New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Weatherfordnak high ankle sprain, lehet kereshetünk új puntert pár hétreAsbee
Meskó time!
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Weatherfordnak high ankle sprain, lehet kereshetünk új puntert pár hétre

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
A D-line miután az elején nagy hévvel belekezdett és semmi nem jött be, eléggé alibibe ment át a végére.

A Sec egyénileg elég jónak tűnik, de sok miss communication és a zónás mély védekezés sem nagyon fekszik. (Mondjuk utóbbiban a D-line alibije is ludas.)

Az O-line brutál gyenge volt, az offense gyengélkedése is ennek tudható be + hogy a WR sor is teljesen indiszponált volt. Elobbi javulgathat majd (+ Eli is megszokja és jobban ki tudja magát húzni a pressureből), de utóbbiaknak villámgyorsan fel kéne ébredni, mert az hihetetlen hogy Donnel "brílirozik" mint elkapó. Itt is rohadt sok miss communication van, ahogy Donnel miat beszívtuk az INT-et úgyanúgy a WR-ek miatt is lehetett volna vagy 2.
több mint 11 éve
Moore-nak az elején volt egy csúnyán elhibázott mozdulata, amiből sacket kellett volna szereznie, onnantól ahogy láttam jegeltük. Egy csúcsformában levő Megatron ellen sajnos ennyit lehet tenni, még így is voltak bravúros játékok DRC-től és Amukamarától is. Támadófaltól sokkal több kell, de ennél képesek szvsz jobb játékra is. Átálltunk zone blockingra, de eddig ez nem segített (mondjuk ebben a sémában ne várjuk majd Schwartz-tól és Jerry-től, hogy kifejezetten jók lesznek, de a többieknek papíron fekszik). Cruz szinte mindig így kezdi az évet, tőle nem félek. Ha minden meccsen ennyit csinál Jernigan, akkor elégedettek lehetünk vele. Randle nulla volt, ideje lenne konzisztensen szerepelnie. Beckham nagyon fog kelleni az idény másik felétől, az elkapóktól sokkal több segítség kell Manningnek. Donnell jól mozgott, de egy INT-t azért összehozott...

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Annyira nem volt ez veszélyes. Kb erre lehetett számítani a gyenge OL vs. kibaszott erős DL machup miatt. Azért DRC miatt van egy kis hianyerzetem, többre számítottam tőle. Illetve Mooret hiányoltam szerintem pályán se volt Dben.
Jövő héten itt a lehetőség javítani. Az O szvsz hétről hétre jobb lesz.

több mint 11 éve
iason New York Giants 58
Üdvözlet mindenkinek! Még 45 perc és kezdődik az idei szezon nekünk is. A tavalyinál csak jobb lehet! Hajrá Giants!!!
több mint 11 éve
Azt mondjuk továbbra is tartom, hogy a támadófalunkban jóval több van, mint amennyit mutattak előszezonban. A játékosoknak bízniuk kell egymásban és jobban megszokni az új rendszert, ezután pedig nagy előrelépést fogunk látni tőlük. Az elkapók is mélyen alulteljesítettek, az első 2-3 hétben még Cruz is képtelen volt elszakadni az emberétől. Ehhez jött még egy-egy drop, illetve Randle szokásos marhaságai. Eli ugyanúgy flegmázott és a labdára nemigen vigyázott. Nem mondom azt, hogy ezeket a hibákat mind ki is javítjuk rögtön, de ez az offense tud fejlődni és szvsz ez a kulcs.

több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
szar o-fal mögött mire is képes egy elit irányító!!

