New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Btw ha Butler esetleg menne, akkor idei vagy jövő évi 1. kör jönne hozzánk?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Érdekes mert gilmore cb1 m2m, ő nem Ryan helyett jött...Ma reggel jelentkeztünk be a hírek szerint érte, szóval lehet tényleg Butlernek szól ez az igazolás.
Slotba megy Jones a két szélső butler-gilmore. ??
Na az öreg megint kever. Sztem Butler menni fog
gordon
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Én meg jelenleg emiatt bús panda vagyok, ha sikerül a Butler, Ryan, Rowe féle sorból Gilmore, Rowe, Jonest összehozni. Megyek is sírok egyet, hogy utána majd szurkoljak továbbÉs mit szólnál egy Butler-Gilmore-Rowe CB sorhoz?
Wyatt
több mint 9 éve
Én meg jelenleg emiatt bús panda vagyok, ha sikerül a Butler, Ryan, Rowe féle sorból Gilmore, Rowe, Jonest összehozni. Megyek is sírok egyet, hogy utána majd szurkoljak tovább

több mint 9 éve
Érdekes mert gilmore cb1 m2m, ő nem Ryan helyett jött...Slotba megy Jones a két szélső butler-gilmore. ??
Na az öreg megint kever. Sztem Butler menni fog
több mint 9 éve
Ó kihagytál egy évet ittAmikor a Pats odaadta egy zsák szotyiért, ment a sírás-rívás, hogy Jones mekkora király, a liga egyik legjobbja a posztján. Megkapta a pénzt máshol, most meg hirtelen már nem is olyan jó? Milyen gyorsan változik nálatok a világ. X-PHa jól olvastam az a durva hogy ebből 50 milla garantált is...egy olyan pass rusherre, aki a sackjei 65%-át az első két hónapban kaparja össze, ők tudják...
Castleai01
ZERO_L
Stez

több mint 9 éve
Hogy micsoda? 14 misi Gilmore-nak? Na ne már. Az oké, hogy Ryan megy, de arra hoztuk Rowe-t, szerintem nem is lesz nagy para, de 14 misi Gilmore-nak és nem Butlernek? Na ezt gyorsan meglesemVolt 5 interceptionje tavaly, pazar, de ez önmagában még nem minden. Ahogy lesem a PFF-nél az előkelő 64. helyet csípte meg, Butler az 5. volt, Ryan a 24., Rowe az 50.
Egyelőre, ha tényleg 14 mihályért hoztuk, nagyon nem tetszik
Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Amikor a Pats odaadta egy zsák szotyiért, ment a sírás-rívás, hogy Jones mekkora király, a liga egyik legjobbja a posztján. Megkapta a pénzt máshol, most meg hirtelen már nem is olyan jó? Milyen gyorsan változik nálatok a világ. X-PHa jól olvastam az a durva hogy ebből 50 milla garantált is...egy olyan pass rusherre, aki a sackjei 65%-át az első két hónapban kaparja össze, ők tudják...
Castleai01
ZERO_L
több mint 9 éve
triangle
1 283
és ezzel hogy no1 manit adunk gilmore-nak (és képességekben is az), ha túl sokat adna valaki butlernek, akkor elfogadnánk a 1st round picket állítólag
több mint 9 éve
Akkor Ryantől könnyes búcsút veszünk.Hát Bennett pótlását ezzel nem látom megoldottnak, de legyen Neked igazad.
Eddig tetszik. Kèt fontos FA pótlàsa megoldva.
FViktor93
több mint 9 éve
triangle
1 283
állítólag 14 per
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Gilmore érkezik, Schefter.
több mint 9 éve
Ha jól olvastam az a durva hogy ebből 50 milla garantált is...egy olyan pass rusherre, aki a sackjei 65%-át az első két hónapban kaparja össze, ők tudják...
Castleai01

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Jó lesz nekünk Trey Flowers olcsóért, nagyon bírom Ch. Jones-t de ez min 3-4 millával több évente mint amit belőlünk ki lehetett volna sajtolni. Flowers-Ninko, draftról korai körös meg egy alulértékelt veterán és meg is van a rotációnk összesen feleannyiból...

több mint 9 éve
Ha jól olvastam az a durva hogy ebből 50 milla garantált is...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Közben Ch Jones 85M/5 év szerződèst kötött a Cardsszal...Vernon pénz. Mindkettő túlértékelt de Ennyit adnak egy elit Pass rushernek..
kolok1972
több mint 9 éve
ügye csak irónia...Közben Ch Jones 85M/5 év szerződèst kötött a Cardsszal...Mi is megadtuk volna.
kolok1972
Burkus

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Közben Ch Jones 85M/5 év szerződèst kötött a Cardsszal...Mi is megadtuk volna.
kolok1972
több mint 9 éve
Közben Ch Jones 85M/5 év szerződèst kötött a Cardsszal...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Jó lesz ő, tud blokkolni is, hátha most Gronk bírja, és tényleg mehetnek a mindenféle két TE-s felállások végig

több mint 9 éve
ha másnak nem RZ targetnek jó lesz twitter.com/KevinRDuffy/status/839618375022161920

több mint 9 éve
Ja, voltak jelek...A Barca meg nyomott ma egy Patriots-ot! 😀Nem volt kérdés
Awesome88
www.facebook.com/newenglandpatriots/posts/10155147502997372
Wyatt
több mint 9 éve
A Barca meg nyomott ma egy Patriots-ot! 😀