New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy biztos: a fél szakma az ő elemzéseiket, statisztikáikat használja, úgyhogy szarnak nevezni azért elér erős jelző.peterk2005ez az infó honnan származik?
több mint 11 éve
A PFF osztályozásokhoz érdemes tudni, hogy milyen szabályok alapján osztályoznak: Először is kéket csak a posztoktól független NFL top50 játékos kap. Tehát a kék az nem a posztján elitnek jár! Ebből aztán lehet visszafelé indulni. A sötétzöld (high quality) az gyakorlatilag a posztonkénti elit besorolás. A zöld a posztonként átlagon felüli, és így tovább. Az egyéni értékeléseket ezen kívül befolyásolja a saját rating rendszerük eredménye is. Nyilván lehet vitatkozni a ratingjükkel, de melyikkel nem lehet? Egy biztos: a fél szakma az ő elemzéseiket, statisztikáikat használja, úgyhogy szarnak nevezni azért elér erős jelző.A másik, hogy a benyomások alapján színezgetéssel ("szerintem XY simán zöld") érdemes óvatosnak lenni, mert ha egy poszton 40-ből 38-an nyújtanak kiváló teljesítményt, akkor az lesz az átlagos. És máris sárga lesz, az egyszeri szurkoló meg csodálkozva vakarja a fejét, hogy miért sárga amikor nagyon jól játszik? Azért sárga mert sokan játszanak még olyan jól a posztján.
Mindezek miatt én nem az egyéni értékelés részét látom ezeknek a roster értékeléseknek hasznosnak, hanem a teljes képet. A teljes képben az egyes esetleges szín elcsúszások korrigálják magukat ide-oda, így a "big picture" elég jól összevethetővé teszi a rostereket egymással.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Ilyen alapon az meg még nagyobb hülyeség mikor mi írjuk le a véleményünket, mert mi sem tudhatjuk, hogy az adott játékosnak mi kéne csinálnia. Helyén kell kezelni és akkor nincs gond. Meggyőzni senki nem fog senkit, hogy jó-e vagy nem. Nem ez alapján fog megszületni a következő SB győztes + az MVP, de azért sok hasznos dolgot megmutat. Pláne, hogy az egész oldal nemcsak ezekből az osztályozásokból áll.A PFF jó ha úgy látják a dolgokat ahogyan mi. Akkor rosszak mikor ez másképp van😀AsbeeÉn tök irreálisnak tartom ezeket az osztályozgatásokat amiket csinálnak. Eleve mivel ebben a sportban minden mindennel összefügg, absz nem lehet így külöbn értékelgetni teljesítményeket playről playre ahogy ők teszik, főleg úgy, h fogalmuk sincs, max találgatnak, hogy az adott playben mi lehetett egy játékos feladata. Emiatt aztán rengeteg marhaság jön össze persze.Szesze
több mint 11 éve
A PFF jó ha úgy látják a dolgokat ahogyan mi. Akkor rosszak mikor ez másképp van😀AsbeeÉn tök irreálisnak tartom ezeket az osztályozgatásokat amiket csinálnak. Eleve mivel ebben a sportban minden mindennel összefügg, absz nem lehet így külöbn értékelgetni teljesítményeket playről playre ahogy ők teszik, főleg úgy, h fogalmuk sincs, max találgatnak, hogy az adott playben mi lehetett egy játékos feladata. Emiatt aztán rengeteg marhaság jön össze persze.
több mint 11 éve
A PFF jó ha úgy látják a dolgokat ahogyan mi. Akkor rosszak mikor ez másképp van😀
több mint 11 éve
csak pár ellenvéleménysztem Eli, Cruz HQ
Amu minimum Good starter
Rolle meg szintén HQ
Beasonról márt írt Asbee, azon felül meg reális
értem, hogy Elinak tavaly szar éve volt, de nem csak egy évet kellene figyelembe venni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
...az vajon visszakereshető, hogy mikor SB-t nyertünk(szerényen legyen csak a legutolsó 😊 , akkor 'milyen színekbe', és hová sorolták a játékosokat??? ...az akkori, és a mostani csapat posztonkénti összehasonlítása is megérne egy misét'...oziboziTudom, h sokan szeretik itt, de én a PFF-t egy határ szarnak tartom, sztem szinte az összes elemzésük ezer sebből vérzik.
több mint 11 éve
...az vajon visszakereshető, hogy mikor SB-t nyertünk(szerényen legyen csak a legutolsó 😊 , akkor 'milyen színekbe', és hová sorolták a játékosokat??? ...az akkori, és a mostani csapat posztonkénti összehasonlítása is megérne egy misét'...
