New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
balu10Itt ingyen letölthető:
www.sport-video.org.ua/BBNYG030814.html

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ami nekem tetszett az esti meccsen: -öröm volt látni, hogy az idei draft class ígéretesen mozog. A Kennard-Williams páros teljesen korrekt teljesítményt nyújtott, Bromley is tetszett bár még nem vonnék le messzemenő következtetéseket egy csere OL elleni teljesítményből. Richburg nekem halovány volt nagyon. Berhe esetében pedig még szükség lesz pár meccsre, hogy kiderüljön mit tud, de jól játszott ezen meccsen. Ha Becham Jr-t is látjuk játszani és beváltja a hozzá fűzött reményeket ez egy igen jó draft lehet így erősen előzetesen kijelentve a messzi távolba.
- Marcus Harris-Corey Washington páros. Én nagyon remélem, hogy valamelyik kiszorítja Hollidayt és a tegnapi teljesítményük alapján nem is lenne meglepő. Harris szépen hozta az elkapásokat, Washington a TC-ben is jól mozog most is lehúzta azt a TD-t. Remélem a további PS meccsek is hasonlóan sikerülnek nekik. Nagy luxusnak tartanám ha egy játékost csak punt returnre tartanánk a keretben mikor más képes lenne elkapásokkal yardokat termelni. A tegnapi meccs alapján Harris párti vagyok, de Washington adottságai jobban tetszenek.
- Damontre Moore- Jonathan Hankins. Moore szétkapta azt a falat, csak így tovább! Hankins nagyot ment ott középen. Mindkét játékos remekül játszott, azt kell mondjam kezdek nem aggódni annyira D line miatt.
- Secondary. Manuel eléggé kerülte DRC-t. Passzai javarészt Amu irányába mentek, aki viszont remekül megoldotta a feladatot és nem engedett elkapásokat a Bills receivereinek. Kivéve azt a bődületes miss tackle-t a screen-nél. Ha az alapszakaszban is ennyire Amura fognak dobálni az irányítók kicsivel nagyobb felelősség fog hárulni rá, remélhetőleg megoldja. Így tudnak klasszis CB-k születni. Brown-nak és Rolle-nak nagy dolga nem akadt, maradjon is ez így 😀
- Rashad Jennings. Ilyen játékot játsszon továbbra is és nem lesz vele baj 1. RB poszton. Futásai jók voltak, elkapásokkal is tudott hozzátenni a játékhoz. 1 negyed alatt majd 50 yardot össze tudott szedni. Még lehet behúzom fantasyben! 😀
Ami nem tetszett:
- Offensive Line. Ez hogy a Bills D-line így megizzasztotta őket meglepett. Többet vártam tőlük. Eli fumble egyértelműen az övék. Öröm az ürömben hogy szvsz Walton korrektül játszott.
- Hellyel közzel a D-line. Az egyéni teljesítményekre nem lehet panasz, szinte mindenkinek volt egy szép megmozdulása, de egy így vonal szinten nem tudtak akkora nyomást gyakorolni mint az elvárható lenne tőlük. Tudjuk be ezt nekik preseasoni lustaságnak, de felpöröghetnének kicsikét. (Itt most ellent mondtam magamnak, de a szervezettségen könnyebb lesz javítani mintha egyéni képességeken kellene)
-3. RB kérdése nincs tisztázva ha Wilson nem épül fel. Cox-ot megették, bár a fal előtte 0 volt.
több mint 11 éve
A meccsről az egyéni teljesítmények értékelése itt.
több mint 11 éve
Nem csak a Sporttv-sek szoktak fent lenni, legalábbis én tavaly szedtem le onnan preseason meccset.tenyardtracker.com/index.phpSzia!
ncore.cc/login.php
Én ezeket használom, de jelenleg egyik oldalon sincs free reg.Isti81
Köszi! Ncore-om nekem is van, de ott csak a sport tv-s meccsek szoktak fent lenni. Tenyardra nem tud valaki egy accontot szerezni? Vagy csak a torrent fájlokat elküldeni a meccseink után? Volt régen nekem is oda regem, de már nem tudom melyik e-mail címről...
Balázsbalu10

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 11 éve
tenyardtracker.com/index.phpSzia!
ncore.cc/login.php
Én ezeket használom, de jelenleg egyik oldalon sincs free reg.Isti81
Köszi! Ncore-om nekem is van, de ott csak a sport tv-s meccsek szoktak fent lenni. Tenyardra nem tud valaki egy accontot szerezni? Vagy csak a torrent fájlokat elküldeni a meccseink után? Volt régen nekem is oda regem, de már nem tudom melyik e-mail címről...
