New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nem láttam, csak egy 30 mp összefoglalót. Volt bármilyen értelmes TE passzjáték, vagy legalább próbálkozás?vittore
Utolsó drive-ban két Adrien Robinson elkapás seam route-ok után, az első 4 & 16-nál. Előtte Paintertől egy Kellen Davis TD a szokásos fade route után.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Nem láttam, csak egy 30 mp összefoglalót. Volt bármilyen értelmes TE passzjáték, vagy legalább próbálkozás?
több mint 11 éve
Megírtam az összefoglalótAsbee
bucira verték az első csapatunkat , sajnos a többi nem számít...yooker
Ahogy vesszük😊 Az 53-as keretet fel kell tölteni és azért én a hátsó körös újoncokra + 1-2 UDFA-ra kíváncsi voltam. Talán Nassib azzal a két drive-val végre le tudja gyűrni Paintert, Harris és Washington tovább remekelt (bár utóbbi kaphatna már esélyt 2. csapatban is). Egy-egy sérüléshullám sajna bármikor lehet és talán valakihez tudunk nyúlni akkor is. Cseréink eddigi ellenfelekhez képest jónak tűnnek. Első offense majdnem ugyanaz volt mint Steelers ellen, csak ott Jennings beért az end zone-ba, itt meg Cruz hosszú elkapása fumble lett. A big play ability legalább megvan, Jernigannek is lehetett volna egy nagy elkapása ha nem akkora láma. Igazából egyrészt azért nem pánikolok még, mert ez csak preseason, másrészt meg százszor több van ezekben a játékosokban, azt szerintem mindenki tudja. Cruz ahogy nyilatkozott meccs közben teljesen nyugodt volt, azt mondta készülnek, készülnek ennyi. Mondjuk Coughlin a következő edzésen remélem nagyon kiakad és futtatja velük a büntetőköröket😀 Amellett szvsz, hogy a játékosok még mindig tanulják az új offense-t a sikerélmény hiányzik nekik. Lehet, hogy csinálnak jó dolgokat az edzéseken és úgy is érzik, hogy fejlődnek, de mintha gátolná őket valami a pályán. Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy olyan időszaka volt mikor bármivel is próbálkozott semmi nem jött össze akármennyire akarta is. Ezt látom az offense-ben. Kell egy vagy két jó drive, 3. fordulóban egy jó félidő és akkor nagyot léphetnek előre.

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Megírtam az összefoglalótAsbee
bucira verték az első csapatunkat , sajnos a többi nem számít...
több mint 11 éve
Megírtam az összefoglalót

több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
pozitivum: nyertunk 😀
gyakorlatilag minden mas egy nagy 0

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Kemény évünk lesz.
több mint 11 éve
Az első offense valami borzasztó, egyedül a hosszú labdákban volt fantázia. A támadófal legalább egy hangyányival mintha jobbnak tűnt (vagy csak én ittam sokat). Nassib a végén Eli módba kapcsolt, öröm volt nézni az utolsó két drive-ot. Washington újra szerzett egy TD-t, jó lenne már látni őt legalább az ellenfél második csapata ellen.

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Elnézve ezt a Colts elleni 1. félidőt eléggé eredménytelen egy szezon lehet a mostaniból...a kezdő O egyenlőre egyenlő egy nagy 0-val. Tudom, hogy még van 2 meccs az alapszakaszig, de hogy semmi életjelet ne lássunk, az már kiborító!

több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
Mai hianyzok
WR Odell Beckham Jr.
KR Trindon Holliday
CB Jayron Hosley
RB Peyton Hillis
LB Jon Beason
TE Daniel Fells
TE Xavier Grimble
DT Mike Patterson

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Mondjuk az edzéseken állítólag az egész offense egy csődtömeg.

Akkor majd a D hozza a meccseket és Bears, Steelers focit fogunk játszani és 10-3ra nyerjük a meccseketvittore
Komplett csapatrész nélkül sok mindenre nem fogunk menni. Ha egy csapat SB-t akar nyerni, akkor majdnem mindenhonnan kell a "jó" teljesítmény szvsz.

több mint 11 éve
Mondjuk az edzéseken állítólag az egész offense egy csődtömeg.

