New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 14 éve
Az a srac nem h lions fan nem volt, de meg egy nfl meccset se latott azelott.Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂pont haydent felejted le, aki a legbiztosabbra ígérte? 😊
Szóval, aki jön, iratkozzon fel:
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
hayden
......zemanla
Reméljük megint hozza a Lions-fan haverját 😉atapapa
Ahhoz kepest viszont igen lelkesen sikongatott... 😀
több mint 14 éve
Krajcár Olinak tudnék örülni.Hamilton meg hát, ST ászként csíptem, de gondolom még mindíg sérült.
Ingram, Ivory,, Thomas elég lesz? Szokás szerint egy hónap után nem lesz futó a csapatban............
Franklin jó lenne futónak, ő elég keményköpésű. Nem túl gyors, de ki fogja felborítani?
Pesti téma kidolgozás alatt 😀 😀 😀 😀
Atapapa: PM megint!

több mint 14 éve
Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂pont haydent felejted le, aki a legbiztosabbra ígérte? 😊
Szóval, aki jön, iratkozzon fel:
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
......zemanla
Reméljük megint hozza a Lions-fan haverját 😉
több mint 14 éve
Kirúgtuk Hamiltont 😐 Viszont lehet hogy Tennant nem lesz kezdő C idén. Olin Kreutz New Orleansban járt tegnap 😊
Nana, te ne srófold az áradat, már kiegyeztünk a Vác-Budapest vasúti retúrjegyben 😉Akkor küldjünk limót? 😉atapapa😂 😂 😂
Szívesen mennék, már intézem is a szabit 😛clbass
Párom és én is jelen szeretnénk lenni, jövő héten lesz a főnöke, szabadság kérdése még nyitott.Gyurma PappaAlakul ez kérem!
több mint 14 éve
Az a baj ata, hogy vén vagyok én már a hajnali vezetéshez/vonatozáshoz, meg jóformán mindenhez, ami nonkomformista életérzéssel van kapcsolatban. Egyelőre nem látom, hogy mennék. De láttam már csodákat magammal kapcsolatban... 😊hajduVén ám az országút!!!! (meg én! 😀 )
Tessék csodát tenni! Hazafelé már nem lesz hajnal.... még reggelit is intézünk neked! 😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂 Szóval, aki jön, iratkozzon fel:
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
......

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
SrácokPárom és én is jelen szeretnénk lenni, jövő héten lesz a főnöke, szabadság kérdése még nyitott.
Akik még nem jelezték a részvételi szándékukat, azok fontolják már meg a szeptember 8-i közös éjjeli meccsnézést!
Főleg BP-ről nem lenne nagy ügy, de messzebbről se gáz szvsz, mivel 6 körül lesz vége a meccsnek és akkor már a vonat/busz is jár (kocsit személy szerint nem ajánlom a pia/kialvatlanság faktor miatt)atapapa

több mint 14 éve
😂 😂 😂Akkor küldjünk limót? 😉atapapaSrácokAz a baj ata, hogy vén vagyok én már a hajnali vezetéshez/vonatozáshoz, meg jóformán mindenhez, ami nonkomformista életérzéssel van kapcsolatban.hajdu
Akik még nem jelezték a részvételi szándékukat, azok fontolják már meg a szeptember 8-i közös éjjeli meccsnézést!
Főleg BP-ről nem lenne nagy ügy, de messzebbről se gáz szvsz, mivel 6 körül lesz vége a meccsnek és akkor már a vonat/busz is jár (kocsit személy szerint nem ajánlom a pia/kialvatlanság faktor miatt)atapapa
Szívesen mennék, már intézem is a szabit 😛
több mint 14 éve
Akkor küldjünk limót? 😉SrácokAz a baj ata, hogy vén vagyok én már a hajnali vezetéshez/vonatozáshoz, meg jóformán mindenhez, ami nonkomformista életérzéssel van kapcsolatban.hajdu
több mint 14 éve
Most nézem, le kéne már cserélni jeremyt. Jöhet jimmy 😊
több mint 14 éve
SrácokAz a baj ata, hogy vén vagyok én már a hajnali vezetéshez/vonatozáshoz, meg jóformán mindenhez, ami nonkomformista életérzéssel van kapcsolatban. Egyelőre nem látom, hogy mennék. De láttam már csodákat magammal kapcsolatban... 😊
több mint 14 éve
elvileg oké, gyakorlatilag még nem tudom pontosan ata!!!PM ment.
jelentkezem/jelentkezünk majd.
apróságok: szállás stb nem gond, az a legkevesebb......

