New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Én már egy jó ideje nem vagyok annyira aktív mint anno, de azért mindig jó olvasni a topikot, remélem még átgondoljátok ezt és nem válik kámforrá mindenki innen.
több mint 7 éve
Na kellett nekem beírnom az eredménykövetőbe, hogy aki azt első TD-t szerzi az nem jut SB-be..Most láttam az esetet... HA EZ NEM TISZTA ZÁSZLÓ AKKOR MI....És még Coleman is elismerte...
DPI + H2H is volt... minimum 1 yardról kellett volna jönnötök.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Nekem az is jó, csak aludjunk párat és nyugodjunk le. A lényeg a társaság nem ez a fórum...Srácok! Aludjunk párat erre most és nézzük meg mi lesz szeptemberben. Borzalmas volt látni ami történt, de nem szabad feladni. Lehet érdemes átgondolni a fórumuzást, a fantasy-t. Lehet a Messenger csoport lesz a jó a beszélgetésre. Remélem ez a jó kis csapat azért nem oszlik fel. WHO DAT!A londoni Viber csopot még meg van 😊
Thomas80
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Srácok! Aludjunk párat erre most és nézzük meg mi lesz szeptemberben. Borzalmas volt látni ami történt, de nem szabad feladni. Lehet érdemes átgondolni a fórumuzást, a fantasy-t. Lehet a Messenger csoport lesz a jó a beszélgetésre. Remélem ez a jó kis csapat azért nem oszlik fel. WHO DAT!A londoni Viber csopot még meg van 😊
Thomas80

több mint 7 éve
Viszlát urak,jó volt benneteket olvasgatni, neha hozzászólni. Visszavonulok én is.Már megint? 😀😀😀
HajduImre
De pizzázni azért kimegyünk egyszer!!
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Srácok! Aludjunk párat erre most és nézzük meg mi lesz szeptemberben. Borzalmas volt látni ami történt, de nem szabad feladni. Lehet érdemes átgondolni a fórumuzást, a fantasy-t. Lehet a Messenger csoport lesz a jó a beszélgetésre. Remélem ez a jó kis csapat azért nem oszlik fel. WHO DAT!
több mint 7 éve
gedam
6 513
én megértelek benneteket, főleg úgy, hogy van egy olyan érzése az embernek, hogy brees utolsó nagy esélye volt az idei. feldolgozhatatlan.
több mint 7 éve
Viszlát urak,jó volt benneteket olvasgatni, neha hozzászólni. Visszavonulok én is.
több mint 7 éve
Még mielőtt felmerülne, hogy ez a konkrét play elég lenne ahhoz, hogy ne nézzek focit többet. A helyzet, hogy évek óta elégedetlen vagyok a PI szabályokkal, és ez a meccs csak jól példálozza, ez az eset jól mutatja, hogy mi is a gondom.A francba! Már megint minden szavaddal egyetértek!
Nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, nem hiszek abban, hogy belenyúlnak szisztematikusan a meccekbe. Abba hiszek, hogy az nfl jelen formájában túl bonyolult, és követhetetlen... a bíróknak.
Lehet azon vitatkozni, hogy Brees és Payton jól döntött-játszott, de jelenleg felesleges, mert megcsináltuk a playt, csak a zebrák elvették. Innentől minden más vita felesleges.
Az már személyes probléma, hogy nem szeretnék már annyit éjszakázni sem, 3 gyerek, 2 munka mellett, nem annyira fér bele.
A fórummal meg az a gondom, hogy amíg nincs moderáció, addig 11 éves köcsögök fognak írogatni a topikokban, és 3. hozzászólásban elküldeni a faszba 8-10 éve nyugalomban fórumozókat.
Gyurma Pappa
Azért én maradok a fórumon (ezt az egy fórumot követem vagy 10 éve....), de nagyon sajnálnám, ha ilyen barátokat (pl a londoni meccs utáni chant a kocsmában 😉)nem olvashatnék!
Vonatkozik ez a Verebekre és a Cicákra is!
A takony pöcshuszárokat még talán egyszer kiveti a fórum. Vagy lesz normális moderálás.
A black and goldot meg nem tudom elengedni. Egy Brees utáni ( Manning, Favre, Brady, Big Ben, Rogers stb) NFL már nem lesz ugyanaz.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Még mielőtt felmerülne, hogy ez a konkrét play elég lenne ahhoz, hogy ne nézzek focit többet. A helyzet, hogy évek óta elégedetlen vagyok a PI szabályokkal, és ez a meccs csak jól példálozza, ez az eset jól mutatja, hogy mi is a gondom.Nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, nem hiszek abban, hogy belenyúlnak szisztematikusan a meccekbe. Abba hiszek, hogy az nfl jelen formájában túl bonyolult, és követhetetlen... a bíróknak.
Lehet azon vitatkozni, hogy Brees és Payton jól döntött-játszott, de jelenleg felesleges, mert megcsináltuk a playt, csak a zebrák elvették. Innentől minden más vita felesleges.
