New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 bit.ly/1nl60LR hát igen, a preseasonban nem csak a meccs érdekes. múlthéten a vízfejű bátyja ultraszánalmas rocky top-ozása most meg ez. Strahan beszéd közben is gyilok volt Eli, amíg nem vette észre hogy veszi a kamera – miközben Strahan épp róla sztorizott – előjött a gyapot-nagybirtokos családi arcvonás.
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 001
ami várható volt sajnos bejött... 😕 Wilson
 www.giants101.com/2014/08/04/new-york-giants-david-wilson-shut-down-due-to-neck-injury-concern-career-is-over/
több mint 11 éve
... ha nem jön sérülés közbe, nem lepődnék meg ha 'André' lesz az első számú futó szeptemberben (októberben)... de jól mozogtak mind a futók, Cox esélytelen volt fal nélkül(több van benne) Hillis pedig magához képest valahogy felgyorsult (?) , bár ő vlsz csak sérülések miatt maradhat majd. Ellenben kevés szó esett a szünetben a védelem legjobbjának választott Jameel McClain-ről...
több mint 11 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Szia!
Köszi! Ncore-om nekem is van, de ott csak a sport tv-s meccsek szoktak fent lenni. Tenyardra nem tud valaki egy accontot szerezni? Vagy csak a torrent fájlokat elküldeni a meccseink után? Volt régen nekem is oda regem, de már nem tudom melyik e-mail címről...
Balázssüti
Látom már megelőztek.

Ncore-ra nem csak a sport tv-s meccseket töltik fel, azt nem mondom, hogy minden meccset, mert nem ellenőriztem,de nem lepődnék meg rajta. Preseason meccsek is szoktak az Ncore-on lenni, a HOF meccs is fent van.
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Richburggel mi újság ?

Addig oké, hogy Walton a kezdő C, esetleg RG-ként válthatja majd Snee-t, de nem találok róla semmit. Nem is játszott ?
TC-n, hogy teljesített ? Még fejlődnie kell, azért nem fér kezdőbe, vagy csak szimplán hosszútávú projektként kezelitek ?
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A meccsről az egyéni teljesítmények értékelése itt.Asbee
azért megnéznék egy Herzlich vs. Asbee 40 yard dash-t 😀csebi
térdem kell rendberakni és mehet😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Sugar#26 New York Giants 75
A támadófal miatt egyelőre nem aggódom, ez volt az első meccsük így együtt, ráadásul Beatty hiányzott is. Azért a Bills kezdő védőfala igencsak jó, nem meglepő, hogy többször is átjutottak. Ezen kívül kondícióban is előrébb járt a Buffalo. Kell még egy-két meccs, hogy az OL játékosok elkezdjenek bízni egymásban és akkor azért a tavalyinál jóval jobb játékot fogunk látni.

Coxot tökéletesen ellehetetlenítették, kár érte, én többet látok benne mint Hillis-ben. A méretei neki is megvannak, ráadásul sokkal gyorsabb is. Hillis erőssége a rövid yardos szituációkban lehet, de azokat meg tudja oldani Jennings és Williams is. Persze ha Wilson nem játszhat akkor csak Gaskins esik ki.Asbee
Igazat megvallva OL teljesítményben számítottam ettől rosszabra, de bizakodtam az ettől jobb performanszban. Valahol a kettő között hozták le a meccset. Remélem sikerül nekik stabilan összeállni a szezonkezdetre és akkor tényleg nem lesz baj.

Jennings nyilatkozatában volt, hogy fizikális egység lesznek. És elnézve egy Jennings-Williams-Hillis-Hynoski brigádot ez tényleg nagyon bitang lenne. (Igazi jumbo backfield) 😀 Azért nagy szükség lenne Wilson felépülésére és a gyorsaságára. Azzal lenne igazán sokoldalú fegyver az RB állomány.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 793 — Lucas Scott
A meccsről az egyéni teljesítmények értékelése itt.Asbee
azért megnéznék egy Herzlich vs. Asbee 40 yard dash-t 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
A támadófal miatt egyelőre nem aggódom, ez volt az első meccsük így együtt, ráadásul Beatty hiányzott is. Azért a Bills kezdő védőfala igencsak jó, nem meglepő, hogy többször is átjutottak. Ezen kívül kondícióban is előrébb járt a Buffalo. Kell még egy-két meccs, hogy az OL játékosok elkezdjenek bízni egymásban és akkor azért a tavalyinál jóval jobb játékot fogunk látni.

Coxot tökéletesen ellehetetlenítették, kár érte, én többet látok benne mint Hillis-ben. A méretei neki is megvannak, ráadásul sokkal gyorsabb is. Hillis erőssége a rövid yardos szituációkban lehet, de azokat meg tudja oldani Jennings és Williams is. Persze ha Wilson nem játszhat akkor csak Gaskins esik ki.

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
balu10
Itt ingyen letölthető:
 www.sport-video.org.ua/BBNYG030814.html

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Sugar#26 New York Giants 75
Ami nekem tetszett az esti meccsen:

-öröm volt látni, hogy az idei draft class ígéretesen mozog. A Kennard-Williams páros teljesen korrekt teljesítményt nyújtott, Bromley is tetszett bár még nem vonnék le messzemenő következtetéseket egy csere OL elleni teljesítményből. Richburg nekem halovány volt nagyon. Berhe esetében pedig még szükség lesz pár meccsre, hogy kiderüljön mit tud, de jól játszott ezen meccsen. Ha Becham Jr-t is látjuk játszani és beváltja a hozzá fűzött reményeket ez egy igen jó draft lehet így erősen előzetesen kijelentve a messzi távolba.

