New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Én úgy értettem 8-8-at elsősorban, hogy megint nem leszünk kiemelkedőek, jók, de annyira rosszak sem, hogy az jelentős változást eredményezzen. Langyos víz.
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Kezdődik a tavalyi, Snee sérülése állítólag nemigen javul. Remélem odafenn észbe kapnak és nem ismételik meg a tavalyit, mert az nem lesz szép. Nem lenne rossz ha Mosley be tudna lépni a helyére (sajnos nem valószínű), akkor az 5-ből 4 tuti emberünk lehetne a következő pár évre.Asbee
Elnézve az eddigi holtszezonunkat, idén is egy jó kis 8-8 lesz ebben a csapatban.Winters
ezzel a tippel sosem lehet nagyot bukni! 😊
és + 1 w már PO lehet
mondjuk nagyon nem mindegy hogyan is alakul majd ki! az elején bénázunk és a végére ugyan belejövünk, de akkor már bőven késő , vagy
megindulunk aztán egy második szakaszos bénázással lemaradunk!

inkább az első forgatókönyv a valószínűbb , csak nem mindegy mikor kapjuk el a fonalat!(mert én azért bízom benne hogy elkapjuk 😊 )
több mint 11 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Kezdődik a tavalyi, Snee sérülése állítólag nemigen javul. Remélem odafenn észbe kapnak és nem ismételik meg a tavalyit, mert az nem lesz szép. Nem lenne rossz ha Mosley be tudna lépni a helyére (sajnos nem valószínű), akkor az 5-ből 4 tuti emberünk lehetne a következő pár évre.Asbee
Elnézve az eddigi holtszezonunkat, idén is egy jó kis 8-8 lesz ebben a csapatban.
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 442
Egy fickó nem kedveli túlságosan a legendát !  www.nj.com/giants/index.ssf/2014/07/michael_strahan_threatened_by_homeless_man_with_knife_demanding_to_see_giants_legend.html
több mint 11 éve
Henderson New York Giants 1 077
így uborkaszezonra egy kis Wilson "pattogás"  instagram.com/p/pwemyvjX8n/
Közvetlenül camp előtt (júl 21) lesz egyébként a következő vizsgálat, reméljük jó hírekkel.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Fogtok Fantasy ligát indítani?NYG98
Blognak biztos nem lesz, alapból nem vagyok oda fantasy-ért és nem is pörgött igazán az egész, ha valaki akar akkor indít

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
KingMike8 New York Giants Oregon Ducks 8
Fogtok Fantasy ligát indítani?
több mint 11 éve
One potential bit of news is Reese hinting that veteran guard Chris Snee might be unable to play if his injured elbow does not respond in the next few weeks. Reese said "the jury's still out," adding that Snee was "not doing great this spring."

"We'll see in the next few weeks if he's going to be able to help us or not. I think he will make a decision one way or the other. We'll see where that goes."

Szerintem Snee teste feladta sajnos, neki is és a csapatnak is be kell látnia, hogy ez már nem megy, Reese nyilatkozata alapján nem is fognak sokat vacakolni vele idén.

JPP esetében már jobb a helyzet, legalábbis JR szerint:
"He looked terrific this spring. He's 100 percent healthy. We expect him to come back and be a game-changer for us."

több mint 11 éve
Kezdődik a tavalyi, Snee sérülése állítólag nemigen javul. Remélem odafenn észbe kapnak és nem ismételik meg a tavalyit, mert az nem lesz szép. Nem lenne rossz ha Mosley be tudna lépni a helyére (sajnos nem valószínű), akkor az 5-ből 4 tuti emberünk lehetne a következő pár évre.

több mint 11 éve
Úgy látszik mindig ér meglepetés itt is...😀 Éltem már akkor, bár aktív meccsrejáró csak az ezredforduló környékén lettem, de az MB1-t hagyjuk meg inkább soccer topic-nak

több mint 11 éve
bocsi a jagger győzött
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Off ha te soproni vagy , akkor tudnod kéne (EMDSZ), lehet nem is éltél akkor, amikor a diósgyőrieket, had ne mondjam kiket elintéztünk
...OSZTÁLYOZÓ... az ,egész város izzott,a' főtérazfőtér' és nem Matáv ,hanem SLC hogy pár évet emlékezzünk ...😊tele volt a város (és/de bent maradtunk az első évben)
:
) az osztályozón pl. először a hatvani Oravecz miért nem rúgta be a 11-est? ( osztályozó???)segítek (konzervgyár) segítek Laczó Pista elintézte, vagy én ? ki tudja... (én tudom) Tóth Dénes volt az akkori hatvani korrekt csávó(ellenfél, aki nem akart feljutni ,mert a hatvani konzerv megaszondta , hogy nincs pénz..)ennyi, és akkor még nem volt Tippmix...😕

