New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 8 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Szerintem azért pont nem a vikes O tól kellene félni, hogy szétszedi a védelmünket, ha mégis így lenne akkor nem érdemes miről beszélni szerintem.
kapitnono
Milyen védelmünket? 😊 (Nem hagyhattam ki.)

Amúgy tényleg elég biztatónak néz ki eddig ez a #D. Csak a szezon érdemi részében is, ideje lenne már, ha így vélekednénk róluk.
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
De könnyedén zárójelbe rakhatja ezt az egészet az első két hét...Gyurma Pappa
en 1-1el teljesen boldog lennek
diceman
Az oké, ez a két hét talán a legbrutálisabb szezon kezdés ever. Engem majd a mutatott játék jobban érdekel majd, azért a szezon igazán fontos része távolabb van.
Gyurma Pappa
Szerintem azért pont nem a vikes O tól kellene félni, hogy szétszedi a védelmünket, ha mégis így lenne akkor nem érdemes miről beszélni szerintem.
A Pats már egy másik kérdés, de otthon hátha összejönne valami bravúr, bár az az egyik olyan meccs a szezonban amit a hazai pálya ellenére szinte biztos L re vettem.

több mint 8 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 521 — zászló zászló szív
diceman
Az oké, ez a két hét talán a legbrutálisabb szezon kezdés ever. Engem majd a mutatott játék jobban érdekel majd, azért a szezon igazán fontos része távolabb van.

több mint 8 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com

több mint 8 éve
Amikor láttam nem hittem a szememnek, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára (még ha csak előszezon is) hogy 0 ponton tartottunk valakit. 😊
ackrisz17
Ha jól emlékszem: 2012. December 16.: Buccaneers 0 - Saints 41.

Egyébként meg annyit erről, hogy a korábbi években a védelmünk minden ZS offense-től képes volt kikapni előszezonban, szóval ez nagy előrelépés. De könnyedén zárójelbe rakhatja ezt az egészet az első két hét...

több mint 8 éve
ackrisz17 New Orleans Saints LSU Tigers 390 — ackrisz17@hotmail.hu
Amikor láttam nem hittem a szememnek, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára (még ha csak előszezon is) hogy 0 ponton tartottunk valakit. 😊

több mint 8 éve
0 ponton tartottuk a Texanst, a D megint aprított, de a Houston a top 3 elkapója és TE nélkül állt fel, szal...
PEEtör
Egy shutout-ot szerintem nem kell megmagyarázni, mindegy kik nélkül állt fel a Texans. A D jó volt megint jött a nyomás mindenhonnan, a db-k 11 passzt ütöttek le, volt legalább 3 olyan play amikor a védők simán int-et csinálhattak volna ha nem ejtik el a lasztit. Én nagyon bizakodó vagyok a D-vel kapcsolatban.
Az O-ban meg azért volt egy kis fennakadás, reméljük Unger és Ramczyk /a későbbiekben Armstead/ visszatérésével az O is gördülékenyebben játszik majd.

több mint 8 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
0 ponton tartottuk a Texanst, a D megint aprított, de a Houston a top 3 elkapója és TE nélkül állt fel, szal...
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jól làtom, hogy az első Minnesota, és a màsodik NE meccs között csak 5 nap van?
Alapból nem könnyed meccseknek tünnek, ràadàsul utazàs is van benne. Azért ez így kissé bizarabb menet lesz.
Fattyu
Összeesküvés elméletek ide, igazságos sorsolási rendszer oda, szerintem a liga mindig szopat minket a menetrenddel, évek óta.
PEEtör
Nem is ez a durva, hanem hogy ugye miénk a nyitó meccs, így nekünk konkrétan 10 napunk lesz cserébe előtte. Na az már difi 😊 És az idény elején ugye az nem para, hogy csütörtökön van meccsünk, mert nem rövid hétről érkezünk meg rá

több mint 8 éve
Payton elmondása szerint Brees, Ingram,Peterson és Jordan is játszani fog vasárnap hajnalban a Houston ellen, igaz azt nem mondta, hogy mennyi időt fognak a pályán tölteni.