- Marcus Harris-Corey Washington páros. Én nagyon remélem, hogy valamelyik kiszorítja Hollidayt és a tegnapi teljesítményük alapján nem is lenne meglepő. Harris szépen hozta az elkapásokat, Washington a TC-ben is jól mozog most is lehúzta azt a TD-t. Remélem a további PS meccsek is hasonlóan sikerülnek nekik. Nagy luxusnak tartanám ha egy játékost csak punt returnre tartanánk a keretben mikor más képes lenne elkapásokkal yardokat termelni. A tegnapi meccs alapján Harris párti vagyok, de Washington adottságai jobban tetszenek.

- Damontre Moore- Jonathan Hankins. Moore szétkapta azt a falat, csak így tovább! Hankins nagyot ment ott középen. Mindkét játékos remekül játszott, azt kell mondjam kezdek nem aggódni annyira D line miatt.

- Secondary. Manuel eléggé kerülte DRC-t. Passzai javarészt Amu irányába mentek, aki viszont remekül megoldotta a feladatot és nem engedett elkapásokat a Bills receivereinek. Kivéve azt a bődületes miss tackle-t a screen-nél. Ha az alapszakaszban is ennyire Amura fognak dobálni az irányítók kicsivel nagyobb felelősség fog hárulni rá, remélhetőleg megoldja. Így tudnak klasszis CB-k születni. Brown-nak és Rolle-nak nagy dolga nem akadt, maradjon is ez így 😀

- Rashad Jennings. Ilyen játékot játsszon továbbra is és nem lesz vele baj 1. RB poszton. Futásai jók voltak, elkapásokkal is tudott hozzátenni a játékhoz. 1 negyed alatt majd 50 yardot össze tudott szedni. Még lehet behúzom fantasyben! 😀

Ami nem tetszett:

- Offensive Line. Ez hogy a Bills D-line így megizzasztotta őket meglepett. Többet vártam tőlük. Eli fumble egyértelműen az övék. Öröm az ürömben hogy szvsz Walton korrektül játszott.

- Hellyel közzel a D-line. Az egyéni teljesítményekre nem lehet panasz, szinte mindenkinek volt egy szép megmozdulása, de egy így vonal szinten nem tudtak akkora nyomást gyakorolni mint az elvárható lenne tőlük. Tudjuk be ezt nekik preseasoni lustaságnak, de felpöröghetnének kicsikét. (Itt most ellent mondtam magamnak, de a szervezettségen könnyebb lesz javítani mintha egyéni képességeken kellene)

-3. RB kérdése nincs tisztázva ha Wilson nem épül fel. Cox-ot megették, bár a fal előtte 0 volt.
több mint 11 éve
A meccsről az egyéni teljesítmények értékelése itt.

több mint 11 éve
norbisillo New York Giants Michigan State Spartans 583 — Spártai Óriás
 tenyardtracker.com/index.php
 ncore.cc/login.php

Én ezeket használom, de jelenleg egyik oldalon sincs free reg.Isti81
Szia!
Köszi! Ncore-om nekem is van, de ott csak a sport tv-s meccsek szoktak fent lenni. Tenyardra nem tud valaki egy accontot szerezni? Vagy csak a torrent fájlokat elküldeni a meccseink után? Volt régen nekem is oda regem, de már nem tudom melyik e-mail címről...
Balázsbalu10
Nem csak a Sporttv-sek szoktak fent lenni, legalábbis én tavaly szedtem le onnan preseason meccset.

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
 ncore.cc/login.php

Én ezeket használom, de jelenleg egyik oldalon sincs free reg.Isti81
Szia!
Balázs

több mint 11 éve
Linkelem ide is: 10 játékos akiket érdemes figyelni a draftolt újoncokon kívülAsbee
+ LB Jameel McClain középen való szereplése is érdeklődésre tarthat számot, mellette a Kennard gyerek' is (n ) agyon volt dicsérve az újságírók által...
több mint 11 éve
Linkelem ide is: 10 játékos akiket érdemes figyelni a draftolt újoncokon kívül

több mint 11 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
 ncore.cc/login.php

Én ezeket használom, de jelenleg egyik oldalon sincs free reg.
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Eddig tudtam élőben követni a meccseket, de idéntől sajnos nem biztos, hogy menni fog (a 7-es meccseket tuti tudom nézni, de az estiket valószínű nem). Nem tudtok egy jó oldalt, ahonnan le lehetne tölteni, akár a preseason meccset is?

több mint 11 éve
A hardcore fanok élőben nézik😛 Tollefson megemlítése kemény volt😀

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Strahan beiktatási beszéde a pro HoF-ba zseniális volt 😊 a Giants fanoknak biztos tetszeni fog
 espn.go.com/video/clip?id=espn:11302265

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Patterson kezd Hankins helyett
 www.giants101.com/2014/08/01/new-york-giants-mike-patterson-serious-about-being-a-starter/ozibozi
ja-ja, a holnapi meccsen még csakozibozi
egyébként el sem utazott

több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Úgy érzem, nem vagyunk közutálat tárgya, sőt az is kiderült - nekem új infóként -, hogy a texasi jockey-k inkább a zígülszt gyűlölgetik:  bit.ly/1nfnoSk
több mint 11 éve
Nyugtassatok meg, hogy holnap látjuk Jay Bromleyt akcióban. 😀 Rá és természetesen Rashad Jenningsre leszek a leginkább kíváncsi tőletek.iktriad
Miért ne láthatnánk?😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 857 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nyugtassatok meg, hogy holnap látjuk Jay Bromleyt akcióban. 😀 Rá és természetesen Rashad Jenningsre leszek a leginkább kíváncsi tőletek.
több mint 11 éve
Patterson kezd Hankins helyett
 www.giants101.com/2014/08/01/new-york-giants-mike-patterson-serious-about-being-a-starter/ozibozi
ja-ja, a holnapi meccsen még csak