New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Az OL-t kell(ene) rendbe tenni és ugrásszerű javulás lenne egyből. Eli ugyanis ebben az évben megmutatta azt ami eddig csak a statisztikákból látszott, mert nem volt ilyen feltűnő: nyomás alatt egyszerűen szar! Ha megvédi a fal akkor viszont ő az egyik legjobb.. így nyilván minden erőnkkel a támadófal rendbetételén kell munkálkodni az offseasonban, ez sokkal fontosabb mint a támadóedző kérdés, Nicks v Rolle szerződése v bmi más. Persze tök jó lenne emellett, ha a deffense-t sikerülne legalább ezen a szinten tartani, de azért ez nem lesz könnyű feladat véleményem szerint.Szesze
Ha a Tuck-Beason-Joseph hármast megtartják, akkor minden okés lesz jövőre isAsbee
+ Rolle.. ő extrém jó szezont fut, viszont ha tényleg OLt akarunk építeni akkor nem fogjuk tudni mindet megtartani sajnos
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az OL-t kell(ene) rendbe tenni és ugrásszerű javulás lenne egyből. Eli ugyanis ebben az évben megmutatta azt ami eddig csak a statisztikákból látszott, mert nem volt ilyen feltűnő: nyomás alatt egyszerűen szar! Ha megvédi a fal akkor viszont ő az egyik legjobb.. így nyilván minden erőnkkel a támadófal rendbetételén kell munkálkodni az offseasonban, ez sokkal fontosabb mint a támadóedző kérdés, Nicks v Rolle szerződése v bmi más. Persze tök jó lenne emellett, ha a deffense-t sikerülne legalább ezen a szinten tartani, de azért ez nem lesz könnyű feladat véleményem szerint.Szesze
Ha a Tuck-Beason-Joseph hármast megtartják, akkor minden okés lesz jövőre is

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Az OL-t kell(ene) rendbe tenni és ugrásszerű javulás lenne egyből. Eli ugyanis ebben az évben megmutatta azt ami eddig csak a statisztikákból látszott, mert nem volt ilyen feltűnő: nyomás alatt egyszerűen szar! Ha megvédi a fal akkor viszont ő az egyik legjobb.. így nyilván minden erőnkkel a támadófal rendbetételén kell munkálkodni az offseasonban, ez sokkal fontosabb mint a támadóedző kérdés, Nicks v Rolle szerződése v bmi más. Persze tök jó lenne emellett, ha a deffense-t sikerülne legalább ezen a szinten tartani, de azért ez nem lesz könnyű feladat véleményem szerint.
több mint 12 éve
Amíg nincs rendben a támadófal, addig mondjuk kár bárkit is igazolni. Beatty-nek szerintem még egyszer nem lesz ilyen rossz éve, azért korábban nem volt rá nagy panasz és eddig Pugh is bevált. Párszor már leírtam miért nem nyúlnék hozzájuk. El kell dönteni Baas képes lesz-e egy újabb évet lehúzni, ha igen akkor a jövő évet neki adnám centerben, utána pedig vonulhat is vissza. A drafton azonban mindenképp behúznék a harmadik körben ide egy játékost. Snee ellenben jobban teszi ha visszavonul. Azt láthattuk, hogy Brewer kuka, esetleg Mosley jelenthet valami kisebb reményt, de szerintem ő sem váltja meg a világot. Két új guard tehát simán kell, Boothe pedig visszajöhet 6. embernek. Sajnos ide vezetett az O line leszarása...

több mint 12 éve
NightBoY New York Giants 616
Egyszeruen nem volt meg a motivacio az egesz szezonban. Ilyen egyszeru. Mindenki varta, hogy majd a masik atlenditi a holtpontot, neha sikerult egy kis tuzet latni de ahogy jott egy pofon mindenki leult megint. Nem kell Eli-t elkuldeni, o innen fog visszavonulni es ez igy rendben is van, nem vele van a gond ( illetve nem csak vele ). Nicksre nagyon haragszom, nem akarom Giants mezben latni. Mondjuk 7 embert tudok kiemelni akik jok voltak a tobbiekben csalodtam. Akik szerintem hoztak az elvarhatot: Cruz, Tuck, Rolle, Beason, Brown, Hillis, Amu. Lehet valakit kihagytam de nekem kb ennyi.

