New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 002
dont foss ! komoly erkölcsi támogatás a térségben... 😊
 www.nj.com/giants/index.ssf/2014/08/giants_plaxico_burress_makes_guest_appearance_at_practice_tuesday.html
több mint 11 éve
Tudom, hogy még csak pre-season meg TC, de amit ez a Washington gyerek művel az nagyon bíztató.
 www.giants.com/news-and-blogs/article-1/WR-Corey-Washington-becoming-Preseason-breakout-star/c5094341-4f9b-4638-8165-5f9349c9b8e7
Nem lepne meg/örülnék neki, ha 11 personnelben ami állítólag kb alapfelállás lesz az új rendszerben, ő lenne Randle-el szemben (green zone környékén mindenképp). Meg azért azt is megnézném mit kezd majd bármelyik secondary egy Cruz, RR, OBJ, Washington 4 WRes felállással. Csak könyörgöm, kapjon Eli egy kis időt a faltól. Húúú de várom már a szezont.Henderson
Corey Washington practices with the first team and plays like he belongs there

www.nydailynews.com/blogs/giants/corey-washington-practices-team-plays-belongs-blog-entry-1.1899851
több mint 11 éve
on.nfl.com/1sWdJGJ Tehát egy közepes NYG offense elég lenne az NFC East szétverésèhez.vittore
/By Bucky Brooks / ki a fenti cikket is jegyzi... ő szerinte ez a normális : kelet az észak előtt... 😊 stb
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/epci8wqyfz8unlrni8ip
NFL's top offensive division: NFC East, NFC North or AFC West?
With Aaron Rodgers, Matthew Stafford and Jay Cutler in the fold, the NFC North is full of prolific aerial attacks. Still, it's not the top offensive division in the NFL. Bucky Brooks provides his pecking order.
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
on.nfl.com/1sWdJGJ Tehát egy közepes NYG offense elég lenne az NFC East szétverésèhez.
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Egyelőre annyira nagy a kavarás...Cruz slotba tuti (+ 2 WR-s felállásnál oldalvonal mellé), Randle pedig egy korrekt 2. számú elkapó. Melléjük jöhetne Beckham Jr., de edzeni eddig nemigen tudott, szóval meglepetés lenne ha kulcsjátékos lenne idén. Ebből szvsz Jernigan profitálni tud, 3-400 yardra jó lehet. Ehhez azonban konzisztensnek kell lennie és az oldalvonal mellett is helyt kell állnia (ez eddig az előszezonban nem nagyon ment neki). Itt jöhetne képbe Manningham, akit én még nem írnék le. Az egészségi állapotáról nem sokat tudunk, de nem szokták a hiányzók közé sorolni, szóval az edzéseken ott van. Tapasztalt játékosnak számít és Manninggel korábban megvolt már neki az összhang. Annyit még látok benne, hogy átvegye Hixon korábbi szerepét. Hatodik elkapónak férhetne be Washington vagy Harris. Igazából Holliday-t sem írnám még le, ha nem tudna visszatérni az előszezonban, akkor valószínűleg kiraktuk volna. Ha pedig egy kezdőrúgást vagy egy puntot visszahordana TD-re, másképp festenének az esélyek.Asbee
MM-et én sem a képességei és a sorozatos apróbb , de állandó sérülések miatt "írom le"...
ezek mellett lehetnek motivációs, koncentrációs problémák is kicsit Nicks 2.0! Hixonhoz meg tényleg nem hasonlítanám ( persze a szerep lehetne ugyanaz) !
ő egy igazi küzdő volt. rajta látszott hogy több igazán komoly sérülés után is évekig küzdött és tényleg szeretne visszatérni, tavaly ezt Friscoban MM nem láttam, de nyilván ezek csak megérzések...
szóval inkább egy nagyon motivált tehetsége s UDFA mint egy sérülékeny, kicsit jóllakott "veterán"...