Akkor majd a D hozza a meccseket és Bears, Steelers focit fogunk játszani és 10-3ra nyerjük a meccseket
több mint 11 éve
Painter...Nem tudom mennyi idő kell neki, hogy kikopjon a ligából. Tavaly megcsinálta ugyanezt, a csereirányítók közül ő volt a legjobb, bejátszotta magát a csapatba, aztán mikor pályára került láthattuk mi történt. Azt se értettem miért igazoltuk le megint. Nagyon remélem Nassib kitalál valamit, mert lehet vele sem lennénk előrébb, de valami halvány esély maradna, hogy jobb lenne Painternél. Mondjuk az edzéseken állítólag az egész offense egy csődtömeg. Bár az is igaz, hogy iszonyat jó a secondary, de eddig az előszezon meccseken sem láttunk semmit. McAdoo elgondolásai nem lennének rosszak, de nagyon remélem holnap sikerül már a pályán is látni belőlük valamit. Félek az év első felében az offense nagyon beragad majd.

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 442
nem elég egészségesnek látszanni, annak is kőő lenni
 www.bigblueview.com/2014/8/14/6003567/ny-giants-training-camp-comes-to-a-close
több mint 11 éve
úgy néz ki Will Beatty játszik a hétvégén!
jó lenne látni a javulást vele a falban...
több mint 11 éve
Sugar#26 New York Giants 75
dont foss ! komoly erkölcsi támogatás a térségben... 😊
 www.nj.com/giants/index.ssf/2014/08/giants_plaxico_burress_makes_guest_appearance_at_practice_tuesday.htmlozibozi
Remélem nem a lőfegyverek klubokban való biztonságos alkalmazásáról tartott interaktív bemutatót 😀
több mint 11 éve
dont foss ! komoly erkölcsi támogatás a térségben... 😊
 www.nj.com/giants/index.ssf/2014/08/giants_plaxico_burress_makes_guest_appearance_at_practice_tuesday.html
több mint 11 éve
Tudom, hogy még csak pre-season meg TC, de amit ez a Washington gyerek művel az nagyon bíztató.
 www.giants.com/news-and-blogs/article-1/WR-Corey-Washington-becoming-Preseason-breakout-star/c5094341-4f9b-4638-8165-5f9349c9b8e7
Nem lepne meg/örülnék neki, ha 11 personnelben ami állítólag kb alapfelállás lesz az új rendszerben, ő lenne Randle-el szemben (green zone környékén mindenképp). Meg azért azt is megnézném mit kezd majd bármelyik secondary egy Cruz, RR, OBJ, Washington 4 WRes felállással. Csak könyörgöm, kapjon Eli egy kis időt a faltól. Húúú de várom már a szezont.Henderson
Corey Washington practices with the first team and plays like he belongs there