You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
a szezon poénja  bowl.hu/power_ranking_13_-_14_het a 16. helyezettet figyeljétekvittore
Tenyleg nem rossz, de nalam ez volt a szezon poenja:
gyeek
Ahh a szezon poenja az utolso forduloban lesz. Van egy csapat amelyik 2 eve elchokerkedte a playoffot egy csoportrivalis ellen, es ugyanez a csapat tavaly IS megtetette ugyanezt a bravurt egy masik csoportrivalisa ellen. Nahh az okosak mar erzekelik hova is akarok kilyukadni! Nahh mar most ez a csapat velemenyem szerint iden az utolso forduloban a harmadik csoportrivalisa ellen is el fogja chokerkedni a playoffot es EZ lesz az elmult par eve legnagyobb poenja 😀NightBoY
Jujj, de megkaptam az osztast...! ...annak a csapatnak a drukkeretol akinek a Cowboys iden ketszer is igen latvanyosan elkente a szajat. Nevetek, IRL. Alakuljon barhogy is a hatralevo 3 meccs, nekem legalabb meg van valami tetje nezni oket, szarul ereznem magam ha csak holmi cukormentes karorom lenne az egyetlen oromforrasom. Amugy sok sikert kivanok a smurfoknek, innentol minden egyes gyozelemmel hatrebb lepnek a draft sorrendben. 😉gyeek
Kezdodik 😀NightBoY
A troll persze en vagyok, ugye yooker?

Mit mondhatnek, a Cowboys meccsen legalabb volt izgalom. Romonak raadasul 69szer annyi SB gyuruje van, ahany pontot a Giants szerzett.gyeek
En nem mentem trollkodni a Cowboys topicba, de ha idejosz es raadasul igazam is van, ne sertodj meg. Mindenki tudja, hogy a Giants off (is) nagyon szar iden, en megsem megyek hoborogni a cowboys topicba. idejottel, trollkodtal, visszatrollkodtunk es megsertodtel, ennyi. Nincs itt semmi latnivalo 😊

több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 994
Mit mondhatnek, a Cowboys meccsen legalabb volt izgalom. Romonak raadasul 69szer annyi SB gyuruje van, ahany pontot a Giants szerzett.
Tényleg nem rossz, de nálam ez volt a szezon poénja:
 d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/uploads/c45eec9fee26d43266a6b9c6095b6fdf_large
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
Gyeek: most ezt én sem értettem, miért kellett írni, főleg egy ilyen meccsünk után, sztem foglalkozzunk szépen magunkkal, de megnéztem most felvételről a meccseteket, és minden adott volt mégis sikerült elszúrnotok...

off vége mi meccsünk: offense teljesítményénél csak a bírói stábé volt szánalmasabb (ha már TC ezt használta)
99% hogy kikaptunk volna, ezért nem értem miért kell nyomni a seahawkst.
1 int: flag volt, végig jellemző volt, hogy sokkal erőszakosabban védekezzenek, ennek ellenére egy holding, illegal contact vagy pi nem volt, ami elég szégyen
Ryan puntnál dobták a zászlót, szezon közben volt egy meccsünk, ahol elmagyarázták, hogy ez nem szabálytalan, mert a rugó fordul bele a játékosba, ez is olyan volt...
False start Eli-n, nevetséges... komolyan mondom, Wilsonra miért nem dobtak egyet sem??? persze ahelyett, hogy 1+5 lett 1+15 és INT, amin Nicks bekaphatja, ha ennyire leszarja, ne is játsszon már idén...
Lynch TD: hatalmas holding Rolle-n, de megszoktam már, hogy a deff falunkra egyértelműen zászlókat nem dobják be...
Spec teamnél nálunk bedobják a kifutásos zászlót, miután egy bíró sem jelezte, csak Pete Carroll... de amikor Lane fut ki és szerel az szabályos...
3. int teljesen mind1 volt bár megjegyzem, ahogy Nicks futott volna visszafelé elkapni Lane szépen vízisízett rajta egy kézzel vagányan...

nevetséges, hogy a labdát még jó helyre sem tudják letenni és challengelni kell, ahogy az is, hogy Cruz elkapásnál nem értem a szabályt... Dallas meccs végén ugyanez volt, Bryant elkapta, közben szerelték, és mikor leért elejtette, ott maradt elkapás itt meg nem...

