New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Az offense-től is egyértelmű döcögést várok, főleg eleinte, de ők olyan hiperfosok voltak tavaly, h ott nem lesz nehéz előrelépést produkálni.hát ha a D-től az összeszokás hiánya miatt vársz esetleg gyengébb évet ,Absz saját véleményem ez, amit arra építek, h sztem tavaly irreálisan jól szerepelt a deffense-ünk. Most kissé kaotikusnak érzem az egész D-t, sok a bizonytalan pont és gyaníthatóan az összeszokottság is hiányozni fog kezdetben. Persze én is abban reménykedem, h nem lesz igazam, de én ezt várom.Szesze... a D oldalán viszont sztem egyértelműen visszaesés várható.l..SzeszeMiért egyértelmű? Tuck futás ellen volt az utolsó évben igazán hasznos, Ayers ebben van olyan jó, a kapitány szerepét sztem Rolle át tudja venni. LB igazolások a FA-ben!!!, itt javultunk, a secondary-ben biztos jobbak vagyunk. A passrush kérdéses, de a tavalyi gyenge szereplésnél csak jobb jöhet. Az igazán bizonytalan dolog Linval Joseph pótlása, amit Hankins és Bromley talán megold. Szerintem ez nem annyira egyértelmű, de lehet hogy neked lesz igazad.gyurczi
akkor az O-line-val mi a helyzet? 😉
így az O-tól sem egyértelmű a javulás!yooker
több mint 11 éve
hát ha a D-től az összeszokás hiánya miatt vársz esetleg gyengébb évet ,Absz saját véleményem ez, amit arra építek, h sztem tavaly irreálisan jól szerepelt a deffense-ünk. Most kissé kaotikusnak érzem az egész D-t, sok a bizonytalan pont és gyaníthatóan az összeszokottság is hiányozni fog kezdetben. Persze én is abban reménykedem, h nem lesz igazam, de én ezt várom.Szesze... a D oldalán viszont sztem egyértelműen visszaesés várható.l..SzeszeMiért egyértelmű? Tuck futás ellen volt az utolsó évben igazán hasznos, Ayers ebben van olyan jó, a kapitány szerepét sztem Rolle át tudja venni. LB igazolások a FA-ben!!!, itt javultunk, a secondary-ben biztos jobbak vagyunk. A passrush kérdéses, de a tavalyi gyenge szereplésnél csak jobb jöhet. Az igazán bizonytalan dolog Linval Joseph pótlása, amit Hankins és Bromley talán megold. Szerintem ez nem annyira egyértelmű, de lehet hogy neked lesz igazad.gyurczi
akkor az O-line-val mi a helyzet? 😉
így az O-tól sem egyértelmű a javulás!
több mint 11 éve
a run D visszaesésétől lehet tartani Joseph és Tuck távozásával, ami magával ránthatja a sec-et is ,... a D oldalán viszont sztem egyértelműen visszaesés várható.l..SzeszeMiért egyértelmű? Tuck futás ellen volt az utolsó évben igazán hasznos, Ayers ebben van olyan jó, a kapitány szerepét sztem Rolle át tudja venni. LB igazolások a FA-ben!!!, itt javultunk, a secondary-ben biztos jobbak vagyunk. A passrush kérdéses, de a tavalyi gyenge szereplésnél csak jobb jöhet. Az igazán bizonytalan dolog Linval Joseph pótlása, amit Hankins és Bromley talán megold. Szerintem ez nem annyira egyértelmű, de lehet hogy neked lesz igazad.gyurczi
és ezzel az egész D-t, de mivel JPP gyakorlatilag csak jobb évet zárhat mint tavaly ( a rosszabb az már IR kb )
ezért ez kompenzálhat már valamit alapból...
az újakban meg bízom annyira hogy ne várjak én sem már alapból gyengébb teljesítményt!
több mint 11 éve
Absz saját véleményem ez, amit arra építek, h sztem tavaly irreálisan jól szerepelt a deffense-ünk. Most kissé kaotikusnak érzem az egész D-t, sok a bizonytalan pont és gyaníthatóan az összeszokottság is hiányozni fog kezdetben. Persze én is abban reménykedem, h nem lesz igazam, de én ezt várom.... a D oldalán viszont sztem egyértelműen visszaesés várható.l..SzeszeMiért egyértelmű? Tuck futás ellen volt az utolsó évben igazán hasznos, Ayers ebben van olyan jó, a kapitány szerepét sztem Rolle át tudja venni. LB igazolások a FA-ben!!!, itt javultunk, a secondary-ben biztos jobbak vagyunk. A passrush kérdéses, de a tavalyi gyenge szereplésnél csak jobb jöhet. Az igazán bizonytalan dolog Linval Joseph pótlása, amit Hankins és Bromley talán megold. Szerintem ez nem annyira egyértelmű, de lehet hogy neked lesz igazad.gyurczi
több mint 11 éve
Igen, az offense szinte biztos, h jelentősen javulni fog (főleg, ha a TE poszttal is tudunk kezdeni valamit), a D oldalán viszont sztem egyértelműen visszaesés várható. Hogy ebből hogy jövünk ki összességében az majd kiderül..SzeszeSzerintem az O nagyot fog javulni, de én a D-től egyáltalán nem várok visszaesést. Elég sok erősítés jött azért oda (is) és a fiataloknak is itt az ideje előrelépni!
