New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok ! Mire számítotok a jövő heti meccsel kapcsolatban? A Cards passz rush nem az igazi, 0 sack sikerült az első fordulóban, ezt nem számítva a védelem viszont elég jól teljesített, főleg a futás ellen, amiben ha jól tudom elég erősek vagytok.Leon78Lol. Bizony, Eli erősen fut az azonnal nyakába kerülő pass rusherek elől. 😀
Borzalmas volt a meccs, bár nem is számtottam sok jóra az előszezon alapján. Elképesztő, mennyire gáz ez a fal, és a legdurvább, hogy Beattyt láttam a legszarabbnak, hihetetlen mennyi play ment el az ő balfaszkodásán.
Azokon a gyengeségeken kívül amit mindenki leírt, érdekes, hogy Gilbride rendszerében sokan azt hozták fel negatívumként, hogy túlságosan bonyolult a WRek számára, hát őszintén szólva én most sem látom azt a fene nagy egyszerűséget, sokszor elég zavarodottnak tűnik az egész O. Persze tök új rendszer, meg minden, javul majd ez talán.
Védelemben meg pl. Gruden is említette a közvetítés alatt, azt hiszem Tate nagy elkapása után, hogy bizony ilyen tampa2 szerű zónáknál könnyen üresen maradhat a WR a CB és S közötti területen. Ilyen CBkel lehet, hogy többet kéne emberezni és nem ártana megint szólni Fewellnek mint tavaly, hogy "let the athletes be athletes".
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Carson a SD ellen elég bátran dobált 2-3 védő közé is. Ez ellen jó lehet a sec. Az OL kurva nagy kérdés; nem jelentene bármilyen segítséget egy kifejezetten blokkoló TE leakasztása valahonnan? A jelenlegi 5 dagit szédszedi a Cards D, ha 7-en mennek Eli-t blitzelni.
több mint 11 éve
Sziasztok ! Mire számítotok a jövő heti meccsel kapcsolatban? A Cards passz rush nem az igazi, 0 sack sikerült az első fordulóban, ezt nem számítva a védelem viszont elég jól teljesített, főleg a futás ellen, amiben ha jól tudom elég erősek vagytok.
több mint 11 éve
ezzel egyet is értek. A bye-ig hátralévő 6 meccset két hármasra bontva - div-en belül és kívül - mindkét esetben 2-1-et kell csinálni.oké, hogy csak egy meccs meg minden, de a menetrendre nézve pont a Lions volt az a párosítás, akik ellen kiderülhetett volna, hogy reménykedhetünk-e idén PO-ban (és ezzel együtt automatikusan újabb SB-győzelemben 😊) vagy az elmúlt két év ismétli önmagát. G-menSzerintem a menetrend alapján inkább a bye week lehet az, ami vízválasztó és megmutatja, hogy mire lehetünk képesek idén. Ha addigra pozitív (4-3) mérleggel tudunk mennyi, akkor van reális esély a PO-ra. Tehát a Cards, Texans, Redskins, Falcons, Eagles, Boys 6-osból már csak 2 zakót "engedhetünk meg" magunknak, lehetőleg nem az utolsó 2 meccset. Látva az NFC East eddigi teljesítményét szerintem 10-6al lehetne vinni a csoportot.balu10
Sztem 9-7-tel is lehet vinni ezt a csoportot, ha a csoportmérleg pozitív.
több mint 11 éve
Közben megírtam az értékelést. Talán még soha nem volt ilyen hosszú...
több mint 11 éve
Az off playeket TC vagy az új koordinátor hívta?vittoreMcAdoo
több mint 11 éve
Az off playeket TC vagy az új koordinátor hívta?
több mint 11 éve
irigylem itt néhány ember optimizmusát, pedig láthatóan nagyon sok gondunk van. ahogy előzetesen vártuk az o-line kuka, eli körbenézni sem tud, már az arcában vannak. a d-line szintén erőtlen, bár a futás ellen még csak-csak megvagyunk, a secondary pedig mélyen alulmúlta magát. az már most látszik hogy az új offense felépítése is nagyon az elején jár (attól függetlenül h akadtak biztató dolgok), ráadásul egy igazi playmakerünk sincs ezen az oldalon. ez a csapat ha ilyen marad, idén a top 5 pickért fog menni
több mint 11 éve
A tegnapi játék ki ellen lett volna elég?
