New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Josh Brent visszatérhet az NFL-be. A nose tackle tavaly visszavonult, miután ittasan vezetve balesetet szenvedett, és a balesetben meghalt csapattársa, Jerry Brown. Ezért idén januárban 180 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amit hamarosan leül, és az ESPN információi szerint ha a liga rábólint, csatlakozhat korábbi csapatához, a Dallas Cowboyshoz, akik DT poszton nem állnak túl jól. ENNYI
több mint 11 éve
Jayron Hosley kapott egy 4 meccses eltiltást....alakul a secondary.MarioAnaÚgy érted az eltiltásával erősödni fog?😀
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Jayron Hosley kapott egy 4 meccses eltiltást....alakul a secondary.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Wilsonnak meg ma lesz újabb MRI vizsgálat, remélem végre megkapja zöld jelzést. Neki nem fáj semmije, jól érzi magát, remélem a leletek is rendben lesznek.AsbeeNem kapta meg, TC előtt lesz még egy vizsgálat, nem túl jó jel, de én nagyon szorítok neki.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Wilsonnak meg ma lesz újabb MRI vizsgálat, remélem végre megkapja zöld jelzést. Neki nem fáj semmije, jól érzi magát, remélem a leletek is rendben lesznek.
több mint 11 éve
Én még mindig kifejezetten rossz döntésnek tartom Hill kivágását, de azért ez tényleg erős volt.
több mint 11 éve
végül kiderül, hogy Will Hill magyar és ozibozi néven írogat a fórumra...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Hipokrata álszent banda(W.H. fellebbezésének sikerét hagyjuk, hiszen itt már korábban rávilágítottak arra, hogy mi lett volna ha elfogadják ...de nem tették,,,,,a GIANTS valaha volt legnagyobb játékosa egy drogfüggő volt, mint ahogy akkor 'sokmindenki' 80' években... és ??????? példaképek???? muhaha... csak a győzelem számít...(SB) és ők győztek... de persze az 'úttörőtáborban' ott vannak a példaképek ,anno még véletlen se volt minden kissrác (LT56) pólóban 5 letartóztatás után ... soha ááhhh csak a példaképek.... (fél USA legálisan cuccozik manapság, nem mintha előtte zavarta volna őket... -akár itt is láthatod a példaképeket ...........http://www.imdb.com/title/tt0380268/ most már több tucat drogos HOF lett vagy lesz közülük, viszont az tuti hogy nem füvezett egyik sem,mert az akkor ciki volt ...Pontosan azért kellett kibaszni mert ostoba. Nem véletlen tartottuk meg az első két faszsága után, tuti, h az FO is szerette volna, ha nálunk marad, de ha a harmadik idiótaságát is elnézték volna akkor az olyan tekintélyvesztés lenne amit nem engedhettek már meg, ennyi. Sajnos egy ostoba barom volt Hill, mert vszínű végleg elcsesztee az egész pályafutását ezzel, mivel más se fog érte kepeszteni ezek után az tuti.
