New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből az SB game-winning drive-on kívül.DoMNem elég?
Tebow pedig nem dobni jön, hanem nyerni.
Ha valaki látta akár csak az NFL meccseit, végtelen ostobaságra vall, ha a dobómozdulatát, vagy a passzpontoságát veszi górcső alá.
Passzolni hagyományosan vett értelemben nem tud tökéletesen, zágson.
Tebow nyerni tud, még akkor is, ha csak 2 sikeres átadása van egy meccsen.
Marino, vagy a Manning papa csodásan passzolt. Kettejüknek együtt van 0 SB-gyűrűjük.
Tebow-nak lesz.
Ha lehetne választani egy irányítót, akinek van 50 jó passza, de a csapat veszít, és kiesik a PO-ból, vagy van 2, de továbbmegy, én az utóbbit választanám.
Majd szóljon aki szerint a győzelemnél fontosabb a szép dobómozdulat.
több mint 12 éve
Mai Tebow-adag:TE/FB hibrid pozíció? Még a végén tényleg rosterre kerül.GogoMondjuk biztos hülyeség amit írok, de a mezszín alapján irányítóként gyakorol. Mi értelme lenne elkapóként játszatni amikor sokkal jobb kezűek vannak nála, a futóposzt meg eléggé rendben van nélküle is.Bazzani
A labdabiztonságot szimuláló feladat során annyi változás történt az előző évek gyakorlatához képest, hogy egy védő helyett három próbálta kiverni a játékszert a labdás ember kezéből. Az irányítók közül egyedül Tim Tebow vett részt a feladatban. Tebow a blokkoló zsákok közötti futófeladatnál is jelen volt, ahol a labdát cipelő támadójátékosok kaptak szerepet. Ez jelentheti, hogy valójában nem csak irányító poszton számítanak rá az edzők. Azonban könnyen elképzelhető, mivel Tebow a passz helyett gyakran menekülni próbál a labdával, nagyobb hangsúlyt helyeznek nála a labdabiztonságra, mint az olyan pusztán passzoló irányítóknál mint Brady vagy Mallett.
Tegnap is a bulvárhírrel ellentétben a special teams keretében kapott labdát, ahol a passz vélhetően a kickoffot helyettesítette, hogy a labdás ember kezébe kerüljön a labda az open field tackling gyakorlathoz. Ahogy a mai riportban olvasható itt fentebb is, ebbe mindenki azt magyaráz bele, amit éppen akar.
szerk.: twitter fronton még Tebow-jelentés
Tebow again shaky throwing the ball. 2 passes batted down in 7on7. Also worked briefly w/ receivers/backs in ball security & tackling drills
Practice over. Brady and Mallett were sharper today. Tebow was pretty horrible -- held onto the ball for over 10 seconds on one playKíváncsi vagyok mi lesz ebből az SB game-winning drive-on kívül.
több mint 12 éve
Ja, az első napról szóló beszámolók alapján több mint katasztrofális szegény. Az Ebnernek dobott interception inkább egy Ebnernek dobott passz volt a leírások szerint. Mondjuk a hírek alapján Mallett sem fejlődött sokat az elmúlt két év alatt.ha már slágertibózunk, akkor ez a jó képTíbów megéli a végső keretszűkítés tököm lövöm magam! Olyan ez a dobómozdulata mintha besz..va vadászna egy darab kaviccsal egy hamburgerre.... Én értem hogy média hype ,meg hit harcosa de könyörgöm csak feltartja a többieket a gyakorlásban, meg minden másban!ParadSEC
jjncaa
több mint 12 éve
Ez a non-kontakt megkülönböztető mez, sérülésből lábadozó játékosoknál is szokták alkalmazni poszttól függetlenüljjncaaJaja, DMC is ebben tolta, amúgy itt lehet olvasni az első napról bővebben, akit érdekel
pats.hu/edzotabor-1nap

több mint 12 éve
Ez a non-kontakt megkülönböztető mez, sérülésből lábadozó játékosoknál is szokták alkalmazni poszttól függetlenül

