miért nem jelezték ezt a meccs alatt?1. teljesen jogosan pampogunkVicces, de így utólag már Ravens oldalról is jönnek a panaszok:komoly sztori lesz ebből, mert elvileg nem úgy működnek a dolgok, hogy mindkét csapat ugyanazzal a labdával támad 😊, hanem mindenki viheti a (kedvenc) labdáját; és a Patriots labdák kicsit könnyebbek voltak+esettés ha ellenünk is megcsinálták?gedam
mondjuk 45-7 lett, ezen sok mindent nem kell magyarázni, de jó ráhangoló a SuperBowlra+egy-két draftpick elcsúsziksapka
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24981269/some-baltimore-ravens-think-footballs-were-under-inflated-vs-patriots
Várom mikor jelentkezik az összes többi csapat akiket megvertünk idén...bjarte90
2. magunkat vertük meggedam
A 2. ponthoz csak annyit, hogy nem a Ravens vitt be kétszer is 14 pontot - pontosabban egyszer 21 pontot - a saját endzone-jába, de az igaz, hogy Flacco és a play hívója tette rá a pecsétet a meccsre.
több mint 11 éve
Fredo
205
Én annyit olvastam hogy (Bar-ra átszámolva) 0,8-0,9 helyett 0,7 volt bennük. A focilabdát 0,8-1,0 re szokták fújni meccs előtt. A 0,7-es labda se nagyon tűnik fel, max annak aki rúgja az is csak annyit mond lehet hogy egy picit puha.Írjátok, hogy a bírók miért nem jelezték. Szerintem nem úgy kell elképzelni, hogy teljesen "laposak" voltak a labdák hanem csak egy kicsit voltak gyengébbre fújva. A gurulós fociban is van betonkeményre fújt labda is, meg kicsit laposabb is. Sőt ha nem nyomkodod hanem csak tartod (mint a játékvezetők) fel se tűnik. Csak ahol tényleg szinte a pislogás is szabályozva van ott minden "kihágás" szemet szúr.FredoHa a LB egy érintésre - hiszen egyszer találkozott a labdával a Gronkon csinált INT-nél - kiszúrta úgy, hogy egyébként általában nem találkozik a labdával (azaz nincs rutinja a különbséget illetően) , akkor a bírók, akik annyira ismerik, hogy milyen a jól labda, hogy ők állapítják meg ezt, hogyhogy nem vették észre?Burkus
több mint 11 éve
Hát igen, mi nem vagyunk szakértők, de ők igen. Ha egy lb-nek feltűnt, nekik nem? Ha meg nem lehet észrevenni, akkor miért ekkora a hiszti?Én nem vagyok szakértő, de ha a kezembe adnak két kézilabdát ha csak nem helyezek rá komoly súlyt én sem mondom meg, hogy melyikben mekkora nyomás van. (nem mintha azután meg tudnám mondani pontosan mekkora nyomás van benne, de a különbséget azért érezhetem) Amíg csak kidobálják nekik, meg beviszik addig ők sem fogják tudni megmondani, Azt meg még egyik bírótól sem láttam, hogy mielőtt a snaphez letette volna a labdát előtte edzette volna a szorítását a labdán.BlaiseÉn értem és elég gáz is, csak az , hogy lehet, hogy ezt egy bíró sem vette észre a meccs során. Minden snap elött taperolják a bőrt.zinedine5Nem tudom, hogy nem akarjátok megérteni a problémát vagy ennyire hisztek abban, hogy a csapatotok ahogy a történelem is mutatja teljesen feddetetlen.Egyáltalán nem a meccs után, hanem a bírói ellenőrzés után és a meccs kezdete előtt lettek "rosszak" a labdák... Ha a meccs után lettek volna a kutyát sem érdekelné a téma.BlaiseMivan? Ha meccs előtt kiderül, miért nem szóltak RÖGTÖN???NB2
több mint 11 éve
Írjátok, hogy a bírók miért nem jelezték. Szerintem nem úgy kell elképzelni, hogy teljesen "laposak" voltak a labdák hanem csak egy kicsit voltak gyengébbre fújva. A gurulós fociban is van betonkeményre fújt labda is, meg kicsit laposabb is. Sőt ha nem nyomkodod hanem csak tartod (mint a játékvezetők) fel se tűnik. Csak ahol tényleg szinte a pislogás is szabályozva van ott minden "kihágás" szemet szúr.FredoHa a LB egy érintésre - hiszen egyszer találkozott a labdával a Gronkon csinált INT-nél - kiszúrta úgy, hogy egyébként általában nem találkozik a labdával (azaz nincs rutinja a különbséget illetően) , akkor a bírók, akik annyira ismerik, hogy milyen a jól labda, hogy ők állapítják meg ezt, hogyhogy nem vették észre?
