New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
hát túl nagy meglepetés nem történt a Lions meccsen minden papírforma szerint ment! bár egy szorosabb eredményben azért reménykedtem, de a labdaszerzések elmaradtak (Stafford nagyon éretten játszott).Cruz mit szólt be? Erről lemaradtam.
A D továbbra is tud némi tartást adni, a Cards és Palmer ellen már azért
tényleg számítok 1-2 labdaszerzésre ami lehetőséget adhat, de legalább a futást össze kellene raknunk egy elfogadható szintre hogy valamelyest tudjunk haladni.(mondjuk a Cards elég kemény run D-vel nyomta most) de ez talán könnyebben fog menni mint a teljesen kilátástalan passzjáték...Cruz beszólása sem hinném hogy túl jót fog tenni, de OBJ is már nagyon jöhetne, és mélyvízbe lehetne dobni ha Randle továbbra is ilyen láthatatlan lesz...Egy igazi playmakerként neki kevés is elég lehet 1-1 jó játékhoz és ez dobhatna a dolgokon...yooker
több mint 11 éve
A Cards elleni meccs jobban megmutatja majd, h mi a helyzet, pedig én őket sem tartom összességében gyengébb csapatnak, mint a Lionst, viszont papíron(!) jobban fekszik nekünk. Persze ezt nem az offense-re értem, mert az minimum annyira szenvedni fog, mint most 😊 viszont a védelemnek elvileg sokkal eredményesebbnek kell lennie és ez simán elég lehet a győzelemhez. Kevés pontos meccsre számítok, védelmi dominanciákkal.Szeszeáltalában is igaz, de itt mindenképpen a labdaszerzések fognak dönteni...
mindkét csapat (irányító) hajlamos rá...
Elinak nagyon észen kell lennie!
több mint 11 éve
A Lions elleni meccsből még nem lehet annyira sok következtetést levonni, mert pont egy annyira számunkra kedvezőtlen csapat volt az ellenfél aminél még a top csapatokat is szívesebben láttam volna kezdésnek. A védelem nem tudta hozni azt a szintet amire vélhetően képes lesz a későbbiekben, mert nekünk ellentétben a korábbi évekkel, nem a pass rushunk, hanem a futás elleni védelmünk és a secondarynk az erősebb most, ráadásul a Fewell féle rendszer eleve nem támogatja túlzottan a blitzeket se. Ebből kifolyólag viszont nyilván több ideje van az irányítónak ami egy Calvin Johnson ellen egyszerűen nem fér bele, mert ő egy teljesen más kategória az összes többi WRhez viszonyítva, konkrétan levédekezhetetlen abban az esetben, ha pontos labdát kap. (A Lions majd azok ellen lesz bajban akiknél erős a pass-rush). Mivel labdaszerzés nem jött, így nem volt esélyünk semmire. (megjegyzem sztem nagy hiba volt Fewell részéről, h nem módosította a szokásos védelmi sémáját, sokkal több blitzre lett volna szükség, ez látszott is Ayers sack-nél amikor safety blitzet hívtunk).
Támadásban idén a futójátékra fogunk/szeretnénk építeni, de ehhez sajnos szintén pont kellemetlen ellenfél volt a Lions, akiknek a front sevenje és ezáltal a futás elleni védelme az erőssége, nekik a secondary lett volna a gyenge pontja, de mivel az OL pass prot (+a WR-ek és Eli is) szar pillanatnyilag, így nem tudtunk eljutni oda, h rájátszunk a gyengéjükre. (erősebb OLek ellen sokat fog szívni a Lions sztem)
Annyira rosszak voltak tehát a matchupok számunkra, h ebből csak akkor lehetett volna bármi kedvező Giants szemszögből, ha ihletett formában játszik a csapat. Nos erről nem beszélhetünk 😊
A Cards elleni meccs jobban megmutatja majd, h mi a helyzet, pedig én őket sem tartom összességében gyengébb csapatnak, mint a Lionst, viszont papíron(!) jobban fekszik nekünk. Persze ezt nem az offense-re értem, mert az minimum annyira szenvedni fog, mint most 😊 viszont a védelemnek elvileg sokkal eredményesebbnek kell lennie és ez simán elég lehet a győzelemhez. Kevés pontos meccsre számítok, védelmi dominanciákkal.
