New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 002
Alex Boone neve felmerült több O-line gonddal küzdő csapatnál, értelemszerűen nálunk is
 www.bigblueview.com/2014/8/11/5989713/alex-boone-trade-rumors-ny-giants-be-interested-in-49ers-offensive-lineman
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
nos igen: ha nem lenne benn a szótárban a facepalm, akkor elég rá ez a remek darab  bit.ly/1mCzcP1
több mint 11 éve
Henderson New York Giants 1 077
Az új Mannings clip...Tavaly nem hozott szerencsét az "énekes- táncos" műfaj , remélhetőleg idén más lesz😊
 tdmagazin.hu/hirek/a-manning-tesok-megint-alakitottakozibozi
Jól látom, hogy a háttérben feltűnik néhány falember is? Kitűnő pop-paródiát kaptunk megint. 😀

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Az új Mannings clip...Tavaly nem hozott szerencsét az "énekes- táncos" műfaj , remélhetőleg idén más lesz😊
 tdmagazin.hu/hirek/a-manning-tesok-megint-alakitottak
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
a leírtakat alátámasztva beszédes adat azért hogy 5/14 a harmadik sikeressége nálunk...

viszont 2/14 a védekezéseknél...
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
én remélem Herzlich idén is rostert fog, nem elfogultság miatt mondom, főleg mert én kifejezetten szkeptikus voltam vele kapcs a betegsége miatt, de nekem tetszik a játéka és nála absz ott van az a leader skill amire nagy szükségünk van/lenne. Egyelőre ST-ben hasznos, de sztem nem kizárt h fel tud nőni a kezdő MLB poszthoz is a későbbiekbenSzesze
Herzlich szvsz tuti rosteren marad. Tavaly csak 5 LB maradt, de idén Beason sérülése miatt ezt nem szabadna meghúzni. Rajta kívül azért J. Williams, McClain, Paysinger és már Kennard is Herzlich előtt van a rangsorban. Tegnap Paysingerrel nem voltak rosszak, de az első héten az a Fox-Herzlich-Anderson sor valami borzalom volt. ST-ben karcol nagyon, de védelemben maximum csere. Legjobb esetben Herzlich lehet a következő Blackburn.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
A futójáték tényleg meglepően jó, erre absz nem számítottam, a Steelers D ellen kb évente 1x szoktak egész pályás TD-t futni, oké h preseason, de akkor is. Ellenben amit a kezdő csapat "passzjáték" címszó alatt előad eddig az hatalmas fos. Én nem hiszek ebben a rejtegetjük a tudásunkat dologban, főleg h Eli tavalyi éve mega-pocsék volt, szemmel láthatóan totál önbizalomhiányos lett a szezon végére, pont arra kéne felhasználni a pre meccseket, h újra felépítsük őt is. Hát ebből eddig semmi nem sikerült.. meglátjuk mennyit javulunk a szezonkezdetre, de sztem nagy csodákat senki se várjon itt, főleg h ez az OL egyelőre nagyon gyenge.
Ami miatt mégis bizakodhatunk az a deffense ami nekem idén is tetszik és nem kizárt, h a tavalyinál is jobb lesz idén, ezzel megadva az esélyt az offense-nek, h fokozatosan fejlődhessen. Sztem ezen a meccsen JPP kifejezetten jó volt, mind futás, mind passz ellen tetszett amit csinált. A másik oldalon Kiwi nagy lyuk, jó lenne ha Moore minél előbb kiszorítaná a kezdőből. A DT poszt szerencsére egyelőre tök jó, a backupok is meggyőzőnek tűnnek. Az LB sorból nagyon hiányzik Beason, ha ő vissza tud jönni akkor kifejezetten jó lehet ez a sor is, Williams tényleg egyre jobban hasít. (én remélem Herzlich idén is rostert fog, nem elfogultság miatt mondom, főleg mert én kifejezetten szkeptikus voltam vele kapcs a betegsége miatt, de nekem tetszik a játéka és nála absz ott van az a leader skill amire nagy szükségünk van/lenne. Egyelőre ST-ben hasznos, de sztem nem kizárt h fel tud nőni a kezdő MLB poszthoz is a későbbiekben). A secondary pedig fasza lesz, sztem simán ligaelit ez a garnitúra.
több mint 11 éve
Igazából támadófalnál szvsz az összeszokottsággal van a legnagyobb probléma. A másik, hogy talán nem is tiszta még mit akarunk játszani. A HoF game után Andre Williams a touchdownjáról azt mondta, hogy outside zone play volt és a zone blockingot Carl Banks is megemlítette valamikor a meccsen. Ez a rendszer mondjuk sokkal jobban feküdne Beatty-nek és Pugh is otthon érezné magát benne. Richburg és Walton ugyanúgy nem a nagy méretű falemberek közé tartozik, előbbi főleg kihasználhatná atletikusságát. Geoff Schwartz viszont erőteljesen szenvedhetne ebben a szisztémában. Majd kiderül, viszont nagyon várom Beatty visszatérését, de van még 3 meccs, úgyhogy nagyon nagyon messze vagyunk még az alapszakasztól.