több mint 11 éve
Fredo
205
Írjátok, hogy a bírók miért nem jelezték. Szerintem nem úgy kell elképzelni, hogy teljesen "laposak" voltak a labdák hanem csak egy kicsit voltak gyengébbre fújva. A gurulós fociban is van betonkeményre fújt labda is, meg kicsit laposabb is. Sőt ha nem nyomkodod hanem csak tartod (mint a játékvezetők) fel se tűnik. Csak ahol tényleg szinte a pislogás is szabályozva van ott minden "kihágás" szemet szúr.
több mint 11 éve
Akkor már csak az a kérdés, hogy ezt hogyan hozzák összefüggésbe a Patriots-al? Mi nem férhettünk elméletileg hozzá a labdákhoz azután hogy a bírók lecsekkolták!

több mint 11 éve
Én nem vagyok szakértő, de ha a kezembe adnak két kézilabdát ha csak nem helyezek rá komoly súlyt én sem mondom meg, hogy melyikben mekkora nyomás van. (nem mintha azután meg tudnám mondani pontosan mekkora nyomás van benne, de a különbséget azért érezhetem) Amíg csak kidobálják nekik, meg beviszik addig ők sem fogják tudni megmondani, Azt meg még egyik bírótól sem láttam, hogy mielőtt a snaphez letette volna a labdát előtte edzette volna a szorítását a labdán.Én értem és elég gáz is, csak az , hogy lehet, hogy ezt egy bíró sem vette észre a meccs során. Minden snap elött taperolják a bőrt.zinedine5Nem tudom, hogy nem akarjátok megérteni a problémát vagy ennyire hisztek abban, hogy a csapatotok ahogy a történelem is mutatja teljesen feddetetlen.Egyáltalán nem a meccs után, hanem a bírói ellenőrzés után és a meccs kezdete előtt lettek "rosszak" a labdák... Ha a meccs után lettek volna a kutyát sem érdekelné a téma.BlaiseMivan? Ha meccs előtt kiderül, miért nem szóltak RÖGTÖN???NB2
több mint 11 éve
hát elég érdekes a helyzet az biztos, az a baj, hogy az ilyenekkel BB-ék legjobban pont a saját szurkolóikat szivatják meg :/
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Ezt olvastam reggel az espn.boston-on is..Érdekes..Már csak azért is, mert elvileg 12-12 labdát ad mindkét csapat, amivel játszanak..A rúgólabdákat pedig a gyártótól kapják a meccsre.. Ha rúgólabdával kapcsolatban volt problémájuk, "rossz érzésük" meccs közben akkor miért nem jelezték időben a bíróknak..Elvileg a saját labdáikat használta Flacco, amikor inteket dobott a meccs végén..Azt nagyon befolyásolni nem tudtuk...De különben is..Ez az év arról fog szólni, hogy azért lettünk eredményesek és azért vagyunk a SB-ban mert csaltunk, mert rendre leeresztettük a labdákat a meccseken, hogy könnyebb legyen vele dobni, elkapni és futni.... Egy csaló csapat vagyunk..csak így tudunk nyerni..Kitalálják még majd azt is, hogy ehhez végig asszisztáltak a bírók egész évadon át, mert az NFL gurujai nagydöntőt akartak a Peccel meg a Hóxal..Mert ez hozza a legnagyobb bevételt.. Bosszantó már ez a sok hülyeség..Vicces, de így utólag már Ravens oldalról is jönnek a panaszok:komoly sztori lesz ebből, mert elvileg nem úgy működnek a dolgok, hogy mindkét csapat ugyanazzal a labdával támad 😊, hanem mindenki viheti a (kedvenc) labdáját; és a Patriots labdák kicsit könnyebbek voltak+esettés ha ellenünk is megcsinálták?gedam
