New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Üdvözlet minden Giants drukkernek! Tudna valaki infót adni arról, hogy idén az AFC-ből illetve az NFC-ből mely csoportokkal játszunk. Esetleg egy menetrendet! Köszönöm előre is! Hajrá Giants!iason
 www.giants.com/games-and-schedules/schedule.html
több mint 11 éve
iason New York Giants 58
Üdvözlet minden Giants drukkernek! Tudna valaki infót adni arról, hogy idén az AFC-ből illetve az NFC-ből mely csoportokkal játszunk. Esetleg egy menetrendet! Köszönöm előre is! Hajrá Giants!
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért ez az összehasonlítás több sebből is vérzik. Én ott kezdeném, hogy 3-4-es védelemnél ide sorolnám legalább az egyik OLB-t. Ekkor a Washingtonnál rögtön a képbe kerül Orakpo és Kerrigan, akikkel közel sem lennének ligautolsók. Az Eagles-nél ugyanúgy sokat rádobna Trent Cole. Ezek után nálam a Cowboys nagyjából a helyén van, de a Redskins és az Eagles sokat lépne előre.

A másik, hogy itt a csoportriválisokat a 20, 29 és a 32-dik helyre teszik. Persze jól hangzik ezután az, hogy "magasan a miénk a legjobb D line az NFC Eastben", de a 12-dik hely egy átlagosnál kicsivel jobb minőséget jelent. Nagyjából ez is a helyzet.

A harmadik, hogy egymás támadófalával vajon mit tudnának kezdeni ezek a játékosok? Az Eagles OL-t valószínűleg 2014-ben is nehéz lesz feltörni, a Cowboys fala is kezd pofásan kinézni, a Redskins-nél és náluk viszont azért lehetnek lyukak (ennek ellenére még mindig örülök, hogy nem kezdtünk el tömegével falembereket húzni a drafton, főleg nem az első körben).

Jó lehet ez a védőfal, de túl domináns teljesítményt ne várjunk tőlük. Ebben a védelemben a secondary-nek kell igazán odatennie magát. Oda-vissza segíteni tudják egymást, ha pl. jobb a coverage és 1 másodperccel több ideje van a védőfalnak a sackre, már az sokat segíthet. Eddig nálunk ez fordítva volt, a nagyobb nyomás hatására elfértek a gyengébb DB-k is. Fontos persze a defensive line, de mellettük ott van még 7 játékos, akik ugyanúgy meghatározóak lesznek.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
a védőfal komoly veszteségeket szenvedett papíron és erősítés sem nagyon érkezett! inkább nagyon ( vakon ? ) bízunk a keretben így legrosszabb esetben akár teljesen súlytalan lehet idén is passz ellen, + run stoppban is visszaeshetünk ami még inkább aggasztó!yooker
Nem csak a FO gondolja úgy, hogy ez a D-Line is erős:  www.giants.com/news-and-blogs/article-1/D-Line-Power-Rankings-Giants-lead-division/a00bd68f-2e27-44e2-8df6-bf04028c4bca

Konkrétan liga szinten 12. helyre rakják a Damontre Moore, Johnathan Hankins, Cullen Jenkins, Jason Pierre-Paul 4-est. A csoportban pedig messze a legerősebbnek...reméljük igazuk lesz.balu10
amennyiben tényleg mindenki beváltja a hozzáfűzött reményeket ( 2 "újonc" és JPP ) akkor lehet ez igaz !yooker
Ok, ez persze igaz is, csak ez is igazol minket, hogy nem csak az elfogultságunk miatt bízunk bennük, hanem ennek reális alapja van. Ettől még lehet nagy bukta is, de ne legyen!

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
a védőfal komoly veszteségeket szenvedett papíron és erősítés sem nagyon érkezett! inkább nagyon ( vakon ? ) bízunk a keretben így legrosszabb esetben akár teljesen súlytalan lehet idén is passz ellen, + run stoppban is visszaeshetünk ami még inkább aggasztó!yooker
Nem csak a FO gondolja úgy, hogy ez a D-Line is erős:  www.giants.com/news-and-blogs/article-1/D-Line-Power-Rankings-Giants-lead-division/a00bd68f-2e27-44e2-8df6-bf04028c4bca

Konkrétan liga szinten 12. helyre rakják a Damontre Moore, Johnathan Hankins, Cullen Jenkins, Jason Pierre-Paul 4-est. A csoportban pedig messze a legerősebbnek...reméljük igazuk lesz.balu10
amennyiben tényleg mindenki beváltja a hozzáfűzött reményeket ( 2 "újonc" és JPP ) akkor lehet ez igaz !
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan

Konkrétan liga szinten 12. helyre rakják a Damontre Moore, Johnathan Hankins, Cullen Jenkins, Jason Pierre-Paul 4-est. A csoportban pedig messze a legerősebbnek...reméljük igazuk lesz.

több mint 11 éve
Mondjuk szvsz az offense-től jóval inkább aggódhatunk mint a defense-től. A játékosoknak meg kell tanulnia egy új rendszert, a támadófalat rendbe kell hozni, Eli önbizalmát újra fel kell építeni. A védelem ehhez képest sokat nem változott, azt tavalyi szezon vége felé sejthettük, hogy Hankins kezdő lesz idén (viszont Joseph elengedéséért kár). Mellé teljesen jó lett volna 3-tech-be Donald, így most lehet azért imádkozni, hogy Bromley vagy Quarles beváljon. A DE-k közül szerintem nagyon bíznak Moore-ban, más logikát nem látok Tuck elengedésében. Mondjuk az Oakland szépen túlfizette, ennyiért nem is szabadott volna megtartani, de 3 és 4 millió között tuti aláírt volna. Persze tavalyi játéka csalóka is lehet (11-ből 6 sack a Redskins ellen). Pár éve ő és Osi is csak a pénzt vette fel, a játékhoz nem sok közük volt, szóval érthető is, hogy inkább a fiatalokban bíznak. A védelem igazi arca szerintem a tavalyi, 2012-ben durván alulteljesítették magukat. A secondary-nek dominálnia kell az ellenfeleket, de a fal közepét is jónak látom és korrekt linebackereink is vannak. Az viszont látszik, hogy a jövő elkezdődött, a következő 2-3 évben csúnyán szét is lehet akár barmolni ezt a csapatot, de remélem a néhány rossznak tűnő draft után most szerencsésebbek leszünk. Amíg játszik Eli jó lenne ha értelmes csapattársakat kapna maga mellé.

több mint 11 éve
Én személy szerint a Redskins-ben nem sokat látok, ők max a harmadik helyre lehetnek jók. Bőven vannak ott lyukak, legfőképp védelemben. Papírforma szerint a Dallas-on is könnyen átszaladhatnak majd az ellenfelek. Az esélyes nálam az Eagles, mi pedig erősségben a második helyen vagyunk. Persze tavaly mindenki a Washingtontól várta hogy majd dominálni fognak, mert read option így read option úgy, aztán kipukkadt a lufi. Chip Kelly is hiába tűnik jó edzőnek, egyelőre csak egy NFL szezonon van túl, úgyhogy simán jöhet egy visszaesés ott is.

Nálunk támadó oldalon legfőképp az új rendszer bevezetésén, a támadófalon és Eli régi formájának visszanyerésén fog múlni. McAdoo-nál valószínűleg gyorsítunk kicsit a tempón, rövidebb passzok lesznek zömmel és szükség lesz arra, hogy az elkapók hozzanak még yardokat az elkapások után. Nem véletlenül lett Beckham az első körös választottunk, szerintem teljesen ebbe az irányba mozdult el az offense. Ha gyorsabban szabadul a labdától Manning, akkor a pass rush-nak is nehezebb dolga lesz odaérni hozzá, szóval logika is van a dologban. A támadófalban a LT és a RG a kérdés. Beatty-nek meg kell majd harcolnia a helyéért az edzőtáborban, ha nem ő lesz a kezdő, akkor Charles Brown. Ez esetben viszont rábasztunk😀 De szerintem Beatty tavalyhoz képest sokat fog javulni. A másik kérdés Snee. Még mindig próbálják nyomatni, de lehetséges el kellene őt már felejteni. Igaz jött ide John Jerry, de neki volt egy kisebb térdműtéte, így nem OTA-ken nem volt ott. A legjobban azt szeretném ha Mosley kiharcolná a helyét és ő lenne a kezdő, ekkor évekre megoldódhatna ez a poszt is. Rajta kívül Richburg jöhet még szóba, de őt centerként szeretném látni.

