New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
nagyon kell most ezt az optimizmus! tartod bennünk a lelket! 😀Igazából talán túlzott is a pesszimizmus, de nemcsak itt, hanem kinn is. Ezért gondoltam megvizsgálom az egészet és simán lehet jobb ez az offense. Tényleg még csak előszezon van és nem egy rossz teljesítményt láttunk. A pesszimizmusban mondjuk biztosan benne van a tavalyi év is, de ebben az offense-ben egyszerűen több van és nem látok olyan tényezőt ami miatt semmiképp se tudnának előrelépni. Legyünk türelemmel😊
muszáj lesz működniük ezeknek a gyors( rövidebb) passzoknak, mert amíg nem, addig keményen fognak jönni a blitzek ellenünk az borítékolható....
ha viszont valamivel jobban megoldjuk akkor a falnak is könnyebb dolga lesz talán...yooker
több mint 11 éve
nagyon kell most ezt az optimizmus! tartod bennünk a lelket! 😀Nekem igazából ezzel az egész kialakult szituval az a legnagyobb bajom, hogy nem látom benne Ben McAdoo elképzelését. Kicsit azt érzem, hogy nem mertük egyedül rábízni a támadósort, így Coughlinnak (túl) nagy beleszólása van a dolgokba. Nem érzem olyan gyökeresnek a változást, mint amit reméltünk, hogy lesz.A hét kísérletből öt 15 yardon belüli volt😊 Manning korábban is szabadult a labdától, mint korábban és szvsz az sem véletlen, hogy a statisztikában nem látunk még INT-t egyik irányítótól sem. Többször is no huddle offense volt és a snapet is korábban indítják a QB-k, mint ezelőtt. Nem volt delay of game😀 Azért bőven van itt változás és ahogy én látom nem sok hiányzik ahhoz, hogy ez egy sokkal jobb offense legyen.
TE játék pl. egyáltalán nincs, csak a futásra és a hosszú passzokra alapozva pedig nem hiszem, hogy eredményesek tudunk lenni. Pont ezt a GB/Denver féle, főleg rövid passzokra épülő támadójátékot vártam McAdootól, de nem azt kaptam.
balu10
Közben itt van blogbejegyzésként isAsbee
muszáj lesz működniük ezeknek a gyors( rövidebb) passzoknak, mert amíg nem, addig keményen fognak jönni a blitzek ellenünk az borítékolható....
ha viszont valamivel jobban megoldjuk akkor a falnak is könnyebb dolga lesz talán...
több mint 11 éve
Nekem igazából ezzel az egész kialakult szituval az a legnagyobb bajom, hogy nem látom benne Ben McAdoo elképzelését. Kicsit azt érzem, hogy nem mertük egyedül rábízni a támadósort, így Coughlinnak (túl) nagy beleszólása van a dolgokba. Nem érzem olyan gyökeresnek a változást, mint amit reméltünk, hogy lesz.A hét kísérletből öt 15 yardon belüli volt😊 Manning korábban is szabadult a labdától, mint korábban és szvsz az sem véletlen, hogy a statisztikában nem látunk még INT-t egyik irányítótól sem. Többször is no huddle offense volt és a snapet is korábban indítják a QB-k, mint ezelőtt. Nem volt delay of game😀 Azért bőven van itt változás és ahogy én látom nem sok hiányzik ahhoz, hogy ez egy sokkal jobb offense legyen.
TE játék pl. egyáltalán nincs, csak a futásra és a hosszú passzokra alapozva pedig nem hiszem, hogy eredményesek tudunk lenni. Pont ezt a GB/Denver féle, főleg rövid passzokra épülő támadójátékot vártam McAdootól, de nem azt kaptam.
balu10
Közben itt van blogbejegyzésként is
több mint 11 éve
szép írás Asbee, ment is az ujjacska.Sajnos nem láttam egyik meccset sem, gondolkozom, hogy 20-án bepótolom, de az általad elemzett playekről röviden.
1: Sztem az elsőnél Cruz nem igen tudott volna továbbmenni, darálóba került volna, ha megvan a catch az is szép teljesítmény.
Jernigen eddig nem vmi szép, amit művel, sőt. Amilyen jól zárta az előző szezont, most annyira rosszul játszik.
Eli egyáltalán nem magabiztos, és a fal sem ad neki időt, az mikor van kb 1,5 mpje az nevetséges.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Mindenki vonja le magának a következtetéseket, én azt látom, hogy ebben az offense-ben sokkal több van annál, mint amit most mutat. Finomhangolásra még mindig szükség van, kis változtatással egy-egy játék sokkal jobban működhetett volna. A hibából Manning is kivette a részét utolsó átadása majdnem interception lett (egyet egyébként dobott is, de azt szabálytalanság miatt visszafújták és Cruz hosszú elkapása utáni labdavesztését sem elemeztem ki, hiszen ott is repült a sárga zászló). Az irányvonal megfigyelhető, QB-nk a lehető leghamarabb próbál szabadulni a labdától, egyelőre azonban ehhez nincs meg a játék ritmusa. Azt viszont jó látni, hogy támadóinkban továbbra is benne van egy-egy nagy játék lehetősége. Természetesen senki sem lehet büszke erre a produkcióra, azonban pánikolni még nem kell, hibáink nagy részét kijavíthatónak tartom.AsbeeRemek elemzés volt, biztos sok munka van benne!
Nekem igazából ezzel az egész kialakult szituval az a legnagyobb bajom, hogy nem látom benne Ben McAdoo elképzelését. Kicsit azt érzem, hogy nem mertük egyedül rábízni a támadósort, így Coughlinnak (túl) nagy beleszólása van a dolgokba. Nem érzem olyan gyökeresnek a változást, mint amit reméltünk, hogy lesz.
Egyenlőre még nincs ok a pánikra, meglátjuk mit hoz a következő 2 előszezon meccs, csak kicsit ilyen Déjà vu érzésem van a tavalyi évvel kapcsolatban, hogy akkor is ebben bíztunk, hogy "ó majd az alapszakaszra összeáll a dolog" és baromira nem így lett.
több mint 11 éve
A blogra írtam egy mélynek mondható elemzést Eli 7 kísérletéről. Ezt ebéd után valamikor fel is rakom oda, itt viszont már megkapjátok most exkluzív tartalomként😀1. 3rd & 6 - incomplete