mondjuk 45-7 lett, ezen sok mindent nem kell magyarázni, de jó ráhangoló a SuperBowlra+egy-két draftpick elcsúsziksapka
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24981269/some-baltimore-ravens-think-footballs-were-under-inflated-vs-patriots
Várom mikor jelentkezik az összes többi csapat akiket megvertünk idén...bjarte90
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
gedam
6 507
1. teljesen jogosan pampogunkVicces, de így utólag már Ravens oldalról is jönnek a panaszok:komoly sztori lesz ebből, mert elvileg nem úgy működnek a dolgok, hogy mindkét csapat ugyanazzal a labdával támad 😊, hanem mindenki viheti a (kedvenc) labdáját; és a Patriots labdák kicsit könnyebbek voltak+esettés ha ellenünk is megcsinálták?gedam
2. magunkat vertük meg
több mint 11 éve
Én értem és elég gáz is, csak az , hogy lehet, hogy ezt egy bíró sem vette észre a meccs során. Minden snap elött taperolják a bőrt.Nem tudom, hogy nem akarjátok megérteni a problémát vagy ennyire hisztek abban, hogy a csapatotok ahogy a történelem is mutatja teljesen feddetetlen.Egyáltalán nem a meccs után, hanem a bírói ellenőrzés után és a meccs kezdete előtt lettek "rosszak" a labdák... Ha a meccs után lettek volna a kutyát sem érdekelné a téma.BlaiseMivan? Ha meccs előtt kiderül, miért nem szóltak RÖGTÖN???NB2
több mint 11 éve
Valami nagy szakember mondja már meg, hogy mekkora nyomást kell kiengedni ahhoz, hogy könnyebb legyen elkapni, de a dobás pontosságát ne befolyásolja!Ez a sztori tényleg csak arra jó, hogy idegesítse vele magát az ember.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy nem akarjátok megérteni a problémát vagy ennyire hisztek abban, hogy a csapatotok ahogy a történelem is mutatja teljesen feddetetlen.Egyáltalán nem a meccs után, hanem a bírói ellenőrzés után és a meccs kezdete előtt lettek "rosszak" a labdák... Ha a meccs után lettek volna a kutyát sem érdekelné a téma.BlaiseMivan? Ha meccs előtt kiderül, miért nem szóltak RÖGTÖN???NB2
A labdák azután lettek leeresztve, hogy a bírók lecsekkolták (tehát akkor rendben volt miden) és azután derült ki, hogy meghackelték miután vége lett a meccsnek és panaszkodtak rá, hogy valami nem stimmel.
több mint 11 éve
Bostonglobe szerint meccs közben kiderült és félidőben ki is cserélték őket.Egyáltalán nem a meccs után, hanem a bírói ellenőrzés után és a meccs kezdete előtt lettek "rosszak" a labdák... Ha a meccs után lettek volna a kutyát sem érdekelné a téma.BlaiseMivan? Ha meccs előtt kiderül, miért nem szóltak RÖGTÖN???NB2
több mint 11 éve
értem, tehát elvileg (ha igaz) akkor nem a Colts-nak hátrányos, hanem a Patriots-nak előnyös a változás. félreértés ne essék, nem ítélkezni akarok, csak érteni a dolgokat 😊
több mint 11 éve
Egyáltalán nem a meccs után, hanem a bírói ellenőrzés után és a meccs kezdete előtt lettek "rosszak" a labdák... Ha a meccs után lettek volna a kutyát sem érdekelné a téma.BlaiseMivan? Ha meccs előtt kiderül, miért nem szóltak RÖGTÖN???
