New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Na akkor kezdődjön!Mindenképp győzni kell, ha már nem tudtam tippelni Pats.hu-n :o Remélem minél előbb elérhető lesz az oldal 😕
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
hát fene sem tudja. tegyük félre a pénzt mert gondolom mankins is úgy gondolja h valahol csak megfizetik.ő tudja... pályafutása legjobb szakaszában van, egy évet így (fizuban is) elveszíthet belőle
Ha az én tulajom akarná tőlem ezt, valszeg benyomtam volna egy samuel l jackson féle fuck you-t és bebasztam volna az ajtót.briareos
Vrabel is csak egyszer szólt be Kraftéknak..😀
több mint 15 éve
hát fene sem tudja. tegyük félre a pénzt mert gondolom mankins is úgy gondolja h valahol csak megfizetik.hát, 56 milkáért belefér volna az a publikus bocsánatkérés a beszólásokért, főleg h őt Krafték nem savaztákGyulusMankins-szel majdnem lett megállapodás, de aztán Krafttól csak telefonon volt hajlandó bocsánatot kérni, nyilvánosan nem :SAzért ez nonszensz. Ezek után én sem írtam volna alá. Ezt a f@szságot. Hihetetlen.zinedine5
http://sports.espn.go.com/boston/nfl/news/story?id=5564031_bb
Ha az én tulajom akarná tőlem ezt, valszeg benyomtam volna egy samuel l jackson féle fuck you-t és bebasztam volna az ajtót.
több mint 15 éve
grat Bria a cikkhez, szokás szerint magas színvonalú lett😊szoros meccset várok én is, ha légi párbaj lesz akkor abban nyerhetünk, viszont ha Bensonék tudnak futni és harmadik és rövid kísérletek jönnek akkor meleg lesz a pite. De bízok Spikes-Mayo duóban középen, és remélem állatok lesznek 😊
1 óra múlva kezdődik a meccsünk, hogy is mondjam... hosszú volt ez a offseason
NEW ENGLAND PATRIOTS
WR - Julian Edelman
WR - Taylor Price
DB - Terrence Wheatley
RB - Laurence Maroney
LB - Dane Fletcher
OT - Steve Maneri
DL - Brandon Deaderick
OL - Nick Kaczur
nélkülük vágunk neki a meccsnek... LoMo no comment, mondjuk azt h vicces
Edelman hiányát szvsz a WW+Hernandez duóval csak túl fogjuk élni...😊
nagyon szoros meccset várok, a 2 O szvsz dominálni fog, csak akkor van esélyünk ha a D legalább megközelíti a Zimmer-egység szintjét...:S
23-20 Pats győzelem, utolsó perces Gos fg-vel😊Gyulus
Rövid passzos játékkal verhető ez a Bengals D, rookie TE-k napja lehet remélhetőleg.
több mint 15 éve
hát, 56 milkáért belefér volna az a publikus bocsánatkérés a beszólásokért, főleg h őt Krafték nem savaztákMankins-szel majdnem lett megállapodás, de aztán Krafttól csak telefonon volt hajlandó bocsánatot kérni, nyilvánosan nem :SAzért ez nonszensz. Ezek után én sem írtam volna alá. Ezt a f@szságot. Hihetetlen.zinedine5
több mint 15 éve
Mankins-szel majdnem lett megállapodás, de aztán Krafttól csak telefonon volt hajlandó bocsánatot kérni, nyilvánosan nem :SAzért ez nonszensz. Ezek után én sem írtam volna alá. Ezt a f@szságot. Hihetetlen.
több mint 15 éve
grat Bria a cikkhez, szokás szerint magas színvonalú lett😊1 óra múlva kezdődik a meccsünk, hogy is mondjam... hosszú volt ez a offseason
NEW ENGLAND PATRIOTS
WR - Julian Edelman
WR - Taylor Price
DB - Terrence Wheatley
RB - Laurence Maroney
LB - Dane Fletcher
OT - Steve Maneri
DL - Brandon Deaderick
OL - Nick Kaczur
nélkülük vágunk neki a meccsnek... LoMo no comment, mondjuk azt h vicces, meglátjuk a nyugdíjasklub + BJGE mihez fog kezdeni
Edelman hiányát szvsz a WW+Hernandez duóval csak túl fogjuk élni...😊
nagyon szoros meccset várok, a 2 O szvsz dominálni fog, csak akkor van esélyünk ha a D legalább megközelíti a Zimmer-egység szintjét...:S
23-20 Pats győzelem, utolsó perces Gos fg-vel😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Mankins-szel majdnem lett megállapodás, de aztán Krafttól csak telefonon volt hajlandó bocsánatot kérni, nyilvánosan nem :Shttp://sports.espn.go.com/boston/nfl/news/story?id=5564031
több mint 15 éve
végre elkészült, pont időbenmár-már hiányoltuk a szerény kis csoportunk beharangozóját, amúgy remek cikk 😊
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1220briareos
2 óra még és kezdődik!
