New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Henderson New York Giants 1 077
Na, ti aztán tudjátok hogy kell letörni az ember lelkesedését. 😊 Tudom, hogy kár lenne még nagy dolgokat várni első évében, de azt nem hinném, hogy a rosterre kerülése annyira kérdőjeles, szerintem simán Manningham előtt jár jelenleg, sőt ha most kéne tippelnem, MM nem kerül majd 53ba, nála Marcus Harris is esélyesebb. Aztán persze még bármi lehet, mindenesetre bíztató ez az elkapó banda.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Tudom, hogy még csak pre-season meg TC, de amit ez a Washington gyerek művel az nagyon bíztató.
 www.giants.com/news-and-blogs/article-1/WR-Corey-Washington-becoming-Preseason-breakout-star/c5094341-4f9b-4638-8165-5f9349c9b8e7
Nem lepne meg/örülnék neki, ha 11 personnelben ami állítólag kb alapfelállás lesz az új rendszerben, ő lenne Randle-el szemben (green zone környékén mindenképp). Meg azért azt is megnézném mit kezd majd bármelyik secondary egy Cruz, RR, OBJ, Washington 4 WRes felállással. Csak könyörgöm, kapjon Eli egy kis időt a faltól. Húúú de várom már a szezont.Henderson
Hát ha rosterre kerül nem hiszem, hogy sok lehetőséget fog kapni, egy UDFA rookie-ról beszélünk. Ott van még Manningham is, valószínűleg őt megtartjuk és ő is Washington előtt lenne a rangsorban. Egyelőre csinálja meg a rostert, tanulja meg normálisan a playbookot, legyen jó a special teamben és csináljon 1-2 elkapást. Amíg meg nem sérült Cruz sem csinált többet újoncként.Asbee
így van, ha meg is csinálja a rostert, akkor is minimális játéklehetőségre számíthat első évében
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tudom, hogy még csak pre-season meg TC, de amit ez a Washington gyerek művel az nagyon bíztató.
 www.giants.com/news-and-blogs/article-1/WR-Corey-Washington-becoming-Preseason-breakout-star/c5094341-4f9b-4638-8165-5f9349c9b8e7
Nem lepne meg/örülnék neki, ha 11 personnelben ami állítólag kb alapfelállás lesz az új rendszerben, ő lenne Randle-el szemben (green zone környékén mindenképp). Meg azért azt is megnézném mit kezd majd bármelyik secondary egy Cruz, RR, OBJ, Washington 4 WRes felállással. Csak könyörgöm, kapjon Eli egy kis időt a faltól. Húúú de várom már a szezont.Henderson
Hát ha rosterre kerül nem hiszem, hogy sok lehetőséget fog kapni, egy UDFA rookie-ról beszélünk. Ott van még Manningham is, valószínűleg őt megtartjuk és ő is Washington előtt lenne a rangsorban. Egyelőre csinálja meg a rostert, tanulja meg normálisan a playbookot, legyen jó a special teamben és csináljon 1-2 elkapást. Amíg meg nem sérült Cruz sem csinált többet újoncként.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 442
Houston Texans cut RB Andre Brown.ozibozi
nem hiszem, hogy visszahozzuk, nem igazán szokásunk, talán csak Jákobbal tettünk kivételt.csebi
Jákob más kávéház volt 😊
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 480 — Lucas Scott
Houston Texans cut RB Andre Brown.ozibozi
nem hiszem, hogy visszahozzuk, nem igazán szokásunk, talán csak Jákobbal tettünk kivételt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Houston Texans cut RB Andre Brown.
több mint 11 éve
Nem lepne meg/örülnék neki, ha 11 personnelben ami állítólag kb alapfelállás lesz az új rendszerben, ő lenne Randle-el szemben (green zone környékén mindenképp). Meg azért azt is megnézném mit kezd majd bármelyik secondary egy Cruz, RR, OBJ, Washington 4 WRes felállással. Csak könyörgöm, kapjon Eli egy kis időt a faltól. Húúú de várom már a szezont.