több mint 11 éve
Vicces, de így utólag már Ravens oldalról is jönnek a panaszok:komoly sztori lesz ebből, mert elvileg nem úgy működnek a dolgok, hogy mindkét csapat ugyanazzal a labdával támad 😊, hanem mindenki viheti a (kedvenc) labdáját; és a Patriots labdák kicsit könnyebbek voltak+esettés ha ellenünk is megcsinálták?gedam
Várom mikor jelentkezik az összes többi csapat akiket megvertünk idén...
több mint 11 éve
Meg könnyebb jobb szó híján behorpasztani, hogy jobb legyen a fogása futójátéknál pl... Kisebb az esély a fumblira, nem csúszik ki könnyen a kezedből.hülye kérdésnek tűnhet, de milyen előny vagy hátrány származik abból, ha a labda puhább?elvileg könyebb elkapni, jobban "tapad".winston
milyen tulajdonságai változnak meg? máshogy repül? könnyebb megfogni?
azt próbálom eldönteni, hogy mi értelme lett volna egyáltalán ezzel foglalkozni, hogy valaki leeresztgeti őket?rva
több mint 11 éve
A meccs alatt is jók voltak (mert Jacksonon kívül senkinek nem tűnt fel, ő is egy INT erejéig találkozott a labdával.) A meccs után lettek rosszak titokzatos módon. Talán azt kellene megkérdezni, hogy hogyan lettek a meccs után rosszak, akinek feltűnt.BurkusEgyáltalán nem a meccs után, hanem a bírói ellenőrzés után és a meccs kezdete előtt lettek "rosszak" a labdák... Ha a meccs után lettek volna a kutyát sem érdekelné a téma.
több mint 11 éve
hülye kérdésnek tűnhet, de milyen előny vagy hátrány származik abból, ha a labda puhább?elvileg könyebb elkapni, jobban "tapad".
milyen tulajdonságai változnak meg? máshogy repül? könnyebb megfogni?
azt próbálom eldönteni, hogy mi értelme lett volna egyáltalán ezzel foglalkozni, hogy valaki leeresztgeti őket?rva
több mint 11 éve
hülye kérdésnek tűnhet, de milyen előny vagy hátrány származik abból, ha a labda puhább?milyen tulajdonságai változnak meg? máshogy repül? könnyebb megfogni?
azt próbálom eldönteni, hogy mi értelme lett volna egyáltalán ezzel foglalkozni, hogy valaki leeresztgeti őket?
több mint 11 éve
A meccs alatt is jók voltak (mert Jacksonon kívül senkinek nem tűnt fel, ő is egy INT erejéig találkozott a labdával.) A meccs után lettek rosszak titokzatos módon. Talán azt kellene megkérdezni, hogy hogyan lettek a meccs után rosszak, akinek feltűnt.A helyzet az, hogy nem a bíróknak tűnt fel 😊 Annyira nem, hogy a szokásos 2 óra 15 perccel a meccs előtti csekkoláson még jók voltak, utána valahogyan kiszökött belőlük némi élet. És időfüggetlen milyennek kell lennie a labdáknakBlaiseKicsit meg vagyok zavarodva, az első hírekben benne volt az a jelző is, hogy "ilyen rossz időben" kell ekkora nyomáson lenni a labdáknak. De lehet, hogy csak félreolvastam persze. Meg gondolom ilyen nincs, mindig ugyan olyannak kell lenni, mert gondolom az idő változhat.komoly sztori lesz ebből, mert elvileg nem úgy működnek a dolgok, hogy mindkét csapat ugyanazzal a labdával támad 😊, hanem mindenki viheti a (kedvenc) labdáját; és a Patriots labdák kicsit könnyebbek voltak+esettés ha ellenünk is megcsinálták?gedam
Ha Ravens ellen is lett volna, akkor feltűnik a bíróknak, mint ahogy most is.winston
több mint 11 éve
Én azon is elgondolkodtam, hogy mi van akkor, ha elromlik a pumpa. Szervizben dolgozom és a srácok sokszor mondják picit fújd túl az autó kerekét, mert rosszul mér a pumpa. De bizonyítékot senki se adott. Csak üres duma van.