Balázs
több mint 11 éve
Linkelem ide is: 10 játékos akiket érdemes figyelni a draftolt újoncokon kívülAsbee+ LB Jameel McClain középen való szereplése is érdeklődésre tarthat számot, mellette a Kennard gyerek' is (n ) agyon volt dicsérve az újságírók által...
több mint 11 éve
Linkelem ide is: 10 játékos akiket érdemes figyelni a draftolt újoncokon kívül
több mint 11 éve
tenyardtracker.com/index.phpncore.cc/login.php
Én ezeket használom, de jelenleg egyik oldalon sincs free reg.
több mint 11 éve
Eddig tudtam élőben követni a meccseket, de idéntől sajnos nem biztos, hogy menni fog (a 7-es meccseket tuti tudom nézni, de az estiket valószínű nem). Nem tudtok egy jó oldalt, ahonnan le lehetne tölteni, akár a preseason meccset is?
több mint 11 éve
A hardcore fanok élőben nézik😛 Tollefson megemlítése kemény volt😀
több mint 11 éve
Strahan beiktatási beszéde a pro HoF-ba zseniális volt 😊 a Giants fanoknak biztos tetszeni fogespn.go.com/video/clip?id=espn:11302265

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
egyébként el sem utazottPatterson kezd Hankins helyettja-ja, a holnapi meccsen még csakozibozi
www.giants101.com/2014/08/01/new-york-giants-mike-patterson-serious-about-being-a-starter/ozibozi
több mint 11 éve
Úgy érzem, nem vagyunk közutálat tárgya, sőt az is kiderült - nekem új infóként -, hogy a texasi jockey-k inkább a zígülszt gyűlölgetik: bit.ly/1nfnoSk
több mint 11 éve
Nyugtassatok meg, hogy holnap látjuk Jay Bromleyt akcióban. 😀 Rá és természetesen Rashad Jenningsre leszek a leginkább kíváncsi tőletek.iktriadMiért ne láthatnánk?😀
több mint 11 éve
Nyugtassatok meg, hogy holnap látjuk Jay Bromleyt akcióban. 😀 Rá és természetesen Rashad Jenningsre leszek a leginkább kíváncsi tőletek.
több mint 11 éve
Patterson kezd Hankins helyettja-ja, a holnapi meccsen még csak
www.giants101.com/2014/08/01/new-york-giants-mike-patterson-serious-about-being-a-starter/ozibozi
több mint 11 éve
azért az előszezont várjuk meg
több mint 11 éve
Patterson kezd Hankins helyett www.giants101.com/2014/08/01/new-york-giants-mike-patterson-serious-about-being-a-starter/
több mint 11 éve
...aki mozogni fog tudni a mindig legendásan jól sikerült 'preseason után, és max 2 injekcióval kibírja, na Ő lesz a kezdő...😛 szomorú, de igaz 😕 valsz. nem csak a TE posztra lesz igaz, ahogy minden más csapatnál...
több mint 11 éve
ez elég zomborisra sikeredett😀
több mint 11 éve
Nem biztos, hogy leszarták, csak nem akartak olyan játékost megszerezni akiben nem lettek volna 100%-ig biztosak. Nem ad elő senki semmit, csak tudjuk, hogy ez a leggyengébb pont a csapatban. Közel sem tetszik ahogy kezeltük a posztot, de ez van ezt kell elfogadni. Én speciel leginkább csak arról elmélkedtem, hogy ki lehet a legnagyobb valószínűség szerint kezdő.AsbeeAz lehet a kezdő, aki vasárnap, illetve az egész pre seasonben a legjobb teljesítményt nyújtja. Szerintem leszarjuk, hogy Robinsonra elment egy 4. körös pick, ha szart sem ér amit a pályán nyújt. Pl. Donnell már most többet tett a kezdő helyéért, mint Robinson.
több mint 11 éve
kinti kommentek között olvastam nem egyszer, hogy ha blokkolni kellenek főként, akkor inkább a 2 FB maradjon a 1TE rovására 😊oziboziBullshit. Kinn sokszor nagyobb hülyeségeket írnak, mint időnként itthon szokás. Annyit akarnak, hogy maradjon Conner és Hynoski is. Coughlin elmondta, hogy 1 FB-t tartunk meg és pont.
