New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 14 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 676 — playoffs???
Sárospatakon a régi kávéházban (A Művelődés Háza) közös meccsnézés lesz szombaton.hajdu
nyilvánvaló, hogy ott leszek. Vilma mezben természetesen 😀 😀 😀 😀
ha már pro bowler lett - kár hogy nem lesz ott, mert másik meccsen lép pályára.

részleteket egyeztessük még, létszám eddig a tuti 4 fő?

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
Patrick Willis sérülése miatt Vilma behívót kapott a pro bowlra

több mint 14 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Sárospatakon a régi kávéházban (A Művelődés Háza) közös meccsnézés lesz szombaton.
több mint 14 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Ivory IR-en :picsába:atapapa
Julius hős lehet... :rolleyes:

Nem is keresek egész nap semmi hírt, megvárom, míg ide felírjátok... :morcos: :ideges: :faszkivan:Gyurma Pappa
😊 Én vasárnap estétől nem keresek. Nem merek. 😕
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív
Julius hős lehet... :rolleyes:

Nem is keresek egész nap semmi hírt, megvárom, míg ide felírjátok... :morcos: :ideges: :faszkivan:

több mint 14 éve
Egyes pletykák szerint még nem ért véget az IR-áradat :/ Rég vártam ennyire jelentést a sérültekről, mint a holnapit.

több mint 14 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Várható volt. Faszom a sok sérülésbe, aki hozzánk jön futó, az nem ússza meg ép bőrrel 1 szezont se, McAllisternek is még lehetett volna pár éve...
több mint 14 éve
Ivory IR-en :picsába:

több mint 14 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Tényleg Arrington... nekem megygyőző volt a teljesítménye, ahhoz képest, hogy az első meccse!!
Be kell húzni a meccset bárhogyan!!
több mint 14 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Ééés lesz ez még rosszabb is... Valószínűleg legalább 9 (!!!) lesz Q a meccsen. Mondjuk az...
Konkrétan TE-nk csak Humphrey maradt, a másik három ezen a listán. Aztán Ivory ÉS Thomas is... Jenkins is természetesen, még Colston fontos, a többiek nélkül talán meglesz a csapat... (Hargrove és Waters nélkül még megoldható.)
Colstont valahogy meg lehet oldani a rotációval, de, hogy TE és (Bushon kívül) igazi RZ opció nélkül elkezdeni a rájátszást a jó hidegbe... Nehéz lesz, nagyon nehéz.

Arringtonról nem is esett szó... 😊 Volt néhány nem jó blokkja, de egyébként szerintem nem volt gáz, ahhoz képest, hogy végig PS-ben volt, és első meccse... Na, ő például lehetne RZ opció, mármint méret alapján, keze nem igazi... De most lehet majd használni. KELL. 😐
És új dologért kell szurkolni (szerintem) néhány napig... Hogy a Stanford QB-ja maradjon is ott még egy évet, valahogy nem szeretném Panthers mezben látni jövőre... (No offense, de menjen máshova... 😊)

több mint 14 éve
Én bízok DeShawn-ba, ideiglenesen szerintem jó lesz. Az előérzeteim legalább is ezt sugallják! (Legyen igazam)
több mint 14 éve
de, idegen lesz neki is a terep: hides és fagyos lesz Seattleben 😀 😀 😀 😀 😀😀Kájzerszóze
aki az elmúlt 3 szezont Green Bayben töltötte, annak szerintem kevés meglepetéssel fog szolgálni Washington állam időjárása 😉

több mint 14 éve
de, idegen lesz neki is a terep: hides és fagyos lesz Seattleben 😀 😀 😀 😀 😀😀

több mint 14 éve
Az új futó a keretben sajna sokat elárul...... Szombatig megtanul mindent és ő fog futni a kemény, szeles hidegben. A következő körre meg hozunk megint valakit?
Kájzerszóze
Wynn számára annyira nem lesz idegen a terep, volt már a játékosunk egy ideig a szezonban, ST-ben is használható.

