New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nagy esély van TT visszavonulására. Több csapatot is meglátogatott, de mindenki fél térde miatt. Full nem értem az egészet, tavaly megmutatta, hogy egészséges tud maradni és a körülményekhez képest a játéka is teljesen rendben volt. Igaz a sebessége megkopott már, de szerelni még mindig tud, egy hibrid CB/S szerepkör igencsak feküdne neki, oldalvonal mellé viszont nem szabadna kirakni.Asbee
Én nem hinném, hogy visszavonul, jönnek a TC-s sérülések és egyből lesz csapata. Bírtam őt, szurkolok neki, hogy legyen még pár jó éve.Henderson
Ő nyilatkozta ezt nem én. Sajnos reálisan nézve több esély van rá, hogy nem látjuk már a pályán. Ha most nem bíznak térdében a csapatok, akkor 2 hónap múlva sem fognak. Nem ő az egyetlen DB akinek nincs csapata és egy IR-re került játékost nem olyannal fognak helyettesíteni akinek a térdében nem bíznak.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Henderson New York Giants 1 077
Nagy esély van TT visszavonulására. Több csapatot is meglátogatott, de mindenki fél térde miatt. Full nem értem az egészet, tavaly megmutatta, hogy egészséges tud maradni és a körülményekhez képest a játéka is teljesen rendben volt. Igaz a sebessége megkopott már, de szerelni még mindig tud, egy hibrid CB/S szerepkör igencsak feküdne neki, oldalvonal mellé viszont nem szabadna kirakni.Asbee
Én nem hinném, hogy visszavonul, jönnek a TC-s sérülések és egyből lesz csapata. Bírtam őt, szurkolok neki, hogy legyen még pár jó éve.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Nagy esély van TT visszavonulására. Több csapatot is meglátogatott, de mindenki fél térde miatt. Full nem értem az egészet, tavaly megmutatta, hogy egészséges tud maradni és a körülményekhez képest a játéka is teljesen rendben volt. Igaz a sebessége megkopott már, de szerelni még mindig tud, egy hibrid CB/S szerepkör igencsak feküdne neki, oldalvonal mellé viszont nem szabadna kirakni.

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 442
 www.profootballfocus.com/blog/2014/06/16/qbs-in-focus-time-to-throw/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=qbs-in-focus-time-to-throw
több mint 11 éve
Beasonnak eltört a lába, kihagy kb. 3 hónapotAsbee
Fasza. Van 1 értelmes LB-n végre, erre nem lesérül...még "szerencse", hogy most hagy ki 3 hónapot, mert így csak néhány meccset kell kihagynia. De ki fogja helyettesíteni addig is? Ki lesz vezér a D-ben, talán Rolle vagy JPP?balu10
A pályán kívül Rolle a főnök, a játékokat pedig Paysinger át tudja hívni

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Beasonnak eltört a lába, kihagy kb. 3 hónapotAsbee
Fasza. Van 1 értelmes LB-n végre, erre nem lesérül...még "szerencse", hogy most hagy ki 3 hónapot, mert így csak néhány meccset kell kihagynia. De ki fogja helyettesíteni addig is? Ki lesz vezér a D-ben, talán Rolle vagy JPP?

több mint 11 éve
Beasonnak eltört a lába, kihagy kb. 3 hónapot

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
A PFF jó ha úgy látják a dolgokat ahogyan mi. Akkor rosszak mikor ez másképp van😀Asbee
Én tök irreálisnak tartom ezeket az osztályozgatásokat amiket csinálnak. Eleve mivel ebben a sportban minden mindennel összefügg, absz nem lehet így külöbn értékelgetni teljesítményeket playről playre ahogy ők teszik, főleg úgy, h fogalmuk sincs, max találgatnak, hogy az adott playben mi lehetett egy játékos feladata. Emiatt aztán rengeteg marhaság jön össze persze.Szesze
Ilyen alapon az meg még nagyobb hülyeség mikor mi írjuk le a véleményünket, mert mi sem tudhatjuk, hogy az adott játékosnak mi kéne csinálnia. Helyén kell kezelni és akkor nincs gond. Meggyőzni senki nem fog senkit, hogy jó-e vagy nem. Nem ez alapján fog megszületni a következő SB győztes + az MVP, de azért sok hasznos dolgot megmutat. Pláne, hogy az egész oldal nemcsak ezekből az osztályozásokból áll.Asbee
Dávid Kornél mondta egyik Trash Talkban (és azért van benne igazság) hogy ez a rengeteg statisztika a kívülállóknak, szurkolóknak szól leginkább hogy valamiféle támpontot nyújtson a játékkal ,játékosokkal kapcsolatban, legyen miből kiindulni , véleményt alkotni és azt mondjuk ezzel alátámasztani...
több mint 11 éve
Hogy valami pozitív is legyen, Charles James-nek és Cooper Taylornak volt egy-egy szép pickje ma. Előbbi a special teamen gunnerként is szerepel, ismerve a sztoriját csak szurkolni lehet neki

több mint 11 éve
Henderson New York Giants 1 077
Kezdődik...Beasont idő előtt kiskocsival vitték le edzésről. Talán jó hír, hogy elől ült rajta, nem hátul.Asbee
Hát ez így is elég rosszul hangzik. A linebackereknek nem kezdődnek jól a dolgok, remélem Beason olcsóbban megússza, mint Lee meg Weatherspoon.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 923 — Így remélem megfelelek nektek.....
bezzeg azígelsz...😊  www.profootballfocus.com/blog/2014/06/12/2014-depth-chart-philadelphia-eagles/ozibozi
Nyugi elég nagy ökörségek vannak ott velünk kapcsolatban is. Azért egy D.Ryans C. Williams D. Jonesról ti sem mondanátok, hogy átlag alatti.......
több mint 11 éve
Kezdődik...Beasont idő előtt kiskocsival vitték le edzésről. Talán jó hír, hogy elől ült rajta, nem hátul.

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 820 — The only discipline that lasts, is self discipline
akkor lehetséges, hogy előfizetéssel visszakereshetőek a pár évvel ezelőtti táblázatok is, és akár összevethető a későbbi szerepléssel?ozibozi
Egészen biztosan, de most nem vagyok előfizetve, hogy megnézzem. Mindenesetre ehhez talán még előfizetés sem kell, mert maga a roster cikk szerintem elérhető tavalyról is, az publikus volt tavaly is. (Csak a mögöttes adatok nem publikusak, pl. az adott pozíció PFF grading toplistája, részletes snapre lebontott adatokkal. Ez kéne ahhoz, hogy adott játékos besorolásánál érdemben tudjunk vitatkozni a színnel, látva, hogy miért lett oda sorolva ahova, és ki van előtte meg mögötte és miért, stb.)

Szerk.: Támpontként egyébként pl. az ourlads.com is jól használható. Le lehet kérdezni a posztonkénti depth chartokat egy képernyőre, minden csapattól, így gyorsan át lehet futni, hogy pl. Cruz "HQ" minősítése - posztján elit - mennyire lenne reális. Ehhez ugye az kéne, hogy a kb. 64 WR közül (slot WR-eket külön megítélve) az elitben legyen. Kérdés persze, hogy hányat tekinthetünk posztonként elitnek? Szerintem kb. 10 egy elfogadható szám. Esetleg 15, ha a legjobb 5 WR-t kék színűnek (poszttól független elitnek) vesszük.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Egy biztos: a fél szakma az ő elemzéseiket, statisztikáikat használja, úgyhogy szarnak nevezni azért elér erős jelző.peterk2005
ez az infó honnan származik?Szesze
Hát ez nem valami titkos infó. Lényegében nincs NFL Network műsor, nincs olyan nap, hogy a nagyobb football siteokon - NFL.com-tól bleacherreporton át az ESPN-ig, a csapat site-októl nevesebb blogokig mindenféle - ne jönne ki valami cikk ami az ő prémium adatbázisaikra hivatkozik. Volt egy periódus amikor be is fizettem rájuk, mert már rohadtul untam, hogy nem tudom megnézni amire hivatkoznak a cikkek. 😊

Az oldalukon egyébként van valahol egy aloldal, ahol nagy nevű NFL szakírók, Adam Scheftertől Ian Rapoporton át Peter Kingtől Demeshek-ig, aztán csapat GM-ek, edzők, játékosügynök, stb. írnak róla, hogy mennyire komolyan használják a statjaikat. Már az előfizetéses statokat persze. Valószínűleg köztük vannak olyanok is amikre az egyszeri szurkoló elő sem fizethet.peterk2005
akkor lehetséges, hogy előfizetéssel visszakereshetőek a pár évvel ezelőtti táblázatok is, és akár összevethető a későbbi szerepléssel?
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 820 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy biztos: a fél szakma az ő elemzéseiket, statisztikáikat használja, úgyhogy szarnak nevezni azért elér erős jelző.peterk2005
ez az infó honnan származik?Szesze
Hát ez nem valami titkos infó. Lényegében nincs NFL Network műsor, nincs olyan nap, hogy a nagyobb football siteokon - NFL.com-tól bleacherreporton át az ESPN-ig, a csapat site-októl nevesebb blogokig mindenféle - ne jönne ki valami cikk ami az ő prémium adatbázisaikra hivatkozik. Volt egy periódus amikor be is fizettem rájuk, mert már rohadtul untam, hogy nem tudom megnézni amire hivatkoznak a cikkek. 😊

Az oldalukon egyébként van valahol egy aloldal, ahol nagy nevű NFL szakírók, Adam Scheftertől Ian Rapoporton át Peter Kingtől Demeshek-ig, aztán csapat GM-ek, edzők, játékosügynök, stb. írnak róla, hogy mennyire komolyan használják a statjaikat. Már az előfizetéses statokat persze. Valószínűleg köztük vannak olyanok is amikre az egyszeri szurkoló elő sem fizethet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
bezzeg azígelsz...😊  www.profootballfocus.com/blog/2014/06/12/2014-depth-chart-philadelphia-eagles/
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
ez az infó honnan származik?
több mint 11 éve
A PFF osztályozásokhoz érdemes tudni, hogy milyen szabályok alapján osztályoznak: Először is kéket csak a posztoktól független NFL top50 játékos kap. Tehát a kék az nem a posztján elitnek jár! Ebből aztán lehet visszafelé indulni. A sötétzöld (high quality) az gyakorlatilag a posztonkénti elit besorolás. A zöld a posztonként átlagon felüli, és így tovább. Az egyéni értékeléseket ezen kívül befolyásolja a saját rating rendszerük eredménye is. Nyilván lehet vitatkozni a ratingjükkel, de melyikkel nem lehet? Egy biztos: a fél szakma az ő elemzéseiket, statisztikáikat használja, úgyhogy szarnak nevezni azért elér erős jelző.

A másik, hogy a benyomások alapján színezgetéssel ("szerintem XY simán zöld") érdemes óvatosnak lenni, mert ha egy poszton 40-ből 38-an nyújtanak kiváló teljesítményt, akkor az lesz az átlagos. És máris sárga lesz, az egyszeri szurkoló meg csodálkozva vakarja a fejét, hogy miért sárga amikor nagyon jól játszik? Azért sárga mert sokan játszanak még olyan jól a posztján.

Mindezek miatt én nem az egyéni értékelés részét látom ezeknek a roster értékeléseknek hasznosnak, hanem a teljes képet. A teljes képben az egyes esetleges szín elcsúszások korrigálják magukat ide-oda, így a "big picture" elég jól összevethetővé teszi a rostereket egymással.

több mint 11 éve
A PFF jó ha úgy látják a dolgokat ahogyan mi. Akkor rosszak mikor ez másképp van😀Asbee
Én tök irreálisnak tartom ezeket az osztályozgatásokat amiket csinálnak. Eleve mivel ebben a sportban minden mindennel összefügg, absz nem lehet így külöbn értékelgetni teljesítményeket playről playre ahogy ők teszik, főleg úgy, h fogalmuk sincs, max találgatnak, hogy az adott playben mi lehetett egy játékos feladata. Emiatt aztán rengeteg marhaság jön össze persze.Szesze
Ilyen alapon az meg még nagyobb hülyeség mikor mi írjuk le a véleményünket, mert mi sem tudhatjuk, hogy az adott játékosnak mi kéne csinálnia. Helyén kell kezelni és akkor nincs gond. Meggyőzni senki nem fog senkit, hogy jó-e vagy nem. Nem ez alapján fog megszületni a következő SB győztes + az MVP, de azért sok hasznos dolgot megmutat. Pláne, hogy az egész oldal nemcsak ezekből az osztályozásokból áll.

több mint 11 éve
Én tök irreálisnak tartom ezeket az osztályozgatásokat amiket csinálnak. Eleve mivel ebben a sportban minden mindennel összefügg, absz nem lehet így külöbn értékelgetni teljesítményeket playről playre ahogy ők teszik, főleg úgy, h fogalmuk sincs, max találgatnak, hogy az adott playben mi lehetett egy játékos feladata. Emiatt aztán rengeteg marhaság jön össze persze.
több mint 11 éve
A PFF jó ha úgy látják a dolgokat ahogyan mi. Akkor rosszak mikor ez másképp van😀

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 480 — Lucas Scott
csak pár ellenvélemény
sztem Eli, Cruz HQ
Amu minimum Good starter
Rolle meg szintén HQ
Beasonról márt írt Asbee, azon felül meg reális

értem, hogy Elinak tavaly szar éve volt, de nem csak egy évet kellene figyelembe venni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
...az vajon visszakereshető, hogy mikor SB-t nyertünk(szerényen legyen csak a legutolsó 😊 , akkor 'milyen színekbe', és hová sorolták a játékosokat??? ...az akkori, és a mostani csapat posztonkénti összehasonlítása is megérne egy misét'...ozibozi
Tudom, h sokan szeretik itt, de én a PFF-t egy határ szarnak tartom, sztem szinte az összes elemzésük ezer sebből vérzik.
több mint 11 éve
...az vajon visszakereshető, hogy mikor SB-t nyertünk(szerényen legyen csak a legutolsó 😊 , akkor 'milyen színekbe', és hová sorolták a játékosokat??? ...az akkori, és a mostani csapat posztonkénti összehasonlítása is megérne egy misét'...
több mint 11 éve
Most az, hogy valakit kezdőnek valakit meg cserének írtak be, az szvsz holtmindegy, jó pár poszton nem lehet még tutira mondani ki lesz a kezdő. Az értékelések igazából azt mutatják meg, hogy a PFF nem szentírás és nem egy esetben rosszul kategorizálják be a játékosokat. A special team pl. rém rossz, DeOssie igen jó kis long snapper, Weatherfordot szerintem mindenki bírja és Josh Brown is csak hármat hibázott tavaly.

Az offense-nél újra a támadófal lehet a buktató, de arra megoldás lehet a rövid passzos, gyors játék. Ha kevesebb időt kap az ellenfél, akkor sackelni is nehezebben tudnak. Persze bőven lesz ezzel munka, de Eli is át tud erre állni és csupa olyan elkapóink vannak (+ Wilson ha egészséges lesz ugyebár) akik ha megkapják a labdát szép dolgokat tudnak művelni.

A védelemnek viszont így is dominálnia kell, hogy ment Tuck és Joseph. Beason szar osztályzatáról már korábban is esett szó, talán leírtam ide is. Egyik podcastben elmondta egy PFF-s arc, hogy passz ellen gyakorlatilag nulla, az húzta le elsősorban. A másik, hogy többször is megesett, hogy a labda közelében tartózkodott, szerelést viszont nem csinált, azért pedig nem jár semmi plusz ha utána örül a play-nek😀 Azt is hozzátette, hogy az osztályzatnál azért bőven jobb Beason, de nem tartotta annyira jónak, hogy a hiányában szétesne az egész védelem (azt csak félve írom le, mert páran meglincseltek, hogy korábbi sérülései ellenére kicsit sok pénzt is kapott).

Az erős és a gyenge oldali linebackereket felcserélték, azt azonban adom, hogy Paysinger és Williams is korrekt teljesítményre képesek, a rotációba simán beférnek. Ellenfélfüggő, hogy épp melyikük kezd. A hamradik LB-nek nincs ekkora szerepe Fewell rendszerében, McClain bőven megoldja azt.

A cornerbackek háááááááát. Amukamara ennél bőven jobb, szerintem ő DRC-vel egy szinten van. Sokszor kissé észrevétlenül játszik, de az irányítók is ritkán passzolnak az irányába + gyengébb kezei miatt kevés interceptionje van. Azt viszont sokan elfelejtik, hogy a CB-nek nem az a feladata elsősorban, hogy INT-t szerezzen, hanem hogy megakadályozza az átadást. Inkább legyen kevesebb pickje, minthogy szerezzen egy labdát, aztán a meccs hátralévő részében égessék. DRC-vel a túloldalon Amu idén az egyik legjobb #2 CB lehet a ligában.