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyelőre annyira nagy a kavarás...Cruz slotba tuti (+ 2 WR-s felállásnál oldalvonal mellé), Randle pedig egy korrekt 2. számú elkapó. Melléjük jöhetne Beckham Jr., de edzeni eddig nemigen tudott, szóval meglepetés lenne ha kulcsjátékos lenne idén. Ebből szvsz Jernigan profitálni tud, 3-400 yardra jó lehet. Ehhez azonban konzisztensnek kell lennie és az oldalvonal mellett is helyt kell állnia (ez eddig az előszezonban nem nagyon ment neki). Itt jöhetne képbe Manningham, akit én még nem írnék le. Az egészségi állapotáról nem sokat tudunk, de nem szokták a hiányzók közé sorolni, szóval az edzéseken ott van. Tapasztalt játékosnak számít és Manninggel korábban megvolt már neki az összhang. Annyit még látok benne, hogy átvegye Hixon korábbi szerepét. Hatodik elkapónak férhetne be Washington vagy Harris. Igazából Holliday-t sem írnám még le, ha nem tudna visszatérni az előszezonban, akkor valószínűleg kiraktuk volna. Ha pedig egy kezdőrúgást vagy egy puntot visszahordana TD-re, másképp festenének az esélyek.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
szerintem (ha egészséges) akkor Manningham egyértelműen előrébb van a roster-sorrenden, mint a fiatalok, de ez majd a keretszűkítésnél kiderül (meg addig még számtalan dolog fog történni úgyis)
több mint 11 éve
Sugar#26 New York Giants 75
Igazából nem kell sok játéklehetőség ahhoz, hogy hasznos tagja legyen az elkapósornak. 1-2 red zone playben lehet bravúros elkapásokat bemutatni ami feljebb lendíthet a sorban. Ha bekerül az 53-as keretbe onnan lesz nehéz dolga, hogy a korlátozott játéklehetőséget mennyire tudja kihasználni. Ha tud élni a lehetőséggel onnantól vajmi keveset fog számítani hogy udfa rookie.
több mint 11 éve
Na, ti aztán tudjátok hogy kell letörni az ember lelkesedését. 😊 Tudom, hogy kár lenne még nagy dolgokat várni első évében, de azt nem hinném, hogy a rosterre kerülése annyira kérdőjeles, szerintem simán Manningham előtt jár jelenleg, sőt ha most kéne tippelnem, MM nem kerül majd 53ba, nála Marcus Harris is esélyesebb. Aztán persze még bármi lehet, mindenesetre bíztató ez az elkapó banda.Henderson
Igen!MM sem lesz már a régi! az állandó sérülések miatt
nem igazán képes újra formába lendülni, nálam sem kerülne rosterre....
ráadásul már az az előnye sincs hogy ismeri a playbookot, mert az ugye kb vadi új lesz...
több mint 11 éve
Henderson New York Giants 1 077
Na, ti aztán tudjátok hogy kell letörni az ember lelkesedését. 😊 Tudom, hogy kár lenne még nagy dolgokat várni első évében, de azt nem hinném, hogy a rosterre kerülése annyira kérdőjeles, szerintem simán Manningham előtt jár jelenleg, sőt ha most kéne tippelnem, MM nem kerül majd 53ba, nála Marcus Harris is esélyesebb. Aztán persze még bármi lehet, mindenesetre bíztató ez az elkapó banda.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Tudom, hogy még csak pre-season meg TC, de amit ez a Washington gyerek művel az nagyon bíztató.
 www.giants.com/news-and-blogs/article-1/WR-Corey-Washington-becoming-Preseason-breakout-star/c5094341-4f9b-4638-8165-5f9349c9b8e7
Nem lepne meg/örülnék neki, ha 11 personnelben ami állítólag kb alapfelállás lesz az új rendszerben, ő lenne Randle-el szemben (green zone környékén mindenképp). Meg azért azt is megnézném mit kezd majd bármelyik secondary egy Cruz, RR, OBJ, Washington 4 WRes felállással. Csak könyörgöm, kapjon Eli egy kis időt a faltól. Húúú de várom már a szezont.Henderson
Hát ha rosterre kerül nem hiszem, hogy sok lehetőséget fog kapni, egy UDFA rookie-ról beszélünk. Ott van még Manningham is, valószínűleg őt megtartjuk és ő is Washington előtt lenne a rangsorban. Egyelőre csinálja meg a rostert, tanulja meg normálisan a playbookot, legyen jó a special teamben és csináljon 1-2 elkapást. Amíg meg nem sérült Cruz sem csinált többet újoncként.Asbee
így van, ha meg is csinálja a rostert, akkor is minimális játéklehetőségre számíthat első évében
több mint 11 éve
Hát ha rosterre kerül nem hiszem, hogy sok lehetőséget fog kapni, egy UDFA rookie-ról beszélünk. Ott van még Manningham is, valószínűleg őt megtartjuk és ő is Washington előtt lenne a rangsorban. Egyelőre csinálja meg a rostert, tanulja meg normálisan a playbookot, legyen jó a special teamben és csináljon 1-2 elkapást. Amíg meg nem sérült Cruz sem csinált többet újoncként.