több mint 14 éve
nem tudom williams az alábbiakat önbizalomnövelőnek szánja, vagy komolyan gondolja 😊Ezt én is érdeklődve olvastam, ugyanebben a cikkben dicséri Galette-t is. A miheztartás végett: tavaly Williams kritizálta nyilvánosság előtt a legkeményebben Robinsont.
"Patrick has had a phenomenal camp. You know what? Patrick Robinson is speeding up Tracy Porter’s recovery process. Tracy wants to get back out there in a hurry because he sees how well Patrick is doing. And I mean that sincerely.”adam77
Srácok
Főleg BP-ről nem lenne nagy ügy, de messzebbről se gáz szvsz, mivel 6 körül lesz vége a meccsnek és akkor már a vonat/busz is jár (kocsit személy szerint nem ajánlom a pia/kialvatlanság faktor miatt)
több mint 14 éve
nem tudom williams az alábbiakat önbizalomnövelőnek szánja, vagy komolyan gondolja 😊 "Patrick has had a phenomenal camp. You know what? Patrick Robinson is speeding up Tracy Porter’s recovery process. Tracy wants to get back out there in a hurry because he sees how well Patrick is doing. And I mean that sincerely.”
több mint 14 éve
huh... nagyon folyik az élet nálunk.. 😀
több mint 14 éve
A legjobb centerek keresnek évente 3 M felett, Goodwin pedig nem az. Vénségére megérdemli a zsozsót, de hozzáteszem, hogy 3 éve jó fejek voltunk és úgy hosszabbítottunk vele kezdő C-nek járó mennyiségű pénzzel, hogy előtte 2 éven át csere volt. Remélem Tennant bizonyítja, hogy miért tartották a tavalyi draft egyik legjobb centerének. A liga legjobb G-párosa között könnyebb dolga nem is lehetne.
több mint 14 éve
goodwin 3 évre 10.9 milláért a 49ersé
több mint 14 éve
Van 2 újabb érkező, Alex Barron és George Foster, mindketten OT poszton játszanak. Barron 6 éve még elsőkörös pick volt, 74 meccsen kezdett is a Rams mezében, majd tavaly került Dallasba. 11 meccsen volt aktiválva, egyszer kezdett.Denyaz az egyszeri kezdő meccs a Dallas-ban a szezon első meccse volt a Redskins ellen. Ha valakinek nem rémlene, ezen dobott az utolsó mp-ben Romo TD-t és fordított a Dallas, de nem adták meg, mert pont Barron közben egy óriási holdingot csinált 😂 ki is került a kezdőből. az állandó szabálytalankodásairól híres, persze backupnak olcsón elmegy
több mint 14 éve
Van 2 újabb érkező, Alex Barron és George Foster, mindketten OT poszton játszanak. Barron 6 éve még elsőkörös pick volt, 74 meccsen kezdett is a Rams mezében, majd tavaly került Dallasba. 11 meccsen volt aktiválva, egyszer kezdett. Foster is elsőkörös volt, de ő 8 éve. 4 évet húzott le Denverben, aztán kettőt Detroitban, majd egy év Cleveland, tavaly pedig UFL.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért az OLB poszt még most is elég gyenge szerintem... pedig van pár jó játékos a piacon.
több mint 14 éve
Na, én tök elégedett vagyok egyébként a offseasonnel, szerintem semmi gond nincs, az LB-k nagy része +, van tehetséges újonc is, a DL nekem tetszik. Egy kulcs van, mint minden évben: ne legyen sok sérülés. Nincs miről beszélni egyébként.Kicsit ellentmondva magamnak, egyedül a OL kérdése foglalkoztat, ott azért nem lenne jó gyengélkedés, láttuk tavaly mi lesz egyébként.

több mint 14 éve
Pécsóba, akkor nem lesz meg a 4 kezdő safetym 😀San Diegóban legalább lehetett számítani arra, hogy Sanders mellett sokat jut majd pályára, itt meg még UDFA-ról is jött jobb :/

több mint 14 éve
The Saints agreed to terms with S Paul Oliver today. The four-year veteran has appeared in 44 games with 11 starts in his four year career (all in San Diego). He has recorded 106 tackles (65 solo), three interceptions, six pass defenses, one forced fumble, three fumble recoveries and 20 special teams stops.adam77Alakul a sec is, cserének pont jó lesz.
több mint 14 éve
The Saints agreed to terms with S Paul Oliver today. The four-year veteran has appeared in 44 games with 11 starts in his four year career (all in San Diego). He has recorded 106 tackles (65 solo), three interceptions, six pass defenses, one forced fumble, three fumble recoveries and 20 special teams stops.
több mint 14 éve
Franklin??? Ez kiverte a csipát a szememből! Futó legyen a talpán, aki Rogersen és rajta áthámozza magát rövidyardos szituban. Azt sajnálom csak, hogy egy évre jött.
Thomas is jó, sallangmentesen tette a dolgát, nagyon hasznosan.
Goodwint csak olcsón hoznánk vissza, kérdés milyen ajánlatokkal bombázza őt a többi csapat.
A 26 FA-nkből 11-t igazoltunk eddig vissza,