több mint 11 éve
oké, hogy csak egy meccs meg minden, de a menetrendre nézve pont a Lions volt az a párosítás, akik ellen kiderülhetett volna, hogy reménykedhetünk-e idén PO-ban (és ezzel együtt automatikusan újabb SB-győzelemben 😊) vagy az elmúlt két év ismétli önmagát. G-menSzerintem a menetrend alapján inkább a bye week lehet az, ami vízválasztó és megmutatja, hogy mire lehetünk képesek idén. Ha addigra pozitív (4-3) mérleggel tudunk mennyi, akkor van reális esély a PO-ra. Tehát a Cards, Texans, Redskins, Falcons, Eagles, Boys 6-osból már csak 2 zakót "engedhetünk meg" magunknak, lehetőleg nem az utolsó 2 meccset. Látva az NFC East eddigi teljesítményét szerintem 10-6al lehetne vinni a csoportot.
több mint 11 éve
tuti megnyerjük az east-t, hiszen személyesen JPP garantálta 😀
több mint 11 éve
oké, hogy csak egy meccs meg minden, de a menetrendre nézve pont a Lions volt az a párosítás, akik ellen kiderülhetett volna, hogy reménykedhetünk-e idén PO-ban (és ezzel együtt automatikusan újabb SB-győzelemben 😊) vagy az elmúlt két év ismétli önmagát. Már csak azért is, mert a Lions volt az egyike annak a két NFC-snek, akikkel a tavalyi helyezés alapján játszunk, tehát a többi NFC East-es nem fog, hanem mondjuk papíron erősebbel (GB, CHI). Így itt tenisznyelven szólva "minibreak"-et csinálhattunk volna.Most azt mondom, nagyon oda kell tennünk magunkat a csoporton belül és minimum 4-2-re hozni kell a divíziót, ha bármilyen PO-esélyről akarunk beszélni. Az AFC South-osok papíron gyengébbnek tűnnek, de nem hiszem, hogy velük szemben jobb mérlegünk lesz, mint a többieknek. Ugyanez igaz az NFC West-re is, csak ott meg amiatt, mert brutál erősek (papíron). Én már azt is sikernek könyvelném el, ha ez ellen a két divízió ellen 4-4-es mérleggel zárnánk, inkább a 3-5 a realitás, de ismétlem, a sasoktól, kóvbojoktól, indiánoktól sem várom, hogy ennél jobb mérlegük lesz ebből a 8 meccsből. Szóval a csoportmeccsekre kell nagyon odatenni magunkat és izgulni, hogy a GB és a CAR, valamint a NO és a CHI ne betlizzenek a sasok valamint a kóvbojok ellen.
Ja, és ha úgy játszunk elől, mint most, akkor 0-16. max a védelem nyer egy v két meccset szerzett labdákkal.
több mint 11 éve
Az O-line brutál gyenge volt, az offense gyengélkedése is ennek tudható besalanderAzért az szerintem mindent elmond, hogy a futóink kemény 2,4-es átlagot értek el, arról nem is beszélve, hogy hosszú passzra esély se volt, mert Eli kb. 2-ig nem tudott elszámolni és kapta is az ütést egyből. Beatty kb. szánalmas volt, amit művelt...
Azért bízom benne, hogy jövő hétre javul az O, de van egy olyan érzésem, hogy idén sem kell majd Januárban izgulnunk a csapatért...
több mint 11 éve
Mi annó nagyon akartuk őt, de ti elvittétek és kaptuk helyette Matt Dodget, aki a mellett, hogy lyukas kezű volt, még hülye is...Weatherfordnak high ankle sprain, lehet kereshetünk új puntert pár hétreAsbeeMeskó time!winston
több mint 11 éve
Weatherfordnak high ankle sprain, lehet kereshetünk új puntert pár hétreAsbeeMeskó time!
több mint 11 éve
Weatherfordnak high ankle sprain, lehet kereshetünk új puntert pár hétre
több mint 11 éve
A D-line miután az elején nagy hévvel belekezdett és semmi nem jött be, eléggé alibibe ment át a végére.A Sec egyénileg elég jónak tűnik, de sok miss communication és a zónás mély védekezés sem nagyon fekszik. (Mondjuk utóbbiban a D-line alibije is ludas.)