több mint 11 éve
Most az, hogy valakit kezdőnek valakit meg cserének írtak be, az szvsz holtmindegy, jó pár poszton nem lehet még tutira mondani ki lesz a kezdő. Az értékelések igazából azt mutatják meg, hogy a PFF nem szentírás és nem egy esetben rosszul kategorizálják be a játékosokat. A special team pl. rém rossz, DeOssie igen jó kis long snapper, Weatherfordot szerintem mindenki bírja és Josh Brown is csak hármat hibázott tavaly.Az offense-nél újra a támadófal lehet a buktató, de arra megoldás lehet a rövid passzos, gyors játék. Ha kevesebb időt kap az ellenfél, akkor sackelni is nehezebben tudnak. Persze bőven lesz ezzel munka, de Eli is át tud erre állni és csupa olyan elkapóink vannak (+ Wilson ha egészséges lesz ugyebár) akik ha megkapják a labdát szép dolgokat tudnak művelni.
A védelemnek viszont így is dominálnia kell, hogy ment Tuck és Joseph. Beason szar osztályzatáról már korábban is esett szó, talán leírtam ide is. Egyik podcastben elmondta egy PFF-s arc, hogy passz ellen gyakorlatilag nulla, az húzta le elsősorban. A másik, hogy többször is megesett, hogy a labda közelében tartózkodott, szerelést viszont nem csinált, azért pedig nem jár semmi plusz ha utána örül a play-nek😀 Azt is hozzátette, hogy az osztályzatnál azért bőven jobb Beason, de nem tartotta annyira jónak, hogy a hiányában szétesne az egész védelem (azt csak félve írom le, mert páran meglincseltek, hogy korábbi sérülései ellenére kicsit sok pénzt is kapott).
Az erős és a gyenge oldali linebackereket felcserélték, azt azonban adom, hogy Paysinger és Williams is korrekt teljesítményre képesek, a rotációba simán beférnek. Ellenfélfüggő, hogy épp melyikük kezd. A hamradik LB-nek nincs ekkora szerepe Fewell rendszerében, McClain bőven megoldja azt.
A cornerbackek háááááááát. Amukamara ennél bőven jobb, szerintem ő DRC-vel egy szinten van. Sokszor kissé észrevétlenül játszik, de az irányítók is ritkán passzolnak az irányába + gyengébb kezei miatt kevés interceptionje van. Azt viszont sokan elfelejtik, hogy a CB-nek nem az a feladata elsősorban, hogy INT-t szerezzen, hanem hogy megakadályozza az átadást. Inkább legyen kevesebb pickje, minthogy szerezzen egy labdát, aztán a meccs hátralévő részében égessék. DRC-vel a túloldalon Amu idén az egyik legjobb #2 CB lehet a ligában.
több mint 11 éve
Pro FFocus Depth Charts ( lehet vitatni pár posztot,de...)hát ezen tényleg lehet..
www.profootballfocus.com/blog/2014/06/09/2014-depth-chart-new-york-giants/ozibozi
több mint 11 éve
Victor Hampton UDFA CB érkezik látogatóba. Ő is South Carolinára járt, mint Quarles és mindkettejükkel akadt probléma
több mint 11 éve
Pro FFocus Depth Charts ( lehet vitatni pár posztot,de...) www.profootballfocus.com/blog/2014/06/09/2014-depth-chart-new-york-giants/
több mint 11 éve
Persze, nincs miről beszélni ezzel kapcs. Bízzunk benne, h Brown jó lesz.sztem mindenki!Én pl Hill-ben sokkal jobban bíztam volna.SzeszeHill és Brown más feladatkörben szerepelt. Amit csinált Brown 2012-ben azt csinálta Rolle tavaly. Gyűjtögette a pickeket. Hill inkább a hentelésre jó. Az aggályom, hogy Brown különlegességét a 8 INT adta és ezt minden évben nem lehetne hozni. Erre lett volna jó a tavalyi szezon, ha két éven át megbízhatóan tudja nyújtani ugyanazt a jó játékot, akkor azt mondom oké. De azzal szerintem a többség egyetért, hogy tavaly ilyenkor nem lehetett azt mondani róla, hogy ő a jövő embere és all-pro lesz stb. Nem azt mondom, hogy szar, de azért várjunk még vele mielőtt elkezdjük nagyon magasztalni.AsbeeAzért Stevie Brownnak kell még bizonyítania, hogy nem 1 year wonder (+ maradjon egészséges)AsbeeAmikor azt nézed, hogy Hill jobb volt futás ellen, akkor azért azt se feledd, hogy Brown előtt nem játszott egy Beason. Illetve én további javulást várok a futás ellen Jameel McClain érkezésével. Jó esetben el sem ér odáig a futó 😊 És passz ellen szerintem Brown sokkal jobb volt, mint Hill.balu10
de mivel nem arról volt szó hogy itt van Hill és Brown tessék választani
