New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Az első 6 meccsen nem lenne Hill az 53-as rosteren, eltiltottként szerepelne és a 6 meccs után lehetne aktiválni. Korábban is így volt nála. De ez már a harmadik eltiltása neki, én kizártnak tartom, hogy nálunk maradjon. Most gondoljatok bele ti vagytok a főnökök és van egy alkalmazott aki jól teljesít, de az év harmadánál vagy negyedénél nem dolgozhat neked és benne van a levegőben, hogy bármikor "eltűnhet" akár egy évre is. Szerintem senki nem tartaná meg, hanem keresne mást, akiben simán benne van az, hogy hasonló szinten teljesítsen. Ott van Rolle, Brown, Demps, Taylor, Berhe, öt safety akik könnyedén rosterre kerülhetnek. Teljesen jó névsor így is.
több mint 11 éve
Freeman szabad ember lett...😊
több mint 11 éve
Elvileg lehetne, de biztos vinné más és ha már kirakjuk nem fogjuk visszahozni szerintem. Bármekkora idióta is hülyeség lenne cutolni, de van rá esély hogy ez lesz.Hillt ki fogjuk rakniAsbeeHa nincs csapata, akkor is ketyeg a 6 meccs? Esetleg arra nincs lehetőség, hogy végső keretszűkítéskor cut és kivárni 6 fordulót és visszahozni?balu10
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Hillt ki fogjuk rakniAsbeeHa nincs csapata, akkor is ketyeg a 6 meccs? Esetleg arra nincs lehetőség, hogy végső keretszűkítéskor cut és kivárni 6 fordulót és visszahozni?
több mint 11 éve
Hillt ki fogjuk rakni
több mint 11 éve
Hát legalább nem teljes szezon, de most már összeszedhetné magát, a liga egyik legjobb safetyje válhatna belőle."The Giants' offense is utilizing three-receiver packages "on almost every play" during OTAs.
Beat writer Jordan Raanan described new OC Ben McAdoo's scheme as "a spread-'em-out offense that utilizes a "ton" of screen passes, "quick-timing horizontal patterns, and three-step drops." It's much different from OC Kevin Gilbride's old vertical attack, and resembles the Packers' system. Rueben Randle and Odell Beckham will play outside, with Victor Cruz manning the slot."
Furcsa lesz majd ennyi Gilbride után, még a végén nem fogjuk előre tudni, hogy milyen play jön 😊
több mint 11 éve
BREAKING NEWS: Will Hill has been suspended for the first 6 reg. season games for violating the NFL Policy for Substances of Abuse.Hill will be eligible to return to the Giants’ active roster on Monday, October 13 following the team’s October 12 game against the Philadelphia Eagles.Hill is eligible to participate in all offseason and preseason practices and games.
több mint 11 éve
Nagyon az elejèn vagyunk, próbálkoznak. De szerintem is valószínű, ha Beatty nem 100-as akkor Brown lehet az LT. Snee-ről Coughlin azt mondta, hogy jól néz ki 😊 Majd ahogy kapja a terhelést kiderülhet hogy bírja. John Jerry nem edz, műtik a bokáját, és Herman sem 100-as még a műtét után. Richburg egyre közelebb az RG pozicióra.Hogy érzitek? Ha Snee-nek nem fog menni úgy a játék, akkor helyette valószínűleg RG-be Richburg megy majd. Őszintén nekem nagyon tetszik, egyedül Brewer LT ami miatt fogom a fejemet picit.Ez még nagyon sokat változhat + szerintem ha Beatty ismét kidőlne/rossz lenne (ugyebár még lábadozik), akkor Charles Brown lenne a LT. Snee alternatívájaként ott van John Jerry is, de Richburg bármelyik belső poszton kezdhetne már újonkcént is.Asbee
FIRST STRING
(LT) James Brewer, (LG) Geoff Schwartz, (C) J.D. Walton, (RG) Chris Snee, and (RT) Justin PughGiantsMLBhunter
több mint 11 éve
Hogy érzitek? Ha Snee-nek nem fog menni úgy a játék, akkor helyette valószínűleg RG-be Richburg megy majd. Őszintén nekem nagyon tetszik, egyedül Brewer LT ami miatt fogom a fejemet picit.Ez még nagyon sokat változhat + szerintem ha Beatty ismét kidőlne/rossz lenne (ugyebár még lábadozik), akkor Charles Brown lenne a LT. Snee alternatívájaként ott van John Jerry is, de Richburg bármelyik belső poszton kezdhetne már újonkcént is.