több mint 11 éve
hát túl nagy meglepetés nem történt a Lions meccsen minden papírforma szerint ment! bár egy szorosabb eredményben azért reménykedtem, de a labdaszerzések elmaradtak (Stafford nagyon éretten játszott).Reménykedj csak 😉
A D továbbra is tud némi tartást adni, a Cards és Palmer ellen már azért
tényleg számítok 1-2 labdaszerzésre ami lehetőséget adhat, de legalább a futást össze kellene raknunk egy elfogadható szintre hogy valamelyest tudjunk haladni.Ez talán könnyebben fog menni mint a teljesen kilátástalan passzjáték...Cruz beszólása sem hinném hogy túl jót fog tenni, de OBJ is már nagyon jöhetne, és mélyvízbe lehetne dobni ha Randle továbbra is ilyen láthatatlan lesz...Egy igazi playmakerként neki kevés is elég lehet 1-1 jó játékhoz és ez dobhatna a dolgokon...yooker
több mint 11 éve
hát túl nagy meglepetés nem történt a Lions meccsen minden papírforma szerint ment! bár egy szorosabb eredményben azért reménykedtem, de a labdaszerzések elmaradtak (Stafford nagyon éretten játszott).A D továbbra is tud némi tartást adni, a Cards és Palmer ellen már azért
tényleg számítok 1-2 labdaszerzésre ami lehetőséget adhat, de legalább a futást össze kellene raknunk egy elfogadható szintre hogy valamelyest tudjunk haladni.(mondjuk a Cards elég kemény run D-vel nyomta most) de ez talán könnyebben fog menni mint a teljesen kilátástalan passzjáték...Cruz beszólása sem hinném hogy túl jót fog tenni, de OBJ is már nagyon jöhetne, és mélyvízbe lehetne dobni ha Randle továbbra is ilyen láthatatlan lesz...Egy igazi playmakerként neki kevés is elég lehet 1-1 jó játékhoz és ez dobhatna a dolgokon...
több mint 11 éve
Most nincs kedvem utánanézni, de a 2007-es bajnokcsapatból Eli-n kívül tagja még valaki a rosternek? www.pro-football-reference.com/teams/nyg/2007_roster.htmvittoreKiwi és DeOssie.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Most nincs kedvem utánanézni, de a 2007-es bajnokcsapatból Eli-n kívül tagja még valaki a rosternek? www.pro-football-reference.com/teams/nyg/2007_roster.htm
több mint 11 éve
Weatherford bokaszalag szakadás, műteni szerencsére nem kell
több mint 11 éve
két igazán kulcs play volt védekezés szinten a 2. félidőben erre egyikre tampa 2-t, másikra cover 2-t zónát hívott Fewell, mind2 elkapás lett 15+ yard.Védelemben meg pl. Gruden is említette a közvetítés alatt, azt hiszem Tate nagy elkapása után, hogy bizony ilyen tampa2 szerű zónáknál könnyen üresen maradhat a WR a CB és S közötti területen. Ilyen CBkel lehet, hogy többet kéne emberezni és nem ártana megint szólni Fewellnek mint tavaly, hogy "let the athletes be athletes".HendersonFewell minden évben megcsinálja ezt a hülyeséget, lassan észbe kaphatna márAsbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Védelemben meg pl. Gruden is említette a közvetítés alatt, azt hiszem Tate nagy elkapása után, hogy bizony ilyen tampa2 szerű zónáknál könnyen üresen maradhat a WR a CB és S közötti területen. Ilyen CBkel lehet, hogy többet kéne emberezni és nem ártana megint szólni Fewellnek mint tavaly, hogy "let the athletes be athletes".HendersonFewell minden évben megcsinálja ezt a hülyeséget, lassan észbe kaphatna már
több mint 11 éve
Sziasztok ! Mire számítotok a jövő heti meccsel kapcsolatban? A Cards passz rush nem az igazi, 0 sack sikerült az első fordulóban, ezt nem számítva a védelem viszont elég jól teljesített, főleg a futás ellen, amiben ha jól tudom elég erősek vagytok.Leon78Lol. Bizony, Eli erősen fut az azonnal nyakába kerülő pass rusherek elől. 😀
Borzalmas volt a meccs, bár nem is számtottam sok jóra az előszezon alapján. Elképesztő, mennyire gáz ez a fal, és a legdurvább, hogy Beattyt láttam a legszarabbnak, hihetetlen mennyi play ment el az ő balfaszkodásán.