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Tökös gyerek ez a Cruz:  www.giants.com/videos/videos/Giants-President-John-Mara-Ice-Bucket-Challenge/b778c1b1-cbdf-427d-91ad-2695a0d8efcd

több mint 11 éve
Az elkapók közül Randle mellett Washington és Talley volt az első csapatban. Lassan jacksonville-i állapotok lesznek😀 Painter meg felküzdötte magát a második csapatba, merem remélni hogy idén észnél leszünk és kirakjuk a preseason végén (mondjuk tavaly megérdemelte a rostert). Élesben nem egyszer bebizonyította, hogy szart sem ér és csereként is csak ártani tud, szóval jöjjön csak Nassib.

De ha esetleg egyik sem válna be: 😀

több mint 11 éve
Corey Washington: I Can Be a “Playmaker” for the New York Giants
 www.giants101.com/2014/08/10/corey-washington-i-can-be-a-playmaker-for-the-new-york-giants/
több mint 11 éve
Jó lenne Boone, ha tavasz lenne és egy hátsó körös pickért jönne. De amikor így is probléma a falban az összeszokottság, inkább csak még nagyobb káoszt okozhat, azt is drágán.

Más: Beckham újra edz  www.giants.com/practice.html?s=279438

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Igen fasza guard és nagy segítség lenne az tuti. Viszont új szerződést kellene neki adni, ami nem lenne olcsó...Plusz draftoltuk Richburgöt, aki guardként is helyt tud állni és Mosley-ban is van fantázia. Nem vagyok biztos benne, hogy megérne egy vagy több értékes picket + nagy fizetést.Asbee
én azért nagyon tudnék neki örülni.. persze nem minden áron, de muszáj lenne erősíteni a falat, mert ezen simán elmehet a szezon (megint)Szesze
De egyszerűen nem érné meg egy második napos (+ még esetleg egy harmadik napos) pick egy GUARDÉRT aki most akarja megkapni élete pénzét. Schwartz-nak muszáj teljesítenie, jobb oldali társának pedig ott van Mosley, Richburg és Jerry. Ha közülük egyiküket sem tudjuk kezdő szintre felhúzni, akkor az edzői stábban van a hiba. A kérdés inkább Beatty lehet, de neki megadjuk az utolsó esélyt még idén és Boone egyébként sem villogna left tackle-ként. Ha szabadügynök lenne azt mondom okés, de így, hogy érkeztek is FA-k meg a draftról is erősítettünk szerintem felesleges lenne még egy ember. Szoktassuk össze ezeket a játékosokat, jövőre pedig adott esetben tovább lehet erősíteni.

A fizetési sapka pedig könnyen megtelhet a következő offseasonban. JPP simán top formában lehet megint és az Amukamara/Thurmond kettősből is meg kell tartani valakit. De ki így látja ki úgy.Asbee
nagyon nem örülnék neki! sokat "törődtünk" már offseasonben a fallal, van frissítés türelemmel kell lenni
2 pre meccs ment eddig le , nyilvánvalóak a gondok, de pánik igazolás lenne igen drágán ahogy te is írod!
Reesék ki fognak tartani tuti az eredeti tervek mellett, nincs is nagyon most más választásuk! nagyon meglepne ha végül hozzánk kerülne....
több mint 11 éve
Igen fasza guard és nagy segítség lenne az tuti. Viszont új szerződést kellene neki adni, ami nem lenne olcsó...Plusz draftoltuk Richburgöt, aki guardként is helyt tud állni és Mosley-ban is van fantázia. Nem vagyok biztos benne, hogy megérne egy vagy több értékes picket + nagy fizetést.Asbee
én azért nagyon tudnék neki örülni.. persze nem minden áron, de muszáj lenne erősíteni a falat, mert ezen simán elmehet a szezon (megint)Szesze
De egyszerűen nem érné meg egy második napos (+ még esetleg egy harmadik napos) pick egy GUARDÉRT aki most akarja megkapni élete pénzét. Schwartz-nak muszáj teljesítenie, jobb oldali társának pedig ott van Mosley, Richburg és Jerry. Ha közülük egyiküket sem tudjuk kezdő szintre felhúzni, akkor az edzői stábban van a hiba. A kérdés inkább Beatty lehet, de neki megadjuk az utolsó esélyt még idén és Boone egyébként sem villogna left tackle-ként. Ha szabadügynök lenne azt mondom okés, de így, hogy érkeztek is FA-k meg a draftról is erősítettünk szerintem felesleges lenne még egy ember. Szoktassuk össze ezeket a játékosokat, jövőre pedig adott esetben tovább lehet erősíteni.