több mint 15 éve
Nem mondhatni, hogy szívem csücske a Pats, de remélem, hogy ma nem lesztek valami fene nagy állatbarátok.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 15 éve
végre újra gameday,remélem a srácok kitesznek magukért,csak a győzelem elfogadható,Go Pats
több mint 15 éve
Nemcsak az e heti, de a jövő heti meccsünket is adja az ESPN. Már alig várom az estét, mikor kezdődik már? 😊lucas19:00 😉
több mint 15 éve
Nemcsak az e heti, de a jövő heti meccsünket is adja az ESPN. Már alig várom az estét, mikor kezdődik már? 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 15 éve
Ravens elleni vereség óta erre várok .Kiváltképp egy "ütős" LB játékra. Szvsz 7-10 pont lesz köztünk.
GL Pats !
több mint 15 éve
Kezdőcsapatra tippek?nDRoOffense:
Light-Connolly-Koppen-Neal-Vollmer-Crumpler-Brady-Moss-Welker-Tate-Taylor
Jól ismert 3WR+1TE+1RB-s felállás.
Defense: Warren-Wilfork-Wright-TBC-Mayo-Spikes-Murrell-McCourthy-Butler-Vödör-Chung
Magyarán sztem semmi meglepetés.
több mint 15 éve
Véleményem szerint a CIN földön és levegőben is erős. Magunkról nem tudunk semmit, illetve azt igen, hogy két rutintalan corner veszi fel a harcot pass rush "nélkül" a ligában is jónak tartható elkapókkal idgenben. Szerintem az a kérdés, hogy ők legalább közepesen helyt állnak-e + a támadóegység halad-e közel 2007-s szinten, miközben a fal nem komplett+1 percet sem játszott élesben úgy, ahogy fel fog állni. ?? Ezért tartom reálisnak, hogy 7-14 ponttal kikapunk. Meglátjuk, bízzunk a csapatban és a játékosokban + az EDZŐKBEN, mert rajtuk sok múlik.Nem szoktam meccs eredményt tippelni, most se fogok, de azért a mi védelmünkben szólva....
Üdv éd GOPATS!!!GOSB4
Van egy elég kiegeynsúlyozatlan irányítójuk, úgyhogy TO és 85 önmagában kevés a sikerhez.
Nálunk is van liga szinten két elit WR és, egy igencsak elit QB mellett.
Egyébként meg az első meccsen bármi megtörténhet.
több mint 15 éve
Kezdőcsapatra tippek?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Véleményem szerint a CIN földön és levegőben is erős. Magunkról nem tudunk semmit, illetve azt igen, hogy két rutintalan corner veszi fel a harcot pass rush "nélkül" a ligában is jónak tartható elkapókkal idgenben. Szerintem az a kérdés, hogy ők legalább közepesen helyt állnak-e + a támadóegység halad-e közel 2007-s szinten, miközben a fal nem komplett+1 percet sem játszott élesben úgy, ahogy fel fog állni. ?? Ezért tartom reálisnak, hogy 7-14 ponttal kikapunk. Meglátjuk, bízzunk a csapatban és a játékosokban + az EDZŐKBEN, mert rajtuk sok múlik.Üdv éd GOPATS!!!