több mint 11 éve
A védelem leginkább szvsz JPP-n fog múlni. Ha meg tudja közelíteni 2011-es formáját, akkor egy nagyon nagy lépéssel közelebb leszünk a rájátszáshoz. Persze szükség lesz arra is, hogy Hankins már az elejétől kezdő szinte teljesítsen, Moore pedig a szezon végére váljon azzá. A linebacker sorban McClain némi upgrade Rivers-hez képest, Beason mellett pedig Williams és Paysinger is jól mozgott. Mondjuk Beasonnak a csillagokat is le kell hoznia az égről az új fizetéséért. A secondary irtó sok új embert kapott, nekik muszáj jól teljesíteni.
több mint 11 éve
... a D oldalán viszont sztem egyértelműen visszaesés várható.l..SzeszeMiért egyértelmű? Tuck futás ellen volt az utolsó évben igazán hasznos, Ayers ebben van olyan jó, a kapitány szerepét sztem Rolle át tudja venni. LB igazolások a FA-ben!!!, itt javultunk, a secondary-ben biztos jobbak vagyunk. A passrush kérdéses, de a tavalyi gyenge szereplésnél csak jobb jöhet. Az igazán bizonytalan dolog Linval Joseph pótlása, amit Hankins és Bromley talán megold. Szerintem ez nem annyira egyértelmű, de lehet hogy neked lesz igazad.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Az vajon miért lehet, hogy Grimble nem írt még alá? Csak 5 nevet említenek a draftolatlanok közül. Bár még a draftoljainknak sincs szerződése. A "Rozsdàst" meg már el is küldték.
több mint 11 éve
Igen, az offense szinte biztos, h jelentősen javulni fog (főleg, ha a TE poszttal is tudunk kezdeni valamit), a D oldalán viszont sztem egyértelműen visszaesés várható. Hogy ebből hogy jövünk ki összességében az majd kiderül..Wilson állítólag felépül a training camp kezdetére. Ez azért fasza hír, főleg annak tükrében, h még a season-ending sérülés is benne volt kezdetbenRemélem h úgy lesz, én továbbra is azt mondom h annak idején nem volt rossz döntés őt draftolni, a sérülést nem láthatták előre. Muszáj megtanulnia a pass protection-t, egyébként párját ritkító robbanékonysággal, mozgékonysággal és egyensúlyérzékkel rendelkezik, és még elkapásban sem elveszett.
www.rotoworld.com/player/nfl/7448/david-wilsonSzesze
Elég dinamikus playmaker kollekció van most a rosteren (Cruz, Wilson, Beckham, akár Jernigan is), és hozzá azért a smashmouth style rb-k is úgy fest h adottak lesznek (Williams, Hillis, sőt Jennings sem egy gyenge fickó). Remélem jól ki tudjuk használni őket. Az o-line is jelentősen erősödött Schwartzzal, Richburggal (legalábbis én abban bízom h ha szezon elején még nem is, de mihamarabb át tudja venni a kezdő szerepet), Snee rutinja sokat jelentene.Szsziszka
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy fogom kibirni augusztusig... egyre nehezebben birom
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Draft értékelő
több mint 11 éve
Wilson állítólag felépül a training camp kezdetére. Ez azért fasza hír, főleg annak tükrében, h még a season-ending sérülés is benne volt kezdetbenRemélem h úgy lesz, én továbbra is azt mondom h annak idején nem volt rossz döntés őt draftolni, a sérülést nem láthatták előre. Muszáj megtanulnia a pass protection-t, egyébként párját ritkító robbanékonysággal, mozgékonysággal és egyensúlyérzékkel rendelkezik, és még elkapásban sem elveszett.
