New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Jacquian Williams-t tutira beleírtam, hogy ott lehet passz ellen, csak sajnos ő nem all down LBAsbeeÉs tényleg ott van, bocsánat, valahogy átsiklottam felette.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Jacquian Williams-t tutira beleírtam, hogy ott lehet passz ellen, csak sajnos ő nem all down LB
több mint 11 éve
Unatkoztam kicsit:Jó lett. Mondjuk én Tuck pótlására Ayerst esélyesebbnek tartom. Sokat vártam/várok én is Mooretól, de OTAs képeken eléggé "vízipókosnak" láttam, tavaly is vékonynak tűntek a karjai, most még pocakot is eresztett. Persze lehet, hogy rosszul láttam, vagy hogy így is nagy király lesz.
Valóban olyan gyenge lett a defense?Asbee
Linebackereknél hiányolom kicsit JWill-t, hasznos lehet ő is, főleg passz ellen, bár tény, hogy alapfelállásban valószínűleg nem sokat lesz a pályán.
A DL sokat gyengült, halkan mondom, de ligaszinten nem túl erősnek ítélem (hú de finom voltam). Persze lehet JPP 2011 lesz, de inkább 2012-3.Én azért ennyire nem vagyok borúlátó, de lehet, hogy csak elvakult fanságom miatt. Középen szerintem nem gyengültünk semmit, jó lett volna ha marad Joseph, de őt egy az egyben képes helyettesíteni Hankins. Kérdés, hogy mennyire öregszik Cullen Jenkins, de a Bromley-Quarles párosból egyet csak be tudunk építeni jól a rotációba, így itt megleszünk. A széle már gázosabb, tavaly is ott voltunk gyengébbek. Kiwi a tavalyi teljesítménye alapján használhatatlan, Moore és JPP lutri. Ayers viszont szerintem képes lehet Tuckot pótolni futás ellen és azért a viszonylag sok sack ellenére Tuck is ebben jeleskedett leginkább. Szóval szerintem nem kellenek csodák ahhoz, hogy itt hozzunk legalább egy tavalyi szintet vagy akár jobbat. Azt mondjuk így sem vitatom, hogy ligaszinten ez nem egy erős DL. A jobb számok elérésében viszont bőven segíthet a megerősített secondary. A kérdéses LB sor meg persze ronthatja a futás elleni teljesítményt, de konkrétan a DLinetól én nem várok visszaesést.
33 sackje volt összesen a csapatnak, ebből 14et a távozók hoztak össze. És ezen a területen nem erősödtek, sőt.ulpianus
több mint 11 éve
Unatkoztam kicsit:Tetszik. Mégis pár észrevétel külsősként.
Lábtörésről mindig azt mondják, simán gyógyul, de azért ezzel páran egész szezont is kihagynak. Illetve jó formájukat csak jóval később nyerik vissza, mint előzetesen azt beharangozzák. Akkor marad az általad írt három kérdőjel.
A DL sokat gyengült, halkan mondom, de ligaszinten nem túl erősnek ítélem (hú de finom voltam). Persze lehet JPP 2011 lesz, de inkább 2012-3.
33 sackje volt összesen a csapatnak, ebből 14et a távozók hoztak össze. És ezen a területen nem erősödtek, sőt.
Viszont McBride liga szinten is az egyik legjobb slot CB, kár őt kitenni szélre. Főleg, mivel ott van DRC, aki hangulatember, de jó játékos. Thurmond sérülése (és felfüggesztése) előtt jó volt a liga legjobb secondary egységében. Q. Demps megfelelő csere safety. Jó DB sor lehet ez.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
idézetekre figyelj oda, nem az első ilyen tőled
több mint 11 éve
Unatkoztam kicsit:
ehhez kapcsolódva , ezt a táblázatot tegnap Justin Tuck twitterezte, figyelmeztetéssel megspékelve pont ebben a kérdésben...
bleacherreport.com/articles/2099104-new-york-giants-defense-could-be-in-trouble?utm_medium=referral&utm_source=t.co
több mint 11 éve
Ő nyilatkozta ezt nem én. Sajnos reálisan nézve több esély van rá, hogy nem látjuk már a pályán. Ha most nem bíznak térdében a csapatok, akkor 2 hónap múlva sem fognak. Nem ő az egyetlen DB akinek nincs csapata és egy IR-re került játékost nem olyannal fognak helyettesíteni akinek a térdében nem bíznak.AsbeeTudom, hogy nem te találtad ki, de Jared Allen is vissza akart vonulni. Teljesen más a két eset persze, de szerintem nem több ez TT részéről, mint figyelemfelkeltés, persze ha tényleg nem kell senkinek a szezon kezdetéig, akkor elhiszem, hogy megfontolja a visszavonulást.
Más: Aláírt Bromley, ezzel megvan minden rookie szerződése.