Azokon a gyengeségeken kívül amit mindenki leírt, érdekes, hogy Gilbride rendszerében sokan azt hozták fel negatívumként, hogy túlságosan bonyolult a WRek számára, hát őszintén szólva én most sem látom azt a fene nagy egyszerűséget, sokszor elég zavarodottnak tűnik az egész O. Persze tök új rendszer, meg minden, javul majd ez talán.
Védelemben meg pl. Gruden is említette a közvetítés alatt, azt hiszem Tate nagy elkapása után, hogy bizony ilyen tampa2 szerű zónáknál könnyen üresen maradhat a WR a CB és S közötti területen. Ilyen CBkel lehet, hogy többet kéne emberezni és nem ártana megint szólni Fewellnek mint tavaly, hogy "let the athletes be athletes".
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Carson a SD ellen elég bátran dobált 2-3 védő közé is. Ez ellen jó lehet a sec. Az OL kurva nagy kérdés; nem jelentene bármilyen segítséget egy kifejezetten blokkoló TE leakasztása valahonnan? A jelenlegi 5 dagit szédszedi a Cards D, ha 7-en mennek Eli-t blitzelni.
több mint 11 éve
Sziasztok ! Mire számítotok a jövő heti meccsel kapcsolatban? A Cards passz rush nem az igazi, 0 sack sikerült az első fordulóban, ezt nem számítva a védelem viszont elég jól teljesített, főleg a futás ellen, amiben ha jól tudom elég erősek vagytok.
több mint 11 éve
ezzel egyet is értek. A bye-ig hátralévő 6 meccset két hármasra bontva - div-en belül és kívül - mindkét esetben 2-1-et kell csinálni.oké, hogy csak egy meccs meg minden, de a menetrendre nézve pont a Lions volt az a párosítás, akik ellen kiderülhetett volna, hogy reménykedhetünk-e idén PO-ban (és ezzel együtt automatikusan újabb SB-győzelemben 😊) vagy az elmúlt két év ismétli önmagát. G-menSzerintem a menetrend alapján inkább a bye week lehet az, ami vízválasztó és megmutatja, hogy mire lehetünk képesek idén. Ha addigra pozitív (4-3) mérleggel tudunk mennyi, akkor van reális esély a PO-ra. Tehát a Cards, Texans, Redskins, Falcons, Eagles, Boys 6-osból már csak 2 zakót "engedhetünk meg" magunknak, lehetőleg nem az utolsó 2 meccset. Látva az NFC East eddigi teljesítményét szerintem 10-6al lehetne vinni a csoportot.balu10
Sztem 9-7-tel is lehet vinni ezt a csoportot, ha a csoportmérleg pozitív.
több mint 11 éve
Közben megírtam az értékelést. Talán még soha nem volt ilyen hosszú...
több mint 11 éve
Az off playeket TC vagy az új koordinátor hívta?vittoreMcAdoo
több mint 11 éve
Az off playeket TC vagy az új koordinátor hívta?
több mint 11 éve
irigylem itt néhány ember optimizmusát, pedig láthatóan nagyon sok gondunk van. ahogy előzetesen vártuk az o-line kuka, eli körbenézni sem tud, már az arcában vannak. a d-line szintén erőtlen, bár a futás ellen még csak-csak megvagyunk, a secondary pedig mélyen alulmúlta magát. az már most látszik hogy az új offense felépítése is nagyon az elején jár (attól függetlenül h akadtak biztató dolgok), ráadásul egy igazi playmakerünk sincs ezen az oldalon. ez a csapat ha ilyen marad, idén a top 5 pickért fog menni
több mint 11 éve
A tegnapi játék ki ellen lett volna elég?