Elég dinamikus playmaker kollekció van most a rosteren (Cruz, Wilson, Beckham, akár Jernigan is), és hozzá azért a smashmouth style rb-k is úgy fest h adottak lesznek (Williams, Hillis, sőt Jennings sem egy gyenge fickó). Remélem jól ki tudjuk használni őket. Az o-line is jelentősen erősödött Schwartzzal, Richburggal (legalábbis én abban bízom h ha szezon elején még nem is, de mihamarabb át tudja venni a kezdő szerepet), Snee rutinja sokat jelentene.
több mint 11 éve
természetesen arra gondoltam 😊Wilson állítólag felépül a training camp kezdetére. Ez azért fasza hír, főleg annak tükrében, h még a season-ending sérülés is benne volt kezdetbensőt! career ending...yooker
több mint 11 éve
Wilson állítólag felépül a training camp kezdetére. Ez azért fasza hír, főleg annak tükrében, h még a season-ending sérülés is benne volt kezdetbensőt! career ending...
több mint 11 éve
Wilson állítólag felépül a training camp kezdetére. Ez azért fasza hír, főleg annak tükrében, h még a season-ending sérülés is benne volt kezdetbenwww.rotoworld.com/player/nfl/7448/david-wilson
több mint 11 éve
Megjöttek a gyerekek 😊www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Giants-Rookies-get-right-to-work-with-new-team/5a0b1bf4-c10d-4f58-b213-5604be191599#start
több mint 11 éve
"For us, we are comfortable with the players we took in our spots and we weren't going to force any players or overvalue anybody or push them up because people may think we need a tight end. It is just not the way we operate. - vice president of player evaluation Marc Ross.www.youtube.com/watch?v=zul0jYNwftE
Ennyi.
Mindenki kezdjen el Adrien Robinson college-videóket nézegetni 😊G-men
fifthdown.blogs.nytimes.com/2012/04/29/giants-say-adrien-robinson-is-the-pierre-paul-of-tight-ends/?_php=true&_type=blogs&_r=0
több mint 11 éve
Mindenki kezdjen el Adrien Robinson college-videóket nézegetni 😊G-menNem telne túl sok időbe...😀 A problémám vele kapcsolatban, hogy egyetemen sem tudott első számú TE lenni, leginkább csak blokkolásra használták. Ehhez jön hozzá, hogy olyan 40 yardot futott anno mint egy WR. A másik, hogy nem nagyon tudott egészséges maradni a profik között és inkább ez az ami aggaszt. Inkább Larry Donnellt mondanám akkor már, ő tavaly pályára is tudott kerülni. Bár róla két dolog maradt meg, az egyik hogy elcsúszott route közben és majdnem INT, a másik meg mikor kifutott az end zone-ból. Az meg szvsz egyértelmű, hogy így a draft után minden pozícióban megvagyunk, nem mondhatják azt, hogy vannak csapatrészek amelyeket képtelenek voltunk megerősíteni.
több mint 11 éve
Ahogy nézem, a csapatok többsége itt már vadul reachel relatíve ismeretlen játékosokért, úgyh készülök lélekben, megpróbálom nem felhúzni magam.SzsziszkaA magyar Giants-szurkoló már csak ilyen: draft idején "rícselünk",
meccs idején "ricsizünk"
több mint 11 éve
"For us, we are comfortable with the players we took in our spots and we weren't going to force any players or overvalue anybody or push them up because people may think we need a tight end. It is just not the way we operate. - vice president of player evaluation Marc Ross.Ennyi.
Mindenki kezdjen el Adrien Robinson college-videóket nézegetni 😊
több mint 11 éve
kinti értékelések összegyűjtve :www.nj.com/giants/index.ssf/2014/05/giants_draft_grades_mel_kiper_and_other_experts_hand_out_marks.html
több mint 11 éve
Kész az összes beszámoló, ide is belinkelem:1/12: Odell Beckham Jr., WR
2/43: Weston Richburg, C
3/74: Jay Bromley, DT
4/113: Andre Williams, RB
5/152: Nat Berhe, S
*5/174: Devon Kennard, LB
6/187: Bennett Jackson, CB
Lehet ma még jön egy írás UDFA igazolásokról is, bár van rá esély, hogy csak holnap. Tippjáték holnap vagy holnap után, de ha valaki nagyon nem bír magával kiértékelheti eredményeket😀 Draft értékelő majd ezután, de később biztos lesz arról podcast is.
több mint 11 éve
A kinti oldalakon B körül értékelik a draftot. Van aki szerint Reese elszalasztotta a nagyon jó draft lehetőségét. A Donald passz kint is ront a draft grade-en. Egyértelmű, hogy a húzásainknál volt benn jobb a választottnál. Bár azt mindenhol olvasni, hogy Broomey választása beigazolódhat.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!