Lesz még egy Manningünk is, Terrell Manning LBt igazoltuk, őszintén szólva semmit nem tudok róla, érdekes lesz majd hogy áll fel a LB sor TCben Beason nélkül.
több mint 11 éve
Ő nyilatkozta ezt nem én. Sajnos reálisan nézve több esély van rá, hogy nem látjuk már a pályán. Ha most nem bíznak térdében a csapatok, akkor 2 hónap múlva sem fognak. Nem ő az egyetlen DB akinek nincs csapata és egy IR-re került játékost nem olyannal fognak helyettesíteni akinek a térdében nem bíznak.Nagy esély van TT visszavonulására. Több csapatot is meglátogatott, de mindenki fél térde miatt. Full nem értem az egészet, tavaly megmutatta, hogy egészséges tud maradni és a körülményekhez képest a játéka is teljesen rendben volt. Igaz a sebessége megkopott már, de szerelni még mindig tud, egy hibrid CB/S szerepkör igencsak feküdne neki, oldalvonal mellé viszont nem szabadna kirakni.AsbeeÉn nem hinném, hogy visszavonul, jönnek a TC-s sérülések és egyből lesz csapata. Bírtam őt, szurkolok neki, hogy legyen még pár jó éve.Henderson
több mint 11 éve
Nagy esély van TT visszavonulására. Több csapatot is meglátogatott, de mindenki fél térde miatt. Full nem értem az egészet, tavaly megmutatta, hogy egészséges tud maradni és a körülményekhez képest a játéka is teljesen rendben volt. Igaz a sebessége megkopott már, de szerelni még mindig tud, egy hibrid CB/S szerepkör igencsak feküdne neki, oldalvonal mellé viszont nem szabadna kirakni.AsbeeÉn nem hinném, hogy visszavonul, jönnek a TC-s sérülések és egyből lesz csapata. Bírtam őt, szurkolok neki, hogy legyen még pár jó éve.
több mint 11 éve
Nagy esély van TT visszavonulására. Több csapatot is meglátogatott, de mindenki fél térde miatt. Full nem értem az egészet, tavaly megmutatta, hogy egészséges tud maradni és a körülményekhez képest a játéka is teljesen rendben volt. Igaz a sebessége megkopott már, de szerelni még mindig tud, egy hibrid CB/S szerepkör igencsak feküdne neki, oldalvonal mellé viszont nem szabadna kirakni.
több mint 11 éve
A pályán kívül Rolle a főnök, a játékokat pedig Paysinger át tudja hívniBeasonnak eltört a lába, kihagy kb. 3 hónapotAsbeeFasza. Van 1 értelmes LB-n végre, erre nem lesérül...még "szerencse", hogy most hagy ki 3 hónapot, mert így csak néhány meccset kell kihagynia. De ki fogja helyettesíteni addig is? Ki lesz vezér a D-ben, talán Rolle vagy JPP?balu10
több mint 11 éve
Beasonnak eltört a lába, kihagy kb. 3 hónapotAsbeeFasza. Van 1 értelmes LB-n végre, erre nem lesérül...még "szerencse", hogy most hagy ki 3 hónapot, mert így csak néhány meccset kell kihagynia. De ki fogja helyettesíteni addig is? Ki lesz vezér a D-ben, talán Rolle vagy JPP?
több mint 11 éve
Beasonnak eltört a lába, kihagy kb. 3 hónapot
több mint 11 éve
Dávid Kornél mondta egyik Trash Talkban (és azért van benne igazság) hogy ez a rengeteg statisztika a kívülállóknak, szurkolóknak szól leginkább hogy valamiféle támpontot nyújtson a játékkal ,játékosokkal kapcsolatban, legyen miből kiindulni , véleményt alkotni és azt mondjuk ezzel alátámasztani...Ilyen alapon az meg még nagyobb hülyeség mikor mi írjuk le a véleményünket, mert mi sem tudhatjuk, hogy az adott játékosnak mi kéne csinálnia. Helyén kell kezelni és akkor nincs gond. Meggyőzni senki nem fog senkit, hogy jó-e vagy nem. Nem ez alapján fog megszületni a következő SB győztes + az MVP, de azért sok hasznos dolgot megmutat. Pláne, hogy az egész oldal nemcsak ezekből az osztályozásokból áll.AsbeeA PFF jó ha úgy látják a dolgokat ahogyan mi. Akkor rosszak mikor ez másképp van😀AsbeeÉn tök irreálisnak tartom ezeket az osztályozgatásokat amiket csinálnak. Eleve mivel ebben a sportban minden mindennel összefügg, absz nem lehet így külöbn értékelgetni teljesítményeket playről playre ahogy ők teszik, főleg úgy, h fogalmuk sincs, max találgatnak, hogy az adott playben mi lehetett egy játékos feladata. Emiatt aztán rengeteg marhaság jön össze persze.Szesze
több mint 11 éve
Hogy valami pozitív is legyen, Charles James-nek és Cooper Taylornak volt egy-egy szép pickje ma. Előbbi a special teamen gunnerként is szerepel, ismerve a sztoriját csak szurkolni lehet neki
több mint 11 éve
Kezdődik...Beasont idő előtt kiskocsival vitték le edzésről. Talán jó hír, hogy elől ült rajta, nem hátul.AsbeeHát ez így is elég rosszul hangzik. A linebackereknek nem kezdődnek jól a dolgok, remélem Beason olcsóbban megússza, mint Lee meg Weatherspoon.
