New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
ez alapján nincs semmi gond Vödör snap countjaival.Engem speciel Wright és Pryor magas snapszáma aggaszt, tudom h most nagyrészt passz ellen védekeztünk és ezért hagytuk őket a falban... de ez a szám kicsit magas, előbbi pl. az első félidőben még elég jó volt futás ellen, de aztán...
Az mondjuk látszik, hogy rengeteg a sub package:
CB Devin McCourty – 78 of 78 (100%)
CB Darius Butler – 75 of 78 (96%)
CB Jonathan Wilhite – 58 of 78 (74%)
S Patrick Chung – 74 of 78 (94%)
S James Sanders – 62 of 78 (79%)
S Brandon Meriweather – 61 of 78 (78%)viito
Jövő héten, egy alapvetően izomra+futásra alapozó gárda ellen majd kiderül, mit ér a jó öreg 3-4es base D, akkor talán az OLB-ket is többet látjuk a pályán...
Báááár én annak is esélyét látom h a Cincy meccs elején látott izom 4-2-5 lépjen a pályára, a Wright-Pryor-Wilfork-Brace négyes elől fogja a futást, mögöttük Mayo és Spikes/Guyton takarít és a biztosan szerelő Chung-Sanders páros is közelebb van a LoS-hoz.
[mondjuk a Cincy meccsen az egyik LB TBC volt, szóval ez a felállás eleddig még nem valósult meg... milyen lenne már egy OLB nélküli védőegység?]
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
na, megérkezett a várva-várt d-snap info:ez alapján nincs semmi gond Vödör snap countjaival.
LB Jerod Mayo – 78 of 78
CB Devin McCourty – 78 of 78
LB/DE Tully Banta-Cain – 77 of 78
CB Darius Butler – 75 of 78
S Patrick Chung – 74 of 78
S James Sanders – 62 of 78
S Brandon Meriweather – 61 of 78
CB Jonathan Wilhite – 58 of 78
DL Mike Wright – 51 of 78
DL Vince Wilfork – 47 of 78
DL Myron Pryor – 42 of 78
LB Gary Guyton – 29 of 78
LB/DE Rob Ninkovich – 28 of 78
LB/DE Jermaine Cunningham – 26 of 78
DE Gerard Warren – 21 of 78
LB Brandon Spikes – 20 of 78
DL Ron Brace – 18 of 78
LB/DE Marques Murrell – 7 of 78
S Jarrad Page – 5 of 78
WR/S Randy Moss – 1 of 78Gyulus
Az mondjuk látszik, hogy rengeteg a sub package:
CB Devin McCourty – 78 of 78 (100%)
CB Darius Butler – 75 of 78 (96%)
CB Jonathan Wilhite – 58 of 78 (74%)
S Patrick Chung – 74 of 78 (94%)
S James Sanders – 62 of 78 (79%)
S Brandon Meriweather – 61 of 78 (78%)
A legtöbb snapet pályán lévő 8 játékosból 6-an DB-k voltak
több mint 15 éve
Nem vagyok benn biztos (ma ha hazaértem, végignézem ismét a meccset), hogy a meccs vége felé egyre többet volt fenn Meriweather.Én egy kicsit több Spikesot várok a Jets ellen, hisz ott főleg a futást kell megfogni. Bár nem szabad elfelejteni, hogy Sancheznek is lehet nagyon jó meccse, amivel megverhet minket. Nyomás kell rá és a futókat meg kell fogni.
több mint 15 éve
na, megérkezett a várva-várt d-snap info, a DL és LB rotáció több mint szembetűnő:LB Jerod Mayo – 78 of 78
CB Devin McCourty – 78 of 78
LB/DE Tully Banta-Cain – 77 of 78
CB Darius Butler – 75 of 78
S Patrick Chung – 74 of 78
S James Sanders – 62 of 78
S Brandon Meriweather – 61 of 78
CB Jonathan Wilhite – 58 of 78
DL Mike Wright – 51 of 78
DL Vince Wilfork – 47 of 78
DL Myron Pryor – 42 of 78
LB Gary Guyton – 29 of 78
LB/DE Rob Ninkovich – 28 of 78
LB/DE Jermaine Cunningham – 26 of 78
DE Gerard Warren – 21 of 78
LB Brandon Spikes – 20 of 78
DL Ron Brace – 18 of 78
LB/DE Marques Murrell – 7 of 78
S Jarrad Page – 5 of 78
WR/S Randy Moss – 1 of 78
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A Ravens szinte egyáltalán nem használta a rövid passzos lehetőségeket, nekünk viszont az nagy fegyverünk, bár feltételezem ezt a Jetsnél is tudják. Látva a mi és az ő meccsüket is, most egy hajszálnyival optimistább vagyok, mint a szezonkezdet előtt. De csak akkor van esélyünk, ha sikerül Bengals elleni az első félidei teljesítményünket kell megduplázni, és a meccs végéig hozni.naaaa! azért a Bengals elleni teljesítmény megduplázása már egy csöppet sok lenne 😊
Egyébként nem gondoltam volna, hogy 3 turnover ellenére győzni lehet a Jets ellen, de a Ravens csak összehozta.lucas
egyébként az eddigi meccs leírások alapján (nem láttam sajnos) a jets semmi olyat nem mutatott, ami alapján az AFC East bajnokot, és későbbi AFC konferencia döntő apiránst tisztelhetnénk benne (aminek kikáltották jópáran).