Viszont a falat meg is kell dicsérni, Mosley iszonyat nagy blokkot osztott ki Jennings touchdownjánál. Nem véletlenül mondják, hogy a RB legjobb barátja a pulling guard. Az irányító legjobb barátja pedig a futójáték.Asbee
várom én is a javulást nagyon ,a nevek megvannak de ez Most! nem volt nagy szám...
több mint 11 éve
Igazából támadófalnál szvsz az összeszokottsággal van a legnagyobb probléma. A másik, hogy talán nem is tiszta még mit akarunk játszani. A HoF game után Andre Williams a touchdownjáról azt mondta, hogy outside zone play volt és a zone blockingot Carl Banks is megemlítette valamikor a meccsen. Ez a rendszer mondjuk sokkal jobban feküdne Beatty-nek és Pugh is otthon érezné magát benne. Richburg és Walton ugyanúgy nem a nagy méretű falemberek közé tartozik, előbbi főleg kihasználhatná atletikusságát. Geoff Schwartz viszont erőteljesen szenvedhetne ebben a szisztémában. Majd kiderül, viszont nagyon várom Beatty visszatérését, de van még 3 meccs, úgyhogy nagyon nagyon messze vagyunk még az alapszakasztól.

Viszont a falat meg is kell dicsérni, Mosley iszonyat nagy blokkot osztott ki Jennings touchdownjánál. Nem véletlenül mondják, hogy a RB legjobb barátja a pulling guard. Az irányító legjobb barátja pedig a futójáték.

több mint 11 éve
kösz az összefoglalót !!
tök jó hogy nyertünk meg hogy van két igen jó futónk(így legalább nálunk is van a labda egy kicsit) és a D is remélem tartani tudja a tavalyi szintet de ami nagyon fontos lenne az nem változott!!sajnos a fal továbbra is egy ordas nagy 0!folyamatosan odaérnek passznál, eléggé komoly bajok lesznek ha ez nem változik igen gyorsan....
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Sajnos ezt a meccset sem tudtam nézni, de ahogy olvasom a "töketlen playhívás" azért volt, mert Eli sokszor áthívta a playeket. A Steelers D meg pont hogy nem erősebb, mint a Bills szerintem, a fal semmiképpen. Egyébként sem hiszem, hogy töketlenség lenne sokat futni, én pont ezt várom idén, főleg amíg a pass protection nem az igazi.Henderson
Amíg Eli pályán volt hívtunk 9 futást és 3 passzjátékot, amiből 1 sack és 2 incomplite lett. De lehet, hogy tényleg C.Brown miatt nem hívtunk passzt, mert az nem verte meg, aki nem akarta. Kell ide egy jó Beatty, de nagyon...

Továbbra is tartom, hogy ez volt a terv a tegnapi meccsre és ezért futottunk ennyit. Majd jövő héten kiderül, hogy akkorra mi lesz a terv.

több mint 11 éve
sűrített félórás összefoglaló, ha valaki nem látta....😊 minden benne van
 noonkick.com/2014-nfl-preseason-pittsburgh-steelers-at-new-york-giants-condensed/
több mint 11 éve
Na, így már más, akkor nem szóltam, mint mondtam nem láttam a meccset. Nem lehet, hogy Gilbride lenyúlt egy ilyen rádiós fejhallgatót mielőtt kirúgták visszavonult? 😀Henderson
Végülis annyira nem gáz, csak túl nagy volt már az óvatoskodás szvsz. Ebben az offense-ben viszont sokkal több van, Eli azt mondta ő elégedett azzal ahogy az edzéseken játszanak, mindent pedig nem szabad megmutatni preseasonban.

több mint 11 éve
Sajnos ezt a meccset sem tudtam nézni, de ahogy olvasom a "töketlen playhívás" azért volt, mert Eli sokszor áthívta a playeket. A Steelers D meg pont hogy nem erősebb, mint a Bills szerintem, a fal semmiképpen. Egyébként sem hiszem, hogy töketlenség lenne sokat futni, én pont ezt várom idén, főleg amíg a pass protection nem az igazi.Henderson
3rd & longra azért ne a shotgunból való futás jelentse a megoldást többször is😀Asbee
Na, így már más, akkor nem szóltam, mint mondtam nem láttam a meccset. Nem lehet, hogy Gilbride lenyúlt egy ilyen rádiós fejhallgatót mielőtt kirúgták visszavonult? 😀

több mint 11 éve
3rd & longra azért ne a shotgunból való futás jelentse a megoldást többször is😀

több mint 11 éve
Sajnos ezt a meccset sem tudtam nézni, de ahogy olvasom a "töketlen playhívás" azért volt, mert Eli sokszor áthívta a playeket. A Steelers D meg pont hogy nem erősebb, mint a Bills szerintem, a fal semmiképpen. Egyébként sem hiszem, hogy töketlenség lenne sokat futni, én pont ezt várom idén, főleg amíg a pass protection nem az igazi.