hanem Hill előéletét és ismételt immár 6 meccse eltiltását nem lehet figyelmen kívül hagyni,és így már megfelelőbb választás Brown...yooker
több mint 11 éve
Na Will Hill megy arénafocizni...😀
több mint 11 éve
sztem mindenki!Én pl Hill-ben sokkal jobban bíztam volna.SzeszeHill és Brown más feladatkörben szerepelt. Amit csinált Brown 2012-ben azt csinálta Rolle tavaly. Gyűjtögette a pickeket. Hill inkább a hentelésre jó. Az aggályom, hogy Brown különlegességét a 8 INT adta és ezt minden évben nem lehetne hozni. Erre lett volna jó a tavalyi szezon, ha két éven át megbízhatóan tudja nyújtani ugyanazt a jó játékot, akkor azt mondom oké. De azzal szerintem a többség egyetért, hogy tavaly ilyenkor nem lehetett azt mondani róla, hogy ő a jövő embere és all-pro lesz stb. Nem azt mondom, hogy szar, de azért várjunk még vele mielőtt elkezdjük nagyon magasztalni.AsbeeAzért Stevie Brownnak kell még bizonyítania, hogy nem 1 year wonder (+ maradjon egészséges)AsbeeAmikor azt nézed, hogy Hill jobb volt futás ellen, akkor azért azt se feledd, hogy Brown előtt nem játszott egy Beason. Illetve én további javulást várok a futás ellen Jameel McClain érkezésével. Jó esetben el sem ér odáig a futó 😊 És passz ellen szerintem Brown sokkal jobb volt, mint Hill.balu10
de mivel nem arról volt szó hogy itt van Hill és Brown tessék választani
hanem Hill előéletét és ismételt immár 6 meccse eltiltását nem lehet figyelmen kívül hagyni,és így már megfelelőbb választás Brown...
több mint 11 éve
Én pl Hill-ben sokkal jobban bíztam volna.Hill és Brown más feladatkörben szerepelt. Amit csinált Brown 2012-ben azt csinálta Rolle tavaly. Gyűjtögette a pickeket. Hill inkább a hentelésre jó. Az aggályom, hogy Brown különlegességét a 8 INT adta és ezt minden évben nem lehetne hozni. Erre lett volna jó a tavalyi szezon, ha két éven át megbízhatóan tudja nyújtani ugyanazt a jó játékot, akkor azt mondom oké. De azzal szerintem a többség egyetért, hogy tavaly ilyenkor nem lehetett azt mondani róla, hogy ő a jövő embere és all-pro lesz stb. Nem azt mondom, hogy szar, de azért várjunk még vele mielőtt elkezdjük nagyon magasztalni.AsbeeAzért Stevie Brownnak kell még bizonyítania, hogy nem 1 year wonder (+ maradjon egészséges)AsbeeAmikor azt nézed, hogy Hill jobb volt futás ellen, akkor azért azt se feledd, hogy Brown előtt nem játszott egy Beason. Illetve én további javulást várok a futás ellen Jameel McClain érkezésével. Jó esetben el sem ér odáig a futó 😊 És passz ellen szerintem Brown sokkal jobb volt, mint Hill.balu10
több mint 11 éve
Hill és Brown más feladatkörben szerepelt. Amit csinált Brown 2012-ben azt csinálta Rolle tavaly. Gyűjtögette a pickeket. Hill inkább a hentelésre jó. Az aggályom, hogy Brown különlegességét a 8 INT adta és ezt minden évben nem lehetne hozni. Erre lett volna jó a tavalyi szezon, ha két éven át megbízhatóan tudja nyújtani ugyanazt a jó játékot, akkor azt mondom oké. De azzal szerintem a többség egyetért, hogy tavaly ilyenkor nem lehetett azt mondani róla, hogy ő a jövő embere és all-pro lesz stb. Nem azt mondom, hogy szar, de azért várjunk még vele mielőtt elkezdjük nagyon magasztalni.Azért Stevie Brownnak kell még bizonyítania, hogy nem 1 year wonder (+ maradjon egészséges)AsbeeAmikor azt nézed, hogy Hill jobb volt futás ellen, akkor azért azt se feledd, hogy Brown előtt nem játszott egy Beason. Illetve én további javulást várok a futás ellen Jameel McClain érkezésével. Jó esetben el sem ér odáig a futó 😊 És passz ellen szerintem Brown sokkal jobb volt, mint Hill.balu10
több mint 11 éve
Azért Stevie Brownnak kell még bizonyítania, hogy nem 1 year wonder (+ maradjon egészséges)AsbeeAmikor azt nézed, hogy Hill jobb volt futás ellen, akkor azért azt se feledd, hogy Brown előtt nem játszott egy Beason. Illetve én további javulást várok a futás ellen Jameel McClain érkezésével. Jó esetben el sem ér odáig a futó 😊 És passz ellen szerintem Brown sokkal jobb volt, mint Hill.