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
TE/FB hibrid pozíció? Még a végén tényleg rosterre kerül.GogoMondjuk biztos hülyeség amit írok, de a mezszín alapján irányítóként gyakorol. Mi értelme lenne elkapóként játszatni amikor sokkal jobb kezűek vannak nála, a futóposzt meg eléggé rendben van nélküle is.
több mint 12 éve
Legalább nem buta, nincsenek balhéi, és példamutatóan viselkedik a pályán és pályán kívül is. Szerintem sem NFL kezdő szintű irányító, de pillanatnyilag ez tök mindegy is Brady mellett. Hagyjuk nyugodtan gyakorolni, aztán BB hátha kitalál valamit számára.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Honnan veszed, hogy bármiben feltart bárkit?Inkább ösztönzi a csapatot, és végül is csak az a lényeg, hogy a győzelem jöjjön.
Ha ehhez a kispadról nyújtott hite/buzdítása, esetleg a special teamben valami trükkös, vagy kevésbé trükkös játékkal tud hozzájárulni, az már nem számít

több mint 12 éve
ha már slágertibózunk, akkor ez a jó képTíbów megéli a végső keretszűkítés tököm lövöm magam! Olyan ez a dobómozdulata mintha besz..va vadászna egy darab kaviccsal egy hamburgerre.... Én értem hogy média hype ,meg hit harcosa de könyörgöm csak feltartja a többieket a gyakorlásban, meg minden másban!
jjncaa
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
TE/FB hibrid pozíció? Még a végén tényleg rosterre kerül.GogoSpecial teams feladat volt.
[T]he third-string passer took some reps in special teams drills as a ball carrier. During the segment for open-field tackling, ball carriers caught passes and then turned upfield to beat would-be tacklers.
Nincs is jobb a bulvárnál.
több mint 12 éve
TE/FB hibrid pozíció? Még a végén tényleg rosterre kerül.GogoMajd mint Denard Robinson, ő is Offensive Weapoon lesz 😊
több mint 12 éve
ha már slágertibózunk, akkor ez a jó kép

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
TE/FB hibrid pozíció? Még a végén tényleg rosterre kerül.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Reiss és Yates féle első roster projectionReissnél benne van Blount, Forston, Cunningham és Buchanan, nincs Sudfeld.
Yates-nél benne van Tebow, Sudfeld, Benard, csak 3 DT, Gronkowski pedig nem PUP-on kezd.
Dennard mindkettőjüknél bent van.
szerk:
Roster mozgás:
"Patriots announce they have re-signed OL Tyronne Greene & released OL Matt Stankiewitch." (Yates, twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Hát egy tényleg jó csapat meccsére ugye.... 😀Köszönöm szépen 😊 Sajnos itt is 250 dollár/db körülre jön ki sajna :\PetyaSziasztok!Javaslom azt az oldalt:
Hárman kimennénk a Buccaneers elleni, harmadik heti meccsre, de egész egyszerűen a jegyárak valami undorítóan magasak.
250 dollár a legalacsonyabb és az sem épp top helyre.. (kakasülő).
Előtte megyünk két Eagles meccsre és fel ennyiért teljesen oké helyhez jutottunk.
Valaki esetleg tudna okosat mondani, hogy azért elviselhető áron (150$ körül) bejutni?
(arról még nem is beszéltem, hogy a parking pass is 200 dolcsi)
Előre is köszi!Petya
www.razorgator.com/tickets/sports/football/nfl/new-england-patriots-tickets/?performance=10218677%7C1
Pár éve még Helmut Zimmer linkelte, én személyesen még nem próbáltam.
Jó szurkolást nektek.
Üdv,Witchdoctor

több mint 12 éve
Köszönöm szépen 😊 Sajnos itt is 250 dollár/db körülre jön ki sajna :\Sziasztok!Javaslom azt az oldalt:
Hárman kimennénk a Buccaneers elleni, harmadik heti meccsre, de egész egyszerűen a jegyárak valami undorítóan magasak.
Előtte megyünk két Eagles meccsre és fel ennyiért teljesen oké helyhez jutottunk.
Valaki esetleg tudna okosat mondani, hogy azért elviselhető áron (150$ körül) bejutni?
Előre is köszi!Petya
www.razorgator.com/tickets/sports/football/nfl/new-england-patriots-tickets/?performance=10218677%7C1
Jó szurkolást nektek.
Üdv,Witchdoctor
több mint 12 éve
HAHA 😀 AZért az a sok az 70k :\ 😀 Amúgy kikérem magamnak, utána megyek Londonba a Vikings meccsre :\ 😀Sziasztok!Te most komolyan azon siránkozol, hogy az idén, általad személyesen megnézhető 3 NFL meccsből az egyikre túl drága a jegy?
Előre is köszi!Petya
Remélem segít majd valaki, de sok együttérzést ne várj.zinedine5
több mint 12 éve
Sziasztok!Javaslom azt az oldalt:
Előre is köszi!Petya
Jó szurkolást nektek.
Üdv,