FIRST STRING
(LT) James Brewer, (LG) Geoff Schwartz, (C) J.D. Walton, (RG) Chris Snee, and (RT) Justin PughGiantsMLBhunter
több mint 11 éve
Hogy érzitek? Ha Snee-nek nem fog menni úgy a játék, akkor helyette valószínűleg RG-be Richburg megy majd. Őszintén nekem nagyon tetszik, egyedül Brewer LT ami miatt fogom a fejemet picit.FIRST STRING
(LT) James Brewer, (LG) Geoff Schwartz, (C) J.D. Walton, (RG) Chris Snee, and (RT) Justin Pugh
több mint 11 éve
Will HIll fellebbezése állítólag összejöhet, nem lenne rossz...AsbeeAz enyhe kifejezés.
Még több jó hír: Eli és Wilson is edzenek az OTAkon.
www.bigblueview.com/2014/5/28/5757824/eli-manning-taking-part-in-new-york-giants-first-ota
több mint 11 éve
Will HIll fellebbezése állítólag összejöhet, nem lenne rossz...
több mint 11 éve
Mondjuk azt remélem, hogy Grimble rosteren tud maradni. Maradnia kellett volna még egy évet a USC-n és azt mondják több van benne annál, mint amit ott produkált. Viszont ha ilyen társak mellett sem tud majd 53-as keretbe kerülni, akkor nem is tudom... Kellen Davis tök felesleges igazolás volt (Pascoe-t kellett volna megtartani), remélem Robinson és Donnell is beelőzi őt a rangsorban. Mondjuk én tőlük sem nézek ki sokat. Robinson blokkoló TE volt egyetemen, alig volt egy-két elkapása. Nálunk két év alatt gyakorlatilag pályára sem lépett, tavaly képtelen volt egészséges maradni. Anno a pro day-en jó volt a felmérőkön és nagyjából ennyi upside-ja van. Szerintem Donnellben több reményünk lehet, bár neki sem vagyok nagy rajongója. Annyi maradt meg róla tavalyról, hogy talán a Bears ellen elcsúszott a route közben, amiből majdnem INT lett, egyszer pedig kifutott az end zone-ból... Mondjuk ő legalább nem sérült meg az első kickoff után😀
több mint 11 éve
húh milyen harc lesz a kezdő TE posztért kb a ki a kevésbé szarabb...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
(Kelcy Quarles) Ha rövid pórázon tartják,akkor jól járhatunk vele,ha nem akkor egy Will Hill 2.0. Did the New York Giants find themselves a diamond in the rough when they signed DT Kelcy Quarles as an undrafted rookie free agent? If he can keep himself in check, they very well may have. But like Will Hill, there's always that risk.
www.giants101.com/2014/05/18/did-new-york-giants-get-a-steal-in-udfa-kelcy-quarles/
több mint 11 éve
Azért a 2. SB-on Brady nagyon nagyon sok ideig azt csinált amit akart, egymás után tizenvalahány jó átadása is volt és a defensive endek közül igazán extraklasszis teljesítményt csak Tuck nyújtott. Az 1. héttől nézve JPP-n kívül olyan dominánsak sem voltak, ezt a Super Bowlt köszönjék meg neki és Eli-nak. De igazából kár túlragozni, mindenki azt gondol amit akar, jó lenne ha újra ez lenne a legnagyobb probléma😀Nem ferdítés, azért írtam h nagyrészt (ami alatt azt értem h meghatározó szerepe volt - dominánsabb teljesítményt nyújtottak, mint pl a sec), mert tiszta sor h a többiek is hozzátették a magukét. Ha csak magukat a sb-okat nézzük, elég szembetűnő h Bradyt nem hagytuk élni, ergo elég nagy szerepe volt a pass rushnak. (Egy jó Eli nélkül sem ment volna, de attól még nem ferdítés az h nagy része volt benne a pass rushnak.)Szsziszkaa közelmúltban a 2 sb-t nagyrészt a pass rushunknak köszönhetően nyertük. 2011/12 óta pedig ugye po-ban sem voltunk.Azért ez így elég nagy ferdítés. Kb. minden második héten Manning húzta ki a csapatot a szarból úgy, hogy ligautolsó futójátékunk volt. A védelem sem volt valami erős az alapszakaszban, egyedül JPP. A rájátszásra ez azért szerencsére megváltozott, mindenki felpörgött. Kellett is nagyon a SB-on a két sack Tucktól, de pl. ott volt Blackburn pickje is a védelemben. Eli pedig nem véletlenül lett MVP, 75%-os pontossággal passzolt és a labdát sem adta el egyszer sem. Bárki bármit mond azt a Super Bowlt összességében a passzjáték nyerte meg elsősorban nekünk. De ha már a secondary, akkor nézzük meg a Seattle-t, náluk pl. őket emelik ki (amellett, hogy a védőfal is igencsak jó) abból a brutál védelemből.Asbee
Szsziszka
több mint 11 éve