több mint 11 éve
Houston Texans cut RB Andre Brown.ozibozi
nem hiszem, hogy visszahozzuk, nem igazán szokásunk, talán csak Jákobbal tettünk kivételt.csebi
Jákob más kávéház volt 😊
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 793 — Lucas Scott
Houston Texans cut RB Andre Brown.ozibozi
nem hiszem, hogy visszahozzuk, nem igazán szokásunk, talán csak Jákobbal tettünk kivételt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Houston Texans cut RB Andre Brown.
több mint 11 éve
Nem lepne meg/örülnék neki, ha 11 personnelben ami állítólag kb alapfelállás lesz az új rendszerben, ő lenne Randle-el szemben (green zone környékén mindenképp). Meg azért azt is megnézném mit kezd majd bármelyik secondary egy Cruz, RR, OBJ, Washington 4 WRes felállással. Csak könyörgöm, kapjon Eli egy kis időt a faltól. Húúú de várom már a szezont.

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Tökös gyerek ez a Cruz:  www.giants.com/videos/videos/Giants-President-John-Mara-Ice-Bucket-Challenge/b778c1b1-cbdf-427d-91ad-2695a0d8efcd

több mint 11 éve
Az elkapók közül Randle mellett Washington és Talley volt az első csapatban. Lassan jacksonville-i állapotok lesznek😀 Painter meg felküzdötte magát a második csapatba, merem remélni hogy idén észnél leszünk és kirakjuk a preseason végén (mondjuk tavaly megérdemelte a rostert). Élesben nem egyszer bebizonyította, hogy szart sem ér és csereként is csak ártani tud, szóval jöjjön csak Nassib.

De ha esetleg egyik sem válna be: 😀

több mint 11 éve
Corey Washington: I Can Be a “Playmaker” for the New York Giants
 www.giants101.com/2014/08/10/corey-washington-i-can-be-a-playmaker-for-the-new-york-giants/
több mint 11 éve
Jó lenne Boone, ha tavasz lenne és egy hátsó körös pickért jönne. De amikor így is probléma a falban az összeszokottság, inkább csak még nagyobb káoszt okozhat, azt is drágán.