Abban a túlélőmester egyértelműen BigBen
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
A tegnapi Frisco meccs alapján kínos lenne ezt a Dallast nem megelőzni. A Phily comeback-t és a szokásos Redskins idegenbeli igénytelenkedést nem láttam.vittore
nem hinném hogy Romo így fog játszani minden meccsen!
a Dallas D a vártnál jobb, az O pedig menni fog rendesen!szóval nem írnám le őket...
amúgy papírforma eredmények születtek a csoportban ( a mi zakónk is az lenne sztem)!kár hogy a Dallas nem egy könnyű meccsen betlizett ilyen nagyot...yooker
Az igaz, hogy jobb lett volna, ha a JAX ellen végződik így a meccsük, de ne legyünk telhetetlenek, ugye a csoportmeccsek után ezek az NFC-s derbik érnek a legtöbbet a végelszámolásnál.

Kicsit off: tegnap a NE@MIA meccsen előjött a kárörvendő énem, "szegény" Pats-szurkolók beírásait hallgatva: ugye-ugye egy szar o-fal mögött mire is képes egy elit irányító!!G-men
jutott eszembe nekem is!
több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
A tegnapi Frisco meccs alapján kínos lenne ezt a Dallast nem megelőzni. A Phily comeback-t és a szokásos Redskins idegenbeli igénytelenkedést nem láttam.vittore
a Dallas D a vártnál jobb, az O pedig menni fog rendesen!szóval nem írnám le őket...
amúgy papírforma eredmények születtek a csoportban ( a mi zakónk is az lenne sztem)!kár hogy a Dallas nem egy könnyű meccsen betlizett ilyen nagyot...yooker
Az igaz, hogy jobb lett volna, ha a JAX ellen végződik így a meccsük, de ne legyünk telhetetlenek, ugye a csoportmeccsek után ezek az NFC-s derbik érnek a legtöbbet a végelszámolásnál.

Kicsit off: tegnap a NE@MIA meccsen előjött a kárörvendő énem, "szegény" Pats-szurkolók beírásait hallgatva: ugye-ugye egy szar o-fal mögött mire is képes egy elit irányító!!
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
amúgy papírforma eredmények születtek a csoportban ( a mi zakónk is az lenne sztem)!kár hogy a Dallas nem egy könnyű meccsen betlizett ilyen nagyot...
több mint 11 éve
A tegnapi Frisco meccs alapján kínos lenne ezt a Dallast nem megelőzni. A Phily comeback-t és a szokásos Redskins idegenbeli igénytelenkedést nem láttam.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Vicces a Phily schedule, abból a szempontból, hogy pár évig az első otthoni ellenfelük nyerte az SB-t. Óriási tippmixgyilkosság lenne, ha az megismétlődne, mert a JAX-t fogadják.vittore
Ez a sorozat már tavaly megdőlt. ( nem a Chargers nyerte a SB-t 😊 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Azért 6. leggyengébbnek tartani minket bártor dolog:  www.nemzetisport.hu/nfl/nalunk-a-cimvedo-seahawks-a-legerosebb-brady-bajnokeselyes-csapatot-kapott-2361409
Ennél szerintem erősebbek vagyunk, csak el ne kiabáljam!balu10
NSO mindig is homály volt... nem kell komolyan venni 😀silent7939
Beszéld meg Stezzel face to face😊

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Azért 6. leggyengébbnek tartani minket bártor dolog:  www.nemzetisport.hu/nfl/nalunk-a-cimvedo-seahawks-a-legerosebb-brady-bajnokeselyes-csapatot-kapott-2361409
NSO mindig is homály volt... nem kell komolyan venni 😀
több mint 11 éve
Vicces a Phily schedule, abból a szempontból, hogy pár évig az első otthoni ellenfelük nyerte az SB-t. Óriási tippmixgyilkosság lenne, ha az megismétlődne, mert a JAX-t fogadják.
több mint 11 éve
Amíg Eli az irányítónk, addig egy 8-8 körüli mérlegre mindig jók vagyunk.

több mint 11 éve
Ennél szerintem erősebbek vagyunk, csak el ne kiabáljam!

több mint 11 éve
Visszaemlékezve, ősszel nagyon nagy vérengzést vártunk Detroitban és azt, hogy nagyjából szétszedik támadófalunkat. Ez akkor nem következett be, de most sajna igen nagy esélyt látok rá. Kicsit bízom Mosley-ban, hogy fel tud épülni, tavaly játszott egy darabig a meccsen és addig jól megoldotta a feladatát. Beatty-nek sem ez lesz a legkedvezőbb matchup a sérülése után, Walton pedig 2012 szeptember végén játszott utoljára az alapszakaszban. Richburgtől pedig újoncként mindig benne van egy hiba. Pedig akkor ha csak átlagos módon védik már Manninget és az elkapók sem úgy játszanak mint az előszezonban, akkor lehet keresnivaló.