............néha a Győrfi, és nem Sándor István (mert az máskor volt , és Stadler FC )) vagy (csak)Csernai Pali bácsi a Gellértből (szálloda) ,ahol nem a Bayern fizette cehhet,de nem is Paul Breitner,aki megbuktatta a magyar edzőt Lórántot (is) ...(Ö legalábbis így élte meg... és vlsz így is van ( nekem ezt pali bácsi mondta gőzben,nem hiszem, hogy direkt hazudott volna (10-szer?)...őt is megbuktatták a bajnoki cím után...megigérték neki, hogy csapatot építhet este, reggelre már kirúgták...és ezt soha nem heverte ki, mint ahogy a sajtót se... és az elveszített meccs, az volt neki a soha mááááár (E.A.P)
Azért Breitnerrel ,ennek ellenére nehéz volt eldönteniük, hogy ki ivott többbbbbbet reggelre...(mindig Breitner győzött,de a legtöbbet is futotta másnap,nem az edzésen, hanem a meccsen) Így se könnyű, de vlsz a legtöbbet a Perkovátz ivott!ozibozi
de kurva jót röhögtem így kora reggel! 😊
több mint 11 éve
ozibozi
Két sör és három dupla whiskeyt fogyasztottam péntek esti lazításként, de ez is vajmi kevésnek bizonyult eme eszmefuttatás értelmezéséhez, gyanítom, hogy ez a mennyei bajnokság történetevel kapcsolatos ismereteim háinya mellett, betudható annak is, hogy a megaloktáshoz sokkal komolyabb mértékű fogyasztás volt szükséges.

ON:

JWill állítólag felpakolt némi imzot, valamint jól mozgott az edzéseken, ennek köszönhetően abszloút Paysinger elé került, full-time WLBként számolunk vele. Én bírtam eddig is, ha tényleg tud javulni futás ellen, jó kis all-around LB válhat belőle.

több mint 11 éve
Érkezett Everett Dawkins (DT) és Demarcus Love (OT), távozott Eathyn Manumaleuna (DT) és Steven Baker (OT).

több mint 11 éve
A foci az foci minden pozícióban nyilatkozta Jameel McClain miután kiderült elsődleges variációként ő fog Beason helyén játszani. Szerinte nem fog neki gondot okozni a ILB pozíció ,hiszen 6 éves tapasztalata van,és elég jónak tartja magát a középső pozícióba is,...Erős oldal vagy a közepe ( 3-4 vagy 4-3 felállás) neki mindegy ,mert bárhol tud játszani ahol a Giants-nek szüksége van rá ... érzi a felelősséget ami a védelem irányításával jár... szóval ha fele olyan jól teljesít,amilyen magabiztos a szimpatikus LB akkor... hajrá ! Szeptemberben kiderül...😊
 www.northjersey.com/sports/football/giants-lb-mcclain-fills-beason-s-shoes-1.1037062
a végén még vicceskedik kicsit:
"I’m skilled, that’s it," he said with a smile. "It is a little different, but football is football. A lot of people try and make football differently than what it is. Most important is knowing what you’re doing, how to get people lined up and how to play football.
"That’s football at any position."
több mint 11 éve
 www.bigblueview.com/2014/6/17/5817550/ny-giants-mini-camp-day-1-practice-report-chris-snee-odell-beckham-injury
Chris Snee out with elbow issue
több mint 11 éve
Jacquian Williams-t tutira beleírtam, hogy ott lehet passz ellen, csak sajnos ő nem all down LBAsbee
És tényleg ott van, bocsánat, valahogy átsiklottam felette.

több mint 11 éve
Jacquian Williams-t tutira beleírtam, hogy ott lehet passz ellen, csak sajnos ő nem all down LB

több mint 11 éve
Unatkoztam kicsit:

Valóban olyan gyenge lett a defense?Asbee
Jó lett. Mondjuk én Tuck pótlására Ayerst esélyesebbnek tartom. Sokat vártam/várok én is Mooretól, de OTAs képeken eléggé "vízipókosnak" láttam, tavaly is vékonynak tűntek a karjai, most még pocakot is eresztett. Persze lehet, hogy rosszul láttam, vagy hogy így is nagy király lesz.