több mint 12 éve
Sziasztok!Te most komolyan azon siránkozol, hogy az idén, általad személyesen megnézhető 3 NFL meccsből az egyikre túl drága a jegy?
Előre is köszi!Petya
Remélem segít majd valaki, de sok együttérzést ne várj.
több mint 12 éve
Sziasztok!Hárman kimennénk a Buccaneers elleni, harmadik heti meccsre, de egész egyszerűen a jegyárak valami undorítóan magasak.
Előre is köszi!
több mint 12 éve
Elolvastad a sajtótájékoztató átiratát, vagy belenéztél a videóba?Miért? Mi olyat tudott mondani, ami miatt nőtt a szemedben?WyattPl. Azzal ,hogy abszolút nem a szokásos tök semmitmondó szöveggel állt előkolok1972
5 percig felolvasta a gondolom PR csapat által legapróbb részletekig megírt közleményt (to build a winning football team, be a strong pillar in the community, be a team that our fans can be proud of bla bla bla), számomra ugyanúgy érzelemmentesen, ahogy általában beszél, majd jött a kérdezz-felelek és a same old Belichik, aki pöpecül tereli a témát:
Q. You had a player in yesterday for a tryout who had a previous gun incident (Kész is volt már a szerződés: Patriots back away from DT Drew). Did the experience with Aaron Hernandez color your decision in not signing him?
Belichick: We had multiple players in and we signed the player that we thought was best for our football team. 😕
Q. Can you discuss the thinking behind Alfonzo Dennard, who has had some issues, given your track record of when you stick with a player or don’t stick with a player. What went into that decision?
Belichick: I can’t comment on that. 😕
Q. Did the organization have any idea about this double homicide in 2012 that he was connected [with] or the shooting in Miami?
Belichick: No.
Q. For clarification, someone asked about your knowledge of the 2012 double homicide and the incident in Miami and your answer was ‘no.’ Was that no, you can’t comment or no, you didn’t know?
Belichick: That would be no. (idegesítő és buta kérdés volt, de ez egyszer talán válaszolhatott volna kulturáltan)
Azért Te vártál tőle ilyet?: " Sajnos a jelenlegi szituáció is azt mutatja, hogy mi is követünk el hibákat."Miért, szted ki a felelős? Nem ő? Szép lett volna, ha áthárítja egy nyamvadt scoutra az egészet.
"Személy szerint, ahogy a jelen helyzet is mutatja, én is tudok rossz döntéseket hozni, nem vagyok tökéletes. De mindig próbáltam azt tenni, ami a csapatom számára a legjobb. "
"Mint a csapat vezetője, én vagyok az elsődleges felelős azért, akik a csapatunkhoz kerülnek."
Hát ezért ...
kolok1972
"követünk el hibákat." "én is tudok rossz döntéseket hozni, nem vagyok tökéletes" Na hát ez tényleg annyira de annyira megható, hogy beismeri. Kár, hogy nem azt mondta, hogy ő ugyan nem hibázott semmit...
De azért még hozzáteszi a Pats bullshitet, hogy "De mindig próbáltam azt tenni, ami a csapatom számára a legjobb."
Ettől a beszédtől nőtt a szemedben? Hát nem vagyunk egyformák.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Jézus, elkezdődtek halmozódni az ügyek, Fanéni:www.nationalfootballpost.com/NFLPA-files-grievance-against-Patriots-team-doctor.html?xid=si_nfl

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
"we want to give a huge CONGRATULATIONS to Zoltan Mesko and Haley Higgins on their engagement! We couldn't be more happy for you two!"
több mint 12 éve
Miért? Mi olyat tudott mondani, ami miatt nőtt a szemedben?WyattPl. Azzal ,hogy abszolút nem a szokásos tök semmitmondó szöveggel állt elő,hanem szvsz tőle teljesen szokatlan módon ennél sokkal többet mondott. Azért Te vártál tőle ilyet?: " Sajnos a jelenlegi szituáció is azt mutatja, hogy mi is követünk el hibákat."
"Személy szerint, ahogy a jelen helyzet is mutatja, én is tudok rossz döntéseket hozni, nem vagyok tökéletes. De mindig próbáltam azt tenni, ami a csapatom számára a legjobb. "
"Mint a csapat vezetője, én vagyok az elsődleges felelős azért, akik a csapatunkhoz kerülnek."
Hát ezért ...
( Köszönet Dannanak a fordítasért.)
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.