A védelem egyértelműen a liga első felébe kell, hogy tartozzon. A secondary-nek dominálnia kell, ennyi jó cornerbackünk talán még nem is volt. A defense nemcsak a védőfalból áll és most az a csapatrész lett gyengébb. Hankins játékával szerintem nem lesz gond, tavaly mikor beállt akkor jól játszott. Ha Moore is fel tud nőni mellé, akkor végre volt egy jó draft class-unk. Persze a legfontosabb JPP lesz. Játszani nem felejtett el, emlékezzünk a tavalyi pickjére, viszont egy éve teljesen erőtlen volt. Szinte akármelyik tackle megfogta egy az egyben. Nem vagyok orvos, de úgy tudom az ilyen sérülés után idő kell mire újra régi lesz az adott játékos. Ha újra teljes erejében lesz, akkor a védelem karcolni fog. Beason remélem max 2 vagy 3 meccset hagy ki, de egyelőre bízom Paysingerben és Williams-ben is, szóval a LB sort így sem tartom annyira gáznak. Mondjuk azt az évi 6 milliót inkább Joseph-be invesztáltam volna bele.Asbee
alapból nagyon örülök az idei jelentős változásoknak mind edzői, mind játékos szinten!
éppen ideje volt!
támadó oldalon szinte tökéletesen működtünk , nem a TE poszton fog múlni az egység sorsa ez biztos a többi poszton sikeresek lehetnek a változtatások, erősítések!(McAdoo,Shwartz,Richburg,Beckham,Jennings pl)
nyilván a D-ben van a több kérdőjel!
a védőfal komoly veszteségeket szenvedett papíron és erősítés sem nagyon érkezett! inkább nagyon ( vakon ? ) bízunk a keretben így legrosszabb esetben akár teljesen súlytalan lehet idén is passz ellen, + run stoppban is visszaeshetünk ami még inkább aggasztó!
mert akkor hiába a cb poszt megoldása ismét futással fognak minket kicsinálni vagy lesz idő az elkapóknak bőven...
mindenesetre benne van egy szenvedősebb összehangolódós év is sok bosszúsággal,, kérdőjellel, de akár egy gyors és jelentős javulás is főleg ugye offense oldalon, míg D-ben Fewell lehet bizonyos garancia...
több mint 11 éve
Én személy szerint a Redskins-ben nem sokat látok, ők max a harmadik helyre lehetnek jók. Bőven vannak ott lyukak, legfőképp védelemben. Papírforma szerint a Dallas-on is könnyen átszaladhatnak majd az ellenfelek. Az esélyes nálam az Eagles, mi pedig erősségben a második helyen vagyunk. Persze tavaly mindenki a Washingtontól várta hogy majd dominálni fognak, mert read option így read option úgy, aztán kipukkadt a lufi. Chip Kelly is hiába tűnik jó edzőnek, egyelőre csak egy NFL szezonon van túl, úgyhogy simán jöhet egy visszaesés ott is.

Nálunk támadó oldalon legfőképp az új rendszer bevezetésén, a támadófalon és Eli régi formájának visszanyerésén fog múlni. McAdoo-nál valószínűleg gyorsítunk kicsit a tempón, rövidebb passzok lesznek zömmel és szükség lesz arra, hogy az elkapók hozzanak még yardokat az elkapások után. Nem véletlenül lett Beckham az első körös választottunk, szerintem teljesen ebbe az irányba mozdult el az offense. Ha gyorsabban szabadul a labdától Manning, akkor a pass rush-nak is nehezebb dolga lesz odaérni hozzá, szóval logika is van a dologban. A támadófalban a LT és a RG a kérdés. Beatty-nek meg kell majd harcolnia a helyéért az edzőtáborban, ha nem ő lesz a kezdő, akkor Charles Brown. Ez esetben viszont rábasztunk😀 De szerintem Beatty tavalyhoz képest sokat fog javulni. A másik kérdés Snee. Még mindig próbálják nyomatni, de lehetséges el kellene őt már felejteni. Igaz jött ide John Jerry, de neki volt egy kisebb térdműtéte, így nem OTA-ken nem volt ott. A legjobban azt szeretném ha Mosley kiharcolná a helyét és ő lenne a kezdő, ekkor évekre megoldódhatna ez a poszt is. Rajta kívül Richburg jöhet még szóba, de őt centerként szeretném látni.