több mint 14 éve
az én jelöltjeim:
O - Graham. Ez nem vitás. Magas, elég erős, jól fordul, ügyes keze van - kosárlabdázónak is kell ilyen. Meg jó szem, hogy egy ilyen játékost behúzz 😀 😀 😀 😀 Vitán felül ő a legjobb, de Ivory is tetszik nekem is, csak lenne végre egészséges, mondjuk mostantól 5 évig folyamatosan.
D - Jenkins. Korrekt, nagyon az, csak azt kell megnézni ki helyett játszik. Sérülés? Ajjajjj. Jó egészséget neki is.
ST - Morstead. Mert végre megérdemeltük 😀

Az új futó a keretben sajna sokat elárul...... Szombatig megtanul mindent és ő fog futni a kemény, szeles hidegben. A következő körre meg hozunk megint valakit?

Csak power RB kell. Legyen mondjuk Valamelyik csere D-falember. Jó nagy és erős. nem kell neki olyan sok lyuk, csak egy. Ott menjen előre 1 yardot és dőljön előre, ami még két yard. Egy-egy passz még hozzá és megvan a 1st down.
Javaslatok?

Egyéb: valaki el tudná nekem mondani, hogy Evans miért csak kétszer futott eddig a szezonban összesen? Neki nem lehetne több játékot adni??????

több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív
csodás. nem tudok mást mondani.

több mint 14 éve
Nem így kéne kezdődnie az ideális felkészülésnek a rájátszásra :/

több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
:rolleyes:
Chris Ivory was spotted on crutches and in a walking boot at Saints headquarters on Monday.atapapa
Hát ez nem túl bíztató, de a rosterben nincs változtatás eddig, talán gyorsan felépül.
szerk:
The New Orleans Saints have signed running back Deshawn Wynn, according to his agent, David Canter.
több mint 14 éve
:rolleyes:
Chris Ivory was spotted on crutches and in a walking boot at Saints headquarters on Monday.

több mint 14 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
készüljetek a harcra és vele a kudarcra 😀Mad
gyerekrajzfilmből kölcsönzöl harci jelmondatot? eredeti :cool:atapapa
pokemon rullllzzzz 😀Mad
Nem lesz nehéz dolgunk ha mindig 12en lesztek a pályán, a büntetések elvisznek az endzoneig. 😀 😛
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
gyerekrajzfilmből kölcsönzöl harci jelmondatot? eredeti :cool:atapapa
pokemon rullllzzzz 😀

@KJuraszik
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
O: Ivory és Graham közt nem tudok dönteni
D: Jenkins
S: talán Morstead

PO-ban Seattle-t le kell nyomni, hogy utánna melyik verzió lenne jobb, az nehéz kérdés. Talán Atlantába lenne jobb menni, szerintem ők ki fognak pukkadni a playoffban, kérdéses mennyire bírják majd el a lelki terhet. Másrészt nemrég már megmutattuk nekik, hogy otthon is meg tudjuk verni őket (arról nem is beszélve, hogy az a meccs sokkal simábban is meglehetett volna nekünk, mint ahogy végül meglett). Jók leszünk idén is, ha nem lesznek komoly sérültjeink, akkor SB-ba várom a csapatot.
több mint 14 éve
gyerekrajzfilmből kölcsönzöl harci jelmondatot? eredeti :cool:

több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
készüljetek a harcra és vele a kudarcra 😀

@KJuraszik
több mint 14 éve
Én nem tudok konkrétan egy embert kiemelni (sajnálom).
Szerintem az :
O:
-Graham (nem kell magyarázni)
-Moore (szerintem is jól játszott szinte mindig és a legfontosabb down-oknál elkapta a bőrt)
D:
-Ellis (tudott volna jobban is játszani)
-Jenkins(.....)
-Charlestone (nem értem miért nem ő a kezdő, Brown helyett???)
ST:
-Roby (Tényleg nem a visszahordásokért)
-Hartley ( ő is ide sorolható)

Tudom, hogy csak egyet kértek, a legjobbat de én nem tudok választani közülük.