több mint 11 éve
oké, hogy csak egy meccs meg minden, de a menetrendre nézve pont a Lions volt az a párosítás, akik ellen kiderülhetett volna, hogy reménykedhetünk-e idén PO-ban (és ezzel együtt automatikusan újabb SB-győzelemben 😊) vagy az elmúlt két év ismétli önmagát. G-menSzerintem a menetrend alapján inkább a bye week lehet az, ami vízválasztó és megmutatja, hogy mire lehetünk képesek idén. Ha addigra pozitív (4-3) mérleggel tudunk mennyi, akkor van reális esély a PO-ra. Tehát a Cards, Texans, Redskins, Falcons, Eagles, Boys 6-osból már csak 2 zakót "engedhetünk meg" magunknak, lehetőleg nem az utolsó 2 meccset. Látva az NFC East eddigi teljesítményét szerintem 10-6al lehetne vinni a csoportot.
több mint 11 éve
tuti megnyerjük az east-t, hiszen személyesen JPP garantálta 😀
több mint 11 éve
oké, hogy csak egy meccs meg minden, de a menetrendre nézve pont a Lions volt az a párosítás, akik ellen kiderülhetett volna, hogy reménykedhetünk-e idén PO-ban (és ezzel együtt automatikusan újabb SB-győzelemben 😊) vagy az elmúlt két év ismétli önmagát. Már csak azért is, mert a Lions volt az egyike annak a két NFC-snek, akikkel a tavalyi helyezés alapján játszunk, tehát a többi NFC East-es nem fog, hanem mondjuk papíron erősebbel (GB, CHI). Így itt tenisznyelven szólva "minibreak"-et csinálhattunk volna.Most azt mondom, nagyon oda kell tennünk magunkat a csoporton belül és minimum 4-2-re hozni kell a divíziót, ha bármilyen PO-esélyről akarunk beszélni. Az AFC South-osok papíron gyengébbnek tűnnek, de nem hiszem, hogy velük szemben jobb mérlegünk lesz, mint a többieknek. Ugyanez igaz az NFC West-re is, csak ott meg amiatt, mert brutál erősek (papíron). Én már azt is sikernek könyvelném el, ha ez ellen a két divízió ellen 4-4-es mérleggel zárnánk, inkább a 3-5 a realitás, de ismétlem, a sasoktól, kóvbojoktól, indiánoktól sem várom, hogy ennél jobb mérlegük lesz ebből a 8 meccsből. Szóval a csoportmeccsekre kell nagyon odatenni magunkat és izgulni, hogy a GB és a CAR, valamint a NO és a CHI ne betlizzenek a sasok valamint a kóvbojok ellen.
Ja, és ha úgy játszunk elől, mint most, akkor 0-16. max a védelem nyer egy v két meccset szerzett labdákkal.
több mint 11 éve
Az O-line brutál gyenge volt, az offense gyengélkedése is ennek tudható besalanderAzért az szerintem mindent elmond, hogy a futóink kemény 2,4-es átlagot értek el, arról nem is beszélve, hogy hosszú passzra esély se volt, mert Eli kb. 2-ig nem tudott elszámolni és kapta is az ütést egyből. Beatty kb. szánalmas volt, amit művelt...
Azért bízom benne, hogy jövő hétre javul az O, de van egy olyan érzésem, hogy idén sem kell majd Januárban izgulnunk a csapatért...
több mint 11 éve
Mi annó nagyon akartuk őt, de ti elvittétek és kaptuk helyette Matt Dodget, aki a mellett, hogy lyukas kezű volt, még hülye is...Weatherfordnak high ankle sprain, lehet kereshetünk új puntert pár hétreAsbeeMeskó time!winston