több mint 8 éve
ackrisz17 New Orleans Saints LSU Tigers 390 — ackrisz17@hotmail.hu
Hát igen ennyit számít Nolan, LB-ben rendben leszünk úgy hiszem, Vitt-nek még a szeme sem állt jól 😀 Lattimore meg kéri hogy dobáljanak rá többet mert ezen a meccsen egy labdát se dobtak felé😀, reméljük később azért nem fognak mert olyan lesz mint Revis 😊 Te'o rendesen aprított ezen a meccsen, azért nem hiába volt az egyetemen sztár, csak maradjon végre ő is egészséges, kiváncsi leszek hogy Nolan mit tudott kezdeni Anthonyval, kár lenne érte ha kárba vészne. Minden esetre én bizakodó vagyok (mondjuk minden szezon előtt...) az offense rendben lesz és nem csak a levegőben hanem a földön is Kamara még a végén David Johnson féle játékos lesz és szerintem elég sok snapet fog kapni, Michael Thomas-t már az előző szezonban is nagyon bírtam hihetetlen a srác masszív 1200+-os szezont és 10 + td-s szezont várok tőle. A támadofalnál nyugodtabb lennék ha végre egészséges lenne Armstead de talán nem lesznek annyira rosszak. 😊 Ma reggel újra megtekintettem a menetrendünket és elgondoltam hogy hol milyen eredményt fogunk elérni ha végre minden klappolna akkor talán kijöhetne egy 10-6 😊 Kemény szezon lesz, remélem végre kicsit ismét lesz okunk az örömre.

több mint 8 éve
Alapból nem könnyed meccseknek tünnek, ràadàsul utazàs is van benne. Azért ez így kissé bizarabb menet lesz.
Fattyu
Összeesküvés elméletek ide, igazságos sorsolási rendszer oda, szerintem a liga mindig szopat minket a menetrenddel, évek óta.
több mint 8 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071

több mint 8 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 380 — #neverpunt
Nolan biztos hogy pluszt hozott a D-be, Vitt mínuszához képest főleg.
A front7 tényleg jó volt most, de nem tudom mennyire lehet ezt komolyan venni, mindenki csinálta a sacket, még az utcáról berángatott játékosok is ledarálták a hazai O-falat.

több mint 8 éve
Nem izgat, hogy preseason volt-e, régen láttam a D-t ilyen jónak, és nem csak a kezdőket.
kapitnono
Érdekes, hogy Vitt eltávolítása lehet-e ekkora különbség, de ezek szerint lehet

több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=YGXFD92_KBQ

Itt egy 10 perces Saintses összefoglaló annak aki nem látta a tegnapi meccset.
Nem izgat, hogy preseason volt-e, régen láttam a D-t ilyen jónak, és nem csak a kezdőket.

több mint 8 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
A tegnapi meccsről röviden:
A védelem nagyon nagyot játszott, 0 pontot engedett az ellenfélnek, az a 7 engedett pont egy pick six után történt.
A védelem csinált 8 sacket, 1int-et és egy FF-t, végig nyomás alatt tartva az ellenfél qb-ját.
Nagyon tetszettek Allen hívásai, sok volt a blitz és szinte mindegyik LB-nk szerzett sacket, de a DL részéről is voltak szép pressure-ok.
Az O részéről, Kamarát szerintem nem kell ragozni, első play-re 50 yardos futott TD, összesen asszem 5 futás 61yard, 1 elkapás 22 yarddal zárt.
Az irányítók közül viszont senkit sem lehet kiemelni, a két irányítónk/Daniel és Nassib/ összesen 135 passzolt yarddal 0TD-vel és 1int-el zártak amiből ugye a pick six is lett. Reméljük Brees nem sérül meg mert jelenleg nem tudom kire merném rábízni az O-t nyugodt szívvel.
Bemutatkozott Ramczyk is aki a teljes első félidőben játszott, Kamara futásánál nagyot blokkolt, volt ellene 2 holding penalty, meg volt hogy Bosa/Ingram páros valamelyike megverte, de összességében szerintem nem játszott rosszul.
ST-ben pedig Lutz személyében végre találtunk egy jó rúgót, a TC-ben is nagyon biztatóan játszott eddig tegnap is értékesített 2 FG-t ebből az egyik 53 yardról volt. Eddig nagyon magabiztos, reméljük így is marad.
A lényeg hogy zsinórban 10 elvesztett preseason meccs után végre győztünk, és tudomásom szerint a meccs alatt senki sem sérült meg.
kapitnono
Tetszett a meccs, de mivel előszezon meccs így még vàrok az első tétmérkőzésig a bizakodàssal, amikor a kész csapat jàtszik.
A védelmet rég làttam így jàtszani, A F7 aprított rendesen, így a secondary is türhetően működött. Ki kell emelni Te'o- t aki a meccs embere a D részéről szerintem, és Muhammadet aki màr asszem 3 körüli sacket hozott össze a két meccsen.
O részéről futottunk rendesen, van bőven alternatíva. Az OL elment, főleg futàsnàl működtek! Viszont a paszjàték gyengus volt egy kicsit, hàt igen a Kapitànynak még nincs igazàn màsodtisztje 😁.