Linebackereknél hiányolom kicsit JWill-t, hasznos lehet ő is, főleg passz ellen, bár tény, hogy alapfelállásban valószínűleg nem sokat lesz a pályán.

A DL sokat gyengült, halkan mondom, de ligaszinten nem túl erősnek ítélem (hú de finom voltam). Persze lehet JPP 2011 lesz, de inkább 2012-3.
33 sackje volt összesen a csapatnak, ebből 14et a távozók hoztak össze. És ezen a területen nem erősödtek, sőt.ulpianus
Én azért ennyire nem vagyok borúlátó, de lehet, hogy csak elvakult fanságom miatt. Középen szerintem nem gyengültünk semmit, jó lett volna ha marad Joseph, de őt egy az egyben képes helyettesíteni Hankins. Kérdés, hogy mennyire öregszik Cullen Jenkins, de a Bromley-Quarles párosból egyet csak be tudunk építeni jól a rotációba, így itt megleszünk. A széle már gázosabb, tavaly is ott voltunk gyengébbek. Kiwi a tavalyi teljesítménye alapján használhatatlan, Moore és JPP lutri. Ayers viszont szerintem képes lehet Tuckot pótolni futás ellen és azért a viszonylag sok sack ellenére Tuck is ebben jeleskedett leginkább. Szóval szerintem nem kellenek csodák ahhoz, hogy itt hozzunk legalább egy tavalyi szintet vagy akár jobbat. Azt mondjuk így sem vitatom, hogy ligaszinten ez nem egy erős DL. A jobb számok elérésében viszont bőven segíthet a megerősített secondary. A kérdéses LB sor meg persze ronthatja a futás elleni teljesítményt, de konkrétan a DLinetól én nem várok visszaesést.

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Unatkoztam kicsit:

Tetszik. Mégis pár észrevétel külsősként.
Lábtörésről mindig azt mondják, simán gyógyul, de azért ezzel páran egész szezont is kihagynak. Illetve jó formájukat csak jóval később nyerik vissza, mint előzetesen azt beharangozzák. Akkor marad az általad írt három kérdőjel.
A DL sokat gyengült, halkan mondom, de ligaszinten nem túl erősnek ítélem (hú de finom voltam). Persze lehet JPP 2011 lesz, de inkább 2012-3.
33 sackje volt összesen a csapatnak, ebből 14et a távozók hoztak össze. És ezen a területen nem erősödtek, sőt.

Viszont McBride liga szinten is az egyik legjobb slot CB, kár őt kitenni szélre. Főleg, mivel ott van DRC, aki hangulatember, de jó játékos. Thurmond sérülése (és felfüggesztése) előtt jó volt a liga legjobb secondary egységében. Q. Demps megfelelő csere safety. Jó DB sor lehet ez.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
idézetekre figyelj oda, nem az első ilyen tőled

több mint 11 éve
Unatkoztam kicsit:

ehhez kapcsolódva , ezt a táblázatot tegnap Justin Tuck twitterezte, figyelmeztetéssel megspékelve pont ebben a kérdésben...
 bleacherreport.com/articles/2099104-new-york-giants-defense-could-be-in-trouble?utm_medium=referral&utm_source=t.co

több mint 11 éve
Unatkoztam kicsit:

Valóban olyan gyenge lett a defense?

több mint 11 éve
nagyon komoly gyüjtemény  kickoffcoverage.tumblr.com/tagged/32nyg
több mint 11 éve
Ő nyilatkozta ezt nem én. Sajnos reálisan nézve több esély van rá, hogy nem látjuk már a pályán. Ha most nem bíznak térdében a csapatok, akkor 2 hónap múlva sem fognak. Nem ő az egyetlen DB akinek nincs csapata és egy IR-re került játékost nem olyannal fognak helyettesíteni akinek a térdében nem bíznak.Asbee
Tudom, hogy nem te találtad ki, de Jared Allen is vissza akart vonulni. Teljesen más a két eset persze, de szerintem nem több ez TT részéről, mint figyelemfelkeltés, persze ha tényleg nem kell senkinek a szezon kezdetéig, akkor elhiszem, hogy megfontolja a visszavonulást.

Más: Aláírt Bromley, ezzel megvan minden rookie szerződése.
Lesz még egy Manningünk is, Terrell Manning LBt igazoltuk, őszintén szólva semmit nem tudok róla, érdekes lesz majd hogy áll fel a LB sor TCben Beason nélkül.