New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 14 éve
Ata:Milyen temetői hangulatban voltam wazze 😀
Emlékezz a SB döntőre! 😀zemanla
de az ambush után helyrejöttem 😛
több mint 14 éve
Ata:Igen. Azt ne felejtsük el, hogy az ünneplés kicsit hosszúra sikerült, persze, hogy kevesebbet foglalkoztak a focival. Fejben mindenképpen.....
De nem most kell csúcsformába lendülni. Nyugi! Emlékezz a SB döntőre! 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
lehet hogy csak túl nagy feneket kerítek annak, hogy szvsz Brees a nagy sérülése óta most foglalkozott a legkevesebbet focival a holtszezonban (reklámok, könyvírás)A versenylónak a verseny napján kell jól funi! 😀zemanlaamennyit a pályán volt...... 14/23 91 yÉrthető hogy a kezdőknek nem kell a lelküket kitenni az előszezonban, ettől még Brees 2006 óta nem passzolt ilyen rosszul ebben az időszakban, eddig hetvenes PR-t dobott, passzonként 4 yardos átlaggal :/
A passing listát Luke McCown (JAX) vezeti....25/38 198 y......
😊zemanla
Előszezon ide vagy oda, nem tűnik eddig magabiztosnak.atapapa
a Pats ellen összeszedett egy sérülést, a Texans ellen ezért pályára se lépett.Eddig nem nagyon bírtam fent maradni a meccseken, Jimmy hogy teljesít? illetve a többi rookie.EasyGhostGraham nincs nagyon használva, statokból is látszik.
csabi19
több mint 14 éve
Eddig nem nagyon bírtam fent maradni a meccseken, Jimmy hogy teljesít? illetve a többi rookie.EasyGhostGalette nagyon jól küldi, bár a most nem sokat játszott (?), az utolsó drive legvégén üldözte kicsit Orlovsky-t.
Graham nincs nagyon használva, statokból is látszik.
Woods főleg úgy teljesít, ahogy a fal többi tagja. Néha jól, néha rosszul.
Ivory jó. Szerintem most komoly esélye van az 53-ra.
Robinson nem jó.
Tennant nem rossz, talán 1 büntije volt. (De nem biztos.)
Canfield csak térdelt, Brown-t őszintén szólva elfelejtettem nézni, de bünti nem volt róla.
több mint 14 éve
Eddig nem nagyon bírtam fent maradni a meccseken, Jimmy hogy teljesít? illetve a többi rookie.
több mint 14 éve
A versenylónak a verseny napján kell jól funi! 😀Érthető hogy a kezdőknek nem kell a lelküket kitenni az előszezonban, ettől még Brees 2006 óta nem passzolt ilyen rosszul ebben az időszakban, eddig hetvenes PR-t dobott, passzonként 4 yardos átlaggal :/remélem is hogy csalóka, Brees kettő értelmeset nem passzolt még, a sec se ragyog a tavalyi fényében Sharper nélkülatapapaamennyit a pályán volt...... 14/23 91 y
😊zemanla
Előszezon ide vagy oda, nem tűnik eddig magabiztosnak.atapapa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Érthető hogy a kezdőknek nem kell a lelküket kitenni az előszezonban, ettől még Brees 2006 óta nem passzolt ilyen rosszul ebben az időszakban, eddig hetvenes PR-t dobott, passzonként 4 yardos átlaggal :/amennyit a pályán volt...... 14/23 91 yCsalóka kép ez a preseason.remélem is hogy csalóka, Brees kettő értelmeset nem passzolt még, a sec se ragyog a tavalyi fényében Sharper nélkülatapapa
75-ből futottunk 295 yardot (4 TD)
64-ből passzoltunk 416 yardot (3 TD).....zemanla
😊zemanla
Előszezon ide vagy oda, nem tűnik eddig magabiztosnak.
több mint 14 éve
amennyit a pályán volt...... 14/23 91 yCsalóka kép ez a preseason.remélem is hogy csalóka, Brees kettő értelmeset nem passzolt még, a sec se ragyog a tavalyi fényében Sharper nélkülatapapa
😊
több mint 14 éve
Csalóka kép ez a preseason.remélem is hogy csalóka, Brees kettő értelmeset nem passzolt még, a sec se ragyog a tavalyi fényében Sharper nélkül
több mint 14 éve
Nem Harper a gond, hanem Roby, aki ST-ász.Most nézem, hogy Arrington 2 előszezoni forduló után a 2. legtöbb yardot kapta el az egész NFL-ben.Ha Arrington úgy fejezi be az előszezont ahogy elkezdte, nem hiszem, hogy kiszorítható lenne Harper vagy bármelyik más WR által.csabi19
Kezdhetne a San Diego ellen, Henderson úgyis a két évvel ezelőtti formáját kezdi adni... Sokszor ejti el megint a labdát.atapapa
Ha nem lesz sérülés és Arringtont is a keretben akarjuk tartani, akkor 6WR-t kellene az ötvenhármas keretben hagyni....
Ott és a DE-helyekért nagy lesz a tolongás
több mint 14 éve
Csalóka kép ez a preseason.75-ből futottunk 295 yardot (4 TD)
64-ből passzoltunk 416 yardot (3 TD).....
több mint 14 éve
Most nézem, hogy Arrington 2 előszezoni forduló után a 2. legtöbb yardot kapta el az egész NFL-ben.Ha Arrington úgy fejezi be az előszezont ahogy elkezdte, nem hiszem, hogy kiszorítható lenne Harper vagy bármelyik más WR által. Henderson idén nekem gyanús, hogy csak 4. WR lesz, ha Colston, Meachem és Moore is egészséges tud maradni. Deep route-okra megint jó lesz, bár Meachem kezd kiegyensúlyozottabb lenni, és ő is gyors.
Kezdhetne a San Diego ellen, Henderson úgyis a két évvel ezelőtti formáját kezdi adni... Sokszor ejti el megint a labdát.atapapa
Daniel is jó, statisztika szerint is, a meccsenként legalább 14 passzt dobott játékosok között 5., mindenkit tekintve pedig 24.. Canfield-et továbbra is látni szeretném.
több mint 14 éve
ez tetszik 😊akkor irány a címvédés!Two dat!zemanla
Go Saints!!!!!Kájzerszóze
Most nézem, hogy Arrington 2 előszezoni forduló után a 2. legtöbb yardot kapta el az egész NFL-ben.
Kezdhetne a San Diego ellen, Henderson úgyis a két évvel ezelőtti formáját kezdi adni... Sokszor ejti el megint a labdát.
több mint 14 éve
akkor irány a címvédés!Two dat!
Go Saints!!!!!Kájzerszóze
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
-