több mint 11 éve
bezzeg azígelsz...😊 www.profootballfocus.com/blog/2014/06/12/2014-depth-chart-philadelphia-eagles/oziboziNyugi elég nagy ökörségek vannak ott velünk kapcsolatban is. Azért egy D.Ryans C. Williams D. Jonesról ti sem mondanátok, hogy átlag alatti.......
több mint 11 éve
Kezdődik...Beasont idő előtt kiskocsival vitték le edzésről. Talán jó hír, hogy elől ült rajta, nem hátul.
több mint 11 éve
akkor lehetséges, hogy előfizetéssel visszakereshetőek a pár évvel ezelőtti táblázatok is, és akár összevethető a későbbi szerepléssel?oziboziEgészen biztosan, de most nem vagyok előfizetve, hogy megnézzem. Mindenesetre ehhez talán még előfizetés sem kell, mert maga a roster cikk szerintem elérhető tavalyról is, az publikus volt tavaly is. (Csak a mögöttes adatok nem publikusak, pl. az adott pozíció PFF grading toplistája, részletes snapre lebontott adatokkal. Ez kéne ahhoz, hogy adott játékos besorolásánál érdemben tudjunk vitatkozni a színnel, látva, hogy miért lett oda sorolva ahova, és ki van előtte meg mögötte és miért, stb.)
Szerk.: Támpontként egyébként pl. az ourlads.com is jól használható. Le lehet kérdezni a posztonkénti depth chartokat egy képernyőre, minden csapattól, így gyorsan át lehet futni, hogy pl. Cruz "HQ" minősítése - posztján elit - mennyire lenne reális. Ehhez ugye az kéne, hogy a kb. 64 WR közül (slot WR-eket külön megítélve) az elitben legyen. Kérdés persze, hogy hányat tekinthetünk posztonként elitnek? Szerintem kb. 10 egy elfogadható szám. Esetleg 15, ha a legjobb 5 WR-t kék színűnek (poszttól független elitnek) vesszük.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
akkor lehetséges, hogy előfizetéssel visszakereshetőek a pár évvel ezelőtti táblázatok is, és akár összevethető a későbbi szerepléssel?Hát ez nem valami titkos infó. Lényegében nincs NFL Network műsor, nincs olyan nap, hogy a nagyobb football siteokon - NFL.com-tól bleacherreporton át az ESPN-ig, a csapat site-októl nevesebb blogokig mindenféle - ne jönne ki valami cikk ami az ő prémium adatbázisaikra hivatkozik. Volt egy periódus amikor be is fizettem rájuk, mert már rohadtul untam, hogy nem tudom megnézni amire hivatkoznak a cikkek. 😊Egy biztos: a fél szakma az ő elemzéseiket, statisztikáikat használja, úgyhogy szarnak nevezni azért elér erős jelző.peterk2005ez az infó honnan származik?Szesze
Az oldalukon egyébként van valahol egy aloldal, ahol nagy nevű NFL szakírók, Adam Scheftertől Ian Rapoporton át Peter Kingtől Demeshek-ig, aztán csapat GM-ek, edzők, játékosügynök, stb. írnak róla, hogy mennyire komolyan használják a statjaikat. Már az előfizetéses statokat persze. Valószínűleg köztük vannak olyanok is amikre az egyszeri szurkoló elő sem fizethet.peterk2005
több mint 11 éve
Hát ez nem valami titkos infó. Lényegében nincs NFL Network műsor, nincs olyan nap, hogy a nagyobb football siteokon - NFL.com-tól bleacherreporton át az ESPN-ig, a csapat site-októl nevesebb blogokig mindenféle - ne jönne ki valami cikk ami az ő prémium adatbázisaikra hivatkozik. Volt egy periódus amikor be is fizettem rájuk, mert már rohadtul untam, hogy nem tudom megnézni amire hivatkoznak a cikkek. 😊Egy biztos: a fél szakma az ő elemzéseiket, statisztikáikat használja, úgyhogy szarnak nevezni azért elér erős jelző.peterk2005ez az infó honnan származik?Szesze
Az oldalukon egyébként van valahol egy aloldal, ahol nagy nevű NFL szakírók, Adam Scheftertől Ian Rapoporton át Peter Kingtől Demeshek-ig, aztán csapat GM-ek, edzők, játékosügynök, stb. írnak róla, hogy mennyire komolyan használják a statjaikat. Már az előfizetéses statokat persze. Valószínűleg köztük vannak olyanok is amikre az egyszeri szurkoló elő sem fizethet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
bezzeg azígelsz...😊 www.profootballfocus.com/blog/2014/06/12/2014-depth-chart-philadelphia-eagles/