Értem én, hogy necces ebből kiindulni, csak már egy kicsit sok szerintem, amit mindenki előad a TE üggyel kapcsolatban. Vagy bejönnek a fiatalok, vagy nem, szerencsére lassan kiderül. Annyira leszartuk ezt a TE kérdést, hogy valakiben nagyon bízhatunk.balu10Nem biztos, hogy leszarták, csak nem akartak olyan játékost megszerezni akiben nem lettek volna 100%-ig biztosak. Nem ad elő senki semmit, csak tudjuk, hogy ez a leggyengébb pont a csapatban. Közel sem tetszik ahogy kezeltük a posztot, de ez van ezt kell elfogadni. Én speciel leginkább csak arról elmélkedtem, hogy ki lehet a legnagyobb valószínűség szerint kezdő.
több mint 11 éve
kinti kommentek között olvastam nem egyszer, hogy ha blokkolni kellenek főként, akkor inkább a 2 FB maradjon a 1TE rovására 😊Ebből azért elég necces kiindulni, hogy anno Ballard bejött és akkor most is bejön valaki. Ilyen alapon elkapót se draftoljunk, mert Cruz anno UDFA volt. Tetszett a Richburg húzás, de benn volt Amaro és Niklas is. Ha Richburgöt nem is, de talán így Marcus Martin beakadt volna 3. körben. Szerintem még mindig abban bíznak, hogy Finley visszatérhet és majd McAdoo meggyőzi (aztán láthatjuk Wilsonnál mennyire kockázatos egy nyaksérüléses játékosban bízni). Fells/Davis a rosterre jó lehet és ha tavaly megadtuk Donnellnek a lehetőséget valószínűleg idén is meg fogjuk. Adrien Robinson tutira kap még egy esélyt, nem hiszem, hogy máshonnan kukáznánk valakit a helyére. Grimble -> PS.AsbeeÉrtem én, hogy necces ebből kiindulni, csak már egy kicsit sok szerintem, amit mindenki előad a TE üggyel kapcsolatban. Vagy bejönnek a fiatalok, vagy nem, szerencsére lassan kiderül. Annyira leszartuk ezt a TE kérdést, hogy valakiben nagyon bízhatunk.balu10
több mint 11 éve
Ebből azért elég necces kiindulni, hogy anno Ballard bejött és akkor most is bejön valaki. Ilyen alapon elkapót se draftoljunk, mert Cruz anno UDFA volt. Tetszett a Richburg húzás, de benn volt Amaro és Niklas is. Ha Richburgöt nem is, de talán így Marcus Martin beakadt volna 3. körben. Szerintem még mindig abban bíznak, hogy Finley visszatérhet és majd McAdoo meggyőzi (aztán láthatjuk Wilsonnál mennyire kockázatos egy nyaksérüléses játékosban bízni). Fells/Davis a rosterre jó lehet és ha tavaly megadtuk Donnellnek a lehetőséget valószínűleg idén is meg fogjuk. Adrien Robinson tutira kap még egy esélyt, nem hiszem, hogy máshonnan kukáznánk valakit a helyére. Grimble -> PS.AsbeeÉrtem én, hogy necces ebből kiindulni, csak már egy kicsit sok szerintem, amit mindenki előad a TE üggyel kapcsolatban. Vagy bejönnek a fiatalok, vagy nem, szerencsére lassan kiderül. Annyira leszartuk ezt a TE kérdést, hogy valakiben nagyon bízhatunk.
több mint 11 éve
Ebből azért elég necces kiindulni, hogy anno Ballard bejött és akkor most is bejön valaki. Ilyen alapon elkapót se draftoljunk, mert Cruz anno UDFA volt. Tetszett a Richburg húzás, de benn volt Amaro és Niklas is. Ha Richburgöt nem is, de talán így Marcus Martin beakadt volna 3. körben. Szerintem még mindig abban bíznak, hogy Finley visszatérhet és majd McAdoo meggyőzi (aztán láthatjuk Wilsonnál mennyire kockázatos egy nyaksérüléses játékosban bízni). Fells/Davis a rosterre jó lehet és ha tavaly megadtuk Donnellnek a lehetőséget valószínűleg idén is meg fogjuk. Adrien Robinson tutira kap még egy esélyt, nem hiszem, hogy máshonnan kukáznánk valakit a helyére. Grimble -> PS.A TE játékot meg nem szabad alábecsülni, igenis fontos lehet a játékban. Pl. Beatty gyengélkedésében az is benne volt tavaly, hogy Myers állt fel mellé, nem pedig Bennett (ezért is látok nagy esélyt Beatty javulására, idén lesz mellette egy blokkolni is tudó TE + jobb oldalán Schwartz). Az pedig nem is kérdés, hogy a passzjátékban mennyire jól ki lehet használni a tight endek magassági és fizikai fölényüket a LB-k és a DB-k ellen.