A fizetési sapka pedig könnyen megtelhet a következő offseasonban. JPP simán top formában lehet megint és az Amukamara/Thurmond kettősből is meg kell tartani valakit. De ki így látja ki úgy.

több mint 11 éve
Mosley megállta a helyét idáig, csak maradjon egészséges . A fal közepe helyett jobban aggódom a LT pozíció miatt, mert minden mondat úgy kezdődik, hogy: HA teljesen felépül, HA jól fog játszani ,Ha összeszoknak... és ha nem akkor oda nem is nagyon tudunk kit hozni, aki biztos erősítést jelenthet , csak reménykedhetünk.
több mint 11 éve
én azért nagyon tudnék neki örülni.. persze nem minden áron, de muszáj lenne erősíteni a falat, mert ezen simán elmehet a szezon (megint)
több mint 11 éve
Igen fasza guard és nagy segítség lenne az tuti. Viszont új szerződést kellene neki adni, ami nem lenne olcsó...Plusz draftoltuk Richburgöt, aki guardként is helyt tud állni és Mosley-ban is van fantázia. Nem vagyok biztos benne, hogy megérne egy vagy több értékes picket + nagy fizetést.

több mint 11 éve
Alex Boone neve felmerült több O-line gonddal küzdő csapatnál, értelemszerűen nálunk is
 www.bigblueview.com/2014/8/11/5989713/alex-boone-trade-rumors-ny-giants-be-interested-in-49ers-offensive-lineman
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
nos igen: ha nem lenne benn a szótárban a facepalm, akkor elég rá ez a remek darab  bit.ly/1mCzcP1
több mint 11 éve
Az új Mannings clip...Tavaly nem hozott szerencsét az "énekes- táncos" műfaj , remélhetőleg idén más lesz😊
 tdmagazin.hu/hirek/a-manning-tesok-megint-alakitottakozibozi
Jól látom, hogy a háttérben feltűnik néhány falember is? Kitűnő pop-paródiát kaptunk megint. 😀

több mint 11 éve
Az új Mannings clip...Tavaly nem hozott szerencsét az "énekes- táncos" műfaj , remélhetőleg idén más lesz😊
 tdmagazin.hu/hirek/a-manning-tesok-megint-alakitottak
több mint 11 éve
a leírtakat alátámasztva beszédes adat azért hogy 5/14 a harmadik sikeressége nálunk...

viszont 2/14 a védekezéseknél...
több mint 11 éve
én remélem Herzlich idén is rostert fog, nem elfogultság miatt mondom, főleg mert én kifejezetten szkeptikus voltam vele kapcs a betegsége miatt, de nekem tetszik a játéka és nála absz ott van az a leader skill amire nagy szükségünk van/lenne. Egyelőre ST-ben hasznos, de sztem nem kizárt h fel tud nőni a kezdő MLB poszthoz is a későbbiekbenSzesze
Herzlich szvsz tuti rosteren marad. Tavaly csak 5 LB maradt, de idén Beason sérülése miatt ezt nem szabadna meghúzni. Rajta kívül azért J. Williams, McClain, Paysinger és már Kennard is Herzlich előtt van a rangsorban. Tegnap Paysingerrel nem voltak rosszak, de az első héten az a Fox-Herzlich-Anderson sor valami borzalom volt. ST-ben karcol nagyon, de védelemben maximum csere. Legjobb esetben Herzlich lehet a következő Blackburn.