Az O-line brutál gyenge volt, az offense gyengélkedése is ennek tudható be + hogy a WR sor is teljesen indiszponált volt. Elobbi javulgathat majd (+ Eli is megszokja és jobban ki tudja magát húzni a pressureből), de utóbbiaknak villámgyorsan fel kéne ébredni, mert az hihetetlen hogy Donnel "brílirozik" mint elkapó. Itt is rohadt sok miss communication van, ahogy Donnel miat beszívtuk az INT-et úgyanúgy a WR-ek miatt is lehetett volna vagy 2.
több mint 11 éve
Moore-nak az elején volt egy csúnyán elhibázott mozdulata, amiből sacket kellett volna szereznie, onnantól ahogy láttam jegeltük. Egy csúcsformában levő Megatron ellen sajnos ennyit lehet tenni, még így is voltak bravúros játékok DRC-től és Amukamarától is. Támadófaltól sokkal több kell, de ennél képesek szvsz jobb játékra is. Átálltunk zone blockingra, de eddig ez nem segített (mondjuk ebben a sémában ne várjuk majd Schwartz-tól és Jerry-től, hogy kifejezetten jók lesznek, de a többieknek papíron fekszik). Cruz szinte mindig így kezdi az évet, tőle nem félek. Ha minden meccsen ennyit csinál Jernigan, akkor elégedettek lehetünk vele. Randle nulla volt, ideje lenne konzisztensen szerepelnie. Beckham nagyon fog kelleni az idény másik felétől, az elkapóktól sokkal több segítség kell Manningnek. Donnell jól mozgott, de egy INT-t azért összehozott...
több mint 11 éve
Annyira nem volt ez veszélyes. Kb erre lehetett számítani a gyenge OL vs. kibaszott erős DL machup miatt. Azért DRC miatt van egy kis hianyerzetem, többre számítottam tőle. Illetve Mooret hiányoltam szerintem pályán se volt Dben. Jövő héten itt a lehetőség javítani. Az O szvsz hétről hétre jobb lesz.
több mint 11 éve
Üdvözlet mindenkinek! Még 45 perc és kezdődik az idei szezon nekünk is. A tavalyinál csak jobb lehet! Hajrá Giants!!!
több mint 11 éve
Azt mondjuk továbbra is tartom, hogy a támadófalunkban jóval több van, mint amennyit mutattak előszezonban. A játékosoknak bízniuk kell egymásban és jobban megszokni az új rendszert, ezután pedig nagy előrelépést fogunk látni tőlük. Az elkapók is mélyen alulteljesítettek, az első 2-3 hétben még Cruz is képtelen volt elszakadni az emberétől. Ehhez jött még egy-egy drop, illetve Randle szokásos marhaságai. Eli ugyanúgy flegmázott és a labdára nemigen vigyázott. Nem mondom azt, hogy ezeket a hibákat mind ki is javítjuk rögtön, de ez az offense tud fejlődni és szvsz ez a kulcs.
több mint 11 éve
szar o-fal mögött mire is képes egy elit irányító!!Abban a túlélőmester egyértelműen BigBen
több mint 11 éve
jutott eszembe nekem is!Az igaz, hogy jobb lett volna, ha a JAX ellen végződik így a meccsük, de ne legyünk telhetetlenek, ugye a csoportmeccsek után ezek az NFC-s derbik érnek a legtöbbet a végelszámolásnál.A tegnapi Frisco meccs alapján kínos lenne ezt a Dallast nem megelőzni. A Phily comeback-t és a szokásos Redskins idegenbeli igénytelenkedést nem láttam.vittorenem hinném hogy Romo így fog játszani minden meccsen!
a Dallas D a vártnál jobb, az O pedig menni fog rendesen!szóval nem írnám le őket...
amúgy papírforma eredmények születtek a csoportban ( a mi zakónk is az lenne sztem)!kár hogy a Dallas nem egy könnyű meccsen betlizett ilyen nagyot...yooker
Kicsit off: tegnap a NE@MIA meccsen előjött a kárörvendő énem, "szegény" Pats-szurkolók beírásait hallgatva: ugye-ugye egy szar o-fal mögött mire is képes egy elit irányító!!G-men
több mint 11 éve
Az igaz, hogy jobb lett volna, ha a JAX ellen végződik így a meccsük, de ne legyünk telhetetlenek, ugye a csoportmeccsek után ezek az NFC-s derbik érnek a legtöbbet a végelszámolásnál.A tegnapi Frisco meccs alapján kínos lenne ezt a Dallast nem megelőzni. A Phily comeback-t és a szokásos Redskins idegenbeli igénytelenkedést nem láttam.vittorenem hinném hogy Romo így fog játszani minden meccsen!
a Dallas D a vártnál jobb, az O pedig menni fog rendesen!szóval nem írnám le őket...
amúgy papírforma eredmények születtek a csoportban ( a mi zakónk is az lenne sztem)!kár hogy a Dallas nem egy könnyű meccsen betlizett ilyen nagyot...yooker
Kicsit off: tegnap a NE@MIA meccsen előjött a kárörvendő énem, "szegény" Pats-szurkolók beírásait hallgatva: ugye-ugye egy szar o-fal mögött mire is képes egy elit irányító!!