több mint 15 éve
A Ravens szinte egyáltalán nem használta a rövid passzos lehetőségeket, nekünk viszont az nagy fegyverünk, bár feltételezem ezt a Jetsnél is tudják. Látva a mi és az ő meccsüket is, most egy hajszálnyival optimistább vagyok, mint a szezonkezdet előtt. De csak akkor van esélyünk, ha sikerül Bengals elleni az első félidei teljesítményünket kell megduplázni, és a meccs végéig hozni. Egyébként nem gondoltam volna, hogy 3 turnover ellenére győzni lehet a Jets ellen, de a Ravens csak összehozta.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 15 éve
Majd Spikes tesz róla, hogy ne legyen futójáték 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jövőhéten 1 esélyünk lesz a Jets ellen rommá kell őket passzolni mert a futást brutális módon lefogják.ThundersNFLOlyan gameplane-nel kell készüéni, amiben rengeteg passzjáték megy Wes-re és a TE-kre esetleg a futókra. Tavaly, ha jól emlékszem Wes hiányában Edelman szerzett sok yardot NY-ban! Az már más kérdés, hogy tudjuk megállítani a futójátékukat!!!
több mint 15 éve
Jövőhéten 1 esélyünk lesz a Jets ellen rommá kell őket passzolni mert a futást brutális módon lefogják.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
Más:nfl.com-on lehet szavazni a FedEx Air Player of the Week-re (nem akartam elfordítani). Brady ott van a jelöltek között - Cutler és Garrard társaságában -.
Szerk: És Wes is megkapta a jelölését a "GMC Never say Never " szavazásán.. 😊

több mint 15 éve
Nem tudom csak nekem tűnt-e fel, de ugye letakarították a régi játékosok képeit a falról még az offseasonben, és nekem nagyon tetszett, mikor BB a meccs után az öltözőben valami olyasmit mondott a fiúknak, hogy "Néhány kép most felkerülhet a falra". Ez szerintem nagyon nagy dícséret volt tőle.

több mint 15 éve
The Patriots have prioritized speed in recent drafts (except for the selection of linebacker Brandon Spikes, who had to have a sex tape leaked in order to make people forget about something even more embarrassing: his 40-time)szerencsére nem annyira lassú a pályán a srác, szvsz egy 3-4 TED poszt coverage feladait is megoldja, a majdnem-INT-jénél pl. nagyon szépen ment hátra zónázni
több mint 15 éve
egyébként a tegnapi blitz happy D#-ünket látva nem is kell ide OLB, BB csak mondja, hogy a páros vagy a páratlan számú emberek rohannak blitzelni mint állat 😀viitomuhaha😊
igen, érdekes módon kicsit más pozíciókra tolódott a pass rush, egyedi megoldás...
más: Reiss nemrégiben foglalta össze h milyen D-felállásokkal szórakoztattuk Palmert a meccs elején... szvsz iszonyat változatos volt, ebből tutira visszavettünk a második félidőre, emlékeim szerint alapvetően egy 4 DL-es rush package-el nyomtuk majd' ugyanazokat a blitzeket
(frász tudja, lehet h a Jets-re tekintettel nem akartuk sokáig mutogatni az egész D-repertoárt)
nézzük csak (ha jól látom még nem került fel a pats.hu-ra)
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots
első drive: 4-2-5 nickel D a 3 WR-es felállás ellen
Wright-Pryor-Wilfork-Brace (ez egy nagy rakás húsi...😀)
de volt 3-4 és 4-1-6 is...
második és harmadik drive végig 3-4 volt (LE poszton Warren és Brace váltogatta egymást)
negyedik drive: 3-4 el kezdtünk majd egy új 3-2-6 felállás debutált
fal: Pryor-TBC-Cunningham
ötödik drive: 4-1-6, 3-2-6, 4-2-5 (ez érdekes lehetett: Cunningham-Wright-Wilfork-TBC)
szerk.: jut eszembe, mintha a második félidőben láttam volna a tavalyi "Káosz" felállást 5 LB-vel (van nekünk annyi egyáltalán?😀) és 6 DB-vel...
ezt elnézve sokkalta több OLB-re nincs is nagyon szükség, bár egy esetleges sérüléssel méginkább "vicces" lesz a helyzet....
szívem mélyén reménykedem még, hogy ezzel is vmi OLB-trade-et készítünk elő:S
több mint 15 éve
Sanderst a vasárnapi meccs után, ahol az alapvédelem tagja volt, illetve McGowan serülése után nem hinném, hogy tradeljük.BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.Crable aktiválás vagy Sanders trade egy olb-ért?