több mint 8 éve
A tegnapi meccsről röviden:
A védelem nagyon nagyot játszott, 0 pontot engedett az ellenfélnek, az a 7 engedett pont egy pick six után történt.
A védelem csinált 8 sacket, 1int-et és egy FF-t, végig nyomás alatt tartva az ellenfél qb-ját.
Nagyon tetszettek Allen hívásai, sok volt a blitz és szinte mindegyik LB-nk szerzett sacket, de a DL részéről is voltak szép pressure-ok.
Az O részéről, Kamarát szerintem nem kell ragozni, első play-re 50 yardos futott TD, összesen asszem 5 futás 61yard, 1 elkapás 22 yarddal zárt.
Az irányítók közül viszont senkit sem lehet kiemelni, a két irányítónk/Daniel és Nassib/ összesen 135 passzolt yarddal 0TD-vel és 1int-el zártak amiből ugye a pick six is lett. Reméljük Brees nem sérül meg mert jelenleg nem tudom kire merném rábízni az O-t nyugodt szívvel.
Bemutatkozott Ramczyk is aki a teljes első félidőben játszott, Kamara futásánál nagyot blokkolt, volt ellene 2 holding penalty, meg volt hogy Bosa/Ingram páros valamelyike megverte, de összességében szerintem nem játszott rosszul.
ST-ben pedig Lutz személyében végre találtunk egy jó rúgót, a TC-ben is nagyon biztatóan játszott eddig tegnap is értékesített 2 FG-t ebből az egyik 53 yardról volt. Eddig nagyon magabiztos, reméljük így is marad.
A lényeg hogy zsinórban 10 elvesztett preseason meccs után végre győztünk, és tudomásom szerint a meccs alatt senki sem sérült meg.

Szerkesztette: kapitnono

több mint 8 éve
Max Unger átment a fizikai felmérőn, aktiváltuk a PUP listáról, így mostmár elkezdhet edzeni, és remélhetőleg a jövő héten akár már pályára is léphet.
kapitnono
Remélhetőleg normális fizikai felmérőt tartottunk neki, és nem sérülten küldjük vissza. 😊
több mint 8 éve
Max Unger átment a fizikai felmérőn, aktiváltuk a PUP listáról, így mostmár elkezdhet edzeni, és remélhetőleg a jövő héten akár már pályára is léphet.

több mint 8 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
gyalázatos....

több mint 8 éve
Ilyen komolyan van????????

sok mindent megmagyaráz
Na ja, sokan viccelődtek is az orvosi stábbal, de hogy ténylegesen megtörténhet ilyen a világ legprofibb sportjában, ahol az orvosi stábnak kiemelkedő szerepe van??? Teljesen le vagyok döbbenve.

Szerkesztette: PEEtör
több mint 8 éve
Ne. Neeee.
Ez a legalja.
atapapa
Mondjuk sok mindent megmagyaráz az elmúlt évekből, tegyük hozzá.

több mint 8 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 380 — #neverpunt
Ne. Neeee.
Ez a legalja.

több mint 8 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Kabaré amit a sérültekel művelünk...épp itt volt az ideje, hogy valaki viselje is a következményeket! Kár, hogy ebből az egyik Breaux (és még sokan az elmúlt évekből)...lyen blamát 😕 Mondjuk nekünk magyaroknak ez nem olyan megdöbbentő 😀