New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
mesterséges,álságos,itt spec. magát korrektnek objektívnek mutató,de műpicsogó... stb. ( a nyomit nem én írtam, csak 1 lehetséges alternatívát vázoltam, de bármi más miatt is lehet bárkinek ez a véleménye... ) 😊És attól a csapat a "nyomi". Ahha.Na de miért nyomi?Janekmert a ricsi megutáltatta az állandó akrem nyafogásával...😀ozibozi
(Mondjuk az akrem szót nem értem de gondolom nem valami pozitív jelző.)Bazzani
több mint 11 éve
És attól a csapat a "nyomi". Ahha.Na de miért nyomi?Janekmert a ricsi megutáltatta az állandó akrem nyafogásával...😀ozibozi
(Mondjuk az akrem szót nem értem de gondolom nem valami pozitív jelző.)
több mint 11 éve
Itt a facebook esemény a meccsnézésről.Hermant azért raktuk ki mert valószínűleg gyakorlócsapatba rakjuk
több mint 11 éve
Giants have waived OL Eric Herman
több mint 11 éve
szerencsére nem görcsöljük szét a sorsdöntő meccs előtti edzéseket...😛 ez jó... www.bigblueview.com/2014/9/19/6562713/tom-coughlin-whats-an-ipod-ny-giants-coach-allows-music-at-pracitce
több mint 11 éve
Na de miért nyomi?Janekmert a ricsi megutáltatta az állandó akrem nyafogásával...😀
több mint 11 éve
A TNF-n Höri említette, hogy itt a bowl.hu-n van fórumos csapat-fan lista, ahol a nyomi chiefs az utolsó. össz 2500 szavazat volt. hol van ez?vittore
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
A TNF-n Höri említette, hogy itt a bowl.hu-n van fórumos csapat-fan lista, ahol a nyomi chiefs az utolsó. össz 2500 szavazat volt. hol van ez?
több mint 11 éve
Meg majd jöhet Gruden...😀
több mint 11 éve
azt szerintem senki nem állítja, de hogy esélyesek se az is biztosSzeszeha kikapunk, legalább megint előjöhet a "mikor jön Cowher?" téma
több mint 11 éve
Beszéltem velük , tuti hely lefoglalva!Meccsnézés ugye lesz most is? Mivel mi vagyunk a legtöbben el kellene majd intézni h mi meccsünk menjen gamepass-ról és nézhessük kivetítőnAsbeeMost már megyek én is!G-men
több mint 11 éve
Meccsnézés ugye lesz most is? Mivel mi vagyunk a legtöbben el kellene majd intézni h mi meccsünk menjen gamepass-ról és nézhessük kivetítőnAsbeeMost már megyek én is!
több mint 11 éve
NFL Week 3 game picks: Giants finally win; Bills jump to 3-0By Elliot Harrison
Giants:16 - Texans: 10
Key matchup: The Texans' front seven vs. Eli Manning and the Giants' O-line
If they can't run-block or protect Eli, the Giants could fall into the slot of 2014's worst team -- and in front of the home crowd, no less. New York has averaged 2.7 yards per carry thus far, while Manning has been sacked four times ... and that's not counting all of the hurries and pressures and general sleepwalking we saw Week 1 in Detroit. Meanwhile, Houston's defense is rocking like the Scorpions in Budapest. The unit has allowed 20 points in two games, plus a measly 23.8 percent conversion rate on third down. One thing that has worked in the Texans' favor: After opening the season against a struggling Robert Griffin III, they got a rookie in Derek Carr and now face Manning. Still, the flat stomach says the Giants won't lose two in a row at MetLife. #HOUvsNYG
A kiemel szöveget nézzétek. 😀
több mint 11 éve
Meccsnézés ugye lesz most is? Mivel mi vagyunk a legtöbben el kellene majd intézni h mi meccsünk menjen gamepass-ról és nézhessük kivetítőn
több mint 11 éve
azt szerintem senki nem állítja, de hogy esélyesek se az is biztos
több mint 11 éve
Minél jobban limitálni kell. Nem lehet egész meccsen át tartani, de azért nemcsak ebből fog állni a (legalább) 60 perc. Annyira egyébként sem fogja a Texans szétszedni a támadófalat, mint azt tette a Lions. A másik, hogy tavaly is így kezdte a Houston a szezont aztán mi lett belőle. Azt se feledjük, hogy az első héten egy Washingtont vertek meg, utána pedig egy Oaklandet...Támadóik futni akarnak majd, ha el tudjuk érni, hogy ez ne úgy menjen nekik ahogy szeretnék, akkor szintén lehetnek sikereink. Run D-re szerintem idén sincs panasz hogyha pedig Fitzpatricknek kell megnyernie a mérkőzést, akkor könnyen a mi oldalunkra billenhet a mérleg és jöhetnek végre a labdaszerzések is. Nehéz meccs lesz ez is, de azért azt senki nem tudja nekem beállítani, hogy esélytelenek vagyunk.Szvsz azon fog múlni az egész, hogy mennyire kapják össze magukat fejben a játékosok. A 2. héten nem rossz, hanem rosszul játszó csapat volt ez. A Cardinals ellen nyerni kellett volna és ha úgy áll hozzá a csapat, hogy tudják mik azok a hibák amelyeket ki kell javítani, akkor összejöhet a W a Texans ellen.Asbeete úgy látod, hogy a falunk képes lesz visszafogni Wattot?csebi
több mint 11 éve
Szvsz azon fog múlni az egész, hogy mennyire kapják össze magukat fejben a játékosok. A 2. héten nem rossz, hanem rosszul játszó csapat volt ez. A Cardinals ellen nyerni kellett volna és ha úgy áll hozzá a csapat, hogy tudják mik azok a hibák amelyeket ki kell javítani, akkor összejöhet a W a Texans ellen.Asbeete úgy látod, hogy a falunk képes lesz visszafogni Wattot?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
giantsfootball.blog.hu/2014/09/17/na_de_akkor_hogyan_is_nez_ki_az_offensea második bekezdés utolsó előtti mondata = jövőbelátás 😀 (texans)
több mint 11 éve
Szvsz azon fog múlni az egész, hogy mennyire kapják össze magukat fejben a játékosok. A 2. héten nem rossz, hanem rosszul játszó csapat volt ez. A Cardinals ellen nyerni kellett volna és ha úgy áll hozzá a csapat, hogy tudják mik azok a hibák amelyeket ki kell javítani, akkor összejöhet a W a Texans ellen.
több mint 11 éve
a többieknél is max 28. a helyezés.sztem ha megint szopó jön a houstontól, akkor egy kb 3-13as pusztulat szezon jön
több mint 11 éve
Csak a védelem😀espn.go.com/nfl/powerrankings mögöttünk a jax és az oak :[]vittoreNyugtassatok meg, hogy a csapatunkból nem lesz hosszú távon egy Tampa 2.GJohnny74
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/powerrankings mögöttünk a jax és az oak :[]vittoreteljesen jogos ...
turnovert nem harcolunk ki, azonban rengeteget követünk el, futni nem futunk jól, fegyelmezetlenek vagyunk.
nem érdemelünk jobbat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/powerrankings mögöttünk a jax és az oak :[]vittoreNyugtassatok meg, hogy a csapatunkból nem lesz hosszú távon egy Tampa 2.
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/powerrankings mögöttünk a jax és az oak :[]