Shotgun trips formáció, "fenn" Rueben Randle, "alul" pedig Victor Cruz, Larry Donnell és Jerrel Jernigan. Manning gyorsan, kb. 2 másodperc után szabadult a labdától. A védőfal szélén Björn Werner és Erik Walden visszament zónázni, a két ILB azonban Eli-t támadta, ahogyan a safety LaRon Landry is. A célpont Cruz volt, aki egy slant útvonalat futott. Landry-nek kicsit sikerült megzavarnia irányítónkat, az átadás emiatt rövid lett. Esetleg ha Cruz nagyobb szögben fordul el, akkor elkapható lett volna a labda. Kár a hibáért, hiszen elkapónk Waldent le tudta volna rázni magáról, ezzel pedig hasznos yardokat nyert volna. Gif:

2. 1st & 10 - incomplete

Weak side I-formation felállásként indult, Donnell motionje után azonban full house formációt láthattunk. Manningnek kb. 3 másodperce volt a snap pillanatától, ezt követően odaért hozzá Walden. A célpont ezúttal Randle volt, aki kb. 15 yard hosszúságú hook route-ot futott. Sok esély nem volt a játék sikerességére. Elkapónkon jól védekezett a cornerback és Werner is visszalépett zónázni. Természetesen nem tudom mi volt a játék, így azt sem, hogy Randle-nek mennyit kellett volna haladnia, de abban az esetben ha mindössze 7-10 yardot halad előre és azután fordul vissza, akkor egy sikeres passzt láthattunk volna. Ekkor Werner még sehol sem volt és Greg Toler is messze helyezkedett az elkapótól. Gif:

3. 1 & 10 - incomplete

Shotgun formáció. Irányítónkat ismét sikerült nyomás alá helyezni. A Colts védelem blitzelt, támadófalunk pedig rosszul osztotta el az embereket. Werner Rashad Jennings-t követte. Ennek következtében a 97-es Arthur Jones-ra két játékos jutott, ha Geoff Schwartz nem bírt volna vele, akkor Will Beatty is besegíthetett volna. J.D. Waltonnak a 96-os Josh Chapman, Brandon Mosley-nak pedig a 90-es Cory Redding jutott. Justin Pugh a blitzelő D'Qwell Jacksont próbálta hatástalanítani. Ennek következtében Erik Waldennek gyakorlatilag szabad útja volt Manningig... A snap és az átadás között most sem telt el sok idő, kb. 1,5 másodperc kellett hozzá. A célpont Larry Donnell volt, aki 4 yardot haladt előre, majd 90 fokban az oldalvonal felé haladt. Az érkező nyomás miatt egy hangyányival hamarabb érkezett felé a játékszer, ez láthatóan zavarta is a tight endet és a passz sem lett sikeres. Igaz ennek ellenére elkapható lett volna. Gif:

4. 2 & 3 - complete (Jernigan)

Az írás fénypontja! A Colts ezúttal 4 emberes pass rush-t alkalmazott. A célpont Jerrel Jernigan volt, aki kifelé indult el, majd 45 fokban bevágott, Vontae Davis pedig nem tudta megakadályozni az elkapást, utána viszont szerelte az elkapót. Manning itt is igen gyorsan, mindössze 2 másodperc után engedte el a labdát. Gif:

5. 2 & 9 - incomplete

3 elkapós (Randle, Cruz, Jernigan) I-formation, amelynek az érdekessége, hogy a fullback helyére a TE Donnell állt fel. Eli-nál kb. 2,5 másodpercet volt a labda. Irányítónkat szépen védték meg, aki a vertical route-ot futó Jernigant vette célba. Davis jól védekezett a WR-en, aki mintha kicsit le is lassult volna és a passz is hosszúnak tűnt (talán pont emiatt?). Gif:

6. 3 & 9 - incomplete

A következő játék ez volt. Shotgun formáció, Randle motionben Cruz felé indult el. Manninget kiválóan sikerült megvédeni (Beatty szépen hatástalanította Wernert), a snap után 3 másodperccel pedig az ismét vertikális útvonalat futó Jernigan volt a célpont. Az őt felügyelő CB ezúttal Josh Gordy volt, aki nem állt a helyzet magaslatán és Jernigan le tudta őt futni. Az átadás ezúttal kicsit rövid volt, de ennek ellenére elkapható lett volna. Gif:

7. 1 & 10 - incomplete

Uh oh. Shotgun formáció, ezúttal Andre Williams-szel a RB helyén. A célpont Cruz volt, aki kb. 10 yard után a pálya közepe felé változtatta meg irányát. Eli-t öten rohamozták, aki kb. 2 másodperc után gyenge nyomás mellett engedhette el átadását, ami sajnos magas volt Cruznak és csak Sergio Brown lyukas kezein múlott, hogy nem lett INT a játékból. Gif:

Láthatóan sokkal több volt ezekben a játékokban. Az első átadásból egy kicsivel jobb védelem esetén szép megoldást láthattunk volna, persze Manning is passzolhatott volna jobban. A következő játéknál túl későn fordult meg Randle, emiatt pedig nagyon kevés esély volt az elkapásra. A harmadik passz Larry Donnellé volt. Ezt követően Jerrel Jernigan volt a top célpont, három labda is repült felé. Ebből csak az első tudta elkapni, utána remekül védekezett Vontae Davis, a harmadik átadás viszont elkapható lett volna. Az utolsó játéknál nagyot hibázott Eli, csak a szerencsén múlott, hogy nem lett interception.
Mindenki vonja le magának a következtetéseket, én azt látom, hogy ebben az offense-ben sokkal több van annál, mint amit most mutat. Finomhangolásra még mindig szükség van, kis változtatással egy-egy játék sokkal jobban működhetett volna. A hibából Manning is kivette a részét utolsó átadása majdnem interception lett (egyet egyébként dobott is, de azt szabálytalanság miatt visszafújták és Cruz hosszú elkapása utáni labdavesztését sem elemeztem ki, hiszen ott is repült a sárga zászló). Az irányvonal megfigyelhető, QB-nk a lehető leghamarabb próbál szabadulni a labdától, egyelőre azonban ehhez nincs meg a játék ritmusa. Azt viszont jó látni, hogy támadóinkban továbbra is benne van egy-egy nagy játék lehetősége. Természetesen senki sem lehet büszke erre a produkcióra, azonban pánikolni még nem kell, hibáink nagy részét kijavíthatónak tartom.
több mint 11 éve
PRO FOOTBALL FOCUS GIANTS 2014-es előrejelzése www.profootballfocus.com/blog/2014/08/17/2014-preview-new-york-giants/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=2014-preview-new-york-giants
több mint 11 éve
...ráadásul amit tegnap csináltunk azt is nagyon lassan, és határozatlanul próbáltuk, ami írható a tanulási folyamat számlájára, de a közeli arcképek inkább az önbizalomhiányról és a mentális okokról, tanácstalanságról árulkodtak. A hibák sem sokat segítettek tegnap az előrelépésben... Pár hét és minden kiderül az éles meccseken. szvsz nem a legnehezebb a sorsolásunk és ha nem is egy 180 fokos fordulatra, de javulásban reménykedhetünk az O-től. Egyénenként nem felejtettek el játszani, csak csapatként nem funkcionálnak (mondjuk innen nem lesz nehéz előrelépni 😀
több mint 11 éve
Most néztem meg a IND-NYG meccset. Olyan érzésem volt mintha lenne egy 10-15 éves playbook-unk amit már mindenki kívülról ismer.Nem tettszett amit láttam.
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 11 éve
Cooper Taylor könnyen IR-en köthet ki, Amukamara pedig ágyéksérülés
több mint 11 éve
Nem láttam, csak egy 30 mp összefoglalót. Volt bármilyen értelmes TE passzjáték, vagy legalább próbálkozás?vittoreUtolsó drive-ban két Adrien Robinson elkapás seam route-ok után, az első 4 & 16-nál. Előtte Paintertől egy Kellen Davis TD a szokásos fade route után.
több mint 11 éve
Nem láttam, csak egy 30 mp összefoglalót. Volt bármilyen értelmes TE passzjáték, vagy legalább próbálkozás?
több mint 11 éve
Ahogy vesszük😊 Az 53-as keretet fel kell tölteni és azért én a hátsó körös újoncokra + 1-2 UDFA-ra kíváncsi voltam. Talán Nassib azzal a két drive-val végre le tudja gyűrni Paintert, Harris és Washington tovább remekelt (bár utóbbi kaphatna már esélyt 2. csapatban is). Egy-egy sérüléshullám sajna bármikor lehet és talán valakihez tudunk nyúlni akkor is. Cseréink eddigi ellenfelekhez képest jónak tűnnek. Első offense majdnem ugyanaz volt mint Steelers ellen, csak ott Jennings beért az end zone-ba, itt meg Cruz hosszú elkapása fumble lett. A big play ability legalább megvan, Jernigannek is lehetett volna