Nem ferdítés, azért írtam h nagyrészt (ami alatt azt értem h meghatározó szerepe volt - dominánsabb teljesítményt nyújtottak, mint pl a sec), mert tiszta sor h a többiek is hozzátették a magukét. Ha csak magukat a sb-okat nézzük, elég szembetűnő h Bradyt nem hagytuk élni, ergo elég nagy szerepe volt a pass rushnak. (Egy jó Eli nélkül sem ment volna, de attól még nem ferdítés az h nagy része volt benne a pass rushnak.)a közelmúltban a 2 sb-t nagyrészt a pass rushunknak köszönhetően nyertük. 2011/12 óta pedig ugye po-ban sem voltunk.Azért ez így elég nagy ferdítés. Kb. minden második héten Manning húzta ki a csapatot a szarból úgy, hogy ligautolsó futójátékunk volt. A védelem sem volt valami erős az alapszakaszban, egyedül JPP. A rájátszásra ez azért szerencsére megváltozott, mindenki felpörgött. Kellett is nagyon a SB-on a két sack Tucktól, de pl. ott volt Blackburn pickje is a védelemben. Eli pedig nem véletlenül lett MVP, 75%-os pontossággal passzolt és a labdát sem adta el egyszer sem. Bárki bármit mond azt a Super Bowlt összességében a passzjáték nyerte meg elsősorban nekünk. De ha már a secondary, akkor nézzük meg a Seattle-t, náluk pl. őket emelik ki (amellett, hogy a védőfal is igencsak jó) abból a brutál védelemből.Asbee
Szsziszka
több mint 11 éve
Ayers korrekt játékos, Denverben kedvelte mindenki, csak Ware érkezése után drága lett volna backupnak itt tartani. Biztos vagyok benne, hogy elégedettek lesztek a teljesítményével. DRC-ben kicsit nagyobb kockázatot érzek, viszont benne jóval több a potenciál is. Denverben nagyszerű évet zárt, ha itt is azt hozza, akkor az NFL egyik legjobb cornerét fogjátok a pályán látni. Viszont elég hangulatember, nem tudom, hogy azután, hogy megkapta a hosszú távú deal-t, mennyi motiváció maradt benne.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
a közelmúltban a 2 sb-t nagyrészt a pass rushunknak köszönhetően nyertük. 2011/12 óta pedig ugye po-ban sem voltunk.Azért ez így elég nagy ferdítés. Kb. minden második héten Manning húzta ki a csapatot a szarból úgy, hogy ligautolsó futójátékunk volt. A védelem sem volt valami erős az alapszakaszban, egyedül JPP. A rájátszásra ez azért szerencsére megváltozott, mindenki felpörgött. Kellett is nagyon a SB-on a két sack Tucktól, de pl. ott volt Blackburn pickje is a védelemben. Eli pedig nem véletlenül lett MVP, 75%-os pontossággal passzolt és a labdát sem adta el egyszer sem. Bárki bármit mond azt a Super Bowlt összességében a passzjáték nyerte meg elsősorban nekünk. De ha már a secondary, akkor nézzük meg a Seattle-t, náluk pl. őket emelik ki (amellett, hogy a védőfal is igencsak jó) abból a brutál védelemből.
Szsziszka
több mint 11 éve
a mi csoportunkban mind a három QB komoly... (decemberig még Romo is az) Ha nem lesz érdemi pass rush,akkor szart sem ér az erősítés a secondary-be ,mert dobálózni azt tudnak mindhárman ha lesz rá idejük... Én ettől félek inkább,nem a D fal közepétől...oziboziSztem jogos az aggodalom. Egyik oldalról: a közelmúltban a 2 sb-t nagyrészt a pass rushunknak köszönhetően nyertük. 2011/12 óta pedig ugye po-ban sem voltunk.
Másik oldalról: A 2012/13 v. a 2013/14 szezonhoz képest nincs komoly visszaesés (ha egyáltalán van). Az érdekes h tavaly ilyen pass rush-sal szépen helyt állt a védelem.
Schwartzot és DRC-t tartják a legnagyobb fa fogásainknak - egyébként teljesen jogosan - és hajlamos mindenki elmenni az Ayers igazolás mellett. Nem azt mondom h óriási sztárt hoztunk, de sztem nagyon okos igazolás Reese részéről. Tuck-hoz képest nem jelentős visszaesés sztem. A profootballfocus.com (az NFL játékosok teljesítményéről egyik legkomolyabb statisztikákat vezető szakportál) Tuckkal kb azonos hatékonyságúnak ítéli futás ellen Ayerst, és ha jól tudom pass rush-ban se sokkal van elmaradva. Volt már róla szó h Tuck a 11-ből 6 sacket a Redskins elleni 2 meccsen hozott össze. A maradék 14 meccsen össz. 5-öt. Ayers 5,5 -öt szerzett a szezonban úgy h nem volt végig kezdő. Utóbbi teljesítményét az évek során az is befolyásolta h olb-től kezdve dt-n át de-ig mindenhol játszatták. Nyilatkozta is h örült neki h Del Rio végre az igazán neki való 4-3 de poszton számított rá. Ha azt is hozzávesszük h kb fele annyiért jött, mint Tucknak kellett volna fizetnünk, és fiatalabb is, akkor pláne jó igazolás. Nem azt mondom h pályafutását tekintve Tuck szintű játékos, meg utóbbi vezére is volt a d-line-nak, de az utóbbi 1-2 év teljesítménye alapján nincs komoly visszalépés sztem. Sőt azt gondolom h Ayers versenyben lesz a másik kezdő posztért Kiwivel (azt nem tudom h Moore mennyire tud majd beleszólni).