Az már személyes probléma, hogy nem szeretnék már annyit éjszakázni sem, 3 gyerek, 2 munka mellett, nem annyira fér bele.
A fórummal meg az a gondom, hogy amíg nincs moderáció, addig 11 éves köcsögök fognak írogatni a topikokban, és 3. hozzászólásban elküldeni a faszba 8-10 éve nyugalomban fórumozókat.

több mint 7 éve
A mai nap után többet nem kívánok részt venni a fórum, és az NFL vérkeringésében!Nem mondom hogy nem értelek meg... Kezdtem azzal hogy írtam az nfl.comra hogy töröljék az azonosítómat. Esélyes hogy fantasyt se játszom többet. Az idei SB-t nézze Stevie Wonder a zebrákkal, az is kimarad.
clbass
Aztán a többi elválik még a nyár végéig. De a fék behúzva.
több mint 7 éve
Nem csalódtam. Megtaláltam az összes troll kommentet, meg az előtte hány másik szabálytalanságot nem fújtak nekünk típusut is. Nem tudom hány másik csapat szurkolója viselte volna máshogy ezt a playt. És lehet itt jönni a bountyval, meg hogy miyen jó volt a Rams (az volt) és hogy az első negyed után leálltunk stb. de ez bizony azon a playen múlt. És mélységesen elszomorít, hogy ennek ellenére még minket támadnak, hogy ezt szóva merjük tenni. Azt hiszem én is átgondolom az itteni jelenlétem.Én facebookot teljesen elkerültem miután láttam a nagy része csak kárörvendő, de viszont redditen kb mindenki ki van akadva a bírókra /r/nfl-en.
Matthew99
több mint 7 éve
Nem csalódtam. Megtaláltam az összes troll kommentet, meg az előtte hány másik szabálytalanságot nem fújtak nekünk típusut is. Nem tudom hány másik csapat szurkolója viselte volna máshogy ezt a playt. És lehet itt jönni a bountyval, meg hogy miyen jó volt a Rams (az volt) és hogy az első negyed után leálltunk stb. de ez bizony azon a playen múlt. És mélységesen elszomorít, hogy ennek ellenére még minket támadnak, hogy ezt szóva merjük tenni. Azt hiszem én is átgondolom az itteni jelenlétem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Valami most nagyon megtört... Nem csak bennünk, de ahogy látni és hallani lehet Brees és Payton-ban is.Nem csodálom, tavaly is nagyon jó évünk volt, elbuktunk. Idén tényleg minden adott volt, első kiemelés, fél lábbal SB-ben, és elbuktunk. Aztán ha hozzávesszük azt is, hogy mindkét évben milyen végjátékkal "sikerült" ez az eredmény...
krixtofer
No meg ott van Brees, érezhető, hogy kezd kifogyni a tank, ebben az évben még pont volt annyi benne, hogy idáig jussunk (és azért a mai meccsen is jobbak lettünk volna egy pár évvel ezelőtti Kapitánnyal), jövőre ki tudja, marad-e még egyáltalán.
több mint 7 éve
Valami most nagyon megtört... Nem csak bennünk, de ahogy látni és hallani lehet Brees és Payton-ban is.
több mint 7 éve
Kedves fórumtársak, kedves barátaim,Köszönöm az elmúlt 10 év kiváló társaságát!
Ritkán írtam, de mégis aktív tagjának éreztem magam a közösségnek. A mai napon valami megtört bennem...A kezdetekben ez volt a legkiválóbb fórum. Atától, Gyurmától tanultam a legtöbbet a sportról. Zsigerből tudtam haraguni Gabo-ra, Jakehomer-re, Empty-re...
Kiváló ellenségeket, és mégkiválóbb barátokatat szereztem (Felsorolni is nehéz lenne...)!
Fantasy fociban a béka segge alól küzdöttem fel magam egy megsüvegelendő szintre...
Aztán valami elromlott 😕
A liga bíráskodása úgy egyetemesen kritikán aluli!!!
Az már csak az utolsó fájó pont, hogya a fórum feltöltése részben csak retardáltakkal volt megolldható...
Korábban volt íze, és szépen lassan múltja a csörtéknek...de ezek a minősíthetetlen arcok akik az utóbbi időben ellepik a fórumot, már sok!
A mai nap után többet nem kívánok részt venni a fórum, és az NFL vérkeringésében!
Kérném a fórumtársak segítségét, hogy jelezzék minden illetékesnek, hogy a jövőben kiszálloki a JAFL, a Bowl.hu Div1, és a WEFL küzdelmeiből!