több mint 11 éve
A futójáték tényleg meglepően jó, erre absz nem számítottam, a Steelers D ellen kb évente 1x szoktak egész pályás TD-t futni, oké h preseason, de akkor is. Ellenben amit a kezdő csapat "passzjáték" címszó alatt előad eddig az hatalmas fos. Én nem hiszek ebben a rejtegetjük a tudásunkat dologban, főleg h Eli tavalyi éve mega-pocsék volt, szemmel láthatóan totál önbizalomhiányos lett a szezon végére, pont arra kéne felhasználni a pre meccseket, h újra felépítsük őt is. Hát ebből eddig semmi nem sikerült.. meglátjuk mennyit javulunk a szezonkezdetre, de sztem nagy csodákat senki se várjon itt, főleg h ez az OL egyelőre nagyon gyenge.
Ami miatt mégis bizakodhatunk az a deffense ami nekem idén is tetszik és nem kizárt, h a tavalyinál is jobb lesz idén, ezzel megadva az esélyt az offense-nek, h fokozatosan fejlődhessen. Sztem ezen a meccsen JPP kifejezetten jó volt, mind futás, mind passz ellen tetszett amit csinált. A másik oldalon Kiwi nagy lyuk, jó lenne ha Moore minél előbb kiszorítaná a kezdőből. A DT poszt szerencsére egyelőre tök jó, a backupok is meggyőzőnek tűnnek. Az LB sorból nagyon hiányzik Beason, ha ő vissza tud jönni akkor kifejezetten jó lehet ez a sor is, Williams tényleg egyre jobban hasít. (én remélem Herzlich idén is rostert fog, nem elfogultság miatt mondom, főleg mert én kifejezetten szkeptikus voltam vele kapcs a betegsége miatt, de nekem tetszik a játéka és nála absz ott van az a leader skill amire nagy szükségünk van/lenne. Egyelőre ST-ben hasznos, de sztem nem kizárt h fel tud nőni a kezdő MLB poszthoz is a későbbiekben). A secondary pedig fasza lesz, sztem simán ligaelit ez a garnitúra.
több mint 11 éve
Igazából támadófalnál szvsz az összeszokottsággal van a legnagyobb probléma. A másik, hogy talán nem is tiszta még mit akarunk játszani. A HoF game után Andre Williams a touchdownjáról azt mondta, hogy outside zone play volt és a zone blockingot Carl Banks is megemlítette valamikor a meccsen. Ez a rendszer mondjuk sokkal jobban feküdne Beatty-nek és Pugh is otthon érezné magát benne. Richburg és Walton ugyanúgy nem a nagy méretű falemberek közé tartozik, előbbi főleg kihasználhatná atletikusságát. Geoff Schwartz viszont erőteljesen szenvedhetne ebben a szisztémában. Majd kiderül, viszont nagyon várom Beatty visszatérését, de van még 3 meccs, úgyhogy nagyon nagyon messze vagyunk még az alapszakasztól.

Viszont a falat meg is kell dicsérni, Mosley iszonyat nagy blokkot osztott ki Jennings touchdownjánál. Nem véletlenül mondják, hogy a RB legjobb barátja a pulling guard. Az irányító legjobb barátja pedig a futójáték.Asbee
várom én is a javulást nagyon ,a nevek megvannak de ez Most! nem volt nagy szám...
több mint 11 éve
Igazából támadófalnál szvsz az összeszokottsággal van a legnagyobb probléma. A másik, hogy talán nem is tiszta még mit akarunk játszani. A HoF game után Andre Williams a touchdownjáról azt mondta, hogy outside zone play volt és a zone blockingot Carl Banks is megemlítette valamikor a meccsen. Ez a rendszer mondjuk sokkal jobban feküdne Beatty-nek és Pugh is otthon érezné magát benne. Richburg és Walton ugyanúgy nem a nagy méretű falemberek közé tartozik, előbbi főleg kihasználhatná atletikusságát. Geoff Schwartz viszont erőteljesen szenvedhetne ebben a szisztémában. Majd kiderül, viszont nagyon várom Beatty visszatérését, de van még 3 meccs, úgyhogy nagyon nagyon messze vagyunk még az alapszakasztól.

Viszont a falat meg is kell dicsérni, Mosley iszonyat nagy blokkot osztott ki Jennings touchdownjánál. Nem véletlenül mondják, hogy a RB legjobb barátja a pulling guard. Az irányító legjobb barátja pedig a futójáték.