Chancellort meg remélem eltiltják a 4. negyedben már folyamatosan arra utazott, hogy mindenkinek agyrázkódást okozzon...

mielőtt idejönnének a seattle drukkerek megszidni, aláírom, hogy jelenleg jobb a csapatuk, megnyerték volna 99%-ra ezt a meccset, csak a fentebb felsorolt bírói döntésekkel nem értek egyet, de nagyon. tekintettel arra, hogy elfogult vagyok, a tévedés jogát fenntartom...

Reese abban a "jó" helyzetben van, hogy bárhová nyúl a FA és draft piacon biztosan lyukas posztra hoz embert... lényegében belső falunk nincs, Beatty visszaesett, szélső elkapónk nincsen sajnos, egyedül a DT-kel vagyok megelégedve a csapatból...
Brewer nálam cut, Rivers is... igazából az a szégyen, hogy otthon lesz az SB és még egy PO esélyes csapatot sem sikerült kialakítani...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Tippjáték 14. forduló végeredmény

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
utálom a nyg sajtótájékoztatókon, hogy nem hallhatók a kérdések
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan
a szezon poénja  bowl.hu/power_ranking_13_-_14_het a 16. helyezettet figyeljétekvittore
gyeek
Ahh a szezon poenja az utolso forduloban lesz. Van egy csapat amelyik 2 eve elchokerkedte a playoffot egy csoportrivalis ellen, es ugyanez a csapat tavaly IS megtetette ugyanezt a bravurt egy masik csoportrivalisa ellen. Nahh az okosak mar erzekelik hova is akarok kilyukadni! Nahh mar most ez a csapat velemenyem szerint iden az utolso forduloban a harmadik csoportrivalisa ellen is el fogja chokerkedni a playoffot es EZ lesz az elmult par eve legnagyobb poenja 😀NightBoY
Jujj, de megkaptam az osztast...! ...annak a csapatnak a drukkeretol akinek a Cowboys iden ketszer is igen latvanyosan elkente a szajat. Nevetek, IRL. Alakuljon barhogy is a hatralevo 3 meccs, nekem legalabb meg van valami tetje nezni oket, szarul ereznem magam ha csak holmi cukormentes karorom lenne az egyetlen oromforrasom. Amugy sok sikert kivanok a smurfoknek, innentol minden egyes gyozelemmel hatrebb lepnek a draft sorrendben. 😉gyeek
Kezdodik 😀NightBoY
A troll persze en vagyok, ugye yooker?

Mit mondhatnek, a Cowboys meccsen legalabb volt izgalom. Romonak raadasul 69szer annyi SB gyuruje van, ahany pontot a Giants szerzett.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
gyeek
Kezdodik 😀

több mint 12 éve
Hypofx 310
Szerintem Tom se tudja már nagyon motiválni őket bár az a szép pénz amit kapnak lehetne motiváció

több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Én nem szeretném padoztatni meg elküldeni sem Eli-t, de azon nincs mit szépíteni h idén egy rakás szar amit produkál - nem egyszerűen gyenge. Persze látom, h az egész O-val probléma van: rossz fal, az elkapók sem szakadnak el a db-ktől stb. Abban is biztos vok, h fog még Eli szárnyalni, de erre most nem nagyon van magyarázat - a liga egyik legjobb csapata ellen sem.
több mint 12 éve
Hypofx 310
Újabb nullázás! Eli 5 int. Ez mi volt? Nagy a csend...megértem, de mégis. (?)Greengo
csak érvényesült a papírforma, nincs ezen nagyon mit elemezni 😊Szesze
hát nem tudom nem volt nekem annyira meggyozo az ellenfél, 2 éve ilyeneket ettunk reggelire.

Def ki tett magáért, de az Offense..........5 INT bol 4 simán megoldhato lett volna, csak hat nicks-et se érdekli ez már cruz meg......... az ehesz off mehet a levesbe edzostul.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 895 — Apu ökölbeszorított keze
Csodás east ...
0-4 ismét