Patriots waived Marques Murrel.zinedine5
Szerintetek? 3 olb azért kevés..pasztoyb
De abban igazad van a 3 OLB nem túl sok. Viszont nem kell azon gondolkodni, hogy meccsnapon ki legyen inaktív.
több mint 15 éve
Jöjjön a Jets...Defense:
- Jenkins úgy néz ki lesérült - mihamarabbi gyógyulást neki, de lehetőleg ellenünk még pihenjen - ami egy elég nagy előny lehet az O-falnak. Mondjuk a futás ellen nélküle is nagyon jók voltak.
- Revis a "szakértők" szerint elég rozsdásnak tűnt még, és ő is azt nyilatkozta, hogy bár edzett, de azért teljesen más ismerősökkel edzeni, mint meccshelyzetekben felkészülni
Mindesetre a D bombaerősnek tűnik, nem tudom mennyire erős a Ravens O, de a 282 net offense yard és a 10 pont nem éppen acélos
Offense:
- Sancho nem votl éppen impresszív tegnap, ha ez kitart akkor a passz O nem fog annyira hengerelni
- 176 yard, igaz egy bivalyerősnek tűnő Ravens D ellen az még a turnoverekkel is kevés lett
- Futásban nem lesznek rosszak, de pass protectionben azért vannak kérdőjelek
Összességében szerintem az O-falnak nagy kihívás lesz a vasárnapi meccs, és sok rövid passz kell majd, mert rommá fogják blitzelni TB-t. D oldalról remélem a futást megfogjuk, és Sancho nem lendül formába addigra.

több mint 15 éve
egy meccs után ez a jets egy nagy nullának néz ki ami az offense-t illeti,azért ennek örülök egy kicsit hogy sancho papa mások kezére játszik 😛JociValószínűleg jól kivett belőlük a Ravens elleni harc + Jenkins is megsérült...
Ettől függetlenül szerintem most méginkább veszélyesek, ez a nagy pofon lehet h magához téríti a gárdát + 0-2es kezdés ebben a csoportban nem nagyon fér bele...
mindenesetre jó látni, amikor elpicsázzák a nagyszájúakat
több mint 15 éve
BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.Crable aktiválás vagy Sanders trade egy olb-ért?
Szerintetek? 3 olb azért kevés..

több mint 15 éve
egy meccs után ez a jets egy nagy nullának néz ki ami az offense-t illeti,azért ennek örülök egy kicsit hogy sancho papa mások kezére játszik 😛
több mint 15 éve
egyébként a tegnapi blitz happy D#-ünket látva nem is kell ide OLB, BB csak mondja, hogy a páros vagy a páratlan számú emberek rohannak blitzelni mint állat 😀viitoHa már ki kellett vágni valakit, akkor miért ne pont egy OLB-t, abból annyi van nekünk, hogy csak na. Aki van is, mind tök egészséges. Alakul ez a passrush piszkosul...
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 15 éve
csak aztán nehogy ez is olyan következmény mentes legyen mint a szmogrendeletegyébként a tegnapi blitz happy D#-ünket látva nem is kell ide OLB, BB csak mondja, hogy a páros vagy a páratlan számú emberek rohannak blitzelni mint állat 😀viitoMint a szmogrendelet.zinedine5
azaz de, legyen 😛
több mint 15 éve
egyébként a tegnapi blitz happy D#-ünket látva nem is kell ide OLB, BB csak mondja, hogy a páros vagy a páratlan számú emberek rohannak blitzelni mint állat 😀viitoMint a szmogrendelet.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
egyébként a tegnapi blitz happy D#-ünket látva nem is kell ide OLB, BB csak mondja, hogy a páros vagy a páratlan számú emberek rohannak blitzelni mint állat 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jaja, nem számoltam vele, hogy ilyenkor ő nem részese az 53 fős keretnek, ezért lepett meg a dolog, amúgy logikus.Semmi különös elvileg.BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.itt a kérdés az, hogy miért? ki jön, kinek csináljuk a helyet?viito
Az Atlanta linemannek lejár a büntije.zinedine5
több mint 15 éve
Semmi különös elvileg.BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.itt a kérdés az, hogy miért? ki jön, kinek csináljuk a helyet?viito
Az Atlanta linemannek lejár a büntije.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.itt a kérdés az, hogy miért? ki jön, kinek csináljuk a helyet?
szerk: most látom, hogy Ojinaka jön vissza.