20 éven keresztül drogosok nyerték a SUPER BOWL-t az acélfüggönytől nem látták 'amerika csapatát' és akkor még hol volt Compton?...10év + (és ŐK nem füveztek,az tuti ,de érdekes módon az akkor senkit sem zavart? most ŐK a (is) HOF ??? a fele drogosnak lassan szobra lesz a saját városában , ma meg 1 cigiért szopsz... valami nincs itt rendben... (az is igaz, hogy mekkora marha lehet az akinek "huszonpárévesen " 3 nőtől 4 gyerek sikerül ...) .NA ezért kell eltíltani , nem a fűért,MERT OSTOBA, de nagyon... és ne kezdjük a szokásos álszent dumát, hogy ennyi pénzért,meg ez a szabály,meg ezmegaz, +stb , mert az szánalmas.hu szvsz.ozibozi
több mint 11 éve
Erre most tudnék reagálni, de nem teszem mert kitiltanának
több mint 11 éve
Hipokrata álszent banda(W.H. fellebbezésének sikerét hagyjuk, hiszen itt már korábban rávilágítottak arra, hogy mi lett volna ha elfogadják ...de nem tették,,,,,a GIANTS valaha volt legnagyobb játékosa egy drogfüggő volt, mint ahogy akkor 'sokmindenki a ' 80' években... és ??????? példaképek???? muhaha... csak a győzelem számít...(SB) és ők győztek... de persze az 'úttörőtáborban' ott vannak a példaképek ,anno még véletlen se volt minden kissrác (LT56) pólóban 5 letartóztatás után ... soha ááhhh csak a példaképek.... (fél USA legálisan cuccozik manapság, nem mintha előtte zavarta volna őket... -akár itt is láthatod a példaképeket ...........http://www.imdb.com/title/tt0380268/ csak a dokufilmbeli Steelers - Cowboys döntőn szereplő több tucat drogos fele már HOF lett, vagy lesz,,, viszont az tuti hogy nem füvezett egyik sem,mert az akkor rohadt ciki volt ... 20 éven keresztül drogosok (is) nyerték a SUPER BOWL-t az acélfüggönytől nem látták 'amerika csapatát' és akkor még hol volt Compton?...10év + (és ŐK nem füveztek,az tuti ,de érdekes módon az akkor senkit sem zavart...(?) most ŐK a (is) HOF ??? a fele drogosnak lassan szobra lesz a saját városában , ma meg 1 cigiért szopsz... valami nincs itt rendben... (az is igaz, hogy mekkora marha lehet az akinek "huszonpárévesen " 3 nőtől 4 gyerek sikerül ...) .NA ezért kell eltiltani , nem a fűért,MERT OSTOBA, de nagyon... és ne kezdjük a szokásos álszent dumát, hogy ennyi pénzért,meg ez a szabály,meg ezmegaz, +stb , mert az is szánalmas .hu szvsz.
több mint 11 éve
Szerintem ezeken már túlléphetünk. Így döntött a vezetés, ki fog derülni, h igazuk volt-e vagy sem.7,4 millió dollárnyi hely van a fizetési sapka alatt. Igaz, hogy sok a farnehéz szerződés, de Tuck vagy Joseph ebben belefért volna.Asbeeesetleg mindkettő ha Tuck diszkont árat is elfogad...csebi
több mint 11 éve
7,4 millió dollárnyi hely van a fizetési sapka alatt. Igaz, hogy sok a farnehéz szerződés, de Tuck vagy Joseph ebben belefért volna.Asbeeesetleg mindkettő ha Tuck diszkont árat is elfogad...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
7,4 millió dollárnyi hely van a fizetési sapka alatt. Igaz, hogy sok a farnehéz szerződés, de Tuck vagy Joseph ebben belefért volna.
több mint 11 éve
Szurkolói szempontból nézve igazad van és én is örültem volna ha marad, de mondjuk ha én vagyok az edzője/vezetője a csapatnak akkor tuti, h én is kivágtam volna, főleg h azért kapott esélyt bőven. Egyértelmű volt, h kivágjuk és meg is történt.. persze ettől még kibasz bosszantó a dolog, mert kb a leginkább felfelé ívelő játékosunk volt 😕Egyszer bárki beleléphet a kutyaszarba, az előfordulhat. Talán kétszer is, de akkor már ott van egy nagy ejnye-bejnye. De háromszor? Ez már szvsz túllépte a határt.Ezzel egyetértek, az első egy-két eset után illene már odafigyelni a dolgokra, összeszednie magát. Ennek ellenére nem látom, hogy a csapatnak mi előnye származhat abból ha kivágjuk.
Nem véletlenül jött Demps és az 5. körös Berhe is alkothat valamit majd a jövőben (ő mentalitásban kb Hill inverze).Asbee
Nem keres sokat, azt sem mondhatjuk, hogy bomlasztja a csapatot, edzéseken ott van, teszi a dolgát. Egy barom, ez tény, de egy ilyen tehetséges játékost ezért kirúgni vétek lenne szerintem. Kinti fórumokon is sokan írják, hogy ki kell rúgni, mert mi van ha jön a következő balhé meg egy éves eltiltás. Mi lenne? Ugyanaz mintha kirúgnánk, nem játszana. Értem, én hogy az a baj ezzel, hogy nem számíthatunk rá, nem számolhatunk azzal, hogy ő a kezdő. De erre a szezonra így is úgy kell készülni, hogy Brown a kezdő az első 6 meccsen, aztán ha visszatér óriási lökést adhat a Dnek, mint ahogy tette azt tavaly is az ötödik meccstől kezdve.