több mint 12 éve
Újabb nullázás! Eli 5 int. Ez mi volt? Nagy a csend...megértem, de mégis. (?)Greengo
csak érvényesült a papírforma, nincs ezen nagyon mit elemezni 😊
több mint 12 éve
Igazából az egész offense sansztalan volt, fizikailag dominált a Seahawks. Az OL kb teljes átalakítást igényelte, nem bírta el a sérülteket. A futójátékot teljesen kivették, az elkapók képtelenek voltak elszakadni az emberüktől. Eli meg Eli. Idén neki sem megy. Mondjuk ez az 5 közel sem az övé volt, volt egy felpattanó, egy hail mary, meg sajnos a CB-k is bravúros játékokat mutattak be.Asbee
Köszi a választ. Nem láttam a meccset csak Eli statjait és fura volt ez a sok pick meg az eredmény az elmúlt hetek tükrében. (némi javulás azért érzékelhető volt)Greengo
Hát igen, a 7-13. forduló között egyik meccsen sem dobott 1 INT-nél többet és ezen a 6 meccsen 3-ból egyet se. Átlagszurkoló azonban ezt leszarja és sokan tutira meccset sem nézték meg, csak látják az 5 INT-t és rögtön padra ültetnék Manninget + új QB-t draftolnának. Persze Eli is vacak idén, de ameddig nem lesz előtte egy legalább átlagos fal és nem jön egy új OC, addig papírforma szerint ez a Giants max. a csoport 3-dik helyéért lehet harcban.

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Igazából az egész offense sansztalan volt, fizikailag dominált a Seahawks. Az OL kb teljes átalakítást igényelte, nem bírta el a sérülteket. A futójátékot teljesen kivették, az elkapók képtelenek voltak elszakadni az emberüktől. Eli meg Eli. Idén neki sem megy. Mondjuk ez az 5 közel sem az övé volt, volt egy felpattanó, egy hail mary, meg sajnos a CB-k is bravúros játékokat mutattak be.Asbee
Köszi a választ. Nem láttam a meccset csak Eli statjait és fura volt ez a sok pick meg az eredmény az elmúlt hetek tükrében. (némi javulás azért érzékelhető volt)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Igazából az egész offense sansztalan volt, fizikailag dominált a Seahawks. Az OL kb teljes átalakítást igényelte, nem bírta el a sérülteket. A futójátékot teljesen kivették, az elkapók képtelenek voltak elszakadni az emberüktől. Eli meg Eli. Idén neki sem megy. Mondjuk ez az 5 közel sem az övé volt, volt egy felpattanó, egy hail mary, meg sajnos a CB-k is bravúros játékokat mutattak be.

több mint 12 éve
altatásos ,eltereléses megtévesztés már a következő szezonra készülve 😊
több mint 12 éve
Like Tom Coughlin and Eli Manning, safety Antrel Rolle stopped short of calling out players. But he refused to let the defense shoulder the blame: "You saw the game. It's not about pointing fingers, but it is what it is."

Rolle also interrupted Tom Coughlin's postgame speech to the team, telling him to stop assuming blame -- adding that this one is entirely on the players and is of no fault of the coaching staff. ‪#‎nyg‬ ‪#‎giants‬ozibozi
Some interesting postgame comments from Hakeem Nicks: "I wouldn’t use the word pathetic. I think if you lace your cleats up as a professional, I have too much respect for these men in this locker room to say it was pathetic. Was there a lack of effort on certain plays? There could have been. We just have to go and critique ourselves, watch the film and try to bounce back from it.'' ‪#‎nyg‬ ‪#‎giants‬
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Újabb nullázás! Eli 5 int. Ez mi volt? Nagy a csend...megértem, de mégis. (?)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Like Tom Coughlin and Eli Manning, safety Antrel Rolle stopped short of calling out players. But he refused to let the defense shoulder the blame: "You saw the game. It's not about pointing fingers, but it is what it is."

Rolle also interrupted Tom Coughlin's postgame speech to the team, telling him to stop assuming blame -- adding that this one is entirely on the players and is of no fault of the coaching staff. ‪#‎nyg‬ ‪#‎giants‬
több mint 12 éve
úristen, remélem nem gázoltam nagyon a lelketekbe srácok... egy érdekes cikket linkeltem, sőt, speciel egyet is értek lt-vel, mert ha coughlin újabb egy évet marad, akkor szerintem nagy változásokra nem számíthatunk a jövő évre nézve. ja és kapaszkodjatok meg, van lt-mezem is. de ezentúl akkor maradok read-only módban, mert úgy látom itt csak asbee tudja a frankót. viszhalljusssipekka
Ha ilyenen ennyire besértődsz, az a te problémád nem az enyém.