egy nagy elkapása ha nem akkora láma. Igazából egyrészt azért nem pánikolok még, mert ez csak preseason, másrészt meg százszor több van ezekben a játékosokban, azt szerintem mindenki tudja. Cruz ahogy nyilatkozott meccs közben teljesen nyugodt volt, azt mondta készülnek, készülnek ennyi. Mondjuk Coughlin a következő edzésen remélem nagyon kiakad és futtatja velük a büntetőköröket😀 Amellett szvsz, hogy a játékosok még mindig tanulják az új offense-t a sikerélmény hiányzik nekik. Lehet, hogy csinálnak jó dolgokat az edzéseken és úgy is érzik, hogy fejlődnek, de mintha gátolná őket valami a pályán. Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy olyan időszaka volt mikor bármivel is próbálkozott semmi nem jött össze akármennyire akarta is. Ezt látom az offense-ben. Kell egy vagy két jó drive, 3. fordulóban egy jó félidő és akkor nagyot léphetnek előre.Megírtam az összefoglalótAsbeebucira verték az első csapatunkat , sajnos a többi nem számít...yooker
több mint 11 éve
Megírtam az összefoglalótAsbeebucira verték az első csapatunkat , sajnos a többi nem számít...
több mint 11 éve
Megírtam az összefoglalót
több mint 11 éve
pozitivum: nyertunk 😀gyakorlatilag minden mas egy nagy 0
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Kemény évünk lesz.
több mint 11 éve
Az első offense valami borzasztó, egyedül a hosszú labdákban volt fantázia. A támadófal legalább egy hangyányival mintha jobbnak tűnt (vagy csak én ittam sokat). Nassib a végén Eli módba kapcsolt, öröm volt nézni az utolsó két drive-ot. Washington újra szerzett egy TD-t, jó lenne már látni őt legalább az ellenfél második csapata ellen.
több mint 11 éve
Elnézve ezt a Colts elleni 1. félidőt eléggé eredménytelen egy szezon lehet a mostaniból...a kezdő O egyenlőre egyenlő egy nagy 0-val. Tudom, hogy még van 2 meccs az alapszakaszig, de hogy semmi életjelet ne lássunk, az már kiborító!
több mint 11 éve
Mai hianyzokWR Odell Beckham Jr.
KR Trindon Holliday
CB Jayron Hosley
RB Peyton Hillis
LB Jon Beason
TE Daniel Fells
TE Xavier Grimble
DT Mike Patterson
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Mondjuk az edzéseken állítólag az egész offense egy csődtömeg.Komplett csapatrész nélkül sok mindenre nem fogunk menni. Ha egy csapat SB-t akar nyerni, akkor majdnem mindenhonnan kell a "jó" teljesítmény szvsz.
Akkor majd a D hozza a meccseket és Bears, Steelers focit fogunk játszani és 10-3ra nyerjük a meccseketvittore
több mint 11 éve
Mondjuk az edzéseken állítólag az egész offense egy csődtömeg. Akkor majd a D hozza a meccseket és Bears, Steelers focit fogunk játszani és 10-3ra nyerjük a meccseket
több mint 11 éve
Painter...Nem tudom mennyi idő kell neki, hogy kikopjon a ligából. Tavaly megcsinálta ugyanezt, a csereirányítók közül ő volt a legjobb, bejátszotta magát a csapatba, aztán mikor pályára került láthattuk mi történt. Azt se értettem miért igazoltuk le megint. Nagyon remélem Nassib kitalál valamit, mert lehet vele sem lennénk előrébb, de valami halvány esély maradna, hogy jobb lenne Painternél. Mondjuk az edzéseken állítólag az egész offense egy csődtömeg. Bár az is igaz, hogy iszonyat jó a secondary, de eddig az előszezon meccseken sem láttunk semmit. McAdoo elgondolásai nem lennének rosszak, de nagyon remélem holnap sikerül már a pályán is látni belőlük valamit. Félek az év első felében az offense nagyon beragad majd.
több mint 11 éve
nem elég egészségesnek látszanni, annak is kőő lenniwww.bigblueview.com/2014/8/14/6003567/ny-giants-training-camp-comes-to-a-close
több mint 11 éve
úgy néz ki Will Beatty játszik a hétvégén!jó lenne látni a javulást vele a falban...