Legutóbb az is nagyon örömteli volt, hogy Amukamara egész jól kivette a játékból Megatront, igaz azt hiszem akkor valamilyen sérülése is volt. Meglátjuk most DRC mire megy vele. A tight endekre is komolyan figyelni kell, Jacquian Williams-nek jó felmérő lesz a hétfő este. Beason egyelőre limitált, szvsz ne nagyon számoljunk még vele, meccset szerintem nem fogja még végigjátszani + McClain sem helyettesítette rosszul. Alapvédelem valószínűleg a nickel lesz, tehát Kennardból valószínűleg nem sokat fogunk látni.

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 003
Coaches have told ESPN's Dan Graziano that Andre Williams is "still a bit too raw for them to count on him extensively, at least at the beginning of the season."
Rashad Jennings is shaping up as both the passing back and the primary ball carrier for the Giants. Williams will sprinkle in little for short-yardage, change-of-pace and goal-line work. We're not blown away by Jennings' raw talent, but there aren't many three-down workhorse backs left in the league.ozibozi
Azt gondolom Williams már az első évében sok örömöt fog okozni nekünk.Sanyichef
 www.youtube.com/watch?v=BqoQ3rwHZuU&feature=share fele ennyinek is örülnék...😊
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 003
 www.bigblueview.com/2014/9/3/6103643/kelcy-quarles-waived-by-new-england-patriots-ny-giants
több mint 11 éve
Geoff Schwartz IR-re került visszatérési lehetőséggel, a helyére pedig Adam Snyder érkezett. Az utolsó PS hely pedig Dominique Hamiltoné (DT) lett.Asbee
Akkor megnyílt az út Richburg felé. Kezd egyre nagyobb elvárás lenni nálunk is az újoncok felé, ami reméljük idén (is) bejön, lásd pl. Pugh.balu10
Hát én azt már a draft előtt megírtam, hogy Richburg akár már újoncként kezdő lehet, a centerek közül ő volt a kedvenc játékosom😊 Ha Walton egészséges marad, akkor mellette guardban szvsz képes lehet azt hozni mint tavaly Pugh. A legjobban Mosley-tól tartok, egyszerűen képtelen egészséges maradni és Jerry sem lesz betonbiztos megoldás.

több mint 11 éve
Geoff Schwartz IR-re került visszatérési lehetőséggel, a helyére pedig Adam Snyder érkezett. Az utolsó PS hely pedig Dominique Hamiltoné (DT) lett.Asbee
Akkor megnyílt az út Richburg felé. Kezd egyre nagyobb elvárás lenni nálunk is az újoncok felé, ami reméljük idén (is) bejön, lásd pl. Pugh.

több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Coaches have told ESPN's Dan Graziano that Andre Williams is "still a bit too raw for them to count on him extensively, at least at the beginning of the season."
Rashad Jennings is shaping up as both the passing back and the primary ball carrier for the Giants. Williams will sprinkle in little for short-yardage, change-of-pace and goal-line work. We're not blown away by Jennings' raw talent, but there aren't many three-down workhorse backs left in the league.ozibozi
Azt gondolom Williams már az első évében sok örömöt fog okozni nekünk.
több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Mit gondolsz, ha Richburg konzisztensen jó teljesítményt nyújt a helyén, elképzelhető hogy RG-ként térjen vissza? Ami jobban is fekszik neki.