több mint 11 éve
Szerintem inkàbb azért sem volt az elsô fèlidõben passz jàtèk ,mert a Steelers kezdôi tegnap akkor mentek àt a fal szèlein (fôleg C.Brown oldalàn) amikor akartak.ìgy sikerült 30 pass yard 2 negyed alatt,megspèkelve 45 y būntetèssel.Ha Beatty nem fog jòl beszàllni,akkor ùj rendszer ide vagy oda, nem lesz meg a 3sec soha , ami Folyamatos kapkodàshoz, siettetèshez vezet, ès az nem Eli erőssège. SOk idő van mèg simàn össze lehet rakni a falat ès a passz jàtèkot ,nem beszèlve arròl, hogy elnèzve a többieket egyàltalàn nem vagyunk lemaradva.
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Nem volt olyan rossz ez a Steelers elleni meccs, de.1-2 érdekesség azért volt:
Az első félidőben kb. csak futottunk. Biztos vagyok benne, hogy ez a töketlen playhívás, hogy csak futunk, ez előre eltervezett stratégia része volt, hogy felmérjük, hogy egy erős D ellen hogy muzsikál a futásunk. A. Williams eddig óriási pozitív meglepetés, nagyon éretten, okosan és erősen játszik, mindig megtalálja a réseket. R. Jenningsnél ez elvárás is és teljesíti is, szép volt a 73 yardos TD-je.
Aki még szintén pozitív meglepetés, és könnyen rostert is érhet az Corey Washington. Az előző meccsen hosszú TD, a tegnapin pedig egy sarokba a Festő által felhajított szivárványt szedett le, ami győzelmet ért. Ha Beckham megoldja a visszahordásokat, akkor Washington odaérhet 6. WR-nek.
Bromley felé nagyok voltak az elvárások, de eddig a cserék ellen nagyon megy neki. Megnézném néhány playre a kezdőben is, mert a cseréket szarrá veri. Volt olyan, amikor duplázták és a kettő között erőből átment...valamit nagyon megláthattunk benne.
És akkor jöjjenek a negatívumok, mert abból is volt jópár:
A. Robinsonnak volt egy nagyon csúnya droppja, egyre messzebb a kezdőtől.
J. Hosley botrányszar. Amit felé dobnak az vagy cacth, vagy pedig azért nem elkapás, mert szabálytalankodik Hosley.
Az első 2 futónk megvan, de a 3. számú futó szerepébe eddig senki nem tud felnőni. Cox 0,67-es yardátlaga nagyon kemény, ahogy a leghosszabb 2 yaros futása is. Gaskins annak ellenére, hogy végül 4,6-os yardátlagon zárt nem győzött meg, rendszeresen rosszul döntött futások közben, nem igazán látja át a pályát.
JPP-nek ugyan volt egy QB hitje, de továbbra is elég halovány, ahogy az egész pass rush az sajnos. D. Moore-t is megnézném a kezdőben Kiwi helyén.
Nagyjából ennyi jutott eszembe 😊

több mint 11 éve
Linval Joseph, a Vikings defensive tackle-je lövést kapott egy minnesotai nightklubban. A golyó a bokáját találta el, így nem érte komolyabb sérülés a játékost.ozibozi
Plax szelleme?

több mint 11 éve
Linval Joseph, a Vikings defensive tackle-je lövést kapott egy minnesotai nightklubban. A golyó a bokáját találta el, így nem érte komolyabb sérülés a játékost.
több mint 11 éve
Akikre figyeljünk a Steelers ellen

több mint 11 éve
Bengals topic-ban lehet többet tudnak róla😀

több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 bit.ly/1B0Atcy

magyar házipálesz a bengals tréning campben?
több mint 11 éve
Harris az első csapatban is kapott lehetőséget, előrébb tart Washingtonnál. Mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy 7 WR-t viszünk, mint egyszer pár éve mikor Duke Calhoun bejátszotta magát. Holliday nem lenne rossz returner (persze csak ha meg tudja fogni a labdákat), de elkapóként egyelőre borzalmas volt. Kicsit luxus lenne úgy megtartani, hogy csak a visszahordásokba tud besegíteni. Oda jó pár hasznos játékosunk van, csak oda felesleges lenne.

több mint 11 éve
A következő meccs után játszhatnánk tippelőset fordulónként , ki lesz(marad) 'állományban' az első meccsre... 😓 😊