A védelem egyértelműen a liga első felébe kell, hogy tartozzon. A secondary-nek dominálnia kell, ennyi jó cornerbackünk talán még nem is volt. A defense nemcsak a védőfalból áll és most az a csapatrész lett gyengébb. Hankins játékával szerintem nem lesz gond, tavaly mikor beállt akkor jól játszott. Ha Moore is fel tud nőni mellé, akkor végre volt egy jó draft class-unk. Persze a legfontosabb JPP lesz. Játszani nem felejtett el, emlékezzünk a tavalyi pickjére, viszont egy éve teljesen erőtlen volt. Szinte akármelyik tackle megfogta egy az egyben. Nem vagyok orvos, de úgy tudom az ilyen sérülés után idő kell mire újra régi lesz az adott játékos. Ha újra teljes erejében lesz, akkor a védelem karcolni fog. Beason remélem max 2 vagy 3 meccset hagy ki, de egyelőre bízom Paysingerben és Williams-ben is, szóval a LB sort így sem tartom annyira gáznak. Mondjuk azt az évi 6 milliót inkább Joseph-be invesztáltam volna bele.

több mint 11 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Én úgy értettem 8-8-at elsősorban, hogy megint nem leszünk kiemelkedőek, jók, de annyira rosszak sem, hogy az jelentős változást eredményezzen. Langyos víz.
több mint 11 éve
Kezdődik a tavalyi, Snee sérülése állítólag nemigen javul. Remélem odafenn észbe kapnak és nem ismételik meg a tavalyit, mert az nem lesz szép. Nem lenne rossz ha Mosley be tudna lépni a helyére (sajnos nem valószínű), akkor az 5-ből 4 tuti emberünk lehetne a következő pár évre.Asbee
Elnézve az eddigi holtszezonunkat, idén is egy jó kis 8-8 lesz ebben a csapatban.Winters
ezzel a tippel sosem lehet nagyot bukni! 😊
és + 1 w már PO lehet
mondjuk nagyon nem mindegy hogyan is alakul majd ki! az elején bénázunk és a végére ugyan belejövünk, de akkor már bőven késő , vagy
megindulunk aztán egy második szakaszos bénázással lemaradunk!

inkább az első forgatókönyv a valószínűbb , csak nem mindegy mikor kapjuk el a fonalat!(mert én azért bízom benne hogy elkapjuk 😊 )
több mint 11 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Kezdődik a tavalyi, Snee sérülése állítólag nemigen javul. Remélem odafenn észbe kapnak és nem ismételik meg a tavalyit, mert az nem lesz szép. Nem lenne rossz ha Mosley be tudna lépni a helyére (sajnos nem valószínű), akkor az 5-ből 4 tuti emberünk lehetne a következő pár évre.Asbee
Elnézve az eddigi holtszezonunkat, idén is egy jó kis 8-8 lesz ebben a csapatban.
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 001
Egy fickó nem kedveli túlságosan a legendát !  www.nj.com/giants/index.ssf/2014/07/michael_strahan_threatened_by_homeless_man_with_knife_demanding_to_see_giants_legend.html
több mint 11 éve
Henderson New York Giants 1 077
így uborkaszezonra egy kis Wilson "pattogás"  instagram.com/p/pwemyvjX8n/
Közvetlenül camp előtt (júl 21) lesz egyébként a következő vizsgálat, reméljük jó hírekkel.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Fogtok Fantasy ligát indítani?NYG98
Blognak biztos nem lesz, alapból nem vagyok oda fantasy-ért és nem is pörgött igazán az egész, ha valaki akar akkor indít

több mint 11 éve
KingMike8 New York Giants Oregon Ducks 8
Fogtok Fantasy ligát indítani?
több mint 11 éve
One potential bit of news is Reese hinting that veteran guard Chris Snee might be unable to play if his injured elbow does not respond in the next few weeks. Reese said "the jury's still out," adding that Snee was "not doing great this spring."

"We'll see in the next few weeks if he's going to be able to help us or not. I think he will make a decision one way or the other. We'll see where that goes."

Szerintem Snee teste feladta sajnos, neki is és a csapatnak is be kell látnia, hogy ez már nem megy, Reese nyilatkozata alapján nem is fognak sokat vacakolni vele idén.