Más: Beckham újra edz  www.giants.com/practice.html?s=279438

több mint 11 éve
Igen fasza guard és nagy segítség lenne az tuti. Viszont új szerződést kellene neki adni, ami nem lenne olcsó...Plusz draftoltuk Richburgöt, aki guardként is helyt tud állni és Mosley-ban is van fantázia. Nem vagyok biztos benne, hogy megérne egy vagy több értékes picket + nagy fizetést.Asbee
én azért nagyon tudnék neki örülni.. persze nem minden áron, de muszáj lenne erősíteni a falat, mert ezen simán elmehet a szezon (megint)Szesze
De egyszerűen nem érné meg egy második napos (+ még esetleg egy harmadik napos) pick egy GUARDÉRT aki most akarja megkapni élete pénzét. Schwartz-nak muszáj teljesítenie, jobb oldali társának pedig ott van Mosley, Richburg és Jerry. Ha közülük egyiküket sem tudjuk kezdő szintre felhúzni, akkor az edzői stábban van a hiba. A kérdés inkább Beatty lehet, de neki megadjuk az utolsó esélyt még idén és Boone egyébként sem villogna left tackle-ként. Ha szabadügynök lenne azt mondom okés, de így, hogy érkeztek is FA-k meg a draftról is erősítettünk szerintem felesleges lenne még egy ember. Szoktassuk össze ezeket a játékosokat, jövőre pedig adott esetben tovább lehet erősíteni.

A fizetési sapka pedig könnyen megtelhet a következő offseasonban. JPP simán top formában lehet megint és az Amukamara/Thurmond kettősből is meg kell tartani valakit. De ki így látja ki úgy.Asbee
nagyon nem örülnék neki! sokat "törődtünk" már offseasonben a fallal, van frissítés türelemmel kell lenni
2 pre meccs ment eddig le , nyilvánvalóak a gondok, de pánik igazolás lenne igen drágán ahogy te is írod!
Reesék ki fognak tartani tuti az eredeti tervek mellett, nincs is nagyon most más választásuk! nagyon meglepne ha végül hozzánk kerülne....
több mint 11 éve
Igen fasza guard és nagy segítség lenne az tuti. Viszont új szerződést kellene neki adni, ami nem lenne olcsó...Plusz draftoltuk Richburgöt, aki guardként is helyt tud állni és Mosley-ban is van fantázia. Nem vagyok biztos benne, hogy megérne egy vagy több értékes picket + nagy fizetést.Asbee
én azért nagyon tudnék neki örülni.. persze nem minden áron, de muszáj lenne erősíteni a falat, mert ezen simán elmehet a szezon (megint)Szesze
De egyszerűen nem érné meg egy második napos (+ még esetleg egy harmadik napos) pick egy GUARDÉRT aki most akarja megkapni élete pénzét. Schwartz-nak muszáj teljesítenie, jobb oldali társának pedig ott van Mosley, Richburg és Jerry. Ha közülük egyiküket sem tudjuk kezdő szintre felhúzni, akkor az edzői stábban van a hiba. A kérdés inkább Beatty lehet, de neki megadjuk az utolsó esélyt még idén és Boone egyébként sem villogna left tackle-ként. Ha szabadügynök lenne azt mondom okés, de így, hogy érkeztek is FA-k meg a draftról is erősítettünk szerintem felesleges lenne még egy ember. Szoktassuk össze ezeket a játékosokat, jövőre pedig adott esetben tovább lehet erősíteni.

A fizetési sapka pedig könnyen megtelhet a következő offseasonban. JPP simán top formában lehet megint és az Amukamara/Thurmond kettősből is meg kell tartani valakit. De ki így látja ki úgy.

több mint 11 éve
Mosley megállta a helyét idáig, csak maradjon egészséges . A fal közepe helyett jobban aggódom a LT pozíció miatt, mert minden mondat úgy kezdődik, hogy: HA teljesen felépül, HA jól fog játszani ,Ha összeszoknak... és ha nem akkor oda nem is nagyon tudunk kit hozni, aki biztos erősítést jelenthet , csak reménykedhetünk.
több mint 11 éve
én azért nagyon tudnék neki örülni.. persze nem minden áron, de muszáj lenne erősíteni a falat, mert ezen simán elmehet a szezon (megint)
több mint 11 éve
Igen fasza guard és nagy segítség lenne az tuti. Viszont új szerződést kellene neki adni, ami nem lenne olcsó...Plusz draftoltuk Richburgöt, aki guardként is helyt tud állni és Mosley-ban is van fantázia. Nem vagyok biztos benne, hogy megérne egy vagy több értékes picket + nagy fizetést.