www.nydailynews.com/blogs/giants/corey-washington-practices-team-plays-belongs-blog-entry-1.1899851
több mint 11 éve
on.nfl.com/1sWdJGJ Tehát egy közepes NYG offense elég lenne az NFC East szétverésèhez.vittore
/By Bucky Brooks / ki a fenti cikket is jegyzi... ő szerinte ez a normális : kelet az észak előtt... 😊 stb
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/epci8wqyfz8unlrni8ip
NFL's top offensive division: NFC East, NFC North or AFC West?
With Aaron Rodgers, Matthew Stafford and Jay Cutler in the fold, the NFC North is full of prolific aerial attacks. Still, it's not the top offensive division in the NFL. Bucky Brooks provides his pecking order.
több mint 11 éve
on.nfl.com/1sWdJGJ Tehát egy közepes NYG offense elég lenne az NFC East szétverésèhez.
több mint 11 éve
Egyelőre annyira nagy a kavarás...Cruz slotba tuti (+ 2 WR-s felállásnál oldalvonal mellé), Randle pedig egy korrekt 2. számú elkapó. Melléjük jöhetne Beckham Jr., de edzeni eddig nemigen tudott, szóval meglepetés lenne ha kulcsjátékos lenne idén. Ebből szvsz Jernigan profitálni tud, 3-400 yardra jó lehet. Ehhez azonban konzisztensnek kell lennie és az oldalvonal mellett is helyt kell állnia (ez eddig az előszezonban nem nagyon ment neki). Itt jöhetne képbe Manningham, akit én még nem írnék le. Az egészségi állapotáról nem sokat tudunk, de nem szokták a hiányzók közé sorolni, szóval az edzéseken ott van. Tapasztalt játékosnak számít és Manninggel korábban megvolt már neki az összhang. Annyit még látok benne, hogy átvegye Hixon korábbi szerepét. Hatodik elkapónak férhetne be Washington vagy Harris. Igazából Holliday-t sem írnám még le, ha nem tudna visszatérni az előszezonban, akkor valószínűleg kiraktuk volna. Ha pedig egy kezdőrúgást vagy egy puntot visszahordana TD-re, másképp festenének az esélyek.Asbee
MM-et én sem a képességei és a sorozatos apróbb , de állandó sérülések miatt "írom le"...
ezek mellett lehetnek motivációs, koncentrációs problémák is kicsit Nicks 2.0! Hixonhoz meg tényleg nem hasonlítanám ( persze a szerep lehetne ugyanaz) !
ő egy igazi küzdő volt. rajta látszott hogy több igazán komoly sérülés után is évekig küzdött és tényleg szeretne visszatérni, tavaly ezt Friscoban MM nem láttam, de nyilván ezek csak megérzések...
szóval inkább egy nagyon motivált tehetsége s UDFA mint egy sérülékeny, kicsit jóllakott "veterán"...
több mint 11 éve
Egyelőre annyira nagy a kavarás...Cruz slotba tuti (+ 2 WR-s felállásnál oldalvonal mellé), Randle pedig egy korrekt 2. számú elkapó. Melléjük jöhetne Beckham Jr., de edzeni eddig nemigen tudott, szóval meglepetés lenne ha kulcsjátékos lenne idén. Ebből szvsz Jernigan profitálni tud, 3-400 yardra jó lehet. Ehhez azonban konzisztensnek kell lennie és az oldalvonal mellett is helyt kell állnia (ez eddig az előszezonban nem nagyon ment neki). Itt jöhetne képbe Manningham, akit én még nem írnék le. Az egészségi állapotáról nem sokat tudunk, de nem szokták a hiányzók közé sorolni, szóval az edzéseken ott van. Tapasztalt játékosnak számít és Manninggel korábban megvolt már neki az összhang. Annyit még látok benne, hogy átvegye Hixon korábbi szerepét. Hatodik elkapónak férhetne be Washington vagy Harris. Igazából Holliday-t sem írnám még le, ha nem tudna visszatérni az előszezonban, akkor valószínűleg kiraktuk volna. Ha pedig egy kezdőrúgást vagy egy puntot visszahordana TD-re, másképp festenének az esélyek.

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
szerintem (ha egészséges) akkor Manningham egyértelműen előrébb van a roster-sorrenden, mint a fiatalok, de ez majd a keretszűkítésnél kiderül (meg addig még számtalan dolog fog történni úgyis)
több mint 11 éve
Sugar#26 New York Giants 75
Igazából nem kell sok játéklehetőség ahhoz, hogy hasznos tagja legyen az elkapósornak. 1-2 red zone playben lehet bravúros elkapásokat bemutatni ami feljebb lendíthet a sorban. Ha bekerül az 53-as keretbe onnan lesz nehéz dolga, hogy a korlátozott játéklehetőséget mennyire tudja kihasználni. Ha tud élni a lehetőséggel onnantól vajmi keveset fog számítani hogy udfa rookie.
több mint 11 éve
Na, ti aztán tudjátok hogy kell letörni az ember lelkesedését. 😊 Tudom, hogy kár lenne még nagy dolgokat várni első évében, de azt nem hinném, hogy a rosterre kerülése annyira kérdőjeles, szerintem simán Manningham előtt jár jelenleg, sőt ha most kéne tippelnem, MM nem kerül majd 53ba, nála Marcus Harris is esélyesebb. Aztán persze még bármi lehet, mindenesetre bíztató ez az elkapó banda.Henderson
Igen!MM sem lesz már a régi! az állandó sérülések miatt
nem igazán képes újra formába lendülni, nálam sem kerülne rosterre....
ráadásul már az az előnye sincs hogy ismeri a playbookot, mert az ugye kb vadi új lesz...