JPP esetében már jobb a helyzet, legalábbis JR szerint:
"He looked terrific this spring. He's 100 percent healthy. We expect him to come back and be a game-changer for us."

több mint 11 éve
Kezdődik a tavalyi, Snee sérülése állítólag nemigen javul. Remélem odafenn észbe kapnak és nem ismételik meg a tavalyit, mert az nem lesz szép. Nem lenne rossz ha Mosley be tudna lépni a helyére (sajnos nem valószínű), akkor az 5-ből 4 tuti emberünk lehetne a következő pár évre.

több mint 11 éve
Úgy látszik mindig ér meglepetés itt is...😀 Éltem már akkor, bár aktív meccsrejáró csak az ezredforduló környékén lettem, de az MB1-t hagyjuk meg inkább soccer topic-nak

több mint 11 éve
bocsi a jagger győzött
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Off ha te soproni vagy , akkor tudnod kéne (EMDSZ), lehet nem is éltél akkor, amikor a diósgyőrieket, had ne mondjam kiket elintéztünk
...OSZTÁLYOZÓ... az ,egész város izzott,a' főtérazfőtér' és nem Matáv ,hanem SLC hogy pár évet emlékezzünk ...😊tele volt a város (és/de bent maradtunk az első évben)
:
) az osztályozón pl. először a hatvani Oravecz miért nem rúgta be a 11-est? ( osztályozó???)segítek (konzervgyár) segítek Laczó Pista elintézte, vagy én ? ki tudja... (én tudom) Tóth Dénes volt az akkori hatvani korrekt csávó(ellenfél, aki nem akart feljutni ,mert a hatvani konzerv megaszondta , hogy nincs pénz..)ennyi, és akkor még nem volt Tippmix...😕

............néha a Győrfi, és nem Sándor István (mert az máskor volt , és Stadler FC )) vagy (csak)Csernai Pali bácsi a Gellértből (szálloda) ,ahol nem a Bayern fizette cehhet,de nem is Paul Breitner,aki megbuktatta a magyar edzőt Lórántot (is) ...(Ö legalábbis így élte meg... és vlsz így is van ( nekem ezt pali bácsi mondta gőzben,nem hiszem, hogy direkt hazudott volna (10-szer?)...őt is megbuktatták a bajnoki cím után...megigérték neki, hogy csapatot építhet este, reggelre már kirúgták...és ezt soha nem heverte ki, mint ahogy a sajtót se... és az elveszített meccs, az volt neki a soha mááááár (E.A.P)
Azért Breitnerrel ,ennek ellenére nehéz volt eldönteniük, hogy ki ivott többbbbbbet reggelre...(mindig Breitner győzött,de a legtöbbet is futotta másnap,nem az edzésen, hanem a meccsen) Így se könnyű, de vlsz a legtöbbet a Perkovátz ivott!ozibozi
de kurva jót röhögtem így kora reggel! 😊
több mint 11 éve
ozibozi
Két sör és három dupla whiskeyt fogyasztottam péntek esti lazításként, de ez is vajmi kevésnek bizonyult eme eszmefuttatás értelmezéséhez, gyanítom, hogy ez a mennyei bajnokság történetevel kapcsolatos ismereteim háinya mellett, betudható annak is, hogy a megaloktáshoz sokkal komolyabb mértékű fogyasztás volt szükséges.

ON:

JWill állítólag felpakolt némi imzot, valamint jól mozgott az edzéseken, ennek köszönhetően abszloút Paysinger elé került, full-time WLBként számolunk vele. Én bírtam eddig is, ha tényleg tud javulni futás ellen, jó kis all-around LB válhat belőle.

több mint 11 éve
Érkezett Everett Dawkins (DT) és Demarcus Love (OT), távozott Eathyn Manumaleuna (DT) és Steven Baker (OT).

több mint 11 éve
A foci az foci minden pozícióban nyilatkozta Jameel McClain miután kiderült elsődleges variációként ő fog Beason helyén játszani. Szerinte nem fog neki gondot okozni a ILB pozíció ,hiszen 6 éves tapasztalata van,és elég jónak tartja magát a középső pozícióba is,...Erős oldal vagy a közepe ( 3-4 vagy 4-3 felállás) neki mindegy ,mert bárhol tud játszani ahol a Giants-nek szüksége van rá ... érzi a felelősséget ami a védelem irányításával jár... szóval ha fele olyan jól teljesít,amilyen magabiztos a szimpatikus LB akkor... hajrá ! Szeptemberben kiderül...😊
 www.northjersey.com/sports/football/giants-lb-mcclain-fills-beason-s-shoes-1.1037062
a végén még vicceskedik kicsit:
"I’m skilled, that’s it," he said with a smile. "It is a little different, but football is football. A lot of people try and make football differently than what it is. Most important is knowing what you’re doing, how to get people lined up and how to play football.
"That’s football at any position."
több mint 11 éve
 www.bigblueview.com/2014/6/17/5817550/ny-giants-mini-camp-day-1-practice-report-chris-snee-odell-beckham-injury
Chris Snee out with elbow issue