több mint 15 éve
szerintem a ló túloldalára se essünk át, sancho már egész biztató volt a rájátszásban, ps-t pedig mindenki tudja, mennyire kell viszonyítási alapnak vennimegerősítették a passzjátékot, fal se lesz szerintem rosszabb, a védelem eddig is kurva jó volt, szerintem a Phinst simán előzik, de még az se kizárt, hogy minket is, ellenük a söprést én nem venném biztosra, ettől függetlenül egy 4 w kéne csoporton belül azért
Bengals W lesz szerintem, még talán a Ravenst is be tudjuk húzni (5-6W), ha a Chargers (i), Vikings (o) meccsből egyet nyerünk már megint jó (6-7W), a Steelers és a Colts ellen több, mint cakkos, a Browns, Lions, Bears hármas bármiféleképpen nyerni kell (9-10W), mert onnantól még szarban is lehetünk, a Packerst meg szerintem mindenki eszméletlenül túlértékeli, mintha már biztos lenne nekik az SB... már csak ezért is kéne egy W 😛

több mint 15 éve
saját csoportunkban 4-5 W-t abszolút hozhatunk, a többi meccs már neccesebb de egy két erősebbnek ítélt csapatot elkaphatunk idén is.Cincy meccs is behúzható véleményem szerint, igaz a fiatal D mindjárt az első körben nagy feladatot kap, de ha Benson nem futja szét az arcunkat van esély 😊
több mint 15 éve
Túl van hypeolva nagyon a Jets a tavalyi főcsoportdöntő miatt. Pedig tavaly se voltak annyira jók, csak éppenséggel hatalmas mázlijuk, hogy a Colts,Bengals kettős leadta a meccsét és ezzel bementek a POba ahol meg egymás után megkapták a teljesen leült Bengalst majd soha annyit nem hibázó Chargerst. Engem nagyon meglepne, ha a Jets nyerné a csoportot, sőt még az is ha beelőznének minket vagy a Miamit.Tipp előre a szezonra:baromi kíváncsi lennék, hogy milyen pozitívumot sikerült felfedezni a Jets/Sanchez játékában a premeccseken, hogy mindenki ilyen sokra értékeli őket. ugyanígy a Miami: egész nyáron amondó voltam, hogy nagyon erős lehet ez a támadóalakulat a fejlődött Hennevel és Marshall-lal a futójáték mellett, de az irányító borzasztó volt a felkészülési meccseken, a támadófalnál már ők sem tudják hogyan variálják meg a belső hármast.
Pesszimista W-6: BUF2X, MIA itthon, DET, CHI;CLE
OPT 10W: pesszimista(6W) + JETS idegenben, SD, MIA idegenben is, PIT;
Optimista tippem, figyelemmel a sok újoncra is + sérülések, így a fentiek szerint az első 10 meccsen 5W-5L a szezon végéra 6meccsen 5W+1L irány a SB felfelé ívelő formában.
GOPATS!!!!GOSB4
csalódást keltő lenne, ha nem sikerülne négy meccset behúzni divízión belül.DoM
Szvsz én reállisnak tartom, hogy söpörjük a Jetset.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nálam pesszimista 3homeW optimista5homeW, szerintem nincse lényeges eltérés a véleményünkben, csak a tippemet adtam le, hogy ne év közben, vagy év végén legyek "nagyokos".Tipp előre a szezonra:baromi kíváncsi lennék, hogy milyen pozitívumot sikerült felfedezni a Jets/Sanchez játékában a premeccseken, hogy mindenki ilyen sokra értékeli őket. ugyanígy a Miami: egész nyáron amondó voltam, hogy nagyon erős lehet ez a támadóalakulat a fejlődött Hennevel és Marshall-lal a futójáték mellett, de az irányító borzasztó volt a felkészülési meccseken, a támadófalnál már ők sem tudják hogyan variálják meg a belső hármast.
Optimista tippem, figyelemmel a sok újoncra is + sérülések, így a fentiek szerint az első 10 meccsen 5W-5L a szezon végéra 6meccsen 5W+1L irány a SB felfelé ívelő formában.
GOPATS!!!!GOSB4
több mint 15 éve
Én azért azt a Thanksgiving W-t sem vésném még kőbe. 😉Tipp előre a szezonra:baromi kíváncsi lennék, hogy milyen pozitívumot sikerült felfedezni a Jets/Sanchez játékában a premeccseken, hogy mindenki ilyen sokra értékeli őket. ugyanígy a Miami: egész nyáron amondó voltam, hogy nagyon erős lehet ez a támadóalakulat a fejlődött Hennevel és Marshall-lal a futójáték mellett, de az irányító borzasztó volt a felkészülési meccseken, a támadófalnál már ők sem tudják hogyan variálják meg a belső hármast.
GOPATS!!!!GOSB4
több mint 15 éve
Tipp előre a szezonra:baromi kíváncsi lennék, hogy milyen pozitívumot sikerült felfedezni a Jets/Sanchez játékában a premeccseken, hogy mindenki ilyen sokra értékeli őket. ugyanígy a Miami: egész nyáron amondó voltam, hogy nagyon erős lehet ez a támadóalakulat a fejlődött Hennevel és Marshall-lal a futójáték mellett, de az irányító borzasztó volt a felkészülési meccseken, a támadófalnál már ők sem tudják hogyan variálják meg a belső hármast.
GOPATS!!!!GOSB4
csalódást keltő lenne, ha nem sikerülne négy meccset behúzni divízión belül.