Egy életre WHO DAT! Lesz az még TWO DAT 😉
több mint 7 éve
Ezt vesztesként nagyon nehéz ám belátni. És most nem azért írom ezt, mert a másik oldalon vagyok. Ha van ellened egy ilyen tévedés, és mégis nyersz, akkor nem foglalkozol vele, továbblépsz, nyert a csapatod. De ha utána semmi se jön össze, akkor ez a momentum fog megmaradni a meccsből. Nem az hogy 20-23-nál még meg lehetett volna állítani a Rams-t hogy ne tudjon egyenlíteni, vagy hogy az OT első drive-jában TD-t kellett volna elérni.Ez igaz.Ezért mondja Soldi, hogy a bírói tévedéseket a jobb csapatnak el kell bírnia.Most hogy ha ugyanilyen szart tévednek a Rams kárára a végjátékban és amiatt vesztenek, akkor hirtelen mi vagyunk a jobb csapat?
Sobri Jóska
Ne idézzük már úgy Soldit, mintha minden kibaszott szava maga lenne a nagybetűs igazság.
Hasonló erők küzdelme volt, nem volt egyik se egyértelműen jobb.
De a végén nem az döntött, hogy ki a jobb. Pont.
atapapa
Nem a jobb nyert, hanem aki jobban akarta.
Ha a Saints a jobb, akkor nem múlik a bírókon. Nem szabad hagyni, hogy a bírókon múljon. A Rams nem hagyta, sackeltek, interceptiont szedtek és bebaszták 57-ről.
Sobri Jóska
De én nem hibáztatom a Saints drukkereket érte. Kurva szar így kikapni. Mintha "meglopnának".
Lehet hogy egy bírói tévedés döntött a Rams javára. De ha a Saints javára döntött volna 20-20-nál egy hasonló tévedés, akkor sem mondanám, hogy nem érdemelte volna meg az ellenfél. Csak persze kurva szarul érezném magam!
Szóval a keserűségük abszolút jogos.
több mint 7 éve
Ha élvezi, hàt élvezze!Dehát miért baj az, ha élvezi a disznó? 😊Így van, mi nem akartuk annyira.Ez igaz.Ezért mondja Soldi, hogy a bírói tévedéseket a jobb csapatnak el kell bírnia.Most hogy ha ugyanilyen szart tévednek a Rams kárára a végjátékban és amiatt vesztenek, akkor hirtelen mi vagyunk a jobb csapat?
Sobri Jóska
Ne idézzük már úgy Soldit, mintha minden kibaszott szava maga lenne a nagybetűs igazság.
atapapa
Ha a Saints a jobb, akkor nem múlik a bírókon. Nem szabad hagyni, hogy a bírókon múljon. A Rams nem hagyta, sackeltek, interceptiont szedtek és bebaszták 57-ről.
Sobri Jóska
Jó pihenést.
atapapa
Sobri Jóska
Ennyi szorakozàst megérdemel, mert kés lesz úgy is a vége és kolbàsz lesz belőle!
több mint 7 éve
Dehát miért baj az, ha élvezi a disznó? 😊Így van, mi nem akartuk annyira.Ez igaz.Ezért mondja Soldi, hogy a bírói tévedéseket a jobb csapatnak el kell bírnia.Most hogy ha ugyanilyen szart tévednek a Rams kárára a végjátékban és amiatt vesztenek, akkor hirtelen mi vagyunk a jobb csapat?
Sobri Jóska
atapapa
Sobri Jóska
Jó pihenést.
atapapa
több mint 7 éve
Így van, mi nem akartuk annyira.Ez igaz.Ezért mondja Soldi, hogy a bírói tévedéseket a jobb csapatnak el kell bírnia.Most hogy ha ugyanilyen szart tévednek a Rams kárára a végjátékban és amiatt vesztenek, akkor hirtelen mi vagyunk a jobb csapat?
Sobri Jóska
atapapa
Sobri Jóska
Jó pihenést.
több mint 7 éve
Nekem meg nem magyarázza senki hogy miért nem lehet egy ilyen dolgot visszanézni. Amikor csak a jegyszedőn nincs kamera, ekkora baklövést nem lehet elkövetni. Még csak nem is volt határeset. Egy jól fizetett vaklégy miatt megy el egy csapat szezonja.A vezetőbíró most nyilatkozta, hogy ő nem látta az esetet 😀
garrett27
Hát, úgy nehéz is megítélni
Szerkesztette: atapapa
több mint 7 éve
Ez igaz.Ezért mondja Soldi, hogy a bírói tévedéseket a jobb csapatnak el kell bírnia.Most hogy ha ugyanilyen szart tévednek a Rams kárára a végjátékban és amiatt vesztenek, akkor hirtelen mi vagyunk a jobb csapat?
Sobri Jóska
atapapa
több mint 7 éve
Nekem meg nem magyarázza senki hogy miért nem lehet egy ilyen dolgot visszanézni. Amikor csak a jegyszedőn nincs kamera, ekkora baklövést nem lehet elkövetni. Még csak nem is volt határeset. Egy jól fizetett vaklégy miatt megy el egy csapat szezonja.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.