Szóval remény van a pass rush javulására. Főként 2 dolog kell hozzá: JPP egészséges maradjon és Moore előrelépjen.
több mint 11 éve
Absz egytértek ezzel, nincs akkora gáz, mert két éve gyengébb a passrush, rosszabb nem nagyon lehet, inkább jobb. Mondjuk az más kérdés, hogy a kiugró szereplésre, po-ra csak az erős passrush esetén van esély. Ha nem lépünk előre itt, akkor az lesz mint tavaly, megfogjuk a futást, de nem lesz a védelem képes a passzjátékot megállítani.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
a mi csoportunkban mind a három Qb komoly... (decemberig még Romo is az) Ha nem lesz érdemi pass rush,akkor szart sem ér az erősítés a secondary-be ,mert dobálózni azt tudnak mindhárman ha lesz rá idejük... Én ettől félek inkább,nem a D fal közepétől...ozibozi2012-ben Tuck 4, Umenyiora 6, JPP 6,5 sacket szerzett. Osit el is engedtük, idén pedig mehetett Tuck is. Amilyen igazolások voltak lazán megtarthattuk volna őt. JPP-ben meg bízni kell nincs mese és állítólag teljesen más mentalitással is kezdte el az edzéseket, mint tavaly. Ezt a teljesítményt, amit anno ezek a nevek mutattak simán hozni fogja Kiwanuka és Ayers is, előbbi ráadásul belement a fizetéscsökkentésbe is, utóbbi meg fillérekért érkezett. Melléjük kell berobbannia Damontre Moore-nak, aki erre minden segítséget meg is kap majd. A special teamben csinált bravúros játékokat (és offside-okat is, amin viszont lehet javítani), a játékhoz tehát van érzéke. Megbíznak benne és egy ideig még a rookie szerződésével fog játszani, ezért is erősítettek máshova.
Azt most felejtsük el, hogy újra lesz 3-4 olyan defensive endünk, akiknek 4-5 millió dolláros szerződéseket fogunk adni. Egyszerűen nem fér bele és máshova is kell az erősítés. Most úgy tűnik lesz végre néhány évig egy korrekt LB sorunk és ha megsérül az egyik CB azon sem kell majd aggódni, hogy vajon ki ellen fog beégni Hosley. Ha csak a defensive endeket nézzük, akkor ez most bőven jobb lépésnek tűnik mint egy olyan játékosnak milliókat adni, aki vagy jó lesz vagy nem.
több mint 11 éve
a mi csoportunkban mind a három QB komoly... (decemberig még Romo is az) Ha nem lesz érdemi pass rush,akkor szart sem ér az erősítés a secondary-be ,mert dobálózni azt tudnak mindhárman ha lesz rá idejük... Én ettől félek inkább,nem a D fal közepétől...
több mint 11 éve
Ha mindenki odateszi magát az 1. OTA-től kezdve, akkor biztosan nem a tavalyi offense-t fogjuk látni. Azért ha azt nézzük érkezett 5 új játékos. A másik, hogy a hibákat elég jól ki szoktuk javítani. 2012-ben nagyon rossz volt a run D, tavaly az volt az egyik erősség. 2011-ben döcögött a futás, 2012-ben nem volt rossz a futójátékunk. 2010-ben össze-vissza elejtették a labdát futóink, 2011-ben sokkal jobban ügyeltünk a labda megtartására. Coughlint ismerve tutira a támadófal lesz az elsődleges prioritás és ha nem is lesz újra elit falunk, de egy korrekt teljesítmény simán kinéz. Új OC is jött, Gilbride utána tuti üdítően fog hatni McAdoo a játékosokra.Persze ebben benne van az is, hogy visszaesik a védelem, de ott van JPP, Beason, DRC, Rolle, Amu, nekik azért vinniük kell ezt a védelmet és a nevük garanciát kell, hogy jelentsen egy liga első feléhez tartozó védelemnek. Ha mégse, akkor nem a megfelelő játékosokkal hosszabbítottunk szerződést és hoztunk újakat...