több mint 11 éve
S.Brownnak fekszik Fewell rendszere igy benne nagyon bizom!futas ellen volt gyengebb , kis javulas ott meg elferne , majd meglatjuk.... egyebkent meg eleg sokmindenkiek illene bizonyitania a tavalyi 0 utan! 😊
több mint 11 éve
Azért Stevie Brownnak kell még bizonyítania, hogy nem 1 year wonder (+ maradjon egészséges)
több mint 11 éve
Vele tényleg nem buktunk sokat, főleg, hogy végre feltöltöttük a secondaryt. Legjobb esetben lett volna 4. CB a rosteren, de amennyire szarul játszott az elmúlt években tényleg csak erősödtünk nélküle 😊Jayron Hosley kapott egy 4 meccses eltiltást....alakul a secondary.MarioAnaÚgy érted az eltiltásával erősödni fog?😀Asbee
Hill témával kapcsolatban pedig tartom, hogy nem kellett volna csak az 53-as keretszűkítéskor kicsapni és visszahozni 6 meccs múlva. Azért a Rolle-Brown párost én erősebbnek érzem, mint a Rolle-Hill lett volna.
több mint 11 éve
Szerintem amúgy sem volt sok esélye az 53ra amennyi CBt hoztunk/visszahoztunk, ez tényleg nem sok mindenen változtat.Jayron Hosley kapott egy 4 meccses eltiltást....alakul a secondary.MarioAnaÚgy érted az eltiltásával erősödni fog?😀Asbee
Hill témában nekem is az utolsó hozzászólásom, már csak azért is, mert még mindig felbasz, ha arra gondolok, hogy kitettük: kár más esetekkel és csapatokkal összehasonlítani, mi nem más csapat vagyunk, és Hill sem a tetteinek súlya miatt lett kivágva, hanem mert egyszerűen többszöri figyelmeztetés után is képtelen volt betartani a szabályokat. Most már csak reménykedem, hogy nem fog ez annyira visszaütni, mint amennyire gondolom, hogy fog.
Hogy jobb hírek is legyenek, még ha az orvosok sokat is hazudnak:
Giants team doctor Russell Warren said he anticipates David Wilson (neck) gaining full medical clearance when he is re-evaluated prior to the start of training camp.
"There has been significant progress and healing since David had the fusion," said Dr. Warren. "But the reality is it has only been four and one-half months since the surgery. We anticipate that when David is re-evaluated at the start of training camp he will be cleared at that point."
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
értem, de azért vicces a 2 hír(most még Hosley) így egymás mellett. ha pl. holnap kinyírna valakit a rájátszásra már simán kint lenne és akár SB - t nyerhet...😛Josh Brent visszatérhet az NFL-be. A nose tackle tavaly visszavonult, miután ittasan vezetve balesetet szenvedett, és a balesetben meghalt csapattársa, Jerry Brown. Ezért idén januárban 180 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amit hamarosan leül, és az ESPN információi szerint ha a liga rábólint, csatlakozhat korábbi csapatához, a Dallas Cowboyshoz, akik DT poszton nem állnak túl jól. ENNYIoziboziNe keverd már a szezont a fazonnal kérlek. Nem feltétlenül az a probléma, hogy füvezett Hill, mert van ennél nagyobb bűn is. Viszont benne van a szabályok között hogyha lebukik akkor eltiltják, ő pedig lebukott egymás után háromszor is. Ilyet sem az NFL-ben sem máshol nem tolerálnak. A waive után nem véletlenül nem kellett senkinek sem. Én ezzel ezt lezártam és egy jó tanácsként jobban teszed ha te is lezárod.Asbee
több mint 11 éve
Josh Brent visszatérhet az NFL-be. A nose tackle tavaly visszavonult, miután ittasan vezetve balesetet szenvedett, és a balesetben meghalt csapattársa, Jerry Brown. Ezért idén januárban 180 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amit hamarosan leül, és az ESPN információi szerint ha a liga rábólint, csatlakozhat korábbi csapatához, a Dallas Cowboyshoz, akik DT poszton nem állnak túl jól. ENNYIoziboziNe keverd már a szezont a fazonnal kérlek. Nem feltétlenül az a probléma, hogy füvezett Hill, mert van ennél nagyobb bűn is. Viszont benne van a szabályok között hogyha lebukik akkor eltiltják, ő pedig lebukott egymás után háromszor is. Ilyet sem az NFL-ben sem máshol nem tolerálnak. A waive után nem véletlenül nem kellett senkinek sem. Én ezzel ezt lezártam és egy jó tanácsként jobban teszed ha te is lezárod.