Ha majd lejár a szerződése és nem adunk neki újat, vagy csak minimumot és elmegy máshová azt megértem, de a cutnak egyszerűen nem látom semmi előnyét a csapat szempontjából. Bár én a safety helyzetünket sem látom ennyire rózsásnak, Rolle idénre oké, de ő is öregszik, jövőre egyáltalán nem biztos, hogy marad, Stevie ki tudja hogy tér vissza az ACLből, Demps szerintem inkább ST ember, Taylor is nehezen marad egészséges és sokat nem is láttunk belőle, Berheről meg kb semmit sem tudunk még.
Szóval szerintem nem engedhetjük meg magunknak, hogy a liga egyik legtehetségesebb safetyjét elengedjük, azért mert egy éretlen marha, aki csinált pár hülyeséget, amiért ráadásul rövid időn belül, elképzelhető, hogy nem is jár majd büntetés.
(azt már csak zárójelben, hogy megnézném hányan beszélnének a cutolásáról, ha sikeres a fellebbezése)Henderson
több mint 11 éve
off: most megy a Friday NIght Lights (2004). hát ez olyan szinten alattomosan primitív, hogy azt elmondani nem lehet. nem tudom, ki lehetett a film (?) készítőinek célközönsége, de valahol 4 és 7 közt tippelném
több mint 11 éve
ez elég egyértelmű volt , még akkor is ha tényleg remek játékos ha pályára léphet éppen...egyszerűen nem lehet olyan üzenetet küldeni a vezetőség részéről a játékosok felé hogy ha
elég jó vagy akkor "bármit" megtehetsz mi benyeljük...
több mint 11 éve
Eléggé meglepődnék ha máshova kellene még ezek után. Az NFL (és úgy általában a profi sport is) nemcsak a pályán nyújtott teljesítményről szól. Ő azon kívül bukta be a dolgot.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
pár perce waivelte a csapat, kíváncsi vagyok, hogy másoknál lesz-e igény rá (tipp: nem)szerk. lassú vagyok 😕
több mint 11 éve
The Giants parted ways with Safety Will Hill on Monday.www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Giants-waive-Safety-Will-Hill/b3049e09-c6e6-45d4-bb14-40a2d5dc2174
több mint 11 éve
Egyszer bárki beleléphet a kutyaszarba, az előfordulhat. Talán kétszer is, de akkor már ott van egy nagy ejnye-bejnye. De háromszor? Ez már szvsz túllépte a határt.Ezzel egyetértek, az első egy-két eset után illene már odafigyelni a dolgokra, összeszednie magát. Ennek ellenére nem látom, hogy a csapatnak mi előnye származhat abból ha kivágjuk.
Nem véletlenül jött Demps és az 5. körös Berhe is alkothat valamit majd a jövőben (ő mentalitásban kb Hill inverze).Asbee
Nem keres sokat, azt sem mondhatjuk, hogy bomlasztja a csapatot, edzéseken ott van, teszi a dolgát. Egy barom, ez tény, de egy ilyen tehetséges játékost ezért kirúgni vétek lenne szerintem. Kinti fórumokon is sokan írják, hogy ki kell rúgni, mert mi van ha jön a következő balhé meg egy éves eltiltás. Mi lenne? Ugyanaz mintha kirúgnánk, nem játszana. Értem, én hogy az a baj ezzel, hogy nem számíthatunk rá, nem számolhatunk azzal, hogy ő a kezdő. De erre a szezonra így is úgy kell készülni, hogy Brown a kezdő az első 6 meccsen, aztán ha visszatér óriási lökést adhat a Dnek, mint ahogy tette azt tavaly is az ötödik meccstől kezdve.
Ha majd lejár a szerződése és nem adunk neki újat, vagy csak minimumot és elmegy máshová azt megértem, de a cutnak egyszerűen nem látom semmi előnyét a csapat szempontjából. Bár én a safety helyzetünket sem látom ennyire rózsásnak, Rolle idénre oké, de ő is öregszik, jövőre egyáltalán nem biztos, hogy marad, Stevie ki tudja hogy tér vissza az ACLből, Demps szerintem inkább ST ember, Taylor is nehezen marad egészséges és sokat nem is láttunk belőle, Berheről meg kb semmit sem tudunk még.
Szóval szerintem nem engedhetjük meg magunknak, hogy a liga egyik legtehetségesebb safetyjét elengedjük, azért mert egy éretlen marha, aki csinált pár hülyeséget, amiért ráadásul rövid időn belül, elképzelhető, hogy nem is jár majd büntetés.
(azt már csak zárójelben, hogy megnézném hányan beszélnének a cutolásáról, ha sikeres a fellebbezése)
több mint 11 éve
Egyszer bárki beleléphet a kutyaszarba, az előfordulhat. Talán kétszer is, de akkor már ott van egy nagy ejnye-bejnye. De háromszor? Ez már szvsz túllépte a határt.Nem véletlenül jött Demps és az 5. körös Berhe is alkothat valamit majd a jövőben (ő mentalitásban kb Hill inverze).
több mint 11 éve
A kinti szurkolói szavazáson 80-20% arányban a maradására szavaztak,de a sajtókampány az más irányba mutat + máshol is megkezdték a bűneit összegyűjtögetni..Az első 6 meccsen nem lenne Hill az 53-as rosteren, eltiltottként szerepelne és a 6 meccs után lehetne aktiválni. Korábban is így volt nála. De ez már a harmadik eltiltása neki, én kizártnak tartom, hogy nálunk maradjon. Most gondoljatok bele ti vagytok a főnökök és van egy alkalmazott aki jól teljesít, de az év harmadánál vagy negyedénél nem dolgozhat neked és benne van a levegőben, hogy bármikor "eltűnhet" akár egy évre is. Szerintem senki nem tartaná meg, hanem keresne mást, akiben simán benne van az, hogy hasonló szinten teljesítsen. Ott van Rolle, Brown, Demps, Taylor, Berhe, öt safety akik könnyedén rosterre kerülhetnek. Teljesen jó névsor így is.AsbeeSztem is tuti ki lesz vágva.
Szesze
.http://www.bigblueview.com/2014/5/31/5766074/will-hill-suspension-should-ny-giants-keep-cut-hill
www.nj.com/giants/index.ssf/2014/05/will_hills_troubled_timeline_with_giants_and_florida.html
több mint 11 éve
Az első 6 meccsen nem lenne Hill az 53-as rosteren, eltiltottként szerepelne és a 6 meccs után lehetne aktiválni. Korábban is így volt nála. De ez már a harmadik eltiltása neki, én kizártnak tartom, hogy nálunk maradjon. Most gondoljatok bele ti vagytok a főnökök és van egy alkalmazott aki jól teljesít, de az év harmadánál vagy negyedénél nem dolgozhat neked és benne van a levegőben, hogy bármikor "eltűnhet" akár egy évre is. Szerintem senki nem tartaná meg, hanem keresne mást, akiben simán benne van az, hogy hasonló szinten teljesítsen. Ott van Rolle, Brown, Demps, Taylor, Berhe, öt safety akik könnyedén rosterre kerülhetnek. Teljesen jó névsor így is.AsbeeSztem is tuti ki lesz vágva.
több mint 11 éve
...az edzésekre hozták?mert nagynak,nagy... www.nfl.com/draft/2011/profiles/rogers-gaines?id=2539318
több mint 11 éve
😓 ...viszont ha jövőre valóban legalizálják a cuccot (csak szerez vlm orvosi papírt magának ) , azt már érdemes lenne kivárni ennyi